050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol
U bent hier: Home | Cyprus | Prachtig Cyprus

Proeverij van culturen

Reisleidster Claudia:
‘Aphrodite, de Griekse godin van de schoonheid en de liefde, is geboren uit het schuim van de zee en kwam aan land voor de kust van Pafos, aan de westkant van Cyprus. Waar zij verscheen, veranderde de woeste grond in bloeiende velden en werd de aarde vruchtbaar. Niet vreemd dus dat er eeuwenlang om Cyprus werd gestreden. Van Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Venetianen en Turken tot de Britten: iedereen wilde de vruchten plukken van dit fraaie eiland. Hun erfenis is dé reden om Cyprus te bezoeken, want zij hebben dit eiland, waar ik al meer dan 35 jaar woon, iets unieks gegeven dat u nergens anders vindt.

Wat dat allemaal is? Een kleine opsomming! U bewondert bijvoorbeeld de imposante antieke schoonheid bij Kourion, dat echt prachtig aan zee ligt. En in Pafos, dat in z’n geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, ziet u bijzondere mozaïekvloeren en een groots amfitheater. Of wat dacht u van de Byzantijnse erfenis in het Troodosgebergte? In het schitterende berglandschap ziet u intieme kerkjes met fraaie fresco’s. Andere hoogtepunten zijn de “door engelen gebouwde” Angeloktistoskerk in Kiti, het klooster Ayios Neofytos en het Turkse Lefkosia. Hier gaat u naar de Buyuk Han, een voormalige Osmaanse herberg met gezellige cafés en winkeltjes waar u de lekkerste Cypriotische producten vindt.

Uw reis naar mijn Cyprus is niet compleet zonder een heerlijke proeverij van mezze. Deze traditionele verse gerechtjes met salade, groente en vlees zijn echt een feest voor de inwendige mens, helemaal als u daarbij een glas Cypriotische wijn drinkt. Als u zich dan ook nog bedenkt dat het klimaat op Cyprus zeer aangenaam is, dan weet u zeker: een reis met mij naar dit mediterrane eiland staat gelijk aan ultiem genieten!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
middenklassehotel in Limassol
7x ontbijt en 7x diner
welkomstdrankje bij aankomst
traditionele mezzelunch
audiosysteem
gids in Noord-Cypriotische Lefkosia
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
mozaïeken Kourion
UNESCO-stad Pafos
Troodosgebergte
Turks Lefkosia
Byzantijns museum Lefkosia
Agios Lazaros in Larnaka
Hala Sultan Tekke in Larnaka
kasteel van Limassol
Byzantijnse kerk Asinou
‘engelenkerk’ Angeloktistos
SRC-reisleidster Claudia
SRC-reisleidster sinds 2009
Een bezoek aan Cyprus is net een maaltijd met mezze. U proeft een beetje van alle lekkere hapjes: Byzantijnse kerkjes, Romeinse mozaïeken en het prachtige landschap.
Ontmoet onze beste reisleiders in Cyprus
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2009

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam - Larnaka en naar Limassol
Hoofdstad Lefkosia: kerk van Agios Ioannis, Byzantijns museum, archeologisch museum en noordelijke deel.
Byzantijnse UNESCO-kerken in Troodosgebergte en mezzelunch
Stadswandeling Limassol, Agios Lazaros en Hala Sultan Tekke in Larnaka en Angeloktistoskerk in Kiti
Vrije dag of optionele excursie naar Noord-Cyprus
Romeinse opgravingen Kourion, koningsgraven en mozaïeken van UNESCO-stad Pafos en klooster Agios Neofytos
Vrije dag of optionele excursie naar wijndorpje Omodos
Terug naar Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam - Larnaka

We vliegen naar Cyprus. Na onze aankomst op de luchthaven van Larnaka worden we naar ons hotel aan het strand van Limassol gebracht. Dit is de ideale uitvalsbasis voor onze reis van deze week! (ca. 70 km)

dag 2: Bezoek Lefkosia en Noord-Cyprus

In de hoofdstad Lefkosia, ook wel Nicosia genoemd, bezoeken we de kerk van Agios Ioannis, die prachtige muurschilderingen uit de eerste helft van de 18e eeuw herbergt. Nadat we in het Byzantijnse museum een schitterende verzameling iconen hebben bewonderd, gaan we naar het archeologische museum. Hier zien we onder andere een verzameling terracottafiguren uit het heiligdom Agia Irini, dat op Noordwest-Cyprus ligt. In de middag passeren we de grenspost voor een bijzondere excursie naar het noordelijke, Turks-Cypriotische deel van Lefkosia. Hier bezoeken we de voormalige Sint Sophia-kathedraal, die nu in gebruik is als moskee. Ook gaan we naar Buyuk Han, een voormalige Osmaanse herberg, waarin gezellige cafés en winkeltjes met Cypriotische producten zijn gehuisvest. (ca. 160 km)

dag 3: Byzantijnse kerken in Troodosdorpjes

We ontdekken de verborgen schatten van het prachtige Troodosgebergte, dat in het binnenland van Cyprus ligt. Hier vinden we mooie Byzantijnse UNESCO-kerkjes met fraaie fresco's! In het dorpje Galata bezoeken we de Panagia Podithou-kerk. Deze kerk werd in 1502 gebouwd en was ooit het eigendom van een klooster. De beroemde Byzantijnse kerk van Asinou staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In deze kerk zien we enkele van de mooiste Byzantijnse muurschilderingen van het eiland. De kerk dateert uit de vroege 12e eeuw en de muurschilderingen zijn tussen de 12e en de 17e eeuw gemaakt. Tijdens de lunch, die inclusief is, proeft u de heerlijke Cypriotische mezze. Deze traditionele gerechtjes worden geserveerd met een lokale wijn. (ca. 200 km)

dag 4: Limassol, Larnaka en Kiti

We wandelen door het gezellige oude centrum van Limassol en bezoeken het kasteel, waarin het museum van de middeleeuwen is gevestigd. Vervolgens gaan we naar Larnaka. We bezichtigen hier de kerk van Agios Lazaros en de Hala Sultan Tekke, een belangrijk bedevaartsoord voor moslims. In het dorpje Kiti bekijken we de ‘door engelen gebouwde’ Angeloktistoskerk, die beroemd is vanwege een schitterend 6e-eeuws mozaïek van Maria met kind. (ca. 160 km)

dag 5: Vrije dag of een optionele excursie naar Noord-Cyprus

Deze dag is ter vrije besteding. Maakt u een optionele excursie naar het noordelijke deel van Cyprus (kosten niet inbegrepen)? U passeert dan de grens in de buurt van Famagusta, ooit een levendige plaats, nu een fascinerende spookstad. U bekijkt de ruïnes van Salamina en gaat vervolgens naar Kyrenia, een stadje met een sfeervolle oude haven waar u het fort bezichtigt.

dag 6: Kourion en UNESCO-stad Pafos

We brengen een bezoek aan de imposante Romeinse opgravingen van Kourion, die aan zee liggen. Hier zien we onder andere het amfitheater en de goed bewaard gebleven mozaïeken in het huis van Eustolios. Vervolgens gaan we naar Pafos. De hele stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. We bezichtigen de koningsgraven en de kleurrijke mozaïeken van Pafos: een van de hoogtepunten van deze reis! Pas in 1961 werd het eerste mozaïek ontdekt. De opgravingen vinden nog steeds plaats. We bezichtigen het klooster Agios Neofytos, dat hoog boven Pafos ligt. In de 12e eeuw verhuisde de kluizenaar Neofytos naar deze onbewoonde streek. Al snel kreeg hij, tegen zijn zin, een schare volgelingen, die er een klooster stichtte. (ca. 150 km)

dag 7: Vrije dag of Omodos en Kykkosklooster

Deze vrije dag kunt u op eigen gelegenheid doorbrengen in het gezellige Limassol. U kunt ook een optionele excursie maken naar Omodos, een pittoresk wijndorpje in het Troodosgebergte (kosten niet inbegrepen). Hier bezoekt u het klooster van het Heilige Kruis. In de kerk van het klooster kunt u maar liefst 26 relikwieën zien. De kostbaarste relikwieën zijn een splinter van het Heilige Kruis en het touw waarmee Christus werd geboeid. Vervolgens rijdt u verder door het Troodosgebergte naar het schitterende Kykkosklooster, dat een icoon heeft die is gemaakt door de evangelist Lucas. In het bijbehorende museum ziet u een belangrijke collectie gewijde vaten en Cypriotische oudheden. U bezoekt ook het graf van de eerste president van Cyprus, de aartsbisschop Makarios III.

dag 8: Larnaka – Amsterdam

We worden naar de luchthaven van Larnaka gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 70 km)


(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Noord-Cyprus
Noord-Cyprus
Ontdek de ruïnes en sfeervolle stadjes van Turks Cyprus
Duur: hele dag
Prijzen bij:
10-12 personen: € 90,-
13-15 personen: € 80,-
16-20 personen: € 70,-
21-29 personen: € 60,-
Tot 15 personen wordt er gebruikt gemaakt van een minibus. De lunch is niet inbegrepen.
Tijdens uw reis naar Cyprus kunt u een excursie maken naar het noordelijke, Turkse deel van Cyprus. U passeert dan de grens in de buurt van Famagusta, ooit een levendige plaats, nu een fascinerende spookstad. U bekijkt de ruïnes van Salamina en gaat vervolgens naar Kyrenia, een stadje met een sfeervolle oude haven. Hier bezichtigt u het fort.
Omodos en Kykkosklooster
Omodos en Kykkosklooster
Cypriotische oudheden en bijbelse relikwieën
Duur: hele dag
Prijzen bij:
10-12 personen: € 65,-
13-15 personen: € 60,-
16-20 personen: € 50,-
21-29 personen: € 40,-
Tot 15 personen wordt er gebruik gemaakt van een minibus. De lunch is niet inbegrepen.
Tijdens uw reis kunt u Omodos en het prachtige Kykkosklooster bezoeken. U rijdt door het heuvelachtige landschap naar Omodos, een pittoresk wijndorpje in het Troodosgebergte. Hier bezoekt u het klooster van het Heilige Kruis. In de kerk van het klooster kunt u maar liefst 26 relikwieën zien. De kostbaarste relikwieën zijn een splinter van het Heilige Kruis en het touw waarmee Christus werd geboeid. Vervolgens rijdt u verder door het Troodosgebergte naar het schitterende Kykkosklooster, dat een icoon heeft die is gemaakt door de evangelist Lucas. In het bijbehorende museum ziet u een belangrijke collectie gewijde vaten en Cypriotische oudheden. U bezoekt ook het graf van de eerste president van Cyprus, de aartsbisschop Makarios III.

Vluchtschema
Transavia

Amsterdam - Larnaca06:00 - 11:15 uur
Larnaca - Amsterdam12:00 - 15:40 uur
Amsterdam - Larnaca06:15 - 11:25 uur
Larnaca - Amsterdam12:10 - 15:50 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotel

Hieronder vindt u informatie over het hotel, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in een ander, gelijkwaardig hotel. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de bergen en met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met uitzicht op zee reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Een geweldige reis met heel veel informatie. Claudia is een heel fijne reisleidster die op een persoonlijke manier de geschiedenis van het eiland kan verwoorden. Ze is zeer betrokken en was in staat om ons overal enthousiast rond te leiden, met een goed verhaal bij de bezienswaardigheden. Zo’n goede reisleidster heeft een enorme meerwaarde!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Door wat annuleringen was onze groep klein. Dat werkte echter heel goed, want met onze minibus kwamen we gemakkelijk op alle plekken van de reis. We hebben veel prachtige kerkjes en kloosters gezien. Onze dagtocht naar het Turkse deel van Cyprus was ook een emotionele dag, omdat onze chauffeur, ook een kanjer, als Grieks-Cyprioot daar voor het eerst na 1974 weer was. Zo'n reis vergeet je nooit meer.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Claudia is een reisleidster zoals je die zou wensen. Ze weet veel van het culturele erfgoed maar ook van de geschiedenis van Cyprus. Ik ben door haar aan het denken gezet en dat voelt enorm goed.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Een heel mooie reis met goede excursies in een heel mooi land. SUPER! En Cyprus is nog niet zo toeristisch, erg fijn vind ik dat.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Een geweldige reis. Wat ons betreft had die iets langer mogen duren, want de 8-daagse reis telt twee reisdagen. Met minimaal twee dagen erbij heb je meer tijd voor het beleven van het zeer uitgebreide cultuuraanbod.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Heel bijzonder om veel informatie te krijgen over het Cypriotische 'gewone' leven door de Nederlandse gids die al jaren een gezinsleven in Cyprus heeft.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Zo doorgaan! Claudia is enthousiast, vrolijk en zeer deskundig. Zij weet over allerhande onderwerpen veel te vertellen. Bovendien kent zij het Cypriotische leven van binnenuit, wat een grote meerwaarde heeft. Het zijn lange dagen, maar de excursies zijn de moeite waard. Wat mij betreft zouden de optionele excursies opgenomen kunnen worden in het standaardprogramma. En dan nog een dag om te genieten van het hotel. Hotel Poseidonia Beach ligt prachtig, heeft mooie en ruime kamers en het eten is er voortreffelijk.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Wat een enorme hoeveelheid informatie, verhalen, tips en vooral humor heeft Claudia over ons uitgestrooid. Alles wat we gezien hebben kwam tot leven met haar verhalen. Haar informatie geeft echt een enorme meerwaarde aan deze prachtige reis. Maar eigenlijk is een week veel te kort om dit prachtige eiland te zien. Ook het hotel Poseidonia Beach is geweldig! Pal aan zee gelegen met een prachtige grote tuin en een zwembad. Daar was het aan het eind van de dag nog even heerlijk vertoeven voordat het diner begon.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Zeer kort van tevoren geboekt, daardoor vrijwel geen voorbereiding, dus een soort van ‘blinddate’-trip, Ook wel leuk voor een keer. Door de uitgebreide informatie van reisleidster Claudia Philippou kwam dat helemaal goed. Kortom, voor mij een verrassende reis in positieve zin. Er is zoveel te zien, dat kan niet in één week. Dus SRC, misschien nog eens een extra reis creëren, met nieuwe excursies? Met andere woorden: ‘Cyprus voor gevorderden’.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Prima reis die aan onze verwachtingen beantwoordde, mede door de uitstekende reisleidster.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Het was voor ons een topreis! De reisleidster was echt excellent in kennis en kunde. Veel van haar geleerd.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Reisleidster Claudia, Nederlandse, is getrouwd met een Cyprioot en is dus bekend met het leven op Cyprus. Zij is echt van toegevoegde waarde op deze reis!
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
De reisleidster is geweldig. Niet alleen de kerken, maar ook het dagelijks leven op Cyprus is ons met zoveel humor verteld dat wij er een boek over kunnen schrijven. We hebben thuis heel veel kunnen vertellen en zullen dit nooit vergeten.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het reserveringsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
Reis veilig met het SRC-coronaprotocol

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen met 2 of 7 nachten in Limassol. De verlenging is op basis van halfpension en inclusief de transfers. Tijdens de verlenging is er geen reisleider aanwezig.

Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Reisduur: 2 nachten
v.a. € 160 p.p.
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de bergen en met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met uitzicht op zee reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel
Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 410 p.p.
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de bergen en met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met uitzicht op zee reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel
Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Reisduur: 2 nachten
v.a. € 160 p.p.
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de bergen en met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met uitzicht op zee reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel
Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 410 p.p.
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de bergen en met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met uitzicht op zee reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?