050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Cyprus | Prachtig Cyprus

Proeverij van culturen

Reisleidster Claudia:
‘Aphrodite, de Griekse godin van de schoonheid en de liefde, is geboren uit het schuim van de zee en kwam aan land voor de kust van Pafos, aan de westkant van Cyprus. Waar zij verscheen, veranderde de woeste grond in bloeiende velden en werd de aarde vruchtbaar. Niet vreemd dus dat er eeuwenlang om Cyprus werd gestreden. Van Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Venetianen en Turken tot de Britten: iedereen wilde de vruchten plukken van dit fraaie eiland. Hun erfenis is dé reden om Cyprus te bezoeken, want zij hebben dit eiland, waar ik al meer dan 35 jaar woon, iets unieks gegeven dat u nergens anders vindt.

Wat dat allemaal is? Een kleine opsomming! U bewondert bijvoorbeeld de imposante antieke schoonheid bij Kourion, dat echt prachtig aan zee ligt. En in Pafos, dat in z’n geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, ziet u bijzondere mozaïekvloeren en de koningsgraven. Of wat dacht u van de Byzantijnse erfenis in het Troodosgebergte? In het schitterende berglandschap ziet u intieme kerkjes met fraaie fresco’s. Andere hoogtepunten zijn het klooster Ayios Neofytos en het noordelijke deel van Lefkosia. Hier gaat u naar de Buyuk Han, een voormalige Osmaanse herberg met gezellige cafés en winkeltjes waar u de lekkerste Cypriotische producten vindt.

Uw reis naar mijn Cyprus is niet compleet zonder een heerlijke proeverij van mezze. Deze traditionele verse gerechtjes met salade, groente en vlees zijn echt een feest voor de inwendige mens, helemaal als u daarbij een glas Cypriotische wijn drinkt. Als u zich dan ook nog bedenkt dat het klimaat op Cyprus zeer aangenaam is, dan weet u zeker: een reis met mij naar dit mediterrane eiland staat gelijk aan ultiem genieten!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
middenklassehotel in Limassol
7x ontbijt en 7x diner
welkomstdrankje bij aankomst
traditionele mezzelunch
audiosysteem
gids in noordelijk deel Lefkosia
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Lefkosia en Larnaka
opgraving van Kourion
koningsgraven en mozaïeken in Pafos
Troodosgebergte en Omodos
noordelijk deel van Cyprus
fort van Kyrenia
ruïnes van Salamis en spookstad Famagusta
archeologisch Cyprusmuseum
zoutmeer met Hala Sultan Tekke
kerk van Agios Lazaros in Larnaka
Byzantijnse kerk Asinou
SRC-reisleidster Claudia
SRC-reisleidster sinds 2009
Een bezoek aan Cyprus is net een maaltijd met mezze. U proeft een beetje van alle lekkere hapjes: Byzantijnse kerkjes, Romeinse mozaïeken en het prachtige landschap.
Ontmoet onze beste reisleiders in Cyprus
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2009

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam - Larnaka en naar Limassol
Hoofdstad Lefkosia en fort van Kyrenia in het noorden
Byzantijnse UNESCO-kerken in Troodosgebergte en mezzelunch
Spookstad Famagusta, ruïnes van Salamis, Larnaka en het zoutmeer
Opgraving Kourion, Kolossikasteel en Omodos in het Troodosgebergte
De geboorteplaats van Aphrodite, koningsgraven en mozaïeken in UNESCO-stad Pafos en klooster Agios Neofytos
Vrije dag of optionele excursie naar Kykkosklooster in het Troodosgebergte
Terugvlucht Larnaka – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam - Larnaka

We vliegen naar Cyprus. Na onze aankomst op de luchthaven van Larnaka worden we naar ons hotel aan het strand van Limassol gebracht. Dit is de ideale uitvalsbasis voor onze reis van deze week! (ca. 70 km)

dag 2: Bezoek Lefkosia en Kyrenia

In de hoofdstad Lefkosia, ook wel Nicosia genoemd, gaan we naar het archeologisch Cyprusmuseum. Hier zien we onder meer een verzameling terracottafiguren uit het heiligdom Ayia Irini op Noordwest-Cyprus. Daarna bezoeken we de kerk van Agios Ioannis. Deze kleinste kathedraal ter wereld herbergt indrukwekkende muurschilderingen uit de eerste helft van de 18e eeuw. Vervolgens passeren we de scheidingslijn in het centrum van de stad voor een bijzondere excursie naar het noordelijke, Turkse deel van Lefkosia. We bezoeken hier de Buyuk Han (de Grote Herberg), gebouwd in het standaard patroon van een Osmaanse herberg. In de herberg bevinden zich tegenwoordig diverse cafés en winkeltjes met Cypriotische producten. Vervolgens wandelen wij naar de Kyrenia-poort, waar de touringcar op ons wacht voor een bezoek aan het fort van Kyrenia. (ca. 240 km)

dag 3: Byzantijnse kerken in Troodosgebergte

We ontdekken de verborgen schatten van het prachtige Troodosgebergte, dat in het binnenland van Cyprus ligt. Hier vinden we mooie Byzantijnse UNESCO-kerkjes met fraaie fresco's! In het dorpje Galata bezoeken we de Panagia Podithou-kerk. Deze kerk werd in 1502 gebouwd en was ooit het eigendom van een klooster. De beroemde Byzantijnse kerk van Asinou staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In deze kerk zien we enkele van de mooiste Byzantijnse muurschilderingen van het eiland. De kerk dateert uit de vroege 12e eeuw en de muurschilderingen zijn tussen de 12e en de 14e eeuw gemaakt. Tijdens de lunch, die inclusief is, proeft u de heerlijke Cypriotische mezze. Deze traditionele gerechtjes worden geserveerd met een lokale wijn. (ca. 200 km)

dag 4: Spookstad Famagusta, ruïnes van Salamis en Larnaka

Onze dag begint met een uitstapje naar het noordelijke deel van Cyprus. We passeren de scheidingslijn in de buurt van Famagusta. Gelegen tussen het Midden-Oosten en Europa, was Famagusta gedurende de middeleeuwen een van de belangrijkste handelssteden. Iedere rijke Franse familie liet er dan ook een eigen kerk bouwen. Na 1974 is het nieuwere deelte van de stad afgesloten waardoor dit deel nu doet denken aan een spookstad. Wij bezoeken vandaag beide gedeeltes. We bekijken de graftombe van de heilige Barnabas, die tezamen met de apostel Paulus het christendom op Cyprus verkondigde. Ook bekijken we de ruïnes van Salamis dat ooit een stadskoningsrijk was. Salamis overleefde de opeenvolgende bezettingen van de Assyriërs, Egyptenaren, Perzen en Romeinen, maar leed zwaar onder verschillende aardbevingen. Wat we nu kunnen bekijken zijn de restanten van de Romeinse stad, zoals het theater, het gymnasium en het badhuis. Op de terugweg bezoeken we Larnaka, de stad waar Lazarus voor de tweede keer is begraven en rijden we langs het zoutmeer. Hier genieten we van het uitzicht en kunnen we prachtig foto’s maken van de Hala Sultan Tekke, een belangrijk bedevaartsoord voor moslims. (ca. 230 km)

dag 5: Kourion, Kolossikasteel en Omodos

We brengen een bezoek aan de imposante Romeinse opgravingen van Kourion, die aan zee liggen. Hier zien we onder andere het amfitheater en de goed bewaard gebleven mozaïeken in het huis van Eustolios. Voor we het laaggebergte van Troodos inrijden, bezoeken we het Kolossikasteel. Dit was ooit het hoofdkwartier van de johannieters. We vervolgen onze weg naar Omodos, een pittoresk wijndorpje in het Troodosgebergte. Hier bezoeken we het klooster van het Heilige Kruis. In de kerk van het klooster kunt u maar liefst 26 relikwieën zien. De kostbaarste relikwieën zijn een splinter van het Heilige Kruis en het touw waarmee Christus werd geboeid. Uiteraard zullen wij hier ook de oudste wijn van het eiland proeven, de commandaria! (ca. 120 km)

dag 6: Aphrodite, UNESCO-stad Pafos en klooster Agios Neofytos

Onderweg naar de stad Pafos brengen we eerst een bezoek aan de geboorteplaats van de godin Aphrodite. De Griekse godin van de schoonheid en de liefde is volgens de overlevering geboren uit het schuim van de zee en kwam aan land voor de kust van Pafos. Het strand naast de rotsen die uit de azuurblauwe zee oprijzen is een prachtige plek! De hele stad Pafos is door de UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. We bezichtigen de koningsgraven en de kleurrijke mozaïeken van Pafos: een van de hoogtepunten van deze reis! Pas in 1962 werd het eerste mozaïek ontdekt en de opgravingen gaan nog altijd door. Ook bezichtigen we het klooster Agios Neofytos, dat hoog boven Pafos ligt. In de 12e eeuw verhuisde de kluizenaar Neofytos naar deze onbewoonde streek. Al snel kreeg hij, tegen zijn zin, een schare volgelingen, die er een klooster stichtte. (ca. 160 km)

dag 7: Vrije dag of Kykkosklooster in het Troodosgebergte

Deze vrije dag kunt u op eigen gelegenheid doorbrengen in het gezellige Limassol. U kunt ook een optionele excursie maken naar het Kykkosklooster (kosten niet inbegrepen). Door het Troodosgebergte rijdt de touringcar naar het hoogste punt van het eiland, de berg Olympos die op 1952 meter hoogte ligt. Daarna gaat de tocht verder naar het schitterende Kykkosklooster, dat een icoon heeft die is gemaakt door de evangelist Lucas. In het bijbehorende museum ziet u een belangrijke collectie gewijde vaten en Cypriotische oudheden. U bezoekt ook het graf van de eerste president van Cyprus, de aartsbisschop Makarios III.

dag 8: Larnaka – Amsterdam

We worden naar de luchthaven van Larnaka gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 70 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Kykkos-klooster, Cyprus
Kykkosklooster
Cypriotische oudheden en bijbelse relikwieën
Duur: hele dag
Prijzen bij:
10-12 personen: € 65,-
13-15 personen: € 60,-
16-20 personen: € 50,-
21-29 personen: € 40,-
Tot 15 personen wordt er gebruik gemaakt van een minibus. De lunch is niet inbegrepen.
Tijdens uw reis kunt u het prachtige Kykkosklooster bezoeken. Door het Troodosgebergte rijdt de bus naar het hoogste punt van het eiland, de berg Olympos die op 1952 meter hoogte ligt. Daarna gaat de tocht verder naar het schitterende Kykkosklooster, dat een icoon heeft die is gemaakt door de evangelist Lucas. In het bijbehorende museum ziet u een belangrijke collectie gewijde vaten en Cypriotische oudheden. U bezoekt ook het graf van de eerste president van Cyprus, de aartsbisschop Makarios III.

Vluchtschema
Transavia

Amsterdam - Larnaca07:45 - 13:00 uur
Larnaca - Amsterdam12:00 - 15:40 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotel

Hieronder vindt u informatie over het hotel, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in een ander, gelijkwaardig hotel. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche in het bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers aan de straatzijde en met uitzicht op het binnenland en kamers met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met zeezicht reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De begeleiding was uitstekend, de lokale gids was een onuitputtelijke bron van informatie en de chauffeur was ervaren en had een prettige rijstijl. Het hotel was schoon, ruime kamers en het ontbijt- en avondbuffet waren geweldig!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Wij hebben nu 4 reizen met SRC gemaakt. (China, Taiwan, Roemenië en Cyprus). SRC springt er voor ons uit door:
geweldige en goed Nederlands sprekende gidsen.
goede buschauffeurs die prettig rijden.
gebruik van headsets waardoor de gids perfekt te verstaan is, ook in een drukke omgeving.
prima hotels en altijd lekkere maaltijden.
problemen? SRC heeft een oplossing.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Cyprus is een prachtig eiland, in 8 dagen veel gezien. Op het Turkse en Cypriotische gedeelte. De excursies waren divers en het programma was goed, niet te vol. Hotel was goed, zeer gevarieerd en uitgebreid ontbijt en diner. Mooie ruime kamers met goede bedden. Prijs van drankjes waren zeer betaalbaar. De gidsen en reisleiders waren zeer goed, ze spraken perfect Engels en/of Nederlands.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Een heel complete kennismaking met dit boeiende eiland tussen oost en west. Veel historie en cultuur, met name schitterende kerkjes in de bergen, maar ook een hotel met relaxte ligging aan het strand. De zeer ervaren Nederlands-Cypriotische Claudia is de perfecte gastvrouw-gids; zij blijft boeien met haar persoonlijke verhalen over de (politieke) geschiedenis van Cyprus, waar zij zelf al decennia lang deel van uitmaakt.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Een geweldige reis met heel veel informatie. Claudia is een heel fijne reisleidster die op een persoonlijke manier de geschiedenis van het eiland kan verwoorden. Ze is zeer betrokken en was in staat om ons overal enthousiast rond te leiden, met een goed verhaal bij de bezienswaardigheden. Zo’n goede reisleidster heeft een enorme meerwaarde!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Door wat annuleringen was onze groep klein. Dat werkte echter heel goed, want met onze minibus kwamen we gemakkelijk op alle plekken van de reis. We hebben veel prachtige kerkjes en kloosters gezien. Onze dagtocht naar het Turkse deel van Cyprus was ook een emotionele dag, omdat onze chauffeur, ook een kanjer, als Grieks-Cyprioot daar voor het eerst na 1974 weer was. Zo'n reis vergeet je nooit meer.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Claudia is een reisleidster zoals je die zou wensen. Ze weet veel van het culturele erfgoed maar ook van de geschiedenis van Cyprus. Ik ben door haar aan het denken gezet en dat voelt enorm goed.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Een heel mooie reis met goede excursies in een heel mooi land. SUPER! En Cyprus is nog niet zo toeristisch, erg fijn vind ik dat.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Een geweldige reis. Wat ons betreft had die iets langer mogen duren, want de 8-daagse reis telt twee reisdagen. Met minimaal twee dagen erbij heb je meer tijd voor het beleven van het zeer uitgebreide cultuuraanbod.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Heel bijzonder om veel informatie te krijgen over het Cypriotische 'gewone' leven door de Nederlandse gids die al jaren een gezinsleven in Cyprus heeft.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Zo doorgaan! Claudia is enthousiast, vrolijk en zeer deskundig. Zij weet over allerhande onderwerpen veel te vertellen. Bovendien kent zij het Cypriotische leven van binnenuit, wat een grote meerwaarde heeft. Het zijn lange dagen, maar de excursies zijn de moeite waard. Wat mij betreft zouden de optionele excursies opgenomen kunnen worden in het standaardprogramma. En dan nog een dag om te genieten van het hotel. Hotel Poseidonia Beach ligt prachtig, heeft mooie en ruime kamers en het eten is er voortreffelijk.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Wat een enorme hoeveelheid informatie, verhalen, tips en vooral humor heeft Claudia over ons uitgestrooid. Alles wat we gezien hebben kwam tot leven met haar verhalen. Haar informatie geeft echt een enorme meerwaarde aan deze prachtige reis. Maar eigenlijk is een week veel te kort om dit prachtige eiland te zien. Ook het hotel Poseidonia Beach is geweldig! Pal aan zee gelegen met een prachtige grote tuin en een zwembad. Daar was het aan het eind van de dag nog even heerlijk vertoeven voordat het diner begon.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Zeer kort van tevoren geboekt, daardoor vrijwel geen voorbereiding, dus een soort van ‘blinddate’-trip, Ook wel leuk voor een keer. Door de uitgebreide informatie van reisleidster Claudia Philippou kwam dat helemaal goed. Kortom, voor mij een verrassende reis in positieve zin. Er is zoveel te zien, dat kan niet in één week. Dus SRC, misschien nog eens een extra reis creëren, met nieuwe excursies? Met andere woorden: ‘Cyprus voor gevorderden’.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Prima reis die aan onze verwachtingen beantwoordde, mede door de uitstekende reisleidster.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Het was voor ons een topreis! De reisleidster was echt excellent in kennis en kunde. Veel van haar geleerd.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Reisleidster Claudia, Nederlandse, is getrouwd met een Cyprioot en is dus bekend met het leven op Cyprus. Zij is echt van toegevoegde waarde op deze reis!
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
De reisleidster is geweldig. Niet alleen de kerken, maar ook het dagelijks leven op Cyprus is ons met zoveel humor verteld dat wij er een boek over kunnen schrijven. We hebben thuis heel veel kunnen vertellen en zullen dit nooit vergeten.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen met een of meerdere nachten in Limassol. Tijdens de verlenging is er geen reisleider aanwezig. Om u een idee te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een of meerdere voorbeelden van hotels waar u kunt verblijven. De verlenging is op basis van logies en ontbijt en de transfers zijn inbegrepen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Poseidonia Beach Hotel
Hotel Poseidonia Beach - Limassol
Het Poseidonia Beach hotel ligt aan het strand van Limassol, vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Op 12 kilometer afstand ligt het centrum van Limassol. U kunt met de bus naar de oude stad gaan, waar gezellige restaurantjes te vinden zijn. Tegenover het hotel is een bushalte. Het hotel heeft een lift, een restaurant, een bar, een tuin, een terras en een zwembad. Er is gratis wifi in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een verwarming, airconditioning, een minibar, een balkon en een badkamer met een douche in het bad en een toilet. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de bergen en met uitzicht op zee. Tijdens uw boeking kunt u een kamer met uitzicht op zee reserveren.

Bekijk de website van Poseidonia Beach Hotel

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?