050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Ontdek het zonnige Zuid-Franse land

De Provence: uitgestrekte velden met lavendel en zonnebloemen, heuvels vol wijngaarden, middeleeuwse dorpjes, een heerlijk klimaat en het mooie licht. Wie is niet dol op deze heerlijke Zuid-Franse streek! Ook Vincent van Gogh trok naar het zuiden om het drukke stadsleven met al zijn verleidingen te ontvluchten. Hij was moe van Parijs en verlangde naar het heldere licht en de levendige kleuren van het zuiden. Met de trein reisde hij in 1888 naar Arles, de start van zijn meest productieve periode als kunstenaar. Hij ontwikkelde in de Provence zijn eigen, expressieve schilderstijl met krachtige kleuren en dynamische penseelstreken. De talrijke schilderijen die hij maakte van het leven in Arles, het fraaie Provençaalse landschap en de stillevens met zonnebloemen maakten hem ver na zijn dood wereldberoemd.

Tijdens deze fly drive gaat u op ontdekkingstocht in de streek die zo onlosmakelijk verbonden is met Vincent van Gogh. Vanuit uw charmante hotel in Saint-Rémy-de-Provence, het dorpje waar Vincent zich na een zenuwinzinking liet opnemen in de psychiatrische inrichting Saint-Paul-de-Mausole, gaat u met uw huurauto op stap. Natuurlijk verkent u Arles, waar nog veel plekken herinneren aan het verblijf van de kunstenaar. Helaas is het beroemde ‘Gele Huis’, waar Vincent woonde en waar ook zijn vriend Paul Gauguin enige tijd logeerde, tijdens een bombardement in de Tweede Wereldoorlog verwoest, maar u kunt nog wel neerstrijken op het terras van het beroemde Café La Nuit. Ook de laan van Alyscamps met populieren, de Romeinse arena en de Brug van Langlois liggen er nog bij zoals Vincent ze vereeuwigden.

Ook rond Arles in het prachtige landschap van de Provence volgt u de voetsporen van Vincent. Net als de schilder reist u naar de blaauwe zee en blaauwe lucht bij Saintes-Maries-de-la-Mer, bewondert u het uitzicht bij de abdij van Montmajour en verkent u de schoonheid van Les Alpilles, een van de mooiste berglandschappen van deze Zuid-Franse streek. Uiteraard bezoekt u ook het hospitaal Van Saint-Paul-de-Mausole waar de kunstenaar verbleef en behandeld werd door zijn arts Théophile Peyron. U ziet de velden, de olijfgaarden, de cipressen en verschillende plekken in het dorp Saint-Rémy die Vincent veelvuldig op het doek vastlegde. Daarnaast is er natuurlijk alle tijd om te genieten als een god in Frankrijk. Ruik de geur van lavendel, proef de smaak van een glas Franse rosé tijdens een wijnproeverij, laat u smaakpapillen strelen door een heerlijke olijfolie en voel de zon op uw gezicht schijnen: een vakantie in de Provence is heerlijk!

  Dit is een reis van SRC Reizen en Van Gogh Europe
De kunst van Vincent van Gogh is onlosmakelijk verbonden met de vele plekken in Europa waar hij heeft gewoond en gewerkt. Veel van de landschappen en plaatsen die hem inspireerden zijn tot op de dag van vandaag te bezoeken: van zijn geboorteplaats Zundert in het zuiden van Nederland, tot aan de psychiatrische instelling waar hij een jaar verbleef in Saint-Rémy-de-Provence en de prachtige korenvelden van het Franse Auvers-sur-Oise. Van Gogh Europe maakt het mogelijk om in de voetsporen van deze wereldberoemde kunstenaar te treden en zelf zijn kunst, erfgoed en levensverhaal te gaan ontdekken. Binnen dit netwerk hebben zich 10 musea en 12 erfgoedlocaties uit Nederland, België, Engeland en Frankrijk verenigd, waaronder het Van Gogh Museum Amsterdam, Musée d’Orsay in Parijs en het Van Gogh House London. Met de ingang van het bijzondere Van Gogh-jaar in 2023 slaan Van Gogh Europe en SRC Reizen de handen ineen om u de kans te bieden de reis die Vincent van Gogh door Europa maakte te volgen. Lees meer

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
8 dagen huurauto met airconditioning en GPS
goed middenklassehotel in Saint-Rémy
7x ontbijt
wijnproeverij in omgeving van Saint-Rémy
reservering en entree Carrières de Lumières
bezoek olijfolie-molen in Les Alpilles
het boek ‘De Grote Van Gogh atlas’
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
overige entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Arles en Saint-Rémy-de-Provence
hospitaal Saint-Paul-de-Mausole
Fondation Vincent van Gogh Arles
Carrières de Lumières
Avignon en Gordes
Saintes-Maries-de-la-Mer en de Camargue
Les Baux-de-Provence en Fontvieille
Abbay de Montmajour
LUMA Foundation in Arles
Sietske, SRC Reizen
Sietske
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: wijnproeverij
Op een wijndomein in de omgeving van Saint-Rémy krijgt u een kleine rondleiding en proeft u de heerlijke wijnen.

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Nice en naar Saint-Rémy-de-Provence
Vincent in Arles met Fondation Vincent van Gogh Arles en LUMA Arles
Saint-Rémy-de-Provence en Saint-Paul-de-Mausole en wijnproeverij
Abbay de Montmajour, Saintes-Maries-de-la-Mer en de Camargue
Les Alpilles: Carrières de Lumières, Les Baux-de-Provence en Fontvieille
Avignon en Chateauneuf-du-Pape
Gordes, Village des Bories en L'Isle-sur-la-Sorgue
Terugvlucht Nice – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Naar het zonnige zuiden

In 1888 verruilde Vincent van Gogh het appartement van zijn broer Theo in Montmartre voor Arles; het drukke Parijse stadsleven viel hem zwaar en het zonnige Zuid-Franse platteland lonkte. Hij werkte 27 maanden in de Provence en maakte hier veel van zijn meesterwerken. Hoewel er veel is veranderd in de jaren die er sindsdien zijn verstreken, zijn het bijzondere licht, de zonnebloemen, de olijfbomen en het aangename klimaat gebleven. U reist op deze eerste vakantiedag net als de wereldberoemde kunstenaar naar de Provence. U vliegt naar de Zuid-Franse stad Nice waar u uw huurauto in ontvangst neemt. Via Aix-en-Provence, mocht u tijd hebben een heerlijke plek voor een lunchstop, rijdt u naar Saint-Rémy-de-Provence, een elegant stadje bevolkt door artiesten en beroemdheden. Het is een charmante plek met lanen getooid met platanen, leuke steegjes, boetieks, cafés en restaurants. U verblijft zeven nachten in Saint-Rémy. (reisafstand ca. 240 km)

dag 2: Vincent in Arles

Vincent kwam op 20 februari 1888 aan in Arles, waar hij eerst alleen en later met zijn vriend Paul Gauguin woonde en werkte in het Gele Huis. Vincent was dol op Zuid-Frankrijk en maakte in het aantrekkelijke Arles en in haar directe omgeving maar liefst tweehonderd schilderijen en honderd tekeningen. Hij ontwikkelde een eigen, expressieve schilderstijl in krachtige kleuren en dynamische penseelstreken. In Arles en omgeving zijn nog tal van plekken die Van Gogh inspireerden en die herinneren aan zijn tijd hier. Zo vindt u aan de rand van de stad de beroemde brug van Langlois die Vincent meerdere keren op het doek vastlegde. Wandel in Arles ook zeker naar het Place Lamartine, waar het beroemde ‘Gele Huis’ stond waar Vincent en Gauguin woonden. Een aanrader is een bezoek aan het Fondation Vincent van Gogh Arles, dat tijdelijke exposities verzorgt die altijd een link hebben met Van Gogh. Vergeet daarnaast niet de andere schatten van Arles zoals het Romeinse amfitheater en de fraaie kathedraal te bekijken. In de middag kunt u een bezoek brengen aan het LUMA Arles in het Parc des Ateliers. Blikvanger is de in 2021 geopend toren ontworpen door Frank Gehry. De Frans-Canadese architect liet zich inspireren door het werk van Vincent van Gogh. De huid van het gebouw is voorzien van 11.000 gehoekte reflecterende roestvrijstalen panelen die het beroemde licht uit de Provence die zoveel kunstenaars inspireerde reflecteren. Dineert u op deze avond in het beroemde café Van Gogh op het Place du Forum? In september 1888 schilderde Vincent het terras van dit café ter plekke ’s nacht bij gaslicht. (reisafstand ca. 60 km)

dag 3: Saint-Rémy-de-Provence en Saint-Paul-de-Mausole

Na verschillende psychische crises en een opname in het ziekenhuis van Arles liet Vincent zich in mei 1889 vrijwillig opnemen in de psychiatrische inrichting Saint-Paul-de-Mausole in Saint-Rémy-de-Provence. Tussen zijn aanvallen door schilderde en tekende Vincent veel; in eerste instantie in de inrichting en de tuin, later ook daarbuiten tussen de olijfgaarden, de cipressen, in het omringende berglandschap van de Alpilles en in het dorp. Saint-Rémy vormt zo het decor van veel van zijn bekende kunstwerken. Met de 'De Grote Van Gogh atlas' in de hand verkent u op deze ochtend het charmante Saint-Remy-de-Provence. Er zijn nog tal van plekken te herkennen die Vincent op het doek heeft vastgelegd. Bezoek ook zeker het hospitaal van Saint-Paul gevestigd in een klooster dat aan de rand van het dorpje ligt omgeven door prachtige cipressen en olijfbomen. Een deel van de kliniek, de tuinen en zelfs de slaapkamer van Van Gogh zijn te bekijken. De middag kunt u heerlijk bij uw hotel doorbrengen. Of wilt u zich verdiepen in de Romeinse geschiedenis van Saint-Rémy? Even buiten het charmante stadje vindt u de archeologische site Glanum met prachtige overblijfselen van tempels, thermen, een forum en huizen. Bekijk ook zeker langs de kant van de weg ‘Les Antiques’, de goed bewaard gebleven ruïnes van een mausoleum en een triomfboog. In de namiddag staat er een wijnproeverij van de heerlijke Provence-wijnen op het programma. Op een wijndomein in de omgeving van Saint-Rémy krijgt u een kleine rondleiding en proeft u de heerlijke wijnen. (reisafstand ca. 20 km)

¡ Extra
U kunt op deze dag Saint-Rémy-de-Provence en Saint-Paul-de-Mausole ook met een Engelssprekende gids verkennen. Vraag bij uw offerte naar de mogelijkheden.

dag 4: Abbay de Montmajour en de Camargue

U zet uw kennismaking met de Provence en met Vincent voort op deze heerlijk dag vol cultuur- en natuurschoon. U rijdt zuidwaarts naar de middeleeuwse abdij van Montmajour. Vincent bezocht op zijn wandeltochten talloze keren de Montmajour op enkele kilometers ten noordoosten van Arles. Hij vond de heuvel met de abdij en het uitzicht daar vandaan op het vlakke omringende landschap prachtig. Vincent genoot van de kleuren en het uitzicht inspireerde hem tot het maken van een flink aantal tekeningen en het meesterwerk ‘Zonsondergang bij Montmajour’. Net als Vincent bezoekt u de ruïne van het benedictijnencomplex en geniet u van het uitzicht. Hierna reist u verder richting de Middellandse Zee. Uw einddoel is Saintes-Maries-de-la-Mer. In juni 1888 verbleef Vincent enkele dagen in dit vissersdorpje aan de rand van het natuurgebied Camargue. Hij verlangde er naar de blaauwe zee en een blaauwe lucht te zien en tekende er lustig op los. U kunt de rest van de dag genieten van het gezellige Saintes-Maries met haar stranden, cafés, boetieks en restaurants. Of verkent u het uitgestrekte natuurgebied de Camargue. Hier kunt u de Camargue paarden (die nog in het wild leven), de zwarte stieren en de Europese flamingo’s bewonderen. (reisafstand ca. 140 km)

dag 5: Kunst in Les Alpilles

Saint-Rémy-de-Provence ligt aan de rand van een van de mooiste landschappen van de Provence: les Alpilles. Deze kleine bergketen die bestaat uit vele grillige kalkheuvels heeft toppen die ongeveer 300 tot 400 meter hoog zijn. Hier kunt u naar hartenlust wandelen en prachtige foto’s maken van het indrukwekkende landschap met zijn vele pijnbomen en cipressen. Ook Vincent was dol op Les Alpilles dat hij in verschillende schilderijen vereeuwigde. Even buiten Saint-Rémy bezoekt u in de rotsen van de Val d’Enfer de Carrières de Lumières. Op de muren van deze oude steengroeve worden met unieke lichtprojecties diverse kunstwerken tot leven gebracht. Deze zomer geniet u hier van de expositie Vermeer à Van Gogh, les peintres néerlandais. Even verderop vindt u aan de rand van een duizelingwekkend ravijn het prachtige dorp Les Baux-de-Provence. Wandel door de charmante geplaveide straatjes omhoog naar de ruïnes van de burcht die van grote hoogte op het dorp neerkijkt. Naast de middeleeuwse belegeringswerktuigen bewondert u hier vooral het prachtige uitzicht op olijfbomen en wijngaarden. Na de lunch staat een bezoek aan een olijfolie-bedrijfje op het programma. U krijgt uitleg over de oogst van de olijven en de productie van olijfolie en kunt natuurlijk de heerlijke olie proeven. Besluit u uw dag in Fontvieille? Dit pittoreske dorpje is bekend omdat Alphonse Daudet er de Lettres de mon moulin schreef, een klassieker uit de Franse literatuur. Wilt u deze dag liever op een actieve manier Les Alpilles verkennen dan kunt u vanuit Saint-Rémy diverse korte en langere wandel- of fietstochten maken. (reisafstand ca. 40 km)

dag 6: Stad van de pausen

Het Rome van Frankrijk, zo wordt Avignon ook wel genoemd. Want in de 14e eeuw tijdens het Pauselijke Schisma woonden er ruim een eeuw lang pausen in Avignon. Dat leverde ook meteen het belangrijkste bouwwerk van de stad op, het Palais des Papes. Het enorme gotische bouwwerk heeft helaas zwaar geleden onder de Franse revolutie, maar u kunt het nog altijd bezoeken. Ook het Musée Angladon, een prachtig museum met moderne kunst en met één werk van Van Gogh is een aanrader. Daarnaast is het heerlijk dwalen in de kleine straatjes en over de mooie pleinen, waar de terrassen uitnodigend op u staan te wachten. Vergeet niet de beroemde Pont Saint-Bénezet (van het Franse kinderliedje ‘Sur le pont d’Avignon’) te bekijken. Het restant van deze 12e-eeuwse brug over de Rhône is na het pauselijk paleis het bekendste gezichtsbepalende bouwwerk van de stad. In de namiddag kunt u een bezoek brengen aan Chateauneuf-du-Pape, de zomerresidentie van de pausen uit Avignon. Het plaatsje kijkt uit over vele hectares aan wijnvelden en is dan ook wereldberoemd vanwege de ‘Châteauneuf-du-Pape-wijn’. Een ideale plek om de heerlijke Rhône-wijnen te proeven. (reisafstand ca. 60 km)

dag 7: Genieten in de Provence

U geniet nog een hele dag van de kleuren en het licht van de Provence. In de groene heuvels van het Parc Naturel Régional du Luberon ligt een van de mooiste dorpjes van de Provence: Gordes. Het authentieke dorp op een steile rots kunt u al van ver zien liggen. Het is heerlijk struinen door de pittoreske straatjes met oude vakwerkhuizen uit de middeleeuwen en de renaissance. In de leuke winkeltjes vindt u vast een souvenir voor thuis en terrassen verleiden u tot een café au lait in het ochtendzonnetje. Even buiten Gordes kunt u een bezoek brengen aan het Village des Bories. Deze nederzetting uit de 7e eeuw na Christus bestaat uit zo’n 30 hutjes van opgestapelde stenen die zouden zijn gebouwd door boeren die in deze omgeving leefden van de landbouw. Een prachtige route brengt u vervolgens naar L'Isle-sur-la-Sorgue, dat door de vele riviertjes die bij het dorpje samenstromen ook wel het Venetië van Zuid-Frankrijk wordt genoemd. Het is heerlijk slenteren langs de oevers van de vredige grachten, waar u overal het geruis van het water hoort. De waterraderen, straatkunstwerken, antiekwinkeltjes en kleine designwinkels geven dit Provençaalse stadje karakter. (reisafstand ca. 100 km)

¡ Extra overnachting
Wilt u langer in de Provence blijven om bijvoorbeeld nog een bezoek aan Orange te brengen? Dan kunnen wij voor u een of meerdere extra overnachtingen in Saint-Rémy bijboeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

dag 8: Afscheid van het zuiden

Helaas is er een einde gekomen aan uw vakantie in la douce France. U verlaat het charmante Saint-Rémy-de-Provence en rijdt met prachtige herinneringen en kennis over Vincent van Gogh naar de luchthaven van Nice voor de terugvlucht naar Amsterdam. (reisafstand ca. 240 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Vincent van Gogh in Saint-Paul-de-Mausole, Frankrijk
Vincent van Gogh in Saint-Rémy
Wandel een gids in het voetspoor van de schilder
Duur: 1,5 - 2 uur
Inclusief: privégids
Exclusief: entree Saint-Paul-de-Mausole
Kosten: € 95 per persoon (bij 2 personen)
U kunt Saint-Rémy-de-Provence en het klooster van Saint-Paul-de-Mausole ook bezoeken met een Engelssprekende gids die u uitgebreid vertelt over de tijd dat Vincent van Gogh in het dorpje verbleef en die met u plekken bezoekt die door de kunstenaar op het doek zijn vastgelegd! U brengt ook met de gids een bezoek aan het hospitaal.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten met Transavia. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u de vaakst voorkomende vluchtschema’s voor deze vlucht. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Ruimbagage en stoelreservering
Bij vluchten met Transavia is het meenemen van ruimbagage niet bij de reissom inbegrepen. Deze kunt u zelf tegen betaling van een toeslag online van tevoren bijboeken. Ook kunt u voor vertrek een stoelreservering maken. Lees meer over de online services (bijboeken ruimbagage, inchecken en stoelreservering) van Transavia.

Vluchtschema
Transavia

Amsterdam - Nice06:15 - 08:10 uur
Nice - Amsterdam08:55 - 10:55 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Huurauto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning en GPS inbegrepen (een VW Polo 1.0 of gelijkwaardig). U kunt tegen een toeslag een upgrade boeken naar het type Renault Clio of gelijkwaardig. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden en actuele prijzen. Omdat de huurvoorwaarden kunnen verschillen per land, per bestemming en per vertrekdatum, ontvangt u van ons bij uw boeking de voorwaarden die op uw type auto van toepassing zijn.

Reistijd/rijafstanden

In het programma vindt u bij elke reisdag de afstand vermeld die u die dag ongeveer moet rijden. Houd er rekening mee dat de wegen in Frankrijk soms niet overal van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland en dat zeker op de binnenwegen kleinere afstanden toch meer tijd in beslag kunnen nemen dan u zou verwachten.

Hotel

Wij hebben voor u een goede middenklassehotel geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve accommodatie(s).

Hotel Villa Glanum & Spa
Hotel Villa Glanum & Spa - Saint-Rémy-de-Provence
Hotel Villa Glanum & Spa ligt in Saint-Rémy-de-Provence, op slechts 3 minuten lopen van de archeologische vindplaats Glanum. Het klooster Saint-Paul-de-Mausole, waar Vincent van Gogh het laatste jaar van zijn leven doorbracht, ligt op 5 minuten lopen van het hotel. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een tuin, een wellnesscentrum, een bar en gratis wifi. Alle kamers beschikken over een tv, een minibar, airconditioning en een badkamer met een toilet, een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Villa Glanum & Spa

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Nice en vice versa met Transavia.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Verblijf in middenklassehotel in Saint-Rémy-de-Provence.
Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van een bad en/of een douche en een toilet.
Verzorging op basis van logies en ontbijt.
Bezoek olijfoliemolen/bedrijfje in Les Alpilles.
Wijnproeverij in de omgeving van Saint-Rémy-de-Provence.
Reservering van een time slot en entreegeld voor Carrières de Lumières.
Het boek 'De Grote Van Gogh atlas'.
Route naar de bezienswaardigheden: Saint-Rémy-de-Provence, Saint-Paul-de-Mausole, Arles, Avignon, Les Alpilles, Gordes, Abbay de Montmajour, Saintes-Maries-de-la-Mer en de Camarque.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis verlengen met een of meerdere nachten extra in de Provence. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?