050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Griekenland

Fly drive Griekenland – ontdek Griekenland met een huurauto

In Griekenland voelt u zich meteen thuis: bij aankomst valt de drukte weg en kan het ontspannen beginnen. De stranden, eilanden en de zee, de bergen, bossen en olijfgaarden, de vissersplaatsjes, bergdorpen en schaapskuddes, maar ook de grote steden met hun westerse uitstraling: tijdens een fly drive door Griekenland kunt u genieten van de schoonheid van Griekenland. U raakt niet uitgekeken op de vele monumenten, die herinneren aan een roemrijk verleden, de verstilde kapelletjes die u overal zomaar in het landschap tegenkomt en kleine dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Met uw huurauto kunt u in alle rust het Griekse vaste land of het eiland Kreta verkennen, wat er voor zorgt dat u de bezienswaardigheden bezoekt die u wilt zien en op een terrasje kan genieten van de Griekse cuisine wanneer u dat wil. Een prachtig land bezoeken op uw eigen tempo, dat is een fly drive naar Griekenland met SRC Reizen.

Verken de Griekse Peloponnesos met een huurauto

Olympia, Korinthe en Epidauros, waar u zich ook bevindt tijdens uw fly drive op de Peloponnesos, u kunt er van uitgaan dat er grote mythes en legendes schuil gaan achter de eeuwenoude steden! In een mediterraan klimaat verkent u met uw huurauto de ruige landschappen en de ruïnes van het Griekse Schiereiland. Na een dag vol indrukken kunt u ’s avonds ontspannen in de levendige stadjes die de Peloponnesos rijk is. Wanneer u neerstrijkt op een terrasje raden wij u aan om kennis te maken met de lokale wijnen van het schiereiland. Een unieke kans, want door de kleinschalige productie zijn deze wijnen alleen in Griekenland te drinken!

Maak een fly drive op Kreta

Kreta is misschien niet groot, maar er is meer dan genoeg te zien! Wij hebben op deze fly drive door Kreta een mooie route voor u uitgestippeld langs de mooiste bezienswaardigheden die het eiland te bieden heeft. Bezoeken aan de grote steden Heraklion en Rethymnon worden afgewisseld met tochten door de ongerepte natuur van Kreta waarbij u af en toe uitstapt om de pittoreske dorpjes van het eiland te verkennen. Ook op Kreta kunt u in een verleden van mythes in legendes van de Minoïsche beschaving duiken tijdens uw bezoek aan Knossos. In de plaats stond een Minoïsch kasteel, waar koning Minos zetelde en volgens de mythe ook een minotaurus woonde in het labyrinth onder het kasteel… Genoeg bezienswaardigheden en verhalen dus om een week door te brengen op dit prachtige eiland!

De voordelen van een fly drive Griekenland

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto door het land van mythes en legendes rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Griekenland van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat ontspannen op reis gaat.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Griekenland? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Griekenland te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van Griekenland zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Griekenland wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Of u er nu voor kiest om het Griekse eiland Kreta te ontdekken, of om op het vaste land te blijven en met uw huurauto het schiereiland, de Peloponnesos, te verkennen: u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo Griekenland te ontdekken?

Boek uw rondreis naar Griekenland bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Griekenland in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Griekenland bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!