050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Fly drive Ierland – bewonder Ierland met een huurauto

Guininess-bier, traditionele Irish stew en Ierse volksmuziek. Er is geen land zoals Ierland. Tijdens een vakantie in Ierland leert u over de legendes, eeuwenoude tradities en hoort u het Gaelic, het traditionele Iers wat nog steeds gesproken wordt. U ontdekt het mooiste natuurschoon en de beste culturele highlights met een fly drive door Ierland waarbij u zelf de vrijheid heeft om rond te toeren met een huurauto. Waar u ook heen wilt rijden met uw huurauto, tijdens een autovakantie van SRC Reizen ziet u echt meer van uw vakantieland.

Ontdek de highlights in Ierland tijdens een autorondreis

Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk uit uw autorondreis door Ierland halen. Met een fly drive naar Ierland geniet u van oude, Ierse en traditionele monumenten in pittoreske stadjes en toert u door het fraaie groene Ierse landschap met de hoogste klifkusten in Europa. De hoofdstad Dublin is de belangrijkste bezienswaardigheid in Ierland en ligt halverwege aan de oostkust van Ierland, aan een inham van de Ierse Zee. Heeft u even genoeg van alle monumenten zoals Saint Patrick’s Cathedral, Trinity College en de beroemde Dublin doors, bezoek dan bijvoorbeeld de twee bekende parken in Dublin, de St Stephen’s Green en Merrion Square. Midden in de grote stad waant u zich in een oase van rust! Wandelt u liever door een prachtig natuurgebied? Rij dan met uw huurauto naar Connemara. Dit uitgestrekte park bestaat uit schilderachtige bergen, heidevelden, uitgestrekte graslanden met schapen en de mooiste groene bossen. Iets wat u vast niet wilt missen is het prachtige arboretum op Fota Island. Oude bomen, klassieke huizen en mystieke meren; u komt niets te kort tijdens een wandeling door dit park. Wellicht dat uw interesses meer liggen bij pittoreske steden en dorpjes. Wandel dan eens door Galway en bezoek het Calway City Museum. Slenter langs een tentoonstelling over het middeleeuwse Galway en ontdek de sociale geschiedenis van de stad.

Op de begane grond smult u van koffie met gebak terwijl u uitkijkt over de Spanisch Arch. Aan de baai van Galway liggen betoverende dorpjes zoals Letterfrack en Spidéal. Ook Clifden, een groter dorp, kunt u tijdens de fly drive bezoeken terwijl u door het westen van Connemara toert. U heeft dan een eindeloos uitzicht op de Atlantische Oceaan. De Ierse taal is hier bovendien goed bewaard gebleven omdat het gebied een geïsoleerde ligging heeft.

Met een huurauto door Ierland en Noord-Ierland

Ierland biedt u dus en schat aan mogelijkheden om heerlijk van te genieten tijdens uw vakantie. Daarom hebben wij meerdere fly drives door Ierland voor u samengesteld. In een ruime week kunt u door de Ierse republiek reizen van Dublin aan de oostkust naar Dingle en de Ring of Kerry aan de westkust via Cork en weer terug. Heeft u veel tijd dan kunt u de héél Ierland verkennen met een huurauto tijdens een fly drive door Ierland en Noord-Ierland. Wilt u een lang weekend weg? Overweeg dan eens om naar Belfast en Noord-Ierland te reizen. Deze stad is de grootste stad van Noord-Ierland en behoort tot Groot Brittannië. Tijdens onze fly drive door Noord-Ierland reist u met uw huurauto van het historische Belfast via de Causeway Coast naar de volledig ommuurde stad Londonderry. De natuur van county Antrim, waar u door heen rijdt is weergaloos!

Kortom, mogelijkheden genoeg dus om met een huurauto door Ierland te reizen. Wanneer u dat het beste kunt doen? De beste reistijd voor Ierland is in de late lente en de vroege herfst. De natuur is dan prachtig en het is er niet te druk in de steden. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Ierland, en geniet zorgeloos! Want u zit namelijk zelf achter het stuur in een gehuurde auto en kiest uw eigen route langs prachtige, authentieke en mysterieuze steden in Ierland. Stop langs fraaie kliffen en neem een moment om de uitzichten in u op te nemen. Ontdek alle bezienswaardigheden van Ierland om het meeste uit uw vakantie te halen.

En vergeet dan naast alle cultuur- en natuurschoon ook niet te genieten van het goede Ierse leven! In verscheidene Ierse pubs kunt u luisteren naar de traditionele folkmuziek van Ierland. De vele eetcafés, bistro’s en exclusieve restaurants zijn een culinair hoogtepunt van uw fly drive. Kies een traditionele fish & chips of maak kennis met de originele producten, chocolatiers, whisky’s en brouwers. Ieren staan bekend om hun gastvrijheid, volgens sommigen zijn ze het meest gastvrije volk van Europa. Een glimlach, een vriendelijk woord of gebaar zijn geen ongewone eigenschappen. Waar u ook heen gaat in Ierland, u zult verliefd worden op het land. Bekijk al de reizen naar Ierland en laat u verassen!

De voordelen van een fly drive Ierland

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de door het glooiende landschap van Ierland te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Ierland van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat u ontspannen op reis gaat én niets mist van het prachtige Ierland!

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Ierland? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Ierland te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van Ierland zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Ierland wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Pakt u straks de huurauto om op uw eigen tempo Ierland te ontdekken?

Boek een fly drive Ierland bij SRC Reizen

De voordelen van onze fly drives spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Ierland bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!