050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Land van mystieke schoonheid

Reisleider Frits:
‘Ierland is een groen paradijs vol weilanden met schapen omgeven door stenen muurtjes. Mistige klippen en krijsende zeevogels aan de kust worden afgewisseld met grasgroene heuvels en diepblauwe meren. Op cultureel gebied heeft Ierland zich de laatste decennia snel ontwikkeld. In Belfast en Londonderry worden de sporen van de Troubles nu deel van het historische erfgoed. Galway is uitgegroeid tot een bloeiende studentenstad. En in Dublin is de Georgian architectuur met succes gerestaureerd.

Maar misschien het eerste dat u opvalt als u in Ierland aankomt, is de buitengewone vriendelijkheid van de Ieren, misschien wel het meest vriendelijke volk van Europa. Waar u ook komt, steeds weer wordt u verwelkomd door een lach en een vriendelijk woord! De Ieren verontschuldigden zich zelfs als het weer een keertje minder is dan gehoopt. Reis met mij mee en u zult zeker verrast worden!'

Inspirerende foto's van deze reis
Reisleidster Claudia maakte met haar gasten de reis Hoogtepunten Ierland en legde de indrukwekkende natuur en cultuur vast op prachtige foto's. Bekijk een verzameling van de mooiste foto's die Claudia tijdens de reis maakte, in haar fotoalbum van Ierland!

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Aer Lingus
ruimbagage
middenklassehotels
11x (Iers) ontbijt en 10x diner
whiskeyproeverij
Irish coffee-proeverij
demonstratie met schaapshonden
lokale gids Derry over Bloody Sunday
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Dublin, Galway en Belfast
Cliffs of Moher
Ring of Kerry
Giant’s Causeway
nationaal park Burren
schiereiland Dingle
Wicklow Mountains
Saint Patrick's Cathedral
Trinity College
Minaun Cliffs op Achill Island
Kylemore Abbey
Muckross House
SRC-reisleider Frits
SRC-reisleider sinds 2006
In Londonderry vertelt een Noord-Ierse gids ons het indrukwekkende verhaal van Bloody Sunday.
Ontmoet onze beste reisleiders in Ierland
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001
SRC -reisleidster Adriënne
Reisleidster sinds 2006
SRC-reisleidster Domitilla
Reisleidster sinds 2013
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleidster Léonie
Reisleidster sinds 2002

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Dublin en naar Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland
Giant’s Causeway en wandelen over de stadsmuren van Londonderry
Idyllisch Donegal en Museum of Country Life
Achill Island en Connemara met Kylemore Abbey
Bruisend Galway, Irish Coffee en een vrije middag
Nationaal park Burren en spectaculaire Cliffs of Moher
Schiereiland Dingle en Gallerus
Ring of Kerry en Muckross House
Het bijzondere eiland Garinish en Irish whiskey
Tipperary en Kilkenny: kastelen en andere middeleeuwse bouwwerken
Ongerept landschap van Wicklow Mountains en dynamisch Dublin
Terugvlucht Dublin – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Dublin en Belfast

Na aankomst op de luchthaven van Dublin rijden we naar Noord-Ierland. Onderweg stoppen we bij het voormalige klooster van Monasterboice om de indrukwekkende high crosses te bekijken. In Belfast maken we een rondrit en bewonderen het classicistische stadhuis, de Linen Hall Library, de Queen’s University en het operagebouw. Natuurlijk zien we ook de scheepswerven waar de beroemde Titanic werd gebouwd en de politieke muurschilderingen die herinneren aan de Troubles. Ons hotel staat nabij de Noord-Ierse hoofdstad. (ca. 210 km)

dag 2: Giant’s Causeway en de stadsmuren van Londonderry

Door de Glens, de dalen van het graafschap Antrim, rijden we noordwaarts naar de Giant’s Causeway. De imposante 37.000 basaltzuilen zijn 60 miljoen jaar oud en uniek in hun soort. De overweldigende natuur, die beschermd wordt door UNESCO, is van grootse schoonheid. In Londonderry horen we van een Noord-Ierse gids over het indrukwekkende Bloody Sunday. Londonderry is de enige volledig ommuurde stad van de Britse eilanden. We wandelen we over de stadsmuren en genieten we van het mooie uitzicht. Ons hotel staat bij Letterkenny of Bundoran. (ca. 150 km)

dag 3: Idyllisch Donegal en Museum of Country Life

Door het idyllische landschap van het Ierse graafschap Donegal rijden we naar Drumcliff, waar we het graf bezoeken van Yeats, de befaamde Ierse schrijver, dichter en Nobelprijswinnaar. Bij Castlebar bezoeken we het Museum of Country Life, waar door middel van verschillende exposities duidelijk wordt hoe het landelijke leven in Ierland tussen 1850 en 1950 uitzag. We overnachten nabij Castlebar of in Westport. (ca. 265 km)

dag 4: Achill Island en Connemara met Kylemore Abbey

Via een brug vanaf het schiereiland Currane bereiken we Achill Island, het grootste eiland van Ierland. We zien ruige kliffen in het adembenemende landschap. Ook bezichtigen we de beroemde neogotische Kylemore Abbey, die midden in de ongerepte natuur van de Connemara staat. Ons hotel staat in Leenane. (ca. 240 km)

dag 5: Bruisend Galway, Irish Coffee en een vrije middag

Het natuurgebied de Connemara, dat onder andere meren, riviertjes en stranden heeft, wordt gedomineerd door twaalf bergtoppen: de Twelve Bens. In deze regio spreekt men Gaelic, de oud-Ierse taal. Hier zien we hoe de befaamde Irish Coffee bereid wordt. Uiteraard mogen we ook proeven van deze lekkere warme drank. We rijden door de stilte van de Connemara naar de levendige universiteitsstad Galway. Na een korte gezamenlijke wandeling is de middag ter vrije besteding. We verblijven twee nachten nabij Limerick. (ca. 175 km)

dag 6: Burren en spectaculaire Cliffs of Moher

Het nationale park Burren is een uitgestrekt karststeenlandschap. Over de mooie kustweg rijden we naar de spectaculaire Cliffs of Moher: machtige zandsteenrotsen die oprijzen uit de Atlantische Oceaan. In het openluchtmuseum bij het kasteel van Bunratty horen we meer over het 19e-eeuwse plattelandsleven. De 17e-eeuwse dorpspub Dirty Nelly schenkt de beroemde Irish coffee. (ca. 200 km)

dag 7: Schiereiland Dingle en Gallerus

We rijden een prachtige route naar het schiereiland Dingle, waarvan de skyline wordt gevormd door de scherpe bergen van de Slieve Mish Mountains. In het kleurrijke vissersplaatsje Dingle kunt u gezellig ronddwalen in de knusse straatjes. Via Slea Head rijden we een spectaculaire route langs imposante kliffen naar het 9e-eeuwse Gallarus-oratorium. Onderweg wonen we een korte demonstratie met schaapshonden bij. De komende twee nachten verblijven we in Tralee. (ca. 270 km)

dag 8: Ring of Kerry en Muckross House

We genieten van de prachtige Ring of Kerry. In het natuurgebied van nationaal park Killarney rijden we via het uitzichtpunt van Ladies View naar Muckross House. De kleurrijke tuinen van dit Victoriaanse herenhuis lopen door tot aan het meer. In het huis zien we de smaakvol ingerichte salon, bibliotheek en eetkamer. Het diner is deze avond op eigen gelegenheid. (ca. 175 km)

dag 9: Garinish en Irish whiskey

Na onze bezichtiging van de prehistorische steencirkel van Kenmare rijden we naar Glengariff, een azuurblauwe baai vol met eilandjes. We nemen de boot naar Garinish en bezoeken de mooie Ilnacllin-tuin. Onderweg naar ons hotel nabij het sfeervolle Cork stoppen we in Midleton bij de whiskydistilleerderij van Jameson voor een rondleiding en een proeverij. (ca. 210 km)

dag 10: Tipperary en Kilkenny: kastelen en andere middeleeuwse bouwwerken

We bezoeken de imponerende Rock of Cashel. Bovenop de rots van Saint Patrick bekijken we de markante kerkelijke ruïne. Indien het mogelijk is, dan zien we ook de 12e-eeuwse romaanse Cormackapel en de Ronde Toren. In Kilkenny, de mooiste middeleeuwse stad van Ierland, zien we het imposante kasteel dat eeuwenlang de residentie was van de familie Butler. Ons hotel staat in Carlow. (ca. 220 km)

dag 11: Ongerept landschap van Wicklow Mountains en dynamisch Dublin

In het ongerepte landschap van de Wicklow Mountains bezichtigen we het kloostercomplex Glendalough, dat in de 6e eeuw is gesticht door de heilige Kevin. Daarna maken we een stadstour door Dublin. We zien de befaamde deuren van Dublin en bekijken Saint Patrick’s Cathedral, de laatste rustplaats van Jonathan Swift. In het beroemde Trinity College bekijken we het 9e-eeuwse Book of Kells. Het hotel voor de laatste nacht staat in de omgeving van Dublin. (ca. 150 km)

dag 12: Dublin – Amsterdam

We worden naar de luchthaven van Dublin gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 20 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
Aer Lingus

Amsterdam - Dublin09:35 - 10:20 uur
Dublin - Amsterdam18:15 - 20:55 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Dunsilly Hotel
Hotel Dunsilly - Ballymena Co. Antrim
Op ongeveer 20 minuten rijden van Belfast ligt het Dunsilly Hotel. Dit comfortabele hotel heeft een knusse lounge waar u heerlijk kunt bijkomen na een dag in Belfast. Het hotel heeft een lift, een bar en een restaurant. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van een kluisje, een tv en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. Het hotel is voorzien van gratis wifi.

Bekijk de website van Dunsilly Hotel
Mount Errigal hotel in Letterkenny, Ierland
Hotel Mount Errigal - Letterkenny Co. Donegal
Mount Errigal hotel ligt aan de Wild Atlantic Way, net buiten Letterkenny. Het hotel beschikt over een lift, een restaurant, een bistro, een zwembad, een sauna en een fitnessruimte. De ruime kamers zijn voorzien van gratis wifi, een tv, een bureau en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Mount Errigal
Hotel Allingham Arms
Hotel Allingham Arms - Co. Donegal
Hotel Allingham Arms is een modern, elegant 4-sterrenhotel met uitzicht op zee, gelegen in de badplaats Bundoran. De prachtige stranden van Bundoran en het stadscentrum zijn op loopafstand van het hotel. Het hotel beschikt over twee bars, een restaurant, een lift, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. De kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten, een tv en een badkamer met een toilet, een bad en/of douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Allingham Arms
Hotel Villa Rose
Hotel Villa Rose - Co. Donegal
Hotel Villa Rose is een 4-sterren hotel gelegen in Ballybofey. Villa Rose is de ideale uitvalsbasis om Donegal te verkennen. Er zijn verschillende bars en restaurants in de omgeving van het hotel. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, een koffiebar, een lift, een spa en gratis wifi. Alle kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Villa Rose
Reaffy House Resort
Resort Breaffy House - Castlebar Co. Mayo
Het hotel ligt op een bosrijk landgoed en beschikt over verschillende spa-faciliteiten, een lift en gratis wifi. In de gezellige bar kunt u genieten van een goed glas Ierse whiskey en het restaurant serveert een uitgebreid ontbijtbuffet. De moderne en ruime kamers zijn een oase van rust en zijn voorzien van een tv, koffie- en thee faciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche een toilet.

Bekijk de website van Breaffy House Resort
The Wyatt Hotel
Hotel Wyatt - Co. Mayo
Dit hotel ligt op het beroemde plein Octagon in het centrum van Westport. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, gratis parkeergelegenheid, gratis wifi en een lift. Alle kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten, een tv en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van The Wyatt Hotel
Ieenane Hotel
Hotel Leenane - Connemara Co. Galway
Dit familiehotel ligt spectaculair aan de oevers van de haven van Killary. Het karakteristieke hotel is van alle moderne gemakken voorzien, maar ademt nog de sfeer van vervlogen tijden. Het hotel heeft een bar en een restaurant. Er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over een tv, voldoende kastruimte en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Leenane Hotel
Hotel Maldron
Hotel Maldron - Limerick
Hotel Maldron ligt in het bruisende stadscentrum van Limerick. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, gratis wifi, een lift, gratis parkeergelegenheid en een recreatiecentrum met een fitnessruimte, een zwembad, een sauna, een bubbelbad en een stoombad. Alle kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Maldron
The Ashe Hotel
Hotel The Ashe - Tralee Co. Kerry
The Ashe Hotel ligt in het centrum van Tralee. Op steenworpafstand vindt u tal van winkels, restaurants en cafés, maar ook in het familiehotel zelf is een gezellige pub te vinden waar u goed kunt dineren. In het hotel is gratis wifi beschikbaar en er is een lift aanwezig. De rookvrije hotelkamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, koffie- en thee faciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van The Ashe Hotel
Vienna Woods Hotel
Hotel Vienna Woods - Cork
Het Vienna Woods Hotel ligt in de Glanmire Valley op 10 minuten rijden van het centrum van Cork. Het hotel is gevestigd in een 18e-eeuws landhuis met een tuin en beschikt over een lift, een lounge, een restaurant en een bar. Geniet op de patio van een lekker drankje! De ruime stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, koffie- en theezetfaciliteiten, gratis wifi en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Vienna Woods Hotel
Seven Oaks hotel in Carlow, Ierland
Hotel Seven Oaks - Carlow
Het Seven Oaks Hotel ligt op slechts 3 minuten lopen van het centrum van Carlow. U kunt gebruikmaken van de moderne faciliteiten van de Greenbank Health & Leisure Club met een volledig uitgeruste fitnessruimte, een indrukwekkend zwembad, een bubbelbad, een sauna en een stoombad. Alle kamers hebben een klassieke inrichting en beschikken over een tv, wifi en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van hotel Seven Oaks
Talbot Hotel Carlow
Hotel Talbot - Carlow
Talbot Hotel Carlow is een 4-sterren hotel gelegen op ongeveer 2 kilometer afstand van het centrum van Carlow. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, gratis wifi, een lift, een wellness en gratis parkeergelegenheid. Alle kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Talbot Hotel Carlow
Clayton Hotel Leopardstown, Dublin, Ierland
Hotel Clayton Leopardstown - Dublin
Clayton Hotel Leopardstown bevindt zich ten zuiden van het centrum van Dublin. Vanaf lightrailstation Luas Central Park, op 2 minuten lopen van het hotel, bereikt u gemakkelijk het centrum van de stad. Het hotel is voorzien van een bar en een klein fitnesscentrum. Er is gratis wifi beschikbaar in alle kamers en er is een lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een tv, een kluisje en een badkamer met een toilet, een bad of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Clayton Hotel Leopardstown

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Een fantastische reis waardoor je Ierland echt totaal beleeft!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Een hele mooie reis. Wel vermoeiend maar dat merkte ik pas toen ik weer thuis was. Maar het was de moeite waard. Ik heb ook veel achtergrondinformatie over Ierland gekregen via reisleidster Adriënne.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Mooie afwisselende reis. De vooroordelen over het weer in Ierland mogen wel bijgesteld worden: twaalf dagen zon! Bijzonder goede hotels met zeer goed eten.
Beoordeling reisleider: 7
Beoordeling reis: 8
Een goede en gevarieerde kennismaking met een boeiend land.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
De reis naar Ierland was een prachtige reis. Mooie mix van geschiedenis, natuur en cultuur. Zeer deskundige reisleider (Claudia) en een heel goede chauffeur (Jim) die ons veilig en altijd vrolijk en attent door het land heeft gereden.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Een mooie reis door Noord-Ierland en de Ierse republiek. Een prima reisleider. Veel humor, veel passie en nooit te beroerd om iets extra te doen.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Het was een prachtige reis, waarin, mede door de reisleider Frits, een goed beeld werd gegeven over Ierland op landschappelijk en cultureel gebied. De geschiedenis van Ierland door de eeuwen heen, werd door hem beeldend en boeiend verteld. Alle lof!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Een prachtige reis! Ruige kusten, mooie vergezichten en fotogenieke dorpjes. Door de boeiende manier van vertellen van onze reisleider Frits, zijn enthousiasme en betrokkenheid bij de groep was het een onvergetelijke vakantie. Een aanrader!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10
Echt een geweldige reis. We hebben kastelen, tuinen, dorpjes, steden gezien, erg afwisselend. Heel veel informatie gekregen van de zeer enthousiaste, kundige reisleider Frits. Met de medereizigers was de sfeer prima, dus een reis om vaak aan terug te denken.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Frits was een buitengewoon goede gids en bracht Ierland in al zijn aspecten tot leven. Niet alleen door goed gedoseerde informatie over geschiedenis, maatschappij en economie in heden en verleden, maar wist ook complete vraagstukken helder uit een te zetten. Daarnaast zorgde hij door een varieteit in verhalen, muziek en zang voor een boeiende omlijsting. Hij is zeer professioneel en tegelijk aimabel dat zich uit in prettig contact met de groep. Compliment!
Cijfer RL 9
Cijfer Reis 8
Alle hotels hadden ruime kamers met voldoende faciliteiten en vriendelijk personeel, positief. De reisleider heeft zich uitstekend verdiept in de achtergronden van Ierland. Frits is zeer open minded en toegankelijk.
Beoordeling reis: 8/9
Beoordeling reisleider: 9
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien