050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol

Land van de lange witte wolk

Reisleidster Yanni:
‘Toen de Maori ver voor de komst van de Europeanen mijn land ontdekten, zagen ze het als een wolk aan de horizon liggen. Ze noemden het Aotearoa, land van de lange witte wolk. Nergens ter wereld vindt u in één land zo veel prachtig natuurschoon! Deze natuur is wild, ongetemd, leeg en onvoorwaardelijk aantrekkelijk.

In Nieuw-Zeeland ontdekt u geisers, warmwaterbronnen, vulkanen en modderpoelen, maar ook regenwouden, spectaculaire gletsjers, meren en weidegebieden. De soms ruige kustlijn heeft langgerekte zandstranden, beschutte baaien, fjorden, kliffen en duinen. En in die overdonderend mooie natuur ziet u albatrossen en pinguïns, zeehonden en pelsrobben en met een beetje geluk ook dolfijnen en walvissen. Weinig reisbestemmingen kunnen op natuurgebied met mijn prachtige land concurreren. Nieuw-Zeeland is echt een paradijs voor natuurliefhebbers!

Tijdens cruises en excursies verkent u deze adembenemende natuur. Ook vertel ik u over de tijd voordat de Europeanen kwamen, over de cultuur van de Maori, over de kolonisatie en over hoe het moderne Nieuw-Zeeland zich ontwikkelde tot een vriendelijk en gastvrij land. Nergens ter wereld ervaart u zo’n grote verscheidenheid als in dit compacte land. Kom naar mijn Nieuw-Zeeland. Dit is een reis die u niet mag missen!’

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
ruimbagage
ferryovertocht Wellington – Picton
goede middenklassehotels
18x ontbijt, 1x lunch en 7x diner
diner bij Nieuw-Zeelanders thuis
Maoridiner en -concert
cruise naar Cape Brett-vuurtoren
cruise over Milford Sound
boottocht Abel Tasman N.P.
historische treinrit naar Pukerangi
punting over Avon in Christchurch
inclusief entreegelden
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
Bezienswaardigheden
Auckland en Wellington
Queenstown en Christchurch
Mount Cook National Park
Abel Tasman National Park
Maori Arts and Crafts Institute
Rotorua en Te Puia
Kauri-museum in Matakohe
Tongariro National Park
Lake Matheson en Lake Tekapo
Bay of Islands en Waitangi
Westlands National Park
Auckland Memorial Museum
boomtopwandeling in Hokitika
historische Taieri Gorge Railway
SRC-reisleidster Yanni
SRC-reisleidster sinds 2001
Nergens ter wereld ervaart u zo’n grote verscheidenheid aan natuurschoon als in het compacte Nieuw-Zeeland!
Ontmoet onze beste reisleiders in Nieuw-Zeeland
SRC-reisleidster Yanni
Reisleidster sinds 2001

De reis in het kort

Vlucht via Singapore naar Nieuw-Zeeland
Aankomst in Auckland
Stadsrondrit door Auckland, City of Sails
Naar de Bay of Islands
Vrije dag of Ninety Mile Beach
Pioniersmuseum in Matakohe
Maori Arts and Crafts Institute in Te Puia en Rotorua
Via Lake Taupo naar Wellington
Met de ferry via Marlborough Sounds naar Zuidereiland
Abel Tasman National Park en diner bij Nieuw-Zeelanders thuis
Natuurschoon langs de westkust
Via Hokitika op weg naar Franz Josef Glacier
Verkenning van Westlands National Park en naar Queenstown
Vrije dag in Queenstown, er zijn diverse optionele excursies mogelijk
Cruise over Milford Sound
Langs Lake Manapouri en via stadjes Lumsden en Gore naar Dunedin
Historische treinrit met Taieri Gorge Railway naar Middlemarch en bolvormige rotsen van Moeraki
Mount Cook National Park, Lake Tekapo en naar Christchurch
Stadsrondrit door Christchurch en vrije middag
Vlucht Christchurch naar Amsterdam, via Singapore
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Singapore – Auckland

Via Singapore vliegen we naar Nieuw-Zeeland.

dag 2: Aankomst in Nieuw-Zeeland

Laat in de avond komen we in Nieuw-Zeeland aan. We verblijven twee nachten in Auckland. (ca. 20 km)

dag 3: Auckland, City of Sails

We maken een stadsrondrit door de City of Sails. Met een lift bestijgen we de 328 meter hoge Skytower, vanwaar we een schitterend uitzicht over de stad hebben. Ook bezoeken we het Auckland Memorial Museum, dat zich onder andere richt op de geschiedenis van Nieuw-Zeeland. In de tuinen bij het museum kunt u heerlijk wandelen. De rest van de dag is ter vrije besteding. (ca. 10 km)

dag 4: Bay of Islands

Via de Auckland Harbour Bridge rijden we noordwaarts, naar de Bay of Islands. In Waitangi bezoeken we het Treaty House en het Maori-ontmoetingshuis, en bekijken we de gigantische Maori-oorlogskano. Aansluitend gaan we naar Paihia, waar we twee nachten verblijven. In de middag maken we met een luxe catamaran een cruise naar de Cape Brett-vuurtoren en het beroemde Hole in the Rock. (ca. 285 km)

dag 5: Vrije dag of Ninety Mile Beach

Op deze vrije dag kunt u een optionele excursie maken naar Cape Reinga, het noordelijkste puntje van het Noordereiland. Een spectaculaire tocht voert u onder meer langs Ninety Mile Beach (kosten niet inbegrepen).

dag 6: Kauri-museum in Matakohe

We brengen een bezoek aan het Kauri-museum in Matakohe. Het museum heeft een collectie historische overblijfselen van de eerste Europese pioniers. Via de Hibiscus Coast en het groene heuvelachtige landschap van Waikato rijden we naar Rotorua, waar we de komende twee nachten verblijven. (ca. 510 km)

dag 7: Maori Arts and Crafts Institute en Rotorua

In Te Puia zien we borrelende modderpoelen, kokende geisers en het interessante Maori Arts and Crafts Institute. Tijdens een ritje in de Skyline Skyride is het uitzicht prachtig! We brengen een bezoek aan de Waimangu Volcanic Valley in Rotorua. Dit bijzondere landschap is ontstaan na de uitbarsting van de vulkaan Tarawera. Op deze avond genieten we van een hangi, een traditionele Maorimaaltijd, en een Maoriconcert met een haka, de traditionele dans. (ca. 60 km)

dag 8: Via Lake Taupo naar Wellington

Onderweg naar Lake Taupo passeren we de Huka-watervallen, waar de rivier Waikato zich door een nauwe kloof perst. Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland en is bekend om zijn forellen. Ten zuiden van het meer leidt de weg ons door het woestijnachtige landschap van het Tongariro National Park, dat wordt gedomineerd door de vulkaan Ruapehu. Door een mooie glooiende omgeving langs de kust rijden we naar Wellington, waar ons hotel staat. Een stadsrondrit voert ons naar de oude Saint Paul’s Cathedral, de parlementsgebouwen en naar de top van Mount Victoria, waar we een mooi uitzicht over de stad hebben. (ca. 460 km)

dag 9: Naar het Zuidereiland

We reizen met de ferry naar het Zuidereiland. De oversteek over de Cook Strait en door de beschutte Marlborough Sounds, die ongeveer drie uur duurt, is van een bijzondere schoonheid! Na aankomst reizen we door naar Nelson, waar ons hotel voor de komende twee nachten staat. Deze avond is er gelegenheid om het echte Nieuw-Zeeland en de locals te leren kennen tijdens een diner bij een Nieuw-Zeelandse familie thuis. (ca. 115 km)

dag 10: Abel Tasman National Park

We rijden naar het Abel Tasman National Park. Tijdens een boottocht langs de kust kunt u genieten van het gematigde regenwoud en prachtige stranden. Bij terugkomst kunt u, bij goed weer, zwemmen. (ca. 120 km)

dag 11: Natuurschoon langs de westkust

We reizen naar Hokitika. Het uitzicht onderweg is adembenemend: door de imposante Buller-kloof rijden we langs de schitterende westkust. De machtige golven van de Tasmaanse Zee slaan in een eindeloos ritme op de rotsachtige kust. Ook zien we de inheemse nikau-palmen en het Nieuw-Zeelandse vlas. In Punakaiki bewonderen we de ongewone rotsformaties en de blowholes. We overnachten in Hokitika. (ca. 335 km)

dag 12: Hokitika en Franz Josef Glacier

Bij Hokitika maken we een boomtopwandeling en hebben we een majestueus uitzicht over de besneeuwde bergtoppen. Door een bosrijk landschap, dat wordt geflankeerd door besneeuwde bergtoppen, vervolgen we onze weg naar Franz Josef Glacier, waar we overnachten. (ca. 140 km)

dag 13: Westland National Park en naar Queenstown

We rijden naar Fox Glacier. Via de bossen van het Westland National Park en de Haast Pass komen we in een totaal ander landschap terecht. In dit landschap liggen Lake Hawea en Lake Wanaka. We verblijven twee nachten in Queenstown. (ca. 405 km)

dag 14: Vrije dag in Queenstown

Deze dag is ter vrije besteding in Queenstown. U kunt verschillende optionele excursies maken (kosten niet inbegrepen). Maakt u bijvoorbeeld een wilderness safari op de Dart Rivier, of gaat u met de kabelbaan van Skyline naar Bob’s Peak en van het prachtige uitzicht genieten? Houdt u van cruisen? Vaar dan aan het einde van de middag met het stoomschip TSS Earnslaw naar Walter Peak Sheep Station, waar u kunt genieten van een diner in de Colonel’s Homestead. (ca. 10 km)

dag 15: Cruise over Milford Sound

We rijden door de valleien van Eglinton en Hollyford, die worden omringd door beukenbossen en hoge bergtoppen. Via de Homertunnel en Cleddau Canyon bereiken we Milford Sound. Een cruise voert ons langs de steile wanden van het fjord en langs de imposante Bowen- en Stirlingwatervallen. We overnachten in Te Anau. (ca. 430 km)

dag 16: Lake Manapouri en Dunedin

Langs het schitterende Lake Manapouri en de landelijke stadjes Lumsden en Gore bereiken we in het begin van de middag Dunedin, waar we overnachten. Hier heeft u vrije tijd om de stad te verkennen. (ca. 400 km)

dag 17: Taieri Gorge Railway

In de ochtend stappen we aan boord van een historische trein en reizen we naar Pukerangi. Onderweg zijn de vergezichten spectaculair en onvergetelijk! Vervolgens rijden we per touringcar naar Moeraki en zien daar de beroemde bolvormige rotsen. Door Waitaki Valley reizen we naar Omarama, waar we overnachten. (ca. 130 km)

dag 18: Mount Cook National Park en Lake Tekapo

Langs de oevers van Lake Pukaki bereiken we het Mount Cook National Park. We stoppen bij het Mount Cook Alpine Village en genieten van een schitterend uitzicht op de hoogste toppen van Nieuw-Zeeland. De volgende stop is Lake Tekapo, met de bekende Good Shepherd Church. Via Burkes Pass en Geraldine, in de Canterbury Plains, bereiken we de grootste stad van het Zuidereiland, Christchurch, waar we de twee nachten verblijven. (ca. 430 km)

dag 19: Christchurch

We maken een stadsrondrit door het groene Christchurch. We maken een boottocht in een zogenaamde ‘punt’, een soort gondel, over de rivier de Avon. De middag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld met een treintje de verschillende botanische tuinen van de stad bekijken. (ca. 10 km)

dag 20: Christchurch – Singapore – Amsterdam

Vanuit Christchurch vliegen we via Singapore terug naar Amsterdam. (ca. 15 km)

dag 21: Aankomst op Schiphol

We komen aan in Nederland.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Cape Reinga
Cape Reinga
Het noordelijkste puntje van het Noordereiland
Duur: hele dag
Minimaal 15 deelnemers
Kosten: 150 NZD per persoon (exclusief lunch), 163 NZD per persoon (inclusief barbecuelunch)
U kunt een excursie maken naar Cape Reinga, het noordelijkste puntje van het Noordereiland. Een spectaculaire bustocht voert u onder meer langs Ninety Mile Beach en het Kauri Forest.
Kabelbaan skyline
Kabelbaan Skyline
Geniet van een adembenemend uitzicht over Queenstown
Duur: ca. 1 uur
Minimaal aantal deelnemers n.v.t.
Kosten: 35 NZD per persoon
Wilt u de omgeving van Queenstown vanaf grote hoogte bekijken? U kunt met de kabelbaan van Skyline naar Bob’s Peak. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht!
Wilderness-safari
Wilderness-safari
Aanschouw de indrukwekkende natuur van Nieuw-Zeeland
Duur: ca. 6 uur
Minimaal aantal deelnemers n.v.t.
Kosten: 259 NZD per persoon
U kunt meegaan met de ‘wilderness-safari’ op de Dart River. U vaart anderhalf uur in een jet boat over de Dart River, die is omgeven door hooggebergte, oerbossen, watervallen en glaciale valleien. Vervolgens maakt u een makkelijke, informatieve wandeling van maximaal 45 minuten door de oerbossen. Ten slotte rijdt u met een four-wheel drive-bus door de prachtige omgeving, waarin delen van de filmtrilogie ‘The Lord of the Rings’ zijn opgenomen.
Cruise TSS Earnlaw
Cruise TSS Earnslaw
Tocht met een stoomschip en diner bij Walter Peak Station
Duur: ca. 4 uur
Minimumaantal deelnemers: n.v.t.
Kosten: 130 NZD per persoon
In de avond kunt u een prachtige boottocht met het stoomschip TSS Earnslaw maken. Tijdens de tocht vertelt de kapitein interessante wetenswaardigheden over het spectaculaire landschap dat aan u voorbij trekt. Na aankomst kunt u bij Walter Peak Station, een traditionele boerderij, genieten van een diner. Na het diner bestaat de mogelijkheid een kijkje te nemen op de boerderij.

Vluchtschema
Singapore Airlines

Amsterdam - Singapore11:15 - 05:55 uur
Singapore - Auckland08:50 - 22:25 uur
Christchurch - Singapore12:00 - 17:40 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 06:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Grand Millennium, Nieuw-Zeeland
Hotel Grand Millennium - Auckland
Hotel Grand Millennium ligt in het centrum van de stad en in de buurt van een aantal goede restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een lift en er is gratis wifi in het gehele hotel. De kamers en suites hebben een strak design en zijn voorzien van een tv, een minibar, koffie -en theefaciliteiten en een badkamer met een aparte bad, een douche en een toilet.

Bekijk de website van Grand Millennium
Scenic Hotel Bay of Islands in Paihia
Hotel Scenic Bay of Islands - Paihia
Op loopafstand van de haven van het dorp Paihia ligt het viersterren Scenic Hotel Bay of Islands, temidden van een prachtig aangelegde tuin. Het luxueuze hotel beschikt over een buitenzwembad, een bar en er is gratis wifi in het gehele hotel. De ruim en elegant ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een tv, koffie -en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Scenic Hotel Bay of Islands
Hotel Castaways Resort in Auckland, Nieuw-Zeeland
Hotel Castaways Resort - Auckland
Vanaf het Castaways Resort dat bovenop een klif ligt, heeft u een prachtig uitzicht op de Tasmanzee. Het resort beschikt over een restaurant en een spa. De elegante kamers zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de zee, gratis wifi, airconditioning, een tv, koffie -en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Castaways Resort - Auckland
Sudima Hotel Lake Rotorua in Rotorua
Hotel Sudima Lake Rotorua - Rotorua
Het Sudima Lake Rotorua hotel ligt vlak bij het levendige centrum van Rotorua. Vanuit het hotel wandelt u zo naar verschillende bars, restaurants en winkels. Het hotel beschikt over een natuurlijk verwarmd zwembad, een bar en een restaurant. Er is geen lift in dit hotel. De kamers beschikken over gratis wifi, een tv, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Sudima Hotel Lake Rotorua
Hotel Wellington Abel Tasman in Wellington, Nieuw-Zeeland
Hotel Wellington Abel Tasman - Wellington
Het Wellington Abel Tasman hotel ligt midden in de zaken- en amusementswijk van de stad Wellington. Het moderne hotel is voorzien van een restaurant, een bar, een 24-uursreceptie en een lift. De kamers beschikken over een tv, gratis wifi, een minibar en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Wellington Abel Tasman
Quality Inn in Nelson
Hotel Nelson - Nelson
Hotel Nelson ligt in het stadscentrum van Nelson en is een bekroond viersterrenhotel op loopafstand van de zaterdagmarkt van Nelson en de belangrijkste zaken, winkel- en uitgaanswijk. De accommodatie biedt een verwarmd buitenzwembad, een bar, een restaurant en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van een tv, een koelkast, airconditioning, koffie -en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van The Hotel Nelson
Beachfront Hotel in Hokitika
Hotel Beachfront Hokitika - Hokitika
Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het prachtig strand van de westkust! Daarnaast ligt het Beachfront hotel centraal ten opzichte van Hokitika, waar u restaurants, winkels en charmante ambachtelijke galerieën met jade, hout en kostbare metalen vindt. In het Ocean View restaurant kunt u geweldig vis, schelp- en schaaldieren eten. Dit is de perfecte plaats voor een drankje met uitzicht op zee! Uw kamer beschikt over een tv, gratis wifi, een koelkast, een telefoon, thee- en koffiefaciliteiten en een moderne badkamer met een douche en/of een bad, een toilet en een föhn

Bekijk de website van Beachfront Hotel
Scenic Hotel Franz Josef Glacier in Franz Josef Glacier, Nieuw-Zeeland
Hotel Franz Josef Glacier - Franz Josef
In een verbluffend berglandschap, aan de rand van Westland Tai Poutini Nationaal Park, ligt het stijlvolle Scenic Franz Josef Glacier Hotel. De omgeving leent zich prima voor een heerlijke wandeling. Dit hotel beschikt over een restaurant, een bar en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van een tv, een koelkast, koffie -en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en/of bad, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Scenic Hotel Franz Josef Glacier
Heartland Hotel Queenstown, Nieuw Zeeland
Hotel Heartland Queenstown - Queenstown
Het Heartland Hotel beschikt over een prachtig panoramisch uitzicht op Lake Wakatipu en de omringende bergen. Het hotel is een prima uitvalsbasis om Queenstown te verkennen en ligt op loopafstand van het stadscentrum. In de lobby van het hotel kunt u terecht voor een drankje. Ook is er een gezellige brasserie in het hotel. De kamers zijn voorzien van gratis wifi, een balkon, een koelkast, koffie -en theefacilieteiten en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Heartland Hotel Queenstown
Distinction Dunedin, Nieuw-Zeeland
Hotel Distinction Dunedin - Dunedin
Het Distinction Dunedin Hotel is gevestigd in het voormalige postkantoor uit 1930! Het hotel ligt gunstig in het stadscentrum en beschikt over een restaurant, een bar, een lift en een fitnesscentrum. Uw studiokamer is voorzien van airconditioning, een tv, gratis wifi, een magnetron, een minibar, een broodrooster, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, een toilet, een föhn en gratis toiletartikelen.

Bekijk de website van Distinction Hotel Dunedin.
Scenic Hotel Southern Cross in Dunedin
Hotel Scenic Southern Cross - Dunedin
Dit viersterrenhotel biedt de perfecte uitvalsbasis om universiteitsstad Dunedin verder te ontdekken: winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een fitnessruimte, een lift en een casino. De moderne kamers zijn voorzien van gratis wifi, een tv, koffie -en theefaciliteiten, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Scenic Hotel Southern Cross
Heritage Gateway Hotel in Omarama
Hotel Heritage Gateway - Omarama
Het Heritage Gateway Hotel wordt omringd door veel groen en biedt uitstekende wandelmogelijkheden: de perfecte manier om de schitterende omgeving te verkennen! Het restaurant maakt gebruik van verse lokale ingrediënten. U kunt buiten dineren, terwijl u geniet van het uitzicht op de bergen. Wifi is beschikbaar in de gehele accommodatie. De comfortabele zijn voorzien van een tv, koffie -en theefaciliteiten, een koelkast en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Heritage Gateway Hotel
Novotel Christchurch in Christchurch, Nieuw-Zeeland
Hotel Novotel Christchurch - Christchurch
In het stadscentrum van Christchurch ligt Novotel Christchurch. Het nabij gelegen park Hagley leent zich prima voor een heerlijke wandeling! Het hotel beschikt over een lift, een restaurant, een fitnessruimte en een 24-uursreceptie. Vanuit uw ruime hotelkamer heeft u een schitterend uitzicht over het bruisende Christchurch. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een vaste internetverbinding.

Bekijk de website van Novotel Christchurch

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Schitterende reis. Heeft aan alle verwachtingen voldaan.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Elke dag nieuwe highlights, elke dag verrassingen, zelfs plaatsen die niet in het programma vermeld worden, maar die Yanni wel kende en met ons deelde!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Deze groep reizigers was uniek van samenstelling. De grootte van de groep was klein en daardoor waren de vriendschappelijke banden zeer goed. Nog nooit zo’n goede en saamhorige groep gehad. Daardoor kon ook iedereen van de groep 'op sleeptouw' worden genomen. Iedereen had ook zijn inbreng en er werd naar elkaar geluisterd. Bij mij is zo een zekere weemoed ontstaan naar Nieuw-Zeeland en de groep. De combinatie van reisleider en Nederlandse van afkomst wonend in Nieuw-Zeeland, was uniek. Daardoor zeer veel informatie verkregen die in geen ander boek te vinden was. Belangrijk was zeker ook haar persoonlijke interpretatie van de informatie uit Nieuw-Zeeland.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Het was een uiterst interessante en plezierige reis, die uiterst effectief en gevarieerd is samengesteld. Veel plezier ook met de groepsgenoten, waarbij we geen wanklank hebben gehoord.
Beoordeling reisleider: 7
Beoordeling reis: 8
Als altijd met SRC: kwaliteit, vakkundig, betrouwbaar!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Heel mooie reis, veel gezien, gehoord en beleefd. Heel goede reisleidster die een prettige sfeer creëerde samen met buschauffeur Chris. Een heel bekwame buschauffeur, die goed en veilig reed. Toen er problemen met de bus waren, werd er snel een andere bus geregeld zodat het programma door kon gaan. Onze koffers werden in de nieuwe bus gezet en achter ons aangereden. Hele fijne oplossing!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Een uitstekende goed georganiseerde reis: goede reisleidster en gezellige reisgenoten. Verrassend veel afwisseling in landschappen. Regelmatig tussenstop voor lunches en foto's. Persoonlijk had ik graag wat langere, zwaardere wandelingen in berggebieden gemaakt.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Schitterende reis. Heeft aan alle verwachtingen voldaan.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het reserveringsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
Reis veilig met het SRC-coronaprotocol

Verlengingsmogelijkheden

Stopover Singapore
Bij vluchten die door Singapore Airlines worden uitgevoerd, kunt u een stopover in Singapore maken en de stad op eigen gelegenheid verkennen. De stopover is op basis van logies. Het ontbijt kun u tegen betaling van een toeslag bij boeken. De transfers zijn niet inbegrepen, indien u een privétransfer wenst dan is dit op aanvraag en tegen een toeslag mogelijk.

Singapore
De metropool Singapore is, met haar gebouwen uit de koloniale tijd, prachtige botanische tuinen en uitzonderlijke moderne architectuur, een bezoek meer dan waard. De stad heeft een grote verscheidenheid aan culturen en religies. De St.Andrewskathedraal en de Sultanmoskee, maar ook de Sikhtempel en de synagoge strijden om uw aandacht. Of wat dacht u van een bezoek aan het museum van Aziatische culturen of een rit met de kabelbaan naar het eiland Sentosa? De stad biedt ook volop gelegenheid om te winkelen en uit te gaan.

Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 58 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront
Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 58 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront