050 - 3 123 123

Land van de lange witte wolk

Reisleidster Yanni Tromp:
‘Toen de Maori ver voor de komst van de Europeanen mijn land ontdekten, zagen ze het als een wolk aan de horizon liggen. Ze noemden het Aotearoa, land van de lange witte wolk. Nergens ter wereld vindt u in één land zo veel prachtig natuurschoon! Deze natuur is wild, ongetemd, leeg en onvoorwaardelijk aantrekkelijk.

In Nieuw-Zeeland ontdekt u geisers, warmwaterbronnen, vulkanen en modderpoelen, maar ook regenwouden, spectaculaire gletsjers, meren en weidegebieden. De soms ruige kustlijn heeft langgerekte zandstranden, beschutte baaien, fjorden, kliffen en duinen. En in die overdonderend mooie natuur ziet u albatrossen en pinguïns, zeehonden en pelsrobben en met een beetje geluk ook dolfijnen en walvissen. Weinig reisbestemmingen kunnen op natuurgebied met mijn prachtige land concurreren. Nieuw-Zeeland is echt een paradijs voor natuurliefhebbers!

Tijdens cruises en excursies verkent u deze adembenemende natuur. Ook vertel ik u over de tijd voordat de Europeanen kwamen, over de cultuur van de Maori, over de kolonisatie en over hoe het moderne Nieuw-Zeeland zich ontwikkelde tot een vriendelijk en gastvrij land. Nergens ter wereld ervaart u zo’n grote verscheidenheid als in dit compacte land. Kom naar mijn Nieuw-Zeeland. Dit is een reis die u niet mag missen!’

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
ruimbagage
ferryovertocht Wellington – Picton
goede middenklassehotels
18x ontbijt, 1x lunch en 7x diner
diner bij Nieuw-Zeelanders thuis
Maoridiner en -concert
cruise naar Cape Brett-vuurtoren
cruise over Milford Sound
boottocht Abel Tasman N.P.
historische treinrit naar Pukerangi
punting over Avon in Christchurch
inclusief entreegelden
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
Bezienswaardigheden
Auckland en Wellington
Queenstown en Christchurch
Mount Cook National Park
Abel Tasman National Park
Maori Arts and Crafts Institute
Rotorua en Te Puia
Kauri-museum in Matakohe
Tongariro National Park
Lake Matheson en Lake Tekapo
Bay of Islands en Waitangi
Westlands National Park
Auckland Memorial Museum
boomtopwandeling in Hokitika
historische Taieri Gorge Railway
Reisleidster Yanni Tromp
Yanni Tromp
SRC-reisleidster sinds 2001
Favoriete plek: Wellington
Nergens ter wereld ervaart u zo’n grote verscheidenheid aan natuurschoon als in het compacte Nieuw-Zeeland. Mag ik u ook begroeten in mijn vriendelijke en gastvrije land
Ontmoet onze beste reisleiders in Nieuw-Zeeland
Reisleidster Yanni Tromp
Reisleidster sinds 2001

De reis in het kort

Vlucht via Singapore naar Nieuw-Zeeland
Aankomst in Auckland
Stadsrondrit door Auckland, City of Sails
Naar de Bay of Islands
Vrije dag of Ninety Mile Beach
Pioniersmuseum in Matakohe
Maori Arts and Crafts Institute in Te Puia en Rotorua
Via Lake Taupo naar Wellington
Met de ferry via Marlborough Sounds naar Zuidereiland
Abel Tasman National Park en diner bij Nieuw-Zeelanders thuis
Natuurschoon langs de westkust
Via Hokitika op weg naar Fox Glacier
Verkenning van Westlands National Park en naar Queenstown
Vrije dag in Queenstown, er zijn diverse optionele excursies mogelijk
Cruise over Milford Sound
Langs Lake Manapouri en via stadjes Lumsden en Gore naar Dunedin
Historische treinrit met Taieri Gorge Railway naar Middlemarch en bolvormige rotsen van Moeraki
Mount Cook National Park, Lake Tekapo en naar Christchurch
Stadsrondrit door Christchurch en vrije middag
Vlucht Christchurch naar Amsterdam, via Singapore
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Singapore – Auckland

Via Singapore vliegen we naar Nieuw-Zeeland.

dag 2: Aankomst in Nieuw-Zeeland

Laat in de avond komen we in Nieuw-Zeeland aan. We verblijven twee nachten in Auckland. (ca. 20 km)

dag 3: Auckland, City of Sails

We maken een stadsrondrit door de City of Sails. Met een lift bestijgen we de 328 meter hoge Skytower, vanwaar we een schitterend uitzicht over de stad hebben. Ook bezoeken we het Auckland Memorial Museum, dat zich onder andere richt op de geschiedenis van Nieuw-Zeeland. In de tuinen bij het museum kunt u heerlijk wandelen. De rest van de dag is ter vrije besteding. (ca. 10 km)

dag 4: Bay of Islands

Via de Auckland Harbour Bridge rijden we noordwaarts, naar de Bay of Islands. In Waitangi bezoeken we het Treaty House en het Maori-ontmoetingshuis, en bekijken we de gigantische Maori-oorlogskano. Aansluitend gaan we naar Paihia, waar we twee nachten verblijven. In de middag maken we met een luxe catamaran een cruise naar de Cape Brett-vuurtoren en het beroemde Hole in the Rock. (ca. 285 km)

dag 5: Vrije dag of Ninety Mile Beach

Op deze vrije dag kunt u een optionele excursie maken naar Cape Reinga, het noordelijkste puntje van het Noordereiland. Een spectaculaire tocht voert u onder meer langs Ninety Mile Beach (kosten niet inbegrepen).

dag 6: Kauri-museum in Matakohe

We brengen een bezoek aan het Kauri-museum in Matakohe. Het museum heeft een collectie historische overblijfselen van de eerste Europese pioniers. Via de Hibiscus Coast en het groene heuvelachtige landschap van Waikato rijden we naar Rotorua, waar we de komende twee nachten verblijven. (ca. 510 km)

dag 7: Maori Arts and Crafts Institute en Rotorua

In Te Puia zien we borrelende modderpoelen, kokende geisers en het interessante Maori Arts and Crafts Institute. Tijdens een ritje in de Skyline Skyride is het uitzicht prachtig! We brengen een bezoek aan de Waimangu Volcanic Valley in Rotorua. Dit bijzondere landschap is ontstaan na de uitbarsting van de vulkaan Tarawera. Op deze avond genieten we van een hangi, een traditionele Maorimaaltijd, en een Maoriconcert met een haka, de traditionele dans. (ca. 60 km)

dag 8: Via Lake Taupo naar Wellington

Onderweg naar Lake Taupo passeren we de Huka-watervallen, waar de rivier Waikato zich door een nauwe kloof perst. Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland en is bekend om zijn forellen. Ten zuiden van het meer leidt de weg ons door het woestijnachtige landschap van het Tongariro National Park, dat wordt gedomineerd door de vulkaan Ruapehu. Door een mooie glooiende omgeving langs de kust rijden we naar Wellington, waar ons hotel staat. Een stadsrondrit voert ons naar de oude Saint Paul’s Cathedral, de parlementsgebouwen en naar de top van Mount Victoria, waar we een mooi uitzicht over de stad hebben. (ca. 460 km)

dag 9: Naar het Zuidereiland

We reizen met de ferry naar het Zuidereiland. De oversteek over de Cook Strait en door de beschutte Marlborough Sounds, die ongeveer drie uur duurt, is van een bijzondere schoonheid! Na aankomst reizen we door naar Nelson, waar ons hotel voor de komende twee nachten staat. Deze avond is er gelegenheid om het echte Nieuw-Zeeland en de locals te leren kennen tijdens een diner bij een Nieuw-Zeelandse familie thuis. (ca. 115 km)

dag 10: Abel Tasman National Park

We rijden naar het Abel Tasman National Park. Tijdens een boottocht langs de kust kunt u genieten van het gematigde regenwoud en prachtige stranden. Bij terugkomst kunt u, bij goed weer, zwemmen. (ca. 120 km)

dag 11: Natuurschoon langs de westkust

We reizen naar Hokitika. Het uitzicht onderweg is adembenemend: door de imposante Buller-kloof rijden we langs de schitterende westkust. De machtige golven van de Tasmaanse Zee slaan in een eindeloos ritme op de rotsachtige kust. Ook zien we de inheemse nikau-palmen en het Nieuw-Zeelandse vlas. In Punakaiki bewonderen we de ongewone rotsformaties en de blowholes. We overnachten in Hokitika. (ca. 335 km)

dag 12: Hokitika en Fox Glacier

Bij Hokitika maken we een boomtopwandeling en hebben we een majestueus uitzicht over de besneeuwde bergtoppen. Door een bosrijk landschap, dat wordt geflankeerd door besneeuwde bergtoppen, vervolgen we onze weg naar Fox Glacier, waar we overnachten. (ca. 225 km)

dag 13: Westland National Park en naar Queenstown

We wandelen een stukje langs het spiegelende Lake Matheson. Via de bossen van het Westland National Park en de Haast Pass komen we in een totaal ander landschap terecht. In dit landschap liggen Lake Hawea en Lake Wanaka. We verblijven twee nachten in Queenstown. (ca. 385 km)

dag 14: Vrije dag in Queenstown

Deze dag is ter vrije besteding in Queenstown. U kunt verschillende optionele excursies maken (kosten niet inbegrepen). Maakt u bijvoorbeeld een wilderness safari op de Dart Rivier, of gaat u met de kabelbaan van Skyline naar Bob’s Peak en van het prachtige uitzicht genieten? Houdt u van cruisen? Vaar dan aan het einde van de middag met het stoomschip TSS Earnslaw naar Walter Peak Sheep Station, waar u kunt genieten van een diner in de Colonel’s Homestead. (ca. 10 km)

dag 15: Cruise over Milford Sound

We rijden door de valleien van Eglinton en Hollyford, die worden omringd door beukenbossen en hoge bergtoppen. Via de Homertunnel en Cleddau Canyon bereiken we Milford Sound. Een cruise voert ons langs de steile wanden van het fjord en langs de imposante Bowen- en Stirlingwatervallen. We overnachten in Te Anau. (ca. 430 km)

dag 16: Lake Manapouri en Dunedin

Langs het schitterende Lake Manapouri en de landelijke stadjes Lumsden en Gore bereiken we in het begin van de middag Dunedin, waar we overnachten. Hier heeft u vrije tijd om de stad te verkennen. (ca. 400 km)

dag 17: Taieri Gorge Railway

In de ochtend stappen we aan boord van een historische trein en reizen we naar Pukerangi. Onderweg zijn de vergezichten spectaculair en onvergetelijk! Vervolgens rijden we per touringcar naar Moeraki en zien daar de beroemde bolvormige rotsen. Door Waitaki Valley reizen we naar Omarama, waar we overnachten. (ca. 130 km)

NB Bij de reis met vertrek op 9 februari 2019 verblijft u niet in Omarama maar in Twizel.

dag 18: Mount Cook National Park en Lake Tekapo

Langs de oevers van Lake Pukaki bereiken we het Mount Cook National Park. We stoppen bij het Mount Cook Alpine Village en genieten van een schitterend uitzicht op de hoogste toppen van Nieuw-Zeeland. De volgende stop is Lake Tekapo, met de bekende Good Shepherd Church. Via Burkes Pass en Geraldine, in de Canterbury Plains, bereiken we de grootste stad van het Zuidereiland, Christchurch, waar we de twee nachten verblijven. (ca. 430 km)

dag 19: Christchurch

We maken een stadsrondrit door het groene Christchurch. We maken een boottocht in een zogenaamde ‘punt’, een soort gondel, over de rivier de Avon. De middag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld met een treintje de verschillende botanische tuinen van de stad bekijken. (ca. 10 km)

dag 20: Christchurch – Singapore – Amsterdam

Vanuit Christchurch vliegen we via Singapore terug naar Amsterdam. (ca. 15 km)

dag 21: Aankomst op Schiphol

We komen aan in Nederland.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Cape Reinga
Cape Reinga
Het noordelijkste puntje van het Noordereiland
Duur: hele dag
Minimaal 15 deelnemers
Kosten: 150 NZD per persoon (exclusief lunch), 163 NZD per persoon (inclusief barbecuelunch)
U kunt een excursie maken naar Cape Reinga, het noordelijkste puntje van het Noordereiland. Een spectaculaire bustocht voert u onder meer langs Ninety Mile Beach en het Kauri Forest.
Kabelbaan skyline
Kabelbaan Skyline
Geniet van een adembenemend uitzicht over Queenstown
Duur: ca. 1 uur
Minimaal aantal deelnemers n.v.t.
Kosten: 35 NZD per persoon
Wilt u de omgeving van Queenstown vanaf grote hoogte bekijken? U kunt met de kabelbaan van Skyline naar Bob’s Peak. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht!
Wilderness-safari
Wilderness-safari
Aanschouw de indrukwekkende natuur van Nieuw-Zeeland
Duur: ca. 6 uur
Minimaal aantal deelnemers n.v.t.
Kosten: 259 NZD per persoon
U kunt meegaan met de ‘wilderness-safari’ op de Dart River. U vaart anderhalf uur in een jet boat over de Dart River, die is omgeven door hooggebergte, oerbossen, watervallen en glaciale valleien. Vervolgens maakt u een makkelijke, informatieve wandeling van maximaal 45 minuten door de oerbossen. Ten slotte rijdt u met een four-wheel drive-bus door de prachtige omgeving, waarin delen van de filmtrilogie ‘The Lord of the Rings’ zijn opgenomen.
Cruise TSS Earnlaw
Cruise TSS Earnslaw
Tocht met een stoomschip en diner bij Walter Peak Station
Duur: ca. 4 uur
Minimumaantal deelnemers: n.v.t.
Kosten: 130 NZD per persoon
In de avond kunt u een prachtige boottocht met het stoomschip TSS Earnslaw maken. Tijdens de tocht vertelt de kapitein interessante wetenswaardigheden over het spectaculaire landschap dat aan u voorbij trekt. Na aankomst kunt u bij Walter Peak Station, een traditionele boerderij, genieten van een diner. Na het diner bestaat de mogelijkheid een kijkje te nemen op de boerderij.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Auckland08:55 - 23:45 uur
Christchurch - Singapore12:00 - 17:40 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 06:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in middenklassehotels. Niet alle hotels beschikken over een lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad of een douche en een toilet. In de meeste hotels is wifi beschikbaar, soms tegen betaling. Hier vindt u een selectie van de hotels die op deze reis worden gebruikt. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Grand Millennium, Nieuw-Zeeland
Hotel Grand Millennium - Auckland
Deze accommodatie ligt in het centrum van de stad en in de buurt van een aantal goede restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte. De kamers en suites hebben een strak design en een chic interieur. In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar.

Bekijk de website van Grand Millennium
Paihia Pacific Resort, Nieuw-Zeeland
Hotel Paihia Pacific - Paihia
Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Het hotel heeft een buitenzwembad, een hot tub en een sauna. Alle kamers zijn voorzien van een tv, een ijskast, thee- en koffieset, eenstrijkijzer en in de badkamers is een föhn. In de gehele accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

Bekijk de website van Paihia Pacific Resort
Distinction Hotel, Nieuw-Zeeland
Hotel Distinction Rotorua - Rotorua
Deze accommodatie ligt op 500 meter van het beroemde warmwaterbronnenreservaat Whakarewarewa. Het hotel beschikt over verwarmde spabaden en een fitnesscentrum. De kamers hebben een moderne privébadkamer en een tv. Er is gratis wifi beschikbaar in het gehele hotel.

Bekijk de website van Distinction Rotorua Hotel en Conference Centre
Novotel Wellington, Nieuw-Zeeland
Hotel Novotel Wellington - Wellington
Deze accommodatie ligt vlak bij het winkelgebied Lambton Quay en op 850 meter afstand van station Wellington. Het beroemde Te Papa Museum ligt op 15 minuten lopen. Het hotel heeft een fitnesscentrum. Alle kamers heeft een tv met satellietkanalen, een iPod-dock, een minibar, een waterkoker en een eigen badkamer met een bad en een douche. In de lobby kunt u gebruikmaken van 8mb gratis wifi per dag.

Bekijk de website van Novotel Wellington
Quality Inn in Nelson
Hotel Quality Inn Nelson - Nelson
In het centrum van het bruisende Wellington verblijft u in het Bay Plaza Hotel. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich tal van winkels, restaurants en gezellige cafés. Het Nationale Museum Te Papa Tongarew bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel. De kamers zijn klassiek ingericht maar van alle moderne gemakken voorzien.

Bekijk de website van Quality Inn
Beachfront Hotel in Hokitika
Hotel Beachfront Hokitika - Hokitika
Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het prachtig strand van de westkust! Daarnaast ligt het Beachfront hotel centraal ten opzichte van Hokitika, met restaurants, winkels en charmante ambachtelijke galerieën met jade, hout en kostbare metalen in de nabijheid. Uw kamer heeft een moderne badkamer met een douche en/of een bad en een haardroger. Uw kamer beschikt verder over een tv, gratis wifi, een koelkast, een telefoon en gratis thee- en koffiefaciliteiten. In het Ocean View restaurant kunt u geweldig vis, schelp- en schaaldieren eten. Dit is de perfecte plaats voor een drankje met uitzicht op zee! Bekijk de website van

Bekijk de website van Beachfront Hotel
Heartland Fox in Fox Glacier
Hotel Heartland Glacier Country - Fox Glacier
Het sfeervolle Heartland Hotel is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Het hotel heeft een prachtige ligging, aan de voet van de indrukwekkende Nieuw-Zeelandse Alpen.

Bekijk de website van Heartland Fox
Peppers Beacon, Nieuw-Zeeland
Hotel Peppers Beacon - Queenstown
Deze accommodatie ligt op 8 minuten lopen van het strand en op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een sauna, een hot tub en een fitnessruimte. Er is een vaste internetverbinding beschikbaar in alle kamers, maar aan het gebruik van deze internetverbinding zijn kosten verbonden.

Bekijk de website van Peppers Beacon
Distinction Luxmore, Nieuw-Zeeland
Hotel Distinction Luxmore - Te Anau
Deze accommodatie ligt in het centrum van Te Anau, op korte loopafstand van het Te Anaumeer. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en koffie- en theefaciliteiten. Er is gratis wifi in alle ruimtes.

Bekijk de website van Distinction Luxmore
Scenic Hotel Southern Cross in Dunedin
Hotel Scenic Southern Cross - Dunedin
Dit viersterrenhotel biedt de perfecte uitvalsbasis om universiteitsstad Dunedin verder te ontdekken: winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een moderne en stijlvolle inrichting.

Bekijk de website van Scenic Hotel Southern Cross
Heritage Gateway Hotel in Omarama
Hotel Heritage Gateway - Omarama
Het hotel wordt omringd door veel groen. U kunt hier heerlijk op het terras in de tuin zitten en genieten van het uitzicht op de bergen. Het Heritage Gateway Hotel biedt uitstekende wandelmogelijkheden: de perfecte manier om de schitterende omgeving te verkennen!

Bekijk de website van Heritage Gateway Hotel
Rydges Hotel in Christchurch
Hotel Rydges Latimer - Christchurch
In het centrum Christchurch, op slechts 5 minuten loopafstand van de beroemde Regent Street, ligt het viersterren Rydges Hotel. Vanuit het hotel wandelt u zo het aangrenzende park Latimer Square in. De kamers van het Rydges hotel zijn ruim en modern.

Bekijk de website van Rydges Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Als altijd met SRC: kwaliteit, vakkundig, betrouwbaar!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Susan Graham
Heel mooie reis, veel gezien, gehoord en beleefd. Heel goede reisleidster die een prettige sfeer creëerde samen met buschauffeur Chris. Een heel bekwame buschauffeur, die goed en veilig reed. Toen er problemen met de bus waren, werd er snel een andere bus geregeld zodat het programma door kon gaan. Onze koffers werden in de nieuwe bus gezet en achter ons aangereden. Hele fijne oplossing!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Een uitstekende goed georganiseerde reis: goede reisleidster en gezellige reisgenoten. Verrassend veel afwisseling in landschappen. Regelmatig tussenstop voor lunches ed. Persoonlijk had ik graag wat langere, zwaardere wandelingen in berggebieden gemaakt.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
H van Herk
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog, maar kan hij nog wel omlaag gaan!

Verlengingsmogelijkheden

Stopover Singapore
Bij vluchten die door Singapore Airlines worden uitgevoerd, kunt u een stopover in Singapore maken en de stad op eigen gelegenheid verkennen. De stopover is op basis van logies. Het ontbijt kun u tegen betaling van een toeslag bij boeken. De transfers zijn niet inbegrepen, indien u een privétransfer wenst dan is dit op aanvraag en tegen een toeslag mogelijk.

Singapore
De metropool Singapore is, met haar gebouwen uit de koloniale tijd, prachtige botanische tuinen en uitzonderlijke moderne architectuur, een bezoek meer dan waard. De stad heeft een grote verscheidenheid aan culturen en religies. De St.Andrewskathedraal en de Sultanmoskee, maar ook de Sikhtempel en de synagoge strijden om uw aandacht. Of wat dacht u van een bezoek aan het museum van Aziatische culturen of een rit met de kabelbaan naar het eiland Sentosa? De stad biedt ook volop gelegenheid om te winkelen en uit te gaan.

Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 46 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront
Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 46 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront