050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Taiwan | Betoverend Taiwan

Rijke tradities in een panoramisch landschap

Reisleider Thomas:
‘Taiwan, zo bijzonder zo anders! Graag neem ik u mee naar dit zeer gevarieerd Aziatische eiland met een rijke historie. In een land dat qua oppervlak bijna net zo groot is als Nederland ontdekt u grote steden, pittoreske dorpjes, vulkanisch landschap, bergen en meren.

De hoofdstad Taipei verwelkomt u met haar imposante gebouwen en gezellige avondmarkten. Tainan staat bekend om haar vele tempels én om haar rijke historie. Hier wandelt u door historische straatjes waar het Chinese, Portugese en Nederlandse verleden herleeft. Loopt u met mij mee over de 17e-eeuwse muren van het VOC-fort Zeelandia?

De magnifieke natuur van dit eiland is werkelijk betoverend. In het vulkanische Yangmingshan-natuurpark ziet u warmwaterbronnen en in het schitterende Taroko National Park wandelt u door bergen, langs kliffen en kloven. Een panoramische route langs de oostkust doet u versteld staan van de spectaculaire kliffen en begroeide rotswanden die soms loodrecht lijken te eindigen in de azuurblauwe Stille Oceaan. En op het mystieke Sun Moon Lake maken we een boottocht over het smaragdgroene water. Tussendoor wordt u getrakteerd op verstilde tempels en schrijnen en een bezoek aan het boeddhistisch Fo Guang Shan-klooster. Wat wilt u nog meer? Reis met mij mee en verken de schitterende natuur en rijke cultuur van Taiwan!’

Lantaarnfestival Taiwan
Het Lantaarnfestival is een van de belangrijkste én mooiste evenementen van Taiwan. Overal in het land ziet u in het straatbeeld prachtige lampionnen in verschillende formaten en met verschillende thema’s als religie en dieren. Staand in de straten en op pleinen of zwevend in de lucht. De één traditioneel, de ander heel modern. Het Lantaarnfestival is een uitbundig en kleurrijk spektakel. De datum verschilt ieder jaar en is afhankelijk van het Chinees Nieuwjaar en de maankalender. In 2024 start het festival op 24 februari en duurt ongeveer twee weken. In het hele land zijn in deze periode extra veel lantaans en lampionnen te bewonderen. Bij de reis met vertrek op 24 februari 2024 zult u de lichtobjecten daarom op verschillende plekken onderweg tegenkomen. En als u geluk heeft, ziet u de lampionnen tegen de achtergrond van de eerste kersenbloesems. Want in de periode februari en maart bloeien meestal deze prachtige roze bloemen.

Pluspunten
rechtstreekse vluchten China Airlines
ruimbagage
hogesnelheidstrein
toeristenklassehotels
hotelkamer op laatste dag
9x ontbijt, 4x lunch en 8x diner
boottocht Sun Moon Lake
inclusief entreegelden
lokale gids tijdens excursies
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
Bezienswaardigheden
nationaal paleis-museum in Taipei
wandelen in Taroko National Park
theeplantage bij Sun Moon Lake
foodtour en avondmarkt Taipei
Chiang Kai-shek Memorial in Taipei
Taipei 101 en Longshan-tempel
Yangmingshan National Park
warmwaterbronnen bij Beitou
mijnstadje Jiufen
panoramische oostkust
Fo Guang Shan-klooster
Hollandse forten in Tainan
SRC-reisleider Thomas
SRC-reisleider sinds 2007
Fijn dat de entreegelden, meeste diners en zelfs 4 lunches inbegrepen zijn op deze zeer complete reis!
Ontmoet onze beste reisleiders in Taiwan
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
Reisleider Bob
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Thomas
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Rechtstreeks vlucht Amsterdam – Taipei
Aankomst, verkenning Taipei met bezoek aan Chiang Kai-shek Memorial Hall en Longshan-tempel
Taipei 101, havenbuurt Dadaocheng en bergdorpje Jiufen
Nationaal paleis-museum, warmwaterbronnen Beitou en vulkanisch Yangmingshan National Park
Taroko National Park, wandeling Shakadankg-trail en Eternal Spring Shrine
Vrije ochtend in Taroko National Park, rit panoramische oostkust naar Taitung
Boeddhistisch Fo Guang Shan-klooster en Fort Provintia in Tainan
Fort Zeelandia en Anping Tree House in tempelstad Tainan
Boottocht Sun Moon Lake, aboriginalcultuur in Ita Thao en Wen Wu-tempel en Tse-en pagode
Vrije ochtend, uitleg over de befaamde theecultuur, hogesnelheidstrein naar Taipei en foodtour
Vrije dag Taipei inclusief dagkamer, transfer luchthaven
Terugvlucht Taipei – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Taipei

We vliegen rechtstreeks van Amsterdam naar Taipei.

dag 2: Eerste kennismaking met Taipei

Na aankomst in Taipei gaan we naar ons hotel in deze kosmopolitische stad, waar we drie nachten verblijven. In de middag verkennen we Taipei samen met een lokale gids. We bezoeken de imposante Chiang Kai-shek Memorial Hall. Dit monumentencomplex en tevens museum is gebouwd ter nagedachtenis aan de voormalige politiek leider. Hierna bekijken we de kleurrijke Longshan-tempel. (ca. 60 km)

dag 3: Taipei en bergdorp Jiufen

We zien de 509 meter hoge Taipei 101, hét herkenningspunt van Taipei. Binnenin dit magnifieke bouwwerk bevinden zich winkels en restaurants. Het observatiedek kunt u op eigen gelegenheid bezoeken, bijvoorbeeld op de laatste dag van deze reis. Wij verkennen Taipei nu eerst verder en maken een wandeling door de fascinerende havenbuurt Dadaocheng. Daarna rijden we naar het noordoosten, waar we het oude mijnstadje Jiufen bezoeken. De vriendelijke bevolking leeft inmiddels niet meer van de mijnbouw, maar verwelkomt toeristen die komen genieten van hun dorp en het prachtige uitzicht op de vallei. We wandelen door de gezellige straatjes vol leuke winkeltjes. Strijkt u neer in een van de vele prachtige theehuizen in dit bergdorpje? (ca. 120 km)

dag 4: Nationaal paleis-museum, thermaal Beitou en Yangmingshan N.P.

Het nationaal paleis-museum in Taipei behoort tot de vier beste musea ter wereld! Met ruim 700.000 antieke schatten is het een ware oase voor liefhebbers van Chinese kunst. Op iedere verdieping zult u versteld staan van de vele prachtig tentoongestelde kunstwerken en de bijbehorende verhalen. Vol indrukken rijden we na ons bezoek het bergachtige natuurgebied ten noorden van Taipei in. In Beitou zien we de warmwaterbronnen en bezoeken we de openbare bibliotheek die geroemd wordt om haar duurzame gebouw. Daarna wandelen we door het Yangmingshan National Park met haar vulkanische geografie en heetwaterbronnen. Onderweg bewonderen we de klok van bloemen, waar elk uur muziek wordt afgespeeld. Terug in Taipei is er gelegenheid om een avondmarkt te bezoeken, waar u lokale lekkernijen kunt proeven. Want Taiwan staat ook bekend om haar eetkraampjes vol smaakvolle traktaties. Deze hele reis zal een feest zijn voor uw smaakpapillen! (ca. 60 km)

dag 5: Wandeling door Taroko National Park

We laten de Taiwanese hoofdstad achter ons en reizen richting het zuidoosten. Hier vinden we de bergen, kliffen en kloven van het Taroko National Park, werkelijk als een ansichtkaart zo mooi! In dit magnifieke natuurpark maken een wandeling over de Shakadankg-trail. Over een ongelijk pad kunt u tijdens de wandeling van circa 4 kilometer genieten van prachtige uitzichten op helder blauw water en geslepen rotspartijen. Aansluitend zien we de Eternal Spring Shrine, die met haar heldere kleuren mooi afsteekt tegen de beboste bergwand. We overnachten in het nationale park. (ca. 220 km)

dag 6: Vrije ochtend en naar Taitung

De ochtenduren zijn vrij te besteden. Onder begeleiding van een lokale gids kunt u een optionele wandeling maken in Taroko National Park (kosten niet inbegrepen). Aan het eind van de ochtend reizen we langs de kust naar Taitung, waar we overnachten. De route is adembenemend! U zult versteld staan van de spectaculaire kliffen en begroeide rotswanden die soms loodrecht lijken te eindigen in de azuurblauwe Stille Oceaan. Daarom stoppen we regelmatig om van deze panoramische uitzichten te genieten. (ca. 210 km)

dag 7: Fo Guang Shan-klooster en Tainan

Via een prachtige route langs de kust en door de bergen komen we aan bij het boeddhistische Fo Guang Shan-klooster. Hier krijgen we uitleg over het leven in dit grootste boeddhistische klooster van Taiwan. Daarna rijden we naar Tainan, de oudste stad van het eiland waar de vroegere Nederlandse aanwezigheid nog steeds zichtbaar is. In 1624 vielen de Nederlanders Taiwan namelijk binnen en zij vestigden hun centrum in Tainan. Het huidige Tainan was interessant vanwege de strategische ligging bij Japan en China. In 1661 werden de Nederlanders door Zheng Chenggong (Koxinga) verdreven. Wij bezoeken Fort Provintia, ook wel Chikan Tower genoemd. We eindigen de dag met een wandeling door de oude historische straatjes van Tainan. De kleurrijke lampions leveren feeërieke plaatjes op. We verblijven twee nachten in deze vroegere hoofdstad, die ook nog eens meer dan 200 tempels heeft. (ca. 250 km)

dag 8: Historisch Tainan

We bezoeken Fort Zeelandia dat in de 17e eeuw door de VOC gebouwd werd op het zanderige kleine eiland Taoyuan. Ook de slotgracht bij de Eternal Golden Castle herinnert aan lang vervlogen tijden. Daarna wandelen we door het Anping-district naar het Anping Tree House. Dit voormalige handelshuis is overwoekerd door krachtige boomwortels. Aansluitend heeft u vrije tijd om Tainan verder te ontdekken. Wandel langs de tempels en pauzeer onderweg in een van de mooie koffie- of theehuizen. Dineert u vanavond bij een gezellig Taiwanees restaurantje of proeft u de diverse lekkernijen op de avondmarkt? De keuze is aan u. (ca. 30 km)

dag 9: Sun Moon Lake

We laten de stad achter ons en zoeken de prachtige natuur op bij Sun Moon Lake. Centraal gelegen in een bergachtige omgeving en op een hoogte van 762 meter dankt dit meer haar naam aan de bijzondere vorm. Het noordelijke deel lijkt op een zon en het zuidelijke deel op een halve maan. We maken een boottocht over het smaragdgroene meer en gaan naar Ita Thao, waar de aboriginalcultuur in Taiwan nog op bescheiden wijze zichtbaar is. Daarna bezoeken we de Wen Wu-tempel. Ook gaan we naar de 46 meter hoge Tse-en pagode die prachtig in de natuur ligt. We overnachten in de buurt van het Sun Moon Lake. (ca. 170 km)

dag 10: Vrije ochtend, thee, trein en foodtour in Taipei

De ochtend is vrij te besteden. Stapt u op de fiets voor een mooie tocht rondom het Sun Moon Lake (kosten niet inbegrepen)? Aan het eind van de ochtend is het tijd om meer te weten te komen over de theecultuur rondom Sun Moon Lake. We krijgen van de theeplukkers uitleg over hoe de thee hier geplukt en verwerkt wordt. Uiteraard gaan we ook diverse soorten thee proeven. Daarna gaan we naar het station van Taichung, waar we op de hogesnelheidstrein naar Taipei stappen. Een zeer comfortabele en efficiënte manier van reizen! De laatste dagen van de reis verblijven we in de Taiwanese hoofdstad. Onze gids neemt ons op deze avond mee op een foodtour. Op verschillende plekken ontdekken we de meest bijzondere gerechten en smaken van Taiwan! (ca. 240 km)

dag 11: Vrije dag en naar de luchthaven

Vandaag kunt u Taipei op eigen gelegenheid bezoeken. Gaat u naar een museum of koopt u de laatste souvenirs? Het observatiedek van de Taipei 101 nodigt uit om te genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Wist u dat het postkantoor zich hier bevindt? Extra leuk om vanaf hier uw ansichtkaartjes te posten! We sluiten de reis af met een gezamenlijk diner en gaan daarna naar de luchthaven. U heeft de gehele dag, dus tot aan het vertrek, de beschikking over uw hotelkamer. Zo kunt u heerlijk comfortabel aan de terugreis beginnen! (ca 40 km)

dag 12: Taipei – Amsterdam

We vliegen rechtstreeks naar Nederland, waar we dezelfde dag aankomen.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Taroko National Park, Taiwan
Wandeling in Taroko National Park
Wandelen door de magnifieke natuur
Duur: circa 3 uur
Minimaal 5 deelnemers
Prijs: circa € 45,- per persoon bij 5 t/m 9 deelnemers of circa € 35,- per persoon vanaf 10 deelnemers
Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende Taiwanese gids wandelt u 2 à 3 uur door de natuur van het schitterende Taroko National Park. Onderweg ziet u kloven, kliffen en ravijnen en geniet u van prachtige vergezichten op helder blauw water. Ook wandelt u door een aantal tunnels, dus neem uw zaklamp mee.
Sun Moon Lake, Taiwan
Fietsen bij Sun Moon Lake
Ontdek het zon-maanmeer op een andere manier
Duur: circa 2,5 uur
Minimaal 5 deelnemers
Prijs: circa € 45,- per persoon bij 5 t/m 9 deelnemers of circa € 35,- per persoon vanaf 10 deelnemers
Geniet op de fiets van de prachtige natuur rondom het smaragdgroene Sun Moon Lake. Vanuit het hotel wordt u naar een centraal punt gebracht om daar op de fiets te stappen. Een lokale Engelssprekende Taiwanese gids begeleidt u op de fietstour.

Vluchtschema
China Airlines

Amsterdam - Taipei11:00 - 06:35 uur
Taipei - Amsterdam01:30 - 07:50 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

FX Hotel Taipei, Taiwan
Hotel FX Taipei - Taipei
Hotel FX Taipei ligt op circa 6 minuten wandelen van de avondmarkt van Liaoning in Taipei. Wilt u de stad verder verkennen? Nabij het hotel ligt een metrostation. Dit moderne hotel heeft een unieke stijl en inrichting. Het hotel beschikt over airconditioning, gratis wifi en een restaurant. Ook is er een lift aanwezig. De elegante hotelkamers zijn ingericht in een moderne barokstijl en voorzien van een eigen badkamer met een douche en toilet. De kamers zijn rookvrij en beschikken over een minibar en een tv.

Bekijk de website van hotel FX Taipei
Sonnien Hotel in Taipei, Taiwan
Hotel Sonnien - Taipei
Het Sonnien Hotel ligt in het centrum van Taipei. Op 5 minuten wandelen van het hotel vindt u verschillende metrostations waarvandaan u gemakkelijk naar andere plekken in de stad kunt reizen. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een restaurant, een lift en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Sonnien Hotel
Silks Place Taroko in Taroko, Taiwan
Hotel Silks Place Taroko - Taroko
Dit prachtige en elegante exclusieve hotel ligt in het Taroko National Park. U verblijft hier midden in de natuur en kunt genieten van een wonderschoon uitzicht op de groene bergen. Het hotel biedt talloze mogelijkheden ter ontspanning. Zo kunt u een duik nemen in het mooie zwembad, een behandeling nemen in de spa of gebruikmaken van de jacuzzi of de fitnessruimte.

Bekijk de website van Silks Place Taroko
Hoya Hot Springs Resort & Spa Chihpen in Taitung, Taiwan
Hotel Hoya Hot Springs Resort & Spa Chihpen - Taitung
Dit ruime resort bevindt zich in een groene omgeving net buiten Taitung. Er zijn volop recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. In het hotel zelf kunt u zich onderdompelen in de warmwaterbronnen of gebruikmaken van een van de andere spa-faciliteiten (kosten niet inbegrepen). De kamers zijn uitgerust met airconditioning, een tv en een badkamer met een bad en een toilet.

Bekijk de website van Hoya Hot Springs Resort & Spa
Century Hotel, Taitung, Taiwan
Hotel Century - Taitung
Het Century Hotel ligt in Taitung, op 10 minuten lopen van de White Jade-watervallen. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een bar, een restaurant, een lift en gratis wifi. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Century Hotel
The Place Hotel in Tainan, Taiwan
Hotel The Place - Tainan
Dit moderne hotel ligt in de levendige wijk East District in Tainan. Op loopafstand van het hotel bevinden zich een aantal culturele bezienswaardigheden, winkels en een markt. Het hotel beschikt over een elegante bar, een restaurant en een fitnessruimte. Ook is er een lift aanwezig. De kamers zijn modern en voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een kluis en een badkamer met een toilet, een douche en gratis douche artikelen.

Bekijk de website van The Place Hotel
Einhan Resort bij Sun Moon Lake, Taiwan
Resort Einhan - Yuchi
Einhan Resort bevindt zich direct naast het prachtige Sun Moon Lake. U kunt vanuit het hotel een mooie wandeling maken langs het meer of een van de vele andere wandelpaden verkennen die het hotel omringen. Het hotel biedt fietsverhuur aan (ideaal voor een tocht lang het meer!) en gratis wifi en beschikt over een lift. De kamers zijn voorzien van een tv, een elektrische waterkoker, een minibar, airconditioning en een badkamer met een toilet en een bad of een douche.

Bekijk de website van Einhan Resort

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Taiwan, heel interessant, met verschillende gezichten.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10
Leuke reis met een mix van cultuur, natuurschoon en behoorlijk wat vrije tijd. De hotels liggen zodanig dat er in de buurt ook zelf nog mooie tempels en marktjes te bezoeken zijn: bereid je hier thuis al op voor door bij Google maps offline kaarten te downloaden en op deze kaarten met labels je interesses te markeren. In het Taroko National Park wordt door de werknemers van het park heel welwillend een zeer eenvoudige cultuurshow opgevoerd. 10 minuten na afloop van deze show kun je met één van de voormalige jagers mee op een kort tochtje in het donker om rond het hotel dieren te spotten. Ik zag zelf o.a. de fonkelende oogjes van een vliegende eekhoorn. Dit staat verder nergens aangegeven maar wordt bijna aan het einde van de show aangekondigd. Niet te snel de show verlaten dus!
Extra compliment voor het hotel in het Taroko National Park: leuke bungalowtjes in een prachtige, stille omgeving en hier het lekkerste gegeten van de reis: uitstekend dinerbuffet en ontbijtbuffet!
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 10
De mensen in Taiwan zijn over het algemeen heel vriendelijk en zijn behulpzaam. Het niveau van het Engels valt echter tegen.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Groepsgrootte
Minimaal 10 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 20 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?