050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Beleef het meest bijzondere paasfeest ter wereld!

Reisleidster Christine:
‘Ongetwijfeld de mooiste tijd én mijn favoriete moment om Antigua in Guatemala te bezoeken is tijdens ‘Semana Santa’, de heilige week voor Pasen. Het is de week waarin de belangrijkste gebeurtenissen van het leven van Christus worden herdacht. Een religieuze traditie die de Spanjaarden vanuit Sevilla met zich meebrachten en die tot op de dag van vandaag door de lokale inwoners bijzonder intens wordt beleefd. Indrukwekkende processies trekken door de kleurrijke straatjes en in de kerken vinden speciale waken plaats.

De heilige waken in de kerken beginnen op de eerste vrijdag van het vasten. Bijbelse taferelen worden voor het altaar nagebootst en omgeven met prachtige tapijten. De belangrijkste processies zijn op Palmzondag, Witte Donderdag, met het hoogtepunt op Goede Vrijdag. Zogenaamde ‘andas’, enorme, loodzware bewerkte houten platforms met beelden van Christus en Maria, worden dan door de straten gedragen. Zowel door mannen, vrouwen en kinderen, in het zwart of paars gekleed. Zij worden begeleid door mannen verkleed als Romeinse soldaten, wierookdragers en muzikanten.

Voordat de processie voorbijkomt, beginnen de inwoners van Antigua ijverig aan hun ‘alfombras’: tapijten met figuren van gekleurd zagemeel, bloemen en fruit. De tapijten zijn een waar spektakel voor het oog, maar nadat de processie voorbij is getrokken, is er niets meer van over. Urenlang werk om in enkele minuten vernield te worden door de dragers van de houten platforms. Het zijn onvergetelijke taferelen, waar ik graag samen met u getuige van ben!

Maar deze reis is niet alleen bijzonder omdat we het bijzonderste Paasfeest ter wereld beleven. We bezoeken in Mexico en Guatemala de mooiste Maya-tempelcomplexen, ontdekken kleurrijke stadjes, wandelen door de dampende jungle en zien vanaf een van de mooiste kratermeren ter wereld imposante vulkanen het landschap domineren. In Mexico bewonderen we Yaxchilán, een van de meest afgezonderde Maya-tempelcomplexen van het land, waar het nog niet wemelt van de toeristen. En in Guatemala bezoeken we bij het ochtendgloren het werelderfgoed van Tikal, terwijl we de oude Mayastad zien én horen ontwaken. Graag verwelkom ik u in maart om deze bijzondere reis samen te maken!’

Pluspunten
vluchten KLM
ruimbagage
middenklassehotels
13x ontbijt en 7x diner
boottochten Rio Dulce en Lago de Atitlán
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
diverse paasprocessies in Antigua
wereldwonder Chichén Itzá
Mayasteden Palenque en Uxmal in Mexico
verscholen ruïnes Yaxchilán
koloniaal Merida en Campeche
Tikal in Guatemala bij ochtendgloren
Rio Dulce en Lago de Atitlán
gezellig Flores en Panajachel
markt Chichicastenango
SRC-reisleidster Christine
SRC-reisleidster sinds 2009
Ongetwijfeld de mooiste tijd om het kleurrijke Antigua in Guatemala te bezoeken is tijdens Semana Santa, de Heilige Week voor Pasen.
Ontmoet onze beste reisleiders in Mexico
SRC-reisleidster Ellen
Reisleidster sinds 2007
SRC-reisleidster Christine
Reisleidster sinds 2009

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Cancún en transfer naar hotel
Bezoek aan nieuwe wereldwonder Chichén Itzá
Piramides van Uxmal en naar Campeche
In de mystieke jungle verscholen Mayastad Palenque
Met een bootje naar de ruïnes van Yaxchilán
Naar Guatemala en naar hotel in Flores
De ruïnes van Tikal en naar Rio Dulce
Boottocht over Rio Dulce en vrije middag
Naar Antigua
Witte Donderdag: Antigua en vrije middag
Goede Vrijdag-processies in Antigua
Boottocht Lago de Atitlán
Markt van Chichicastenango en naar Antigua
Vlucht Guatemala-Stad – Atlanta – Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Cancún

We vliegen naar Mexico. Na aankomst op de luchthaven van Cancún worden we naar ons hotel gebracht. We verblijven hier een nacht. (ca. 20 km)

dag 2: Wereldwonder Chichén Itzá

We starten de reis direct met een hoogtepunt en bezoeken een van de bekendste tempelcomplexen van Mexico: Chichén Itzá. Het is een van de nieuwe zeven wereldwonderen en werd gesticht door de Maya’s. Tijdens ons bezoek wordt duidelijk dat de hoogstaande indianenculturen wrede rituelen kenden. Bovenaan de trap van de Tempel der Soldaten wacht de ‘chacmool’: een beeld van een liggende man, waarin de harten van mensenoffers werden gelegd. En in de omgeving bevinden zich ook veel cenotes, natuurlijke waterbronnen, waarin onder andere mensen geofferd werden. Een indrukwekkend bezoek! We verblijven een nacht in Mérida, de hoofdstad van schiereiland Yucatán. (ca. 330 km)

dag 3: Centrum van de Mayacultuur

We gaan naar de 8e-eeuwse piramides van Uxmal, waar ooit 25.000 mensen woonden. Het complex is goed bewaard gebleven en het is er een stuk rustiger dan bij Chichén Itzá. Dit centrum van de Mayacultuur, dat door UNESCO wordt beschermd, bevat gedetailleerde ornamenten en mozaïeken van een ongeëvenaarde schoonheid. We zien onder meer de rijk gedecoreerde Piramide van de Tovenaar en het Paleis van de Gouverneur. Ons hotel staat in het koloniale plaatsje Campeche, dat aan de Golf van Mexico ligt en waar een gemoedelijke sfeer heerst. In de avonduren is de kathedraal op het centrale plein sfeervol verlicht, dus neem zeker de moeite daar via de kleurrijke straatjes naartoe te wandelen. (ca. 240 km)

dag 4: De verscholen ruïnes van Palenque

de ruïnes van Palenque goed bewaard. Nog steeds heeft het regenwoud niet al zijn geheimen prijsgegeven, maar de al wél blootgelegde gedeeltes van de oude Mayastad zijn werkelijk prachtig! Na een korte wandeling door een stukje ongerept oerwoud met kleine watervalletjes, brullende apen en felgekleurde papegaaien doemt de tempelstad voor ons op. We zien onder andere de Tempel van de Inscripties. Niet voor niets prijkte deze tempel ooit op cover van de Lonely Planet van Mexico. Heeft u voldoende energie? Beklim dan zeker een van de tempels! De klim is pittig, maar het uitzicht over het complex is magnifiek! We overnachten in Palenque. (ca. 370 km)

dag 5: De avontuurlijke wildernis van Yaxchilán

We reizen in zuidoostelijke richting naar de grens met Guatemala. In Frontera Corozal stappen we in een bootje naar een van de meest afgelegen en dus minst bezochte Maya-ruïnes van Mexico: het complex van Yaxchilán. We varen ongeveer 45 minuten over de Usumacinta-rivier, die de grens tussen Mexico en Guatemala vormt. Weelderige jungle en maïsvelden flankeren de rivier. Kijk ook zeker uit naar zonnende krokodillen op de oever! Hierna stappen we het dampende regenwoud in, waar verschillende apensoorten en vogels als de toekan de dienst uit maken. Hier vinden we de ruïnes van het tempelcomplex van Yaxchilán. De stad kende zijn hoogtijdagen rond het eind van de zevende eeuw, toen het even machtig was als Palenque en Tikal. We verkennen de site en zien de schitterende muur- en plafonddecoraties. Aan het eind van de middag keren we terug naar Frontera Corozal voor de overnachting. Onze accommodatie is eenvoudig, maar heeft een schitterende ligging midden in de natuur en aan de oever van de rivier. (ca. 160 km)

dag 6: Naar Guatemala en naar hotel in Flores

We vervolgen onze Mayaroute naar buurland Guatemala, waar het tempelcomplex van Tikal morgenochtend op ons wacht. Het is een lange rit naar ons hotel, dat in Flores ligt. Het pittoreske plaatsje bevindt zich op een schiereilandje in Lago Petén Itzá. Felgekleurde huisjes sieren de geplaveide straten, waar het barst van de leuke winkeltjes en restaurants. Het is vandaag Palmzondag. ’s Morgens is men naar de mis geweest. Aan de huizen zien wij waarschijnlijk nog de palmtakken hangen, die speciaal voor deze gelegenheid zijn opgehangen. Zij illustreren de aankomst van Jezus in Jeruzalem. (ca. 400 km)

dag 7: Majestueus Tikal

De ruïnes van Tikal liggen in de jungle van Guatemala. De indrukwekkende gebouwen getuigen van de hoogstaande cultuur van de toenmalige bewoners. Waarschijnlijk werd de stad in de 10e eeuw verlaten als gevolg van oorlogen, droogte en hongersnood. Bij het ochtendgloren vertrekken we om deze magische stad met zijn tempels die boven de jungle uitreiken te zien én horen ontwaken. De dieren laten op dit tijdstip goed van zich horen! In de middag gaan we naar Rio Dulce, waar we twee nachten verblijven. (ca. 320 km)

dag 8: Boottocht en vrije middag

We maken een mooie boottocht over de Rio Dulce, naar het Caribische kustplaatsje Livingston. Onderweg zien we een 17e-eeuws fort, steile rotswanden vol tropische vegetatie en vele pelikanen die op het water dobberen. De meeste bewoners van dit gebied stammen af van Afrikaanse slaven en vormen met hun rituelen een unieke bevolkingsgroep in Guatemala, waardoor in het plaatsje een bijzondere sfeer hangt. De huizen, de kleding van de bevolking en de street art: het is allemaal bijzonder kleurrijk! De middag is ter vrije besteding. Na inmiddels alweer een week reizen is het fijn vanmiddag te kunnen ontspannen aan het zwembad van ons hotel dat op een eilandje in de rivier ligt. Geniet u ’s avonds op de veranda van de ondergaande zon?

dag 9: Naar Antigua

We reizen in zuidelijke richting naar Antigua, waar we in het centrum verblijven. De stad heeft een bijzondere ligging, tussen drie vulkanen. Dit is dé plek om te zijn tijdens de Heilige Week voor Pasen. Als de tijd het toelaat, neemt uw reisleider u nog even mee voor een eerste wandeling door het centrum. Stap vooral eens een kathedraal of kerk binnen tijdens uw dagen hier! Tussen alle processies door worden de heiligenbeelden die deze dagen een hoofdrol spelen hier opgesteld. De lokale bewoners komen geregeld langs om een kaarsje bij de beelden te branden. (ca. 300 km)

dag 10: De oude hoofdstad en vrije middag

We maken een stadswandeling door Antigua, de oude hoofdstad van Guatemala die gesticht werd in 1543. Toen de stad in 1773 werd getroffen door een aardbeving, nam Guatemala-Stad het stokje over. In Antigua zijn vele gebouwen uit de periode kort na de ontdekking van Amerika bewaard gebleven. Met een lokale gids verkennen we de monumentale binnenstad. Het is vandaag Witte Donderdag en de voorbereidingen voor de processies waar we morgen getuige van zullen zijn, zijn in volle gang. Men maakt een begin met de bloementapijten waarover morgen gelopen zal worden. Ook vandaag vinden er al processies plaats, waarbij mannen in het paars gehuld zijn. De middag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen en de bijzondere sfeer proeven.

dag 11: Goede Vrijdag in Antigua

Antigua is tijdens de Semana Santa dé plek om getuige te zijn de processies op Goede Vrijdag, het hoogtepunt van de Heilige Week. Voor deze aanvangen beginnen de bewoners al met het prepareren van de ‘alfombras’. Dit zijn kleurrijke tapijten met daarin verwerkte figuren, gemaakt van gekleurd zaagsel, bloemen en fruit: een waar spektakel voor het oog! Wanneer de straten zich met wierook vullen en het geluid van trommels steeds luider wordt, doemt de processie voor ons op. Grote bewerkte houten platforms met beelden van Christus en Maria worden door de straten gedragen. De dragers, man, vrouw en kind, worden begeleid door mannen verkleed als Romeinse soldaten, wierookdragers en muzikanten. Langzaam lopen zij over de gekleurde tapijten voorbij. Het is onvergetelijk om hier getuige van te mogen zijn!

dag 12: Lago de Atitlán

We laten Antigua achter ons en reizen op deze Stille Zaterdag naar Panajachel, dat schitterend gelegen is aan Lago de Atitlán. Het heldere kratermeer ligt op 1500 meter hoogte, wordt omgeven door drie grootse vulkanen en wordt wel als een van de mooiste meren ter wereld gezien. We maken een boottocht en genieten van de adembenemende, serene omgeving. Aan de overzijde hebben we een adembenemend uitzicht over het meer en de vulkanen! In Santiago de Atitlán, waar we even van boord gaan, is de kerk prachtig versierd. Het is bij goed weer zeker de moeite waard om ’s avonds aan de oevers van het meer neer te strijken, zodat u de zonsondergang kunt bewonderen: sprookjesachtig! (ca. 80 km)

dag 13: De markt van Chichicastenango

Het is Paaszondag. We reizen naar Chichicastenango, ook wel liefkozend ‘Chichi’ genoemd. Het plaatsje is beroemd vanwege zijn kleurrijke markt. Maakt u zich op voor een intense ervaring, want de kleuren, geuren en het grootse aanbod zijn overweldigend! Van heinde en verre komt men hier de eigengemaakte producten verkopen. Natuurlijk kunt u hier een bijzonder souvenir kopen, want het ontbreekt niet aan prachtig borduurwerk, bijzonder houtsnijwerk en frivole sieraden. Maar de belevenis zelf is eigenlijk het leukst! We overnachten weer in Antigua. In het hotel aangekomen genieten we samen van een afscheidsdiner. (ca. 190 km)

dag 14: Naar huis

Helaas is er een einde gekomen aan onze indrukwekkende reis door Mexico en Guatemala. We worden naar de luchthaven van Guatemala-Stad gebracht voor de terugvlucht via Atlanta naar Amsterdam. (ca. 10 km)

dag 15: Aankomst in Nederland

Aan het begin van de middag landen we op Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Cancun10:05 - 15:10 uur
Guatamala City - Atlanta13:06 - 18:40 uur
Atlanta - Amsterdam22:30 - 12:55 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Ambiance Suites Cancun, Mexico
Hotel Ambiance Suites - Cancun
Hotel Ambiance Suites ligt op 5 minuten rijden van verschillende stranden in Cancun. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een terras, een lift, een lounge, een buitenzwembad, een fitnesscentrum en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een kluisje en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Ambiance Suites Cancun
Hotel Nacional Merida in Mexico
Hotel Nacional - Merida
Hotel Nacional Merida ligt op loopafstand van verschillende winkels en restaurants. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een lift, een buitenzwembad, een fitnessruimte, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Nacional Merida
Hotel Francis Drake in Campeche, Mexico
Hotel Francis Drake - Campeche
Hotel Francis Drake ligt in Campeche, op 500 meter van de kathedraal. Het hotel beschikt over een restaurant en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Francis Drake
Hotel Nututun in Palenque, Mexico
Hotel Nututun - Palenque
Aan de rivier, in de jungle van Palenque, ligt het heerlijke hotel Nututun, dat beschikt over een mooie tuin en een groot buitenzwembad. Vroeg in de ochtend wordt u hier gewekt door de geluiden van tropische vogels en apen. Op het overdekte terras kunt u onder het genot van een mojito genieten van het uitzicht op de groene omgeving. In de publieke ruimtes kunt u gebruik maken van gratis wifi. Alle kamers beschikken over een douche en bad, een tv, airconditioning en een kluisje.

Bekijk de website van Hotel Nututun
Hotel Escudo Jaguar, Frontera Corozal, Mexico
Hotel Escudo Jaguar - Frontera Corozal
Hotel Escudo Jaguar ligt in Frontera Corozal, aan de oevers van de Usumacinta-rivier. Het hotel beschikt over een restaurant, een lounge, een zwembad, een bootverhuur en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Escudo Jaguar
Hotel Casona de La Isla, Flores, Guatemala
Hotel Casona de La Isla - Flores
Hotel Casona de La Isla ligt op het Flores-eiland. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een lift, een lounge, een buitenzwembad, een wellness ruimte en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Casona de La Isla
Hotel Catamaran in Río Dulce, Guatemala
Hotel Catamaran - Río Dulce
Hotel Catamaran ligt op een eilandje tussen het Izabal-meer en het Rio Dulce Gorde. Het hotel beschikt over twee restaurants, een bar, een buitenzwembad, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van een airconditioning en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Catamaran
Hotel Posada del Hermano Pedro in Antigua, Guatemala
Hotel Posada del Hermano Pedro - Antigua
Hotel Posada del Hermano Pedro ligt in Antigua, op loopafstand van de Arco de Santa Catalina. Het hotel beschikt over een restaurant, een lounge, een terras en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Posada del Hermano Pedro
Hotel Kamol Bey in Panajachel, Guatemala
Hotel Kamol Bey - Panajachel
Hotel Kamol Bey ligt in Panajachel, op 500 meter van het Atitlán-meer. Het hotel beschikt over een tuin en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Kamol Bey
Hotel El Carmen in Antigua, Guatemala
Hotel El Carmen - Antigua
Hotel El Carmen ligt in Antigua, op 200 meter van het centrale park. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een dakterras, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel El Carmen

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 25 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?