050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Nieuw-Zeeland

Ontdek Nieuw-Zeeland met een huurauto

Nieuw-Zeeland met een huurauto ontdekken is een prachtige ervaring die u niet missen wilt! Het land bezit zo veel verschillende landschappen, u zult nergens ter wereld iets vergelijksbaars vinden. Van actieve vulkanen, spuitende geisers, dichtbegroeide regenwouden en besneeuwde bergtoppen: u kunt heerlijk genieten van al het natuurschoon tijdens een autorondreis door Nieuw-Zeeland! Met een routekaart en een huurauto reist u zorgeloos in uw eigen tempo naar de mooiste plekken van het kleinere Noordereiland en het spectaculaire Zuidereiland. Een fly drive is dus een heerlijke manier om op vakantie naar Nieuw-Zeeland te gaan!

Ontdek Wellington, Auckland en Rotorua op het Noordereiland

Wanneer u tijdens een fly drive op het Noordereiland de route volgt die wij voor u hebben uitgestippeld maakt u kennis met de cultuur en natuur van dit prachtige stukje Nieuw-Zeeland. Toer met een huurauto naar de compacte hoofdstad Wellington en verken vervolgens te voet het gezellige centrum. Er zijn buitengewoon veel interessante bezienswaardigheden op het Noordereiland die uw reis naar Nieuw-Zeeland compleet maken. Te Papa, het nationaal museum van Wellington, is een van de top 10 meest interessante musea ter wereld! De geschiedenis, het heden en de toekomst van Nieuw-Zeeland staan centraal in dit museum. Bent u een natuurliefhebber? Overweeg dan om een bootexcursie te maken, zodat u dolfijnen, orka’s, pinguïns en zeeleeuwen kunt zien! Ook Auckland heeft u veel te bieden. Wandel eens via de studentenwijk High Street richting de haven. U zult daarna begrijpen waarom Auckland ook wel City of Sails genoemd wordt. Om kennis te maken met de Maori-cultuur moet u in Rotorua zijn. Geniet in deze stad van fraaie houtsnijwerken van de Maori. Kortom, tijdens uw autovakantie reist u gemakkelijk en comfortabel naar prachtige steden, hun schitterende omgeving en ontdekt u de Maori-cultuur!

Beleef de ongerepte natuur op het Zuidereiland tijdens uw fly drive door Nieuw-Zeeland

De grootste stad op het Zuidereiland is Christchurch. Vanuit deze stad kunt u rustig naar Kaikoura rijden, waar u met een beetje geluk walvissen spot! Een echte must see in Nieuw-Zeeland is het Abel Tasman National Park. Wandel door het frisse groene woud heen of ontspan op een van de schitterende stranden in dit park. De ruimte en de rust op het eiland zullen u echt doen verbazen! Natuurlijk wilt u tijdens uw autorondreis op het Zuidereiland genieten van de bijzondere natuur. Breng een bezoek aan de Franz Josef-gletsjer en de bekende Fox-gletsjer als u met eigen ogen wilt zien dat deze gletsjers nog altijd in beweging zijn. Voor actieve uitstapjes moet u in Queenstown zijn. De echte waaghalzen gaan bungyjumpen of ondernemen watersportactiviteiten. Als u meer van rust houdt, kunt u vlakbij Queenstown een excursie maken die langs de filmlocaties voert, waar de Lord of the Rings is opgenomen. Op uw eigen tempo rijdt u van hoogtepunt naar hoogtepunt op deze fly drive door Nieuw-Zeeland!

Tijdens een autorondreis door Nieuw-Zeeland ziet u méér

Kortom, er is genoeg te zien in Nieuw-Zeeland. Wilt u graag lang op vakantie zodat u het Noorder- en het Zuidereiland écht goed kunt beleven? Overweeg dan om een complete fly drive naar Nieuw-Zeeland te maken. Ga voorbereid op reis en lees de praktische tips over Nieuw-Zeeland. Lees wat het beste moment is om naar Nieuw-Zeeland te reizen, ontdek alles over het lokale eten en drinken en laat u informeren over geldzaken en kledingadvies.

De voordelen van een fly drive Nieuw-Zeeland

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de door het glooiende landschap van Nieuw-Zeeland te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Nieuw-Zeeland van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat u ontspannen op reis gaat én niets mist van het prachtige Nieuw-Zeeland!

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Nieuw-Zeeland? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Nieuw-Zeeland te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Nieuw-Zeeland wilt genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Pakt u straks de huurauto om op uw eigen tempo Nieuw-Zeeland te ontdekken?

Boek een fly drive Nieuw-Zeeland bij SRC Reizen

De voordelen van onze fly drives spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Nieuw-Zeeland bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!