050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Oorspronkelijk en indrukwekkend

Reisleider Frits:
‘Idyllische baaien, rijzende bergen, kleurrijke tempels en mystieke graftombes: Vietnam en Cambodja zijn een lust voor het oog! U ziet Franse balkonnetjes in Hanoi, volgestouwde brommertjes in de straten van het vroegere Saigon, buffels in de frisgroene rijstvelden en de oranje gewaden van de boeddhistische monniken bij Angkor Wat. Uw camera maakt overuren! Maar bovenal ontdekt u de zeer boeiende geschiedenis van deze twee landen. Het verre verleden heeft prachtige pagodes, complexen en paleizen achtergelaten, terwijl het prille verleden de nog altijd helende wonden van oorlogen toont.

Dit is dan ook een reis vol contrasten: het oude Hué en het moderne Ho Chi Minh-Stad, de rustgevende rijstvelden en de altijd levendige Mekong-delta, de geschiedenis van de Angkors en de stille getuigen van het regime van Pol Pot. U kijkt uw ogen uit op de authentieke markt van Binh Tay en geniet van de rust van het platteland tijdens een fietstocht rond Hoi An. Ook voor uw smaakpapillen is deze reis een feestje met talloze heerlijke maaltijden. De lunch in de restaurantschool bij Angkor Wat is een van mijn persoonlijke favorieten. Het is prachtig om te zien hoe de scholieren hun best doen om het hun gasten naar de zin te maken. En hun eten is voortreffelijk! Sowieso zal de hartelijke bevolking van beide landen uw hart stelen.

Een absoluut hoogtepunt van ons verblijf in Vietnam is de volledig verzorgde minicruise door Halong Bay. Met haar drakenrotsen, is dit gebied een waar natuurwonder met bijna tweeduizend eilandjes. Vanaf het dek van het prachtige schip droomt u weg bij de mooiste vergezichten. Dit is echt een sprookje! We reizen in Vietnam van noord naar zuid, waarbij we de grootste afstanden met twee binnenlandse vluchten afleggen. Hierdoor hebben we alle tijd om op onze gemak te genieten van het dagelijkse leven in Vietnam. De grens tussen Vietnam en Cambodja passeren we tijdens een boottocht, een van de vele tochten over het water die we deze reis maken. Kortom, dit is een afwisselende maar bovenal ook comfortabele reis die u echt het mooiste van Vietnam en Cambodja laat zien. Mag ik u binnenkort verwelkomen?’

Gratis drinkwater in de touringcar
In de touringcar in Vietnam en Cambodja zijn 19-liter flessen met mineraalwater aanwezig. U kunt uw eigen waterfles gedurende de gehele reis gratis vullen. Zo beschikt u altijd en gemakkelijk over voldoende drinkwater en reduceren we samen het gebruik van het aantal plastic wegwerpflessen.

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
2 binnenlandse vluchten
ruimbagage
boot van Vietnam naar Cambodja
middenklassehotels
overnachting op schip Halong Bay
17x ontbijt, 1x brunch, 6x lunch en 12x diner
gratis schoon drinkwater in touringcar
fietstocht Hoi An
diverse boottochten
voorstelling waterpoppenspel
audiosysteem
gidsen tijdens excursies
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
Angkor Wat en Angkor Thom
eilanden van Halong Bay
Hoi An en keizerlijke citadel Hué
Cu Chi-tunnels (Vietcong)
Parfumrivier
drijvende markt Mekong-delta
Chammuseum in Danang
Phnom Penh en Killing Fields
nationale museum van Cambodja
SRC-reisleider Frits
SRC-reisleider sinds 2006
Onze minicruise door het eilandenrijk van Halong Bay is een bijzondere en unieke ervaring! Vanaf het dek geniet u van de mooiste vergezichten.
Ontmoet onze beste reisleiders in Vietnam
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleidster Domitilla
Reisleidster sinds 2013
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Thomas
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Singapore – Hanoi
Aankomst en stadswandeling door Hanoi
Stadstour Hanoi: de Literatuurtempel, het kunstmuseum en voorstelling van waterpoppentheater
Verkenning van Halong Bay tijdens een boottocht. Lunch, diner én overnachting aan boord
Ontwaken en brunchen op het water van Halong Bay en vlucht Hanoi – Hué
Verkenning Hué: keizerlijke citadel, Thien Mu-pagode en boottocht over Parfumrivier
Keizerlijke tombe van Tu Duc, naar Danang met Chammuseum, overnachting Hoi An
Stadswandeling oude centrum van Hoi An en vrije tijd
Fietstocht bij Hoi An en vrije strandmiddag
Vlucht Danang – Ho Chi Minh-Stad en rondrit door het vroegere Saigon
Bezoek aan Cao Dai-tempel en de Cu Chi-tunnels
Boottocht door de Mekong-delta en naar Cantho
Boottocht over de drijvende markt en naar Chau Doc
Varen van Chau Doc naar Phnom Penh in Cambodja en bezoek nationale museum
Bezoek paleis en Zilveren Pagode in Phnom Penh en de Killing Fields
Cambodjaans plattelandsleven onderweg naar Siem Reap
Tempelcomplex Angkor Wat met lunch in restaurantschool
Angkor Thom en Ta Prohm
Terugvlucht Siem Reap – Singapore – Amsterdam
Aankomst op Schiphol

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Singapore – Hanoi

We vliegen met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines naar Hanoi. Tijdens de overstap in Singapore kunt u een van ’s werelds mooiste luchthavens bewonderen. De hoogste indoor waterval ter wereld is fenomenaal!

dag 2: Kennismaking met Hanoi

Na aankomst in Vietnam gaan we naar het hotel in Hanoi, waar we twee nachten verblijven. In de middag maken we een stadswandeling door de oude wijk van Hanoi. Hier zien we hoe de Vietnamezen handel drijven en het dagelijks leven verloopt. U bent direct in een heel andere wereld! (ca. 30 km)

dag 3: Levendig Hanoi

In Hanoi zien we de geschiedenis duidelijk terug in het straatbeeld. Tijdens ons bezoek aan de Literatuurtempel gaan we terug in de tijd dat Hanoi de keizerlijke hoofdstad was. De brede lanen, hoge bomen en koloniale huizen herinneren aan de Franse periode. De vele lofzangen aan het adres van Ho Chi Minh doen ons beseffen dat Hanoi de bakermat is van de communistische partij. Tussen alle indrukken door bezoeken we het Museum van Schone Kunsten en natuurlijk wonen we ook een voorstelling van het beroemde waterpoppentheater bij! (ca. 10 km)

dag 4: Eilandenrijk Halong Bay

Als we Hanoi eenmaal hebben verlaten, rijden we deels via een nieuw aangelegde snelweg naar Halong Bay. Hier gaan we aan boord van de boot die ons 'thuis' is voor deze dag én nacht. We varen een mooie route die ons de schoonheid van de vele eilandjes, bijna tweeduizend in totaal, in dit fascinerende gebied laat zien. Na de lunch gaan we van boord om een van de grootste en mooiste grotten in dit karstgebied te bezoeken. Liefhebbers kunnen zwemmen in het smaragdgroene water. Relaxt u bij terugkomst met een drankje op het dek? Of volgt u liever een Vietnamese kookdemonstratie? Het kan allemaal voordat het drijvende diner begint en we ergens tussen de eilandjes aan boord overnachten. Absoluut een bijzondere en unieke ervaring! (ca. 170 km)

NB Indien het te slecht weer is om uit te varen, overnachten we in een hotel bij Halong Bay en wordt het programma van dag 4 en 5 aangepast.

dag 5: Brunchen aan boord en vlucht Hanoi – Hué

Ontwaken op het water van Halong Bay… kan het mooier? Vroege vogels kunnen met de gids een kort uitstapje naar een van de grotten maken. Tijdens de brunch aan boord, trakteert de schipper ons op de mooiste vergezichten. Helaas komt er hiermee een einde aan onze minicruise. Na het aanmeren rijden we terug richting Hanoi voor de binnenlandse vlucht naar Hué. We verblijven twee nachten in deze stad. (ca. 190 km)

dag 6: Keizerlijk Hué en de Parfumrivier

De keizerlijke stad van Hué is qua opzet vergelijkbaar met de keizerlijke stad in Beijing. Maar doordat de Vietnamezen hun eigen kunstuitingen hierin verwerkt hebben, is de uitstraling en sfeer veel vriendelijker. Tijdens een uitgebreide wandeling door deze keizerlijke stad komen we meer te weten over hoe de Vietnameze keizers hebben geleefd. Ook bezoeken we de Thien Mu-pagode en maken we een korte boottocht over de Parfumrivier. (ca. 10 km)

dag 7: Keizerlijke tombe, Wolkenpas en Chammuseum

In de omgeving van Hué zijn veel Vietnamese keizers begraven. Tijdens ons bezoek aan de keizerlijke tombe van Tu Duc genieten we van dit monument van Vietnamese kunst dat in een fraai aangelegde tuin ligt. Als de weersomstandigheden goed zijn, rijden we over de adembenemende Wolkenpas naar Danang (bij bewolkt en/of vochtig rijden we via de tunnel). In Danang zien we in het Chammuseum een kunstcollectie van de Cham; een volk dat lang de macht had in het midden van Vietnam. Rijdend langs de Marble Mountains bereiken we het gezellige stadje Hoi An, waar we drie nachten verblijven. (ca. 130 km)

dag 8: Oude centrum van Hoi An

We verkennen het autovrije historische centrum van Hoi An. Wandelend door de sfeervolle oude straatjes bezoeken we de levendige, dagelijkse markt, nemen we een kijkje in een van de vele oude koopmanshuizen en eindigen we bij de Japanse brug. In de middag heeft u vrije tijd om de sfeer van dit gezellige stadje verder te proeven. Wilt u mooie souvenirs kopen of kleding op maat laten maken? In Hoi An kan dit uitstekend!

dag 9: Fietstocht rond Hoi An en strand

Op deze ochtend maken we een ontspannen fietstocht in de omgeving van Hoi An. Het stadje is omringd door rijstvelden en binnen no time fietsen we in de prachtige natuur en zien we locals met waterbuffels over het land lopen. We eindigen onze mooie fietstour bij één van de vele stranden, waar u de middag kunt doorbrengen. Natuurlijk kunt u ook mee terug fietsen om te relaxen aan het zwembad van het hotel.

dag 10: Vlucht Danang – Ho Chi Minh-Stad

In de ochtend vliegen we vanuit Danang naar Ho Chi Minh-Stad, waar we twee nachten verblijven. Tijdens de rondrit door het voormalige Saigon stoppen we onder andere bij de Binh Taymarkt, gelegen in de Chinese wijk. Als de tijd het toelaat, bezoeken we ook het War Remnants Museum, waar talloze foto's en voorwerpen ons herinneren aan de gruwelijkheden van de Vietnamoorlog. (ca. 50 km)

dag 11: Cao Dai en Cu Chi-tunnels

We wonen een dienst bij in de bontgekleurde tempel van de Cao Dai-gemeenschap. In dit bijzondere gebouw herkent u iets van een christelijke kerk, een Chinese tempel, een Vietnamese pagode en een moskee. In de middag bezoeken we de legendarische tunnels van Cu Chi. Dit imposante netwerk, met een lengte van ruim 200 kilometer, werd tijdens de Vietnamoorlog door de Vietcong gegraven. (ca. 210 km)

dag 12: Varen op de Mekong

We laten de drukte van de grote stad achter ons en rijden langs uitgestrekte rijstvelden naar Cái Bé. Hier stappen we aan boord van onze eigen boot om het dagelijkse leven in de Mekong-delta van dichtbij mee te maken. We varen door de delta naar Vinh Long. Hiervandaan rijden we naar ons hotel in de levendige Mekongstad Cantho voor de overnachting. (ca. 180 km)

dag 13: Kleurrijke drijvende markt

In de vroege ochtend maken we een boottocht over één van de zijtakken van de Mekong. Ons doel is de kleurrijke drijvende markt. We varen tussen alle handelsboten door en maken de taferelen zo van dichtbij mee. Een absoluut hoogtepunt van onze reis door Vietnam! In de middag gaan we naar Chau Doc, waar we overnachten. (ca. 120 km)

dag 14: Per boot naar Cambodja en nationale museum

We zijn nog lang niet uitgevaren, want vandaag gaan we per boot naar Phnom Penh. Het is een bijzondere belevenis om over het water de hoofdstad van Cambodja te bereiken. Hier brengen we een bezoek aan het nationale museum van Cambodja om de kunstschatten uit de Angkor-tempels te bewonderen. We verblijven twee nachten in Phnom Penh. (ca. 110 km)

dag 15: Phnom Penh en Killing Fields

In de ochtend bezoeken we het terrein van het koninklijk paleis, een juweeltje van Khmer-architectuur. Vlak bij het paleis bevindt zich de prachtige Zilveren Pagode die we natuurlijk ook bezoeken. De vloer van de pagode is bedekt met 5.000 zilveren tegels die één kilogram per stuk wegen. Als we aan Cambodja denken, valt de naam Rode Khmer al snel. In de middag zal het bezoek aan de beruchte Killing Fields ons diep raken. (ca. 50 km)

dag 16: Cambodjaans plattelandsleven onderweg naar Siem Reap

Het stedelijk gebied van Phnom Penh breidt zich steeds verder uit, maar als we dat eenmaal hebben verlaten, worden we verrast door het leven dat zich op het platteland afspeelt. Onderweg naar Siem Reap stoppen we regelmatig om de omgeving op ons te laten inwerken. Indien mogelijk zal de touringcar ook in een dorpje stoppen zodat we een indruk krijgen van het leven op het Cambodjaanse platteland. In Siem Reap verblijven we drie nachten. (ca. 320 km)

dag 17: Tempelcomplex Angkor Wat

In 802 na Christus stichtte de Javaan Jayavarman II het rijk van Angkor, met zichzelf als godkoning aan het hoofd. Hiermee begon de bloeitijd van het eerste Khmerrijk, dat zich uitstrekte over Cambodja, Laos en Vietnam. Zes eeuwen duurde de voorspoed en in deze periode verrezen in het rijk veel tempels, die dienst deden als gebedshuis en als mausoleum voor de godkoningen. Bijna iedere vorst liet een tempel achter, waarin de bevolking hem na zijn dood kon blijven vereren. De tempel van Angkor Wat was het grootste en machtigste bouwwerk en is een van de weinige tempels die oorlogen, het agressieve klimaat en de krachten van de jungle goed heeft doorstaan. We bezoeken dit enorme tempelcomplex dat gewijd is aan de hindoegod Vishnu. Ook zien we de Preah Khan-tempel. Tussen de middag lunchen we in een restaurantschool. De studenten zullen er alles aan doen om hun gasten een heerlijke maaltijd te serveren. (ca. 20 km)

dag 18: Angkor Thom en Ta Prohm

We bekijken Angkor Thom, de spectaculaire overblijfselen van de 9e-eeuwse koninklijke hoofdstad van de Khmer. Hierna bezoeken we de veel gefotografeerde tempel van Ta Prohm, waar u kunt zien wat de natuur met de eeuwenlang verlaten tempel heeft gedaan. (ca. 40 km)

dag 19: Terug naar Nederland

In de loop van de dag gaan we naar de luchthaven voor de terugvlucht via Singapore naar Amsterdam. (ca. 10 km)

dag 20: Aankomst in Nederland

Op deze dag komen we aan op Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
Singapore Airlines

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Hanoi09:15 - 11:30 uur
Siem Reap - Singapore10:40 - 14:15 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 06:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hanoi Pearl Hotel, Vietnam
Hotel Hanoi Pearl - Hanoi
Hanoi Pearl ligt midden in de oude binnenstad van Hanoi. De St. Joseph-kathedraal, de tempel Ngoc Son en het waterpoppentheater Thang Long zijn op slechts een paar minuten loopafstand verwijderd. De Dong Xuan-markt bereikt u in 10 minuten wandelen. Vanaf het dakterras van het hotel geniet u van een mooi uitzicht op het Hoan Kiem-meer. Verder beschikt het hotel over een restaurant, een fitnessruimte, een wellnesscentrum, een lift en gratis wifi. De stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar, koffie -en theefaciliteiten, een kluisje en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hanoi Pearl Hotel
Le Journey Luxury Cruise
Cruiseschip Le Journey Luxury - Halong Bay
Le Journey is een luxe cruiseschip. Het ligt op 300 meter van het strand van Tuan Chau in Halong Bay. Le Journey Cruise beschikt over een gemeenschappelijke lounge, een restaurant, een bar, een terras en een buitenzwembad. Op het schip kunt u gratis gebruik maken van wifi. De hutten zijn voorzien van airconditioning, een zithoek en een badkamer met een föhn, een toilet en een bad of een douche. Een badjas en pantoffels liggen voor u klaar.

Bekijk de website van Le Journey Luxury Cruise
Cherish Hue Hotel
Hotel Cherish - Hué
Het Cherish Hue Hotel ligt in het hart van Hué. De Parfumrivier en de winkelstraten bevinden zich vlak bij het hotel. De accommodatie beschikt over een lift, een restaurant, een bar, een buitenzwembad en een wellness-centrum. In alle openbare ruimtes is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van een minibar, airconditioning, een tv en een badkamer met een föhn, een toilet en een bad en/of een douche.

Bekijk de website van Cherish Hue Hotel
Shining Riverside Hoi An Boutique and Spa
Hotel Shining Riverside - Hoi An
Shining Riverside Hoi An Boutique & Spa ligt circa 2 kilometer van het oude centrum van Hoi An. Hier kunt u gemakkelijk te voet heen of op de gratis leenfiets van het hotel. De sfeervolle accommodatie beschikt over een restaurant, een bar, een terras, een lift en een buitenzwembad. In de hele accommodatie kunt u gratis gebruik maken van de wifi. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, een minibar, airconditioning, een tv en een badkamer met een föhn, een badjas, een toilet en een bad of een douche.

Bekijk de website van Shining Riverside Hoi An Boutique and Spa
The Odys Boutique Hotel
Hotel The Odys - Ho Chi Minh-Stad
The Odys Boutique Hotel ligt in district 1 nabij de Ben Thanh-markt. Het hotel beschikt over een restaurant, een fitnessruimte, een lift, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van een tv, een minibar en een badkamer met een douche en/of bad, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van The Odys Boutique Hotel
Ninh Kieu Riverside Hotel, Vietnam
Hotel Ninh Kieu Riverside - Cantho
Vanuit dit fraai vormgegeven hotel kunt u een aangename wandeling langs de rivier maken. Bezoekt u de avondmarkt die op 400 meter afstand ligt of neemt u een duik in het buitenzwembad? Verder beschikt het hotel over een restaurant, een bar, een lift en gratis wifi in de gehele accommodatie. Vanuit uw kamer heeft u zicht op de rivier of op de stad. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar, een waterkoker en een badkamer met een toilet en een douche.

Bekijk de website van Ninh Kieu Riverside Hotel
Chau Pho Hotel in Chau Doc
Hotel Chau Pho - Chau Doc
Het Chau Pho Hotel bevindt zich in het centrum van Chau Doc. Dit driesterrenhotel biedt een combinatie van modern comfort en een traditionele Vietnamese stijl. Op 500 meter van het hotel bevindt zich de Chau Doc-markt. U kunt bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over een restaurant, een tennisbaan, een lift en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een waterkoker en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche.

Bekijk de website van Chau Pho Hotel
The Frangipani Royal Palace Hotel & Spa
Hotel The Frangipani Royal Palace - Phnom Penh
Dit hotel ligt op 100 meter afstand van het koninklijk paleis in Phnomh Penh. Op het dakterras bevindt zich een zoutwaterzwembad en heeft u tevens een prachtig uitzicht over de Mekong. In de bar is het ook heerlijk ontspannen met een drankje in de hand! Er is een lift aanwezig en het hotel beschikt over gratis wifi in de gehele accommodatie. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een tv, een minibar en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van The Frangipani Royal Palace Hotel & Spa
Regency Ankor Hotel, Cambodja
Hotel Regency Angkor - Siem Reap
Dit elegante viersterrenhotel ligt op 500 meter van het nationaal museum van Angkor. In het hotel kunt u genieten van een cocktail bij het buitenzwembad. Ontspannen in de hot tub, de sauna of fitnessen is ook mogelijk! Alle kamers hebben een balkon en zijn voorzien van airconditioning en gratis wifi. De kamer zijn verder voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Regency Angkor

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Alles was prima geregeld en goede hotels met prima service. Als alleen reizende kreeg ik prachtige kamers toegewezen. Frits is een prima en zeer ervaren reisleider die veel informatie geeft en dat gedoceerd doet. Hield iedereen goed in de gaten en bood hulp waar nodig. Hij beschouwt Vietnam en Cambodja als zijn 2e thuis en dat klonk door in zijn verhalen. Ik heb veel geleerd over de geschiedenis en het oorlogsverleden van beide landen. Erg interessant.
Advies: Boek deze reis!
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
U vermeldt dat er gebruik gemaakt wordt van middenklasse hotels, ik denk dat dat in deze reis niet het geval was. De hotels waren zeer luxe, wat ons betreft had het best een stapje minder gemogen.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Deze reis zou ik zeker iedereen aanbevelen. Het is een prachtige reis met veel afwisseling. Met name de uitleg door de reisleider was uitstekend!
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Het was een fantastische reis! Wat hebben we veel gezien en gedaan en wat hebben we genoten. Verrijkend in alle opzichten en onze reisleider heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Hij wist zó veel te vertellen.. Omdat hij al jaren in Vietnam en Cambodja komt natuurlijk maar ook omdat hij zelf erg gepassioneerd is en geïnteresseerd in de cultuur en het dagelijks leven daar. Voor ons was het verder een zorgeloze reis omdat alles heel goed geregeld was. Van de koffers tot en met de fooien.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
SRC Reizen zijn niet goedkoop, maar bieden wel iets meer. O.a. zeer goede reisleiders en betere hotels. De inbreng van Frits bracht veel meerwaarde aan de reis door de extra informatie die hij gaf, maar ook door zijn ervaring als reisleider in Vietnam en Cambodja.
Het was een heerlijke reis: de diversiteit in de cultuur en het leven van de bevolking daar omheen zijn verrassend! Nieuwsgierig? Bekijk mijn fotoalbum op Facebook! Mijn foto’s geven u een prachtig sfeerbeeld van deze twee indrukwekkende landen in Zuidoost-Azië.
Zeer goed georganiseerde reis, gezien variatie en comfort. We troffen in Frits beslist de ideale reisleider: behulpzaam, betrouwbaar, veel inside-informatie, hield rekening met groep en individuen. Professioneel en toch persoonlijk betrokken. Reizen met Frits is beslist een plus.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10
Gewoon in één woord een geweldige reis! Voordeel was dat we allemaal dezelfde interesse hadden en ook de leeftijdsgroep beviel mij zeer goed. Een geweldige reisleider met veel interesse en aandacht voor de medereizigers.
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 25 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien