Oorspronkelijk en indrukwekkend

Reisleider Frits van Norden:
‘Tijdens deze veelzijdige reis laat ik u graag kennismaken met twee landen die een zeer boeiende geschiedenis kennen. Het verre verleden heeft prachtige gebouwen, complexen en tempels achtergelaten, terwijl het prille verleden de nog altijd helende wonden van oorlogen toont.

U ervaart het dagelijkse leven op de authentieke markt van Binh Tay en geniet van de adembenemende schoonheid van de natuur. Ook de architectuur, de dorpjes op het platteland, het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking maken deze reis bijzonder. Dit is ook een reis vol contrasten: het oude Hanoi en het moderne Ho Chi Minh-Stad, de rust van Halong Bay, de altijd levendige Mekong-delta, de geschiedenis van de Angkors en de stille getuigen van het regime van Pol Pot. De Killing Fields zijn gedenkplaatsen geworden voor de misdaden van de Rode Khmer.

Vietnam en Cambodja herbergen verrassende natuur- en cultuurschatten: idyllische baaien, mysterieuze bergen, verschillende musea en historische bouwkunst die door UNESCO worden beschermd. Uw zintuigen worden geprikkeld tijdens een reis die een diepe indruk op u zal achterlaten!

Tet Festival - Vietnamees Nieuwjaar
Van 16 t/m 18 februari 2018 wordt het Vietnamese Nieuwjaar, Tét Nguyên Ðán (kortweg: Tet) gevierd. Dit belangrijkste feest van het jaar duurt officieel drie dagen, maar veel Vietnamezen hebben langer vrij. Er worden festiviteiten georganiseerd zoals optochten, bloemenparades, drakendansen en er is vuurwerk. Het is echter voornamelijk een familiefeest en daarom reizen veel Vietnamezen door het hele land naar hun familie en eten speciale maaltijden met hen. Bij het nieuwe begin van het jaar hoort ook nieuwe kleding, de huizen worden grondig schoongemaakt en de graven van voorouders opgeknapt. Veel winkels en restaurants zijn gedurende Tet gesloten en op de weg en in de lucht is het dan ook drukte van belang.'

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
2 binnenlandse vluchten
ruimbagage
boot Chau Doc – Phnom Penh
goede middenklassehotels
17x ontbijt en 17x lunch of diner
audiosysteem
gidsen tijdens excursies
de beste SRC-reisleider
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
Angkor Wat en Angkor Thom
Hoi An en keizerlijke citadel Hue
Cu Chi-tunnels (Vietcong)
Parfumrivier
eilanden van Halong Bay
Mekong-delta
Chammuseum in Danang
Phnom Penh en Killing Fields
voorstelling waterpoppenspel
diverse fiets- en boottochten
plattelandsleven in Cambodja
Reisleider Frits van Norden
SRC-reisleider sinds 2006
Favoriete plek: Hoi An
In Azië ligt mijn hart, maar in Vietnam en Cambodja ben ik verliefd geworden! Deze landen hebben zoveel te bieden: de mooiste rijstvelden, een waanzinnige cultuur en een boeiend verleden. Maar het mooiste zijn de mensen, zo vriendelijk!
Ontmoet onze beste reisleiders in Vietnam
Reisleidster Claudia Vosman
Reisleidster sinds 2001
Reisleidster Domitilla Nijenhuis
Reisleidster sinds 2013
Reisleider Frits van Norden
Reisleider sinds 2006
Reisleider Thomas Guilini
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Singapore – Hanoi
Stadswandeling door Hanoi
Stadstour Hanoi met bezoek aan het kunstmuseum, de Literatuurtempel en een voorstelling van het waterpoppenspel
Bezoek aan de Parfumpagode in een prachtig natuurgebied
Naar Halong Bay en een boottocht door het waterrijke gebied met eilandjes
Vlucht Hanoi – Hue
Stadswandeling Hue met de keizerlijke citadel, bezoek Thien Mu-pagode en een boottocht over de Parfumrivier
Over de Wolkenpas naar Danang en bezoek aan het Chammuseum
Stadswandeling Hoi An
Fietstocht door Hoi An en strand
Vlucht Danang – Ho Chi Minh-Stad, het vroegere Saigon
Bonte tempel van de Cao Dai en bezoek aan de Cu Chi-tunnels
Bezoek Cholon in Ho Chi Minh-Stad en boottocht door de Mekong-delta
Boottocht over de drijvende markt en naar Chau Doc
Varen van Chau Doc naar Phnom Penh in Cambodja
Bezoek aan de Killing Fields bij Choeung Ek en naar Siem Reap
Tempelcomplex Angkor Wat
Angkor Thom en Ta Phrom
Terugvlucht Siem Reap – Singapore – Amsterdam
Aankomst op Schiphol

Reisbeschrijving

dag 1: Vlucht Amsterdam – Singapore – Hanoi

Vlucht Amsterdam – Singapore – Hanoi

dag 2: Stadswandeling door Hanoi

Na aankomst in Vietnam gaan we naar het hotel in Hanoi, waar we drie nachten verblijven. ’s Middags maken we een stadswandeling. (ca. 20 km)

dag 3: Levendig Hanoi

Hanoi is een mooie groene stad met brede lanen, statige gebouwen en drukke sfeervolle straatjes. Tijdens een uitgebreide stadstour bezoeken we onder meer het kunstmuseum en de Literatuurtempel. Verder zien we verschillende koloniale gebouwen en wandelen we door de levendige oude wijk, waar al eeuwenlang de gilden van de stad zijn gehuisvest. We bezoeken ook een voorstelling van het beroemde waterpoppenspel. (ca. 10 km)

dag 4: Parfumpagode

Op deze dag bezichtigen we de Parfumpagode, een van de belangrijkste boeddhistische pelgrimsoorden van het land. Met een roeiboot worden we door een prachtig natuurgebied gevaren. We wandelen verder richting de hoger gelegen tempels. U kunt ook met een kabelbaan omhooggaan. Onderaan de heuvel zijn ook schitterende tempels te bezoeken die eenvoudiger te bereiken zijn. (ca. 140 km)

dag 5: Eilandenrijk Halong Bay

Door een landelijke omgeving rijden we naar Halong Bay, waar we overnachten. ’s Middags maken we een boottocht door dit fascinerende gebied met bijna tweeduizend eilandjes en brengen we een bezoek aan een van de mooiste grotten in de baai. (ca. 160 km)

dag 6: Vlucht Hanoi – Hue

We rijden naar Hanoi voor de binnenlandse vlucht naar Hue, waar we twee nachten verblijven. (ca. 50 km)

dag 7: Stadstour Hue en de Parfumrivier

Tijdens de stadswandeling door Hue bekijken we onder andere de keizerlijke citadel, die met steun van UNESCO wordt gerestaureerd. Ook bezoeken we de Thien Mu-pagode. Vanaf deze pagode maken we een mooie boottocht over de Parfumrivier. (ca. 10 km)

dag 8: De Wolkenpas en de Cham

Na een bezoek aan de Tu Duc-tombe rijden we langs de kust en over de adembenemende Wolkenpas naar Danang, waar we het Chammuseum met zijn collectie antieke kunst bezoeken. Als het bewolkt en/of vochtig weer is, dan rijden we via de tunnel in plaats van over de hooggelegen Wolkenpas naar Danang. We verblijven drie nachten in de gezellige stad Hoi An. (ca. 130 km)

dag 9: Stadswandeling Hoi An

We verkennen de deels autovrije stad Hoi An te voet. Veel huizen dateren uit de tijd dat de haven werd aangedaan door Japanse en Nederlandse handelaren. We zien onder meer de Japanse brug en de lokale markt. ’s Middags heeft u wat vrije tijd. Wilt u kleding op maat laten maken? In Hoi An kan dit uitstekend!

dag 10: Fietstocht en strand

’s Ochtends maken we een fietstocht door Hoi An. Geniet van de prachtige groene omgeving met haar uitgestrekte rijstvelden! In de middag kunt u naar het strand van Cua Dai gaan.

dag 11: Vlucht Danang – Ho Chi Minh-Stad

Onderweg naar Danang zien we de Marble Mountains. Vervolgens vliegen we naar Ho Chi Minh-Stad, waar we twee nachten verblijven. Tijdens een rondrit krijgen we een goede indruk van het ‘heden en verleden’ van het voormalige Saigon. (ca. 50 km)

dag 12: Cao Dai en Cu Chi-tunnels

We wonen een dienst bij in de bontgekleurde tempel van de Cao Dai-gemeenschap. In dit bijzondere gebouw herkent u iets van een christelijke kerk, een Chinese tempel, een Vietnamese pagode en een moskee. ’s Middags bezoeken we de legendarische tunnels van Cu Chi. Dit imposante netwerk, met een lengte van ruim 200 kilometer, werd tijdens de Vietnamoorlog door de Vietcong gegraven.

dag 13: De Mekong-delta

In Ho Chi Minh-Stad bezoeken we het levendige Cholon (China Town) en gaan we naar de Binh Taymarkt. Daarna verruilen we de stadsdrukte voor de waterrijke Mekong-delta. Vanuit Cái Bé varen we naar Vinh Long, vanwaar we naar ons hotel in Cantho rijden. (ca. 160 km)

dag 14: Drijvende markt

Tijdens een boottocht maken we de taferelen op de drijvende markt van dichtbij mee. 's Middags gaan we naar Chau Doc, waar we overnachten. (ca. 110 km)

dag 15: Naar Cambodja

We varen van Vietnam naar Cambodja en gaan naar ons hotel in Phnom Penh, waar we overnachten. We maken een stadsrondrit langs de belangrijkste monumenten in Phnom Penh, zoals het nationale museum, het koninklijke paleis en de Zilverpagode. (ca. 100 km)

dag 16: Killing Fields

's Ochtends bezoeken we de beruchte Killing Fields bij Choeung Ek, waar meer dan 17.000 mensen door de Rode Khmer zijn vermoord. Daarna rijden we naar Siem Reap, waar we drie nachten verblijven. (ca. 280 km)

dag 17: Tempelcomplex Angkor Wat

We bezoeken het tempelcomplex Angkor Wat, het beroemdste bouwwerk van Angkor. Dit enorme tempelcomplex is gewijd aan de hindoegod Vishnu. Ook zien we de Preah Khan-tempel. (ca. 30 km)

dag 18: Angkor Thom en Ta Phrom

We bekijken Angkor Thom, de spectaculaire overblijfselen van de 9e-eeuwse koninklijke hoofdstad van de Khmer. Hierna bezoeken we de veel gefotografeerde tempel van Ta Phrom, waar de wortels van bomen langs de muren groeien. (ca. 30 km)

dag 19: Terug naar Nederland

In de loop van de dag gaan we naar de luchthaven voor de terugvlucht via Singapore naar Amsterdam. (ca. 20 km)

dag 20: Aankomst in Nederland

Op deze dag komen we aan op Schiphol.

NB Gewijzigd programma bij vertrek vanaf. 5 maart 2018
Bij reizen met vertrek vanaf 5 maart 2018 vervalt dag 4 met het bezoek aan de Parfumpagode. De overige dagen schuiven 1 dag naar voren. Aan het einde van de reis heeft u een extra dag in Phnom Penh. U verblijft dan twee nachten in Hanoi en twee nachten in Phnom Penh.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Hanoi09:20 - 11:40 uur
Siem Reap - Singapore15:10 - 18:45 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 06:45 uur

Let op: dit is het standaard vluchtschema dat geldt voor de meeste vertrekdata. Het is mogelijk dat het vluchtschema voor uw specifieke vertrekdatum afwijkt van het bovenstaande schema. In de kassabon en op de reserveringsbevestiging ziet u het vluchtschema van de door u gekozen vertrekdatum dat op dat moment bekend is. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in goede middenklassehotels. Niet alle hotels beschikken over een lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad of een douche en een toilet. In Vietnam en Cambodja is het vrij gebruikelijk dat gasten een 2-persoonskamer krijgen indien zij alleen reizen. Bijna alle hotels beschikken over een zwembad en in de meeste hotels is gratis wifi beschikbaar. Hieronder vindt u een selectie van de hotels die op deze reis worden gebruikt. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Hanoi Imperial Hotel in Hanoi
Hotel Hanoi Imperial - Hanoi
Dit hotel is een uitstekend begin van deze reis! Het ligt in het centrum van Hanoi, vlak bij het Hoan Kiem-meer en het waterpoppentheater. De ruime en elegante ingerichte kamers zijn onder andere voorzien van een tv, airconditioning en een kluisje. Het hotel beschikt verder over een restaurant, een welnesscentrum en gratis wifi. Bekijk de website van het Imperial Hotel.

Bekijk de website van Imperial Hotel
Halong Palace Hotel in Halong Bay
Hotel Halong Palace - Halong Bay
Het fantastische natuurgebied Halong Bay ligt nabij dit mooie hotel. U kunt uitrusten in de tuin van het hotel of een duik nemen in het buitenzwembad, waar u een prachtig uitzicht heeft over de baai. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien en het hotel biedt gratis wifi. Bekijk de website van Halong DC Hotel.

Bekijk de website van Halong DC Hotel
Romance Hotel in Hue
Hotel Romance - Hue
Dit hotel ligt in het hart van een stad die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat en op loopafstand van de Parfumrivier! Ziet u zich al liggen op een van de ligstoelen, onder een parasol, aan de rand van het zwembad op het dak van dit prachtige hotel? Bekijk de website van Romance Hotel.

Bekijk de website van Romance Hotel
Ancient House Village in Hoi An
Hotel Ancient House Village - Hoi An
Elke dag gratis fruit, pantoffels die klaar staan aan de rand van uw ligbad, een prachtig ingerichte kamer met hardhout en een wellnesscentrum: het Ancient House Village verwent u! En dat alles in een schitterende omgeving van rijstvelden met kraanvogels en buffels. Bekijk de website van Ancient House Village.

Bekijk de website van Ancient House Village
Edenstar Hotel Saigon, Vietnam
Hotel Eden Star Saigon - Ho Chi Minh-Stad
Eden Star Saigon Hotel ligt centraal in de stad. Dit hotel heeft onder andere een fitnesscentrum, een sauna, een zwembad en een restaurant met Vietnamese en internationale gerechten. De moderne kamers zijn voorzien een zithoek en een tv.

Bekijk de website van Eden Star Saigon Hotel
Ninh Kieu2, Vietnam
Hotel Ninh Kieu 2 - Cantho
Dit goede hotel is een prima uitvalsbasis in Can Tho en beschikt over een restaurant, een bar/lounge, een spa. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. In de omgeving van het hotel treft u een ruim aanbod van restaurants.

Bekijk de website van Ninh Kieu Hotel
Chau Pho Hotel in Chau Doc
Hotel Chau Pho - Chau Doc
Het Chau Pho Hotel ligt centraal in Chau Doc, 500 meter van de Chau Doc markt. U kunt een fiets huren om de omgeving te verkennen. Dit hotel beschikt over een jacuzzi, een sauna en een tennisbaan.

Bekijk de website van Chau Pho Hotel
Frangipani Royal Palace Hotel in Phnom Penh
Hotel The Frangipangi Royal Palace - Phnom Penh
De schitterende ligging aan de rivier en de moderne comfortabele kamers zorgen voor een prettig verblijf in Phnom Penh. De kamers zijn elegant ingericht en beschikken over airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een tv. Mocht u een verfrissende duik willen nemen? Dit kan in het zwembad op het dakterras, waar u tevens een prachtig uitzicht heeft. Bekijk de website van Frangipani Royal Palace Hotel.

Bekijk de website van Frangipani Royal Palace Hotel
Saem Siem Reap Hotel in Siem Reap
Hotel Saem Siemreap - Siem Reap
Dit elegante viersterrenhotel ligt op vijf minuten rijden van de oude markt. In het hotel kunt u genieten van Aziatische en continentale gerechten in het restaurant, van een cocktail in de lounge of van een high tea in de lobbybar. Ook kunt u zwemmen of fitnessen. Uw kamer is voorzien van airconditioning en gratis wifi. Vanuit uw kamer kijkt u uit op de tuin, het zwembad of de stad. De kamer heeft een tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Saem Siem Reap Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB/B> Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Prachtige reis!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10
H.W.A. Peters
Prachtige reis!! Zeer goede prijskwaliteitverhouding!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9-10
M.G.Wats
Zeer goed georganiseerde reis, gezien variatie en comfort. We troffen in Frits van Norden beslist de ideale reisleider: behulpzaam, betrouwbaar, veel inside-informatie, hield rekening met groep en individuen. Professioneel en toch persoonlijk betrokken. Reizen met Frits is beslist een plus.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10
Annie en Vic van der Toorn
Gewoon in één woord een geweldige reis! Voordeel was dat we allemaal dezelfde interesse hadden en ook de leeftijdsgroep beviel mij zeer goed. Een geweldige reisleider met veel interesse en aandacht voor de medereizigers.
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Fam. Van der Laag
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis online
De beste reisleiders die u net wat meer laten zien
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Boek vóór 31 januari en ontvang € 35,- feestkorting per persoon op alle reizen met vertrek tussen 1 april 2018 en 31 oktober 2018. Bekijk de actievoorwaarden.

Verlengingsmogelijkheden

Stopover Singapore
Bij vluchten die door Singapore Airlines worden uitgevoerd, kunt u een stopover in Singapore maken en de stad op eigen gelegenheid verkennen. De stopover is op basis van logies. Het ontbijt kun u tegen betaling van een toeslag bij boeken. De gezamenlijke transfers zijn inbegrepen, indien u een privétransfer wenst dan is dit op aanvraag en tegen een toeslag mogelijk.

Singapore
De metropool Singapore is, met haar gebouwen uit de koloniale tijd, prachtige botanische tuinen en uitzonderlijke moderne architectuur, een bezoek meer dan waard. De stad heeft een grote verscheidenheid aan culturen en religies. De St.Andrewskathedraal en de Sultanmoskee, maar ook de Sikhtempel en de synagoge strijden om uw aandacht. Of wat dacht u van een bezoek aan het museum van Aziatische culturen of een rit met de kabelbaan naar het eiland Sentosa? De stad biedt ook volop gelegenheid om te winkelen en uit te gaan.

Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 59 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront
Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 59 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront