050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Oorspronkelijk en indrukwekkend

Reisleider Frits:
‘Vietnam en Cambodja herbergen verrassende natuur- en cultuurschatten: idyllische baaien, mysterieuze bergen, bijzondere musea en historische monumenten die door UNESCO worden beschermd. Tijdens deze veelzijdige reis laat ik u graag kennismaken met deze twee landen die een zeer boeiende geschiedenis kennen. Het verre verleden heeft prachtige gebouwen, complexen en tempels achtergelaten, terwijl het prille verleden de nog altijd helende wonden van oorlogen toont.

U ervaart het dagelijkse leven op de authentieke markt van Binh Tay en geniet van de adembenemende schoonheid van de natuur. Ook de architectuur, de dorpjes op het platteland, het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking maken deze reis bijzonder. Dit is ook een reis vol contrasten: het oude Hanoi en het moderne Ho Chi Minh-Stad, de rust van Halong Bay, de altijd levendige Mekong-delta, de geschiedenis van de Angkors en de stille getuigen van het regime van Pol Pot. De Killing Fields zijn gedenkplaatsen geworden voor de misdaden van de Rode Khmer. Uw zintuigen worden geprikkeld tijdens een reis die een diepe indruk op u zal achterlaten! Mag ik u al deze pracht laten zien?’

Inspirerende foto's van deze reis
SRC-reiziger Peter van de Wiel maakte de reis Vietnam en Cambodja en legde de indrukwekkende cultuur en natuur vast op prachtige foto's. Bekijk een verzameling van de mooiste foto's die Peter tijdens de reis maakte, in zijn fotoalbum van Vietnam en Cambodja!

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
2 binnenlandse vluchten
ruimbagage
boot Chau Doc – Phnom Penh
middenklassehotels
17x ontbijt en 17x lunch of diner
voorstelling waterpoppenspel
diverse fiets- en boottochten
audiosysteem
gidsen tijdens excursies
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
Angkor Wat en Angkor Thom
Hoi An en keizerlijke citadel Hue
Cu Chi-tunnels (Vietcong)
Parfumrivier
eilanden van Halong Bay
Mekong-delta
Chammuseum in Danang
Phnom Penh en Killing Fields
plattelandsleven in Cambodja
SRC-reisleider Frits
SRC-reisleider sinds 2006
Dankzij twee binnenlandse vluchten benutten we onze tijd in Vietnam en Cambodja optimaal!
Ontmoet onze beste reisleiders in Vietnam
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleidster Domitilla
Reisleidster sinds 2013
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Thomas
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Singapore – Hanoi
Stadswandeling door Hanoi
Stadstour Hanoi met bezoek aan het kunstmuseum, de Literatuurtempel en een voorstelling van het waterpoppenspel
Naar Halong Bay en een boottocht door het waterrijke gebied met eilandjes
Vlucht Hanoi – Hue
Stadswandeling Hue met de keizerlijke citadel, bezoek Thien Mu-pagode en een boottocht over de Parfumrivier
Over de Wolkenpas naar Danang en bezoek aan het Chammuseum
Stadswandeling Hoi An
Fietstocht door Hoi An en strand
Vlucht Danang – Ho Chi Minh-Stad, het vroegere Saigon
Bonte tempel van de Cao Dai en bezoek aan de Cu Chi-tunnels
Bezoek Cholon in Ho Chi Minh-Stad en boottocht door de Mekong-delta
Boottocht over de drijvende markt en naar Chau Doc
Varen van Chau Doc naar Phnom Penh in Cambodja
Bezichtiging museum, paleis en Zilverpagode in Phnom Penh en bezoek aan de Killing Fields
Cambodjaans plattelandsleven onderweg naar Siem Reap
Tempelcomplex Angkor Wat
Angkor Thom en Ta Prohm
Terugvlucht Siem Reap – Singapore – Amsterdam
Aankomst op Schiphol

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Singapore – Hanoi

We vliegen vandaag via Singapore naar Hanoi.

dag 2: Stadswandeling door Hanoi

Na aankomst in Vietnam gaan we naar het hotel in Hanoi, waar we twee nachten verblijven. In de middag maken we een stadswandeling zodat we al een beetje kunnen wennen aan de levendige bedrijvigheid en het chaotische verkeer: talloze brommertjes zoeven voorbij. Fototoestellen maken overuren bij het zien van alle activiteiten. (ca. 20 km)

dag 3: Levendig Hanoi

Hanoi is een mooie groene stad met brede lanen, statige gebouwen en drukke sfeervolle straatjes. Tijdens een uitgebreide stadstour bezoeken we onder meer het kunstmuseum en de Literatuurtempel. Verder zien we verschillende koloniale gebouwen en wandelen we door de levendige oude wijk, waar al eeuwenlang de gilden van de stad zijn gehuisvest. We bezoeken ook een voorstelling van het beroemde waterpoppenspel. (ca. 10 km)

dag 4: Eilandenrijk Halong Bay

Door een landelijke omgeving rijden we naar Halong Bay, waar we overnachten. Deze middag maken we een boottocht door dit fascinerende gebied met bijna tweeduizend eilandjes en brengen we een bezoek aan een van de mooiste grotten in de baai. (ca. 160 km)

dag 5: Vlucht Hanoi – Hue

We rijden naar Hanoi voor de binnenlandse vlucht naar Hue, waar we twee nachten verblijven. (ca. 50 km)

dag 6: Stadstour Hue en de Parfumrivier

Tijdens de stadswandeling door Hue bekijken we onder andere de keizerlijke citadel, die met steun van UNESCO wordt gerestaureerd. Ook bezoeken we de Thien Mu-pagode. Vanaf deze pagode maken we een mooie boottocht over de Parfumrivier. (ca. 10 km)

dag 7: De Wolkenpas en de Cham

Na een bezoek aan de Tu Duc-tombe rijden we langs de kust en over de adembenemende Wolkenpas naar Danang, waar we het Chammuseum met zijn collectie antieke kunst bezoeken. Als het bewolkt en/of vochtig weer is, dan rijden we via de tunnel in plaats van over de pas. We verblijven drie nachten in de gezellige stad Hoi An. (ca. 130 km)

dag 8: Stadswandeling Hoi An

We verkennen de deels autovrije stad Hoi An te voet. Veel huizen dateren uit de tijd dat de haven werd aangedaan door Japanse en Nederlandse handelaren. We zien onder meer de Japanse brug en de lokale markt. ’s Middags heeft u wat vrije tijd. Wilt u mooie souvenirs kopen of kleding op maat laten maken? In Hoi An kan dit uitstekend!

dag 9: Fietstocht en strand

Op deze ochtend maken we een fietstocht door Hoi An. Geniet van de prachtige groene omgeving met haar uitgestrekte rijstvelden! In de middag kunt u naar het Cua Dai-strand gaan om daar heerlijk te relaxen.

dag 10: Vlucht Danang – Ho Chi Minh-Stad

Onderweg naar Danang zien we de Marble Mountains. Vervolgens vliegen we naar Ho Chi Minh-Stad, waar we twee nachten verblijven. Tijdens een rondrit krijgen we een goede indruk van het ‘heden en verleden’ van het voormalige Saigon. (ca. 50 km)

dag 11: Cao Dai en Cu Chi-tunnels

We wonen een dienst bij in de bontgekleurde tempel van de Cao Dai-gemeenschap. In dit bijzondere gebouw herkent u iets van een christelijke kerk, een Chinese tempel, een Vietnamese pagode en een moskee. ’s Middags bezoeken we de legendarische tunnels van Cu Chi. Dit imposante netwerk, met een lengte van ruim 200 kilometer, werd tijdens de Vietnamoorlog door de Vietcong gegraven.

dag 12: De Mekong-delta

In Ho Chi Minh-Stad bezoeken we het levendige Cholon (China Town) en gaan we naar de Binh Taymarkt. Daarna verruilen we de stadsdrukte voor de waterrijke Mekong-delta. In Cái Bé stappen we op de boot om het dagelijkse leven in de Mekong-delta van dichtbij mee te maken. We varen door de delta naar Vinh Long. Hiervandaan rijden we naar ons hotel in Cantho. (ca. 160 km)

dag 13: Drijvende markt

Tijdens een boottocht maken we de taferelen op de drijvende markt van dichtbij mee. We varen tussen alle handelsboten door: een waar kleurenspektakel en absoluut hoogtepunt! In de middag gaan we naar Chau Doc, waar we overnachten. (ca. 110 km)

dag 14: Naar Cambodja

We varen van Vietnam naar Cambodja en gaan naar ons hotel in Phnom Penh, waar we twee nachten verblijven. We maken een mooie wandeling langs de rivier en genieten van wat vrije tijd. (ca. 100 km)

dag 15: Phnom Penh en Killing Fields

Vandaag verkennen we Phnom Penh verder. We maken een stadsrondrit en bezoeken het nationale museum, het koninklijk paleis en de Zilverpagode. Ook bezoeken we de beruchte Killing Fields bij Choeung Ek, waar meer dan 17.000 mensen door de Rode Khmer zijn vermoord. (ca. 50 km)

dag 16: Cambodjaans plattelandsleven

Onderweg naar Siem Reap, waar we drie nachten verblijven, zien we uitgebreid het plattelandsleven. Tijdens de reis stoppen we regelmatig om de omgeving op ons te laten inwerken. (ca. 280 km)

dag 17: Tempelcomplex Angkor Wat

We bezoeken het tempelcomplex Angkor Wat, het beroemdste bouwwerk van Angkor. Dit enorme tempelcomplex is gewijd aan de hindoegod Vishnu. Ook zien we de Preah Khan-tempel. (ca. 30 km)

dag 18: Angkor Thom en Ta Prohm

We bekijken Angkor Thom, de spectaculaire overblijfselen van de 9e-eeuwse koninklijke hoofdstad van de Khmer. Hierna bezoeken we de veel gefotografeerde tempel van Ta Prohm, waar de wortels van bomen langs de muren groeien. (ca. 30 km)

dag 19: Terug naar Nederland

In de loop van de dag gaan we naar de luchthaven voor de terugvlucht via Singapore naar Amsterdam. (ca. 20 km)

dag 20: Aankomst in Nederland

Op deze dag komen we aan op Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
Singapore Airlines

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Hanoi09:20 - 11:40 uur
Siem Reap - Singapore15:45 - 19:15 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 07:15 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Thien Thai Hotel, Vietnam
Hotel Babylon Grand - Hanoi
Dit hotel is een uitstekend begin van deze reis! Het Babylon Grand Hotel ligt in de oude wijk van Hanoi, op wandelafstand van de Dong Xuan-markt. Het hotel beschikt over een restaurant, een Ierse pub, een fitnessruimte, een hot tub, een sauna, een lift en gratis wifi. De stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar, koffie -en theefaciliteiten, een kluisje en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Babylon Grand Hotel
Song Loc Hotel, Vietnam
Hotel Song Loc Luxry - Halong Bay
Het fantastische natuurgebied Halong Bay ligt nabij dit mooie hotel. U kunt wandelend naar het strand of een duik nemen in het binnenzwembad. Het hotel heeft een restaurant, een bar, gratis wifi en er is een lift aanwezig. De moderne kamers zijn voorzien van een tv, aircinitioning, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Song Loc Hotel
Romance Hotel in Hue
Hotel Romance - Hue
Dit hotel ligt in het hart van een stad die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat en op loopafstand van de Parfumrivier! Ziet u zich al liggen op een van de ligstoelen onder een parasol aan de rand van het zwembad op het dak van dit prachtige hotel? Verder heeft het hotel twee restaurants, drie bars, een spa, een lift en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Romance Hotel
Hoi An Riverside Resort & Spa, Vietnam
Hotel Hoi An Riverside Resort - Hoi An
Dit hotel gelegen aan de oevers van de Song Do-rivier biedt diverse ontspannings- en recreatiefaciliteiten. Het viersterrenresort beschikt over een buitenzwembad, een restaurant, een spa, een fitnessruimte en een lift. U kunt gratis gebruikmaken van wifi in het businesscentrum. De prachtige kamers met balkon bieden u een panoramische uitzicht op de rivier, de tuinen en de rijstvelden van het dorp. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar, koffie -en theefaciliteiten en een badkamer met een toilet, een bad of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hoi An Riverside Resort & Spa
Sunrise Central Hotel, Vietnam
Hotel Sunrise Central - Ho Chi Minh-Stad
Sunrise Central Hotel ligt centraal in Ho Chi Minh-stad. Binnen een paar minuten staat u midden op de Ben Thanh markt! Het hotel heeft een bar, een lift en gratis wifi in de openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een waterkoker, een minibar en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Sunrise Central Hotel
Ninh Kieu Riverside Hotel, Vietnam
Hotel Ninh Kieu Riverside - Cantho
Vanuit dit fraai vormgegeven hotel kunt u een aangename wandeling langs de rivier maken. Bezoekt u de avondmarkt die op 400 meter afstand ligt of neemt u een duik in het buitenzwembad? Verder beschikt het hotel over een restaurant, een bar, een lift en gratis wifi in de gehele accommodatie. Vanuit uw kamer heeft u zicht op de rivier of op de stad. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een minibar, een waterkoker en een badkamer met een toilet en een douche.

Bekijk de website van Ninh Kieu Riverside Hotel
Chau Pho Hotel in Chau Doc
Hotel Chau Pho - Chau Doc
Het Chau Pho Hotel bevindt zich in het centrum van Chau Doc. Dit driesterrenhotel biedt een combinatie van modern comfort en een traditionele Vietnamese stijl. Op 500 meter van het hotel bevindt zich de Chau Doc-markt. U kunt bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over een restaurant, een tennisbaan, een lift en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een waterkoker en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche.

Bekijk de website van Chau Pho Hotel
Le Mont Hotel, Cambodja
Hotel Le Mont - Phnom Penh
De ligging van dit hotel op loopafstand van diverse musea, en de moderne comfortabele kamers zorgen voor een prettig verblijf in Phnom Penh. Wilt u een verfrissende duik nemen? Dit kan in het zwembad op het dakterras, waar u tevens een prachtig uitzicht heeft. Vanaf het panoramisch terras is het ook heerlijk ontspannen met een drankje in de hand! Er is een lift aanwezig en het hotel heeft gratis wifi in de gehele accomodatie. De kamers beschikken over airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een tv, een minibar en een badkamer met een toilet, een douche en een föhn.
Regency Ankor Hotel, Cambodja
Hotel Regency Angkor - Siem Reap
Dit elegante viersterrenhotel ligt op 500 meter van het nationaal museum van Angkor. In het hotel kunt u genieten van een cocktail bij het buitenzwembad. Ontspannen in de hot tub, de sauna of fitnessen is ook mogelijk! Alle kamers hebben een balkon en zijn voorzien van airconditioning en gratis wifi. De kamer zijn verder voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Regency Angkor

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Alles was prima geregeld en goede hotels met prima service. Als alleen reizende kreeg ik prachtige kamers toegewezen. Frits is een prima en zeer ervaren reisleider die veel informatie geeft en dat gedoceerd doet. Hield iedereen goed in de gaten en bood hulp waar nodig. Hij beschouwt Vietnam en Cambodja als zijn 2e thuis en dat klonk door in zijn verhalen. Ik heb veel geleerd over de geschiedenis en het oorlogsverleden van beide landen. Erg interessant.
Advies: Boek deze reis!
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
U vermeldt dat er gebruik gemaakt wordt van middenklasse hotels, ik denk dat dat in deze reis niet het geval was. De hotels waren zeer luxe, wat ons betreft had het best een stapje minder gemogen.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Deze reis zou ik zeker iedereen aanbevelen. Het is een prachtige reis met veel afwisseling. Met name de uitleg door de reisleider was uitstekend!
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Het was een zeer informatieve, interessante reis met twee bevlogen reisleiders.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Wij vonden het een hele mooie reis, we hebben ervan genoten.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Ik vond het een fantastische reis met enorme afwisseling, die me een goede indruk hebben gegeven van Vietnam en Cambodja, en heeft aan mijn verwachting voldaan. Reisleiding was top. Het programma is 100% gevuld, dat wordt vooraf goed aangegeven. Achteraf had ik toch graag nog wat rustmomenten gehad. Je doet zoveel indrukken op in korte tijd dat je ze nauwelijks kunt verwerken. De eerst dagen moet je ook acclimatiseren vanwege het warme weer en de jetleg. Bijvoorbeeld een middag in Hanoi, Hue en/of Hoi Chi Min City om nog wat op je in te laten werken zou ik achteraf fijn gevonden hebben. De reisleider was gewoonweg top! Alle achtergrond verhalen, de aandacht die hij goed verdeelde over iedereen, zorgzaam, behulpzaam, hij had alles super in de hand. Zelf ben ik iemand die het graag zelf in de hand heeft, maar het kostte me geen enkele moeite dat los te laten en het bij Frits te laten.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Het was een fantastische reis! Wat hebben we veel gezien en gedaan en wat hebben we genoten. Verrijkend in alle opzichten en onze reisleider heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Hij wist zó veel te vertellen.. Omdat hij al jaren in Vietnam en Cambodja komt natuurlijk maar ook omdat hij zelf erg gepassioneerd is en geïnteresseerd in de cultuur en het dagelijks leven daar. Voor ons was het verder een zorgeloze reis omdat alles heel goed geregeld was. Van de koffers tot en met de fooien.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
SRC Reizen zijn niet goedkoop, maar bieden wel iets meer. O.a. zeer goede reisleiders en betere hotels. De inbreng van Frits bracht veel meerwaarde aan de reis door de extra informatie die hij gaf, maar ook door zijn ervaring als reisleider in Vietnam en Cambodja.
Het was een heerlijke reis: de diversiteit in de cultuur en het leven van de bevolking daar omheen zijn verrassend! Nieuwsgierig? Bekijk mijn fotoalbum op Facebook! Mijn foto’s geven u een prachtig sfeerbeeld van deze twee indrukwekkende landen in Zuidoost-Azië.
Prachtige reis!! Zeer goede prijskwaliteitverhouding!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9-10
Zeer goed georganiseerde reis, gezien variatie en comfort. We troffen in Frits beslist de ideale reisleider: behulpzaam, betrouwbaar, veel inside-informatie, hield rekening met groep en individuen. Professioneel en toch persoonlijk betrokken. Reizen met Frits is beslist een plus.
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10
Gewoon in één woord een geweldige reis! Voordeel was dat we allemaal dezelfde interesse hadden en ook de leeftijdsgroep beviel mij zeer goed. Een geweldige reisleider met veel interesse en aandacht voor de medereizigers.
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Prachtige reis!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 10Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?