050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Canada | West-Canada

Besneeuwde bergtoppen en onherbergzame wildernis

Reisleider Noël Creemers:
‘Smaragdgroene meren, hoge bergtoppen, glinsterende gletsjers en bossen vol wild: deze prachtige cultuurvakantie is een aaneenschakeling van ongerepte en adembenemend mooie natuur. U bezoekt de wereldberoemde parken Jasper en Banff, rijdt over de schitterende Icefields Parkway en ziet Lake Louise.

De betoverende Canadese natuur ervaart u op zijn mooist tijdens het bezoek aan de onherbergzame Bella Coola Valley, thuis van grizzlyberen, elanden en wolven. De spectaculaire rit er naar toe en het verblijf daar zijn avontuurlijk. Deze bijzondere ervaring wordt afgesloten met een ferrytocht door de Inside Passage naar Vancouver Island.

Dit is een van de mooiste ferryroutes ter wereld! Misschien ziet u, terwijl het spectaculaire fjordenlandschap van de westkust aan u voorbij glijdt en u geniet van spiegelend water, met sneeuw bedekte bergtoppen en beboste eilandjes, wel een walvis of orka aan het wateroppervlak verschijnen… Uiteraard bezoekt u ook de wereldstad Vancouver, cowtown Calgary en Vancouver Island, waar u hét mekka voor sportvissers, Campbell River, en de pittoreske kuststad Victoria ziet. Reist u met mij mee naar het overweldigende westen van Canada?'

Pluspunten
vluchten Air Canada
ruimbagage
goede toeristenklassehotels
14x ontbijt en 10x diner
ferrytocht Inside Passage
inclusief entreegelden nationale parken
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
overige entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Banff National Park
Icefields Parkway
fjordenlandschap Inside Passage
Jasper National Park
Vancouver en Victoria
Vancouver Island
Calgary
Yoho National Park
Bella Coola Valley
Wells Gray Provincial Park
optionele berenexcursie
Reisleider Noël Creemers
SRC-reisleider sinds 2012
Favoriete plek: de Inside Passage
Deze hele reis is een aaneenschakeling van het mooiste natuurschoon, maar de Inside Passage spant voor mij de kroon: dit is het meest spectaculaire fjordenlandschap!
Ontmoet onze beste reisleiders in Canada
Reisleidster Domitilla Nijenhuis
Reisleidster sinds 2013
Reisleidster Martine Delver
Reisleidster sinds 1999
Reisleider Stephan Peters
Reisleider sinds 2017

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Toronto – Calgary
Korte stadsrondrit en naar Canmore
Banff National Park, Lake Louise en wandeling rondom Emerald Lake in Yoho National Park
Icefields Parkway en naar Hinton
Jasper National Park, Maligne Lake en wandeling Maligne Canyon
Via Mount Robson Provincial Park naar Blue River in British Columbia
De watervallen van Wells Gray Provincial Park en naar Williams Lake
Spectaculaire route naar Bella Coola Valley
Vrije dag Bella Coola Valley, er zijn optionele excursies mogelijk
Unieke ferrytocht Inside Passage
Het noorden van Vancouver Island en naar Campbell River
Naar Victoria, vrije middag en optionele walvisexcursie
Verkenning Victoria, naar Vancouver en optioneel bezoek Capilano Suspension Bridge
Stadsrondrit Vancouver en vrije middag
Vlucht Vancouver – Toronto – Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Calgary

We vliegen naar Canada. Na een overstap in Totonto landen we op de luchthaven van Calgary. We worden naar het hotel in deze stad gebracht, waar we de eerste nacht verblijven. (ca. 15 km)

dag 2: Cowtown Calgary

Met een cowboyhoed als stadssymbool, een groots jaarlijks rodeofestival en een bijnaam als cowtown is het niet vreemd dat Calgary ook wel het wilde westen van Canada wordt genoemd. Deze grootste stad van Alberta ademt country. We maken een stadsrondrit en zien onder andere de Calgary Tower. Hierna laten we de stad achter ons om naar een van de bekendste berglandschappen ter wereld af te reizen: de spectaculaire Canadese Rocky Mountains, die op de grens van Alberta en British Columbia liggen. We verblijven twee nachten in een eenvoudig hotel in Canmore, de toegangspoort tot Banff National Park. (ca. 110 km)

dag 3: Banff National Park

We verkennen Banff National Park, dat midden in de Canadese Rocky Mountains ligt. In dit oudste nationale park van Canada kunnen we beren, elanden en ander wild tegenkomen. Natuurlijk stoppen we bij het bekende Lake Louise, dat ook wel the jewel of the Rockies genoemd wordt. Het meer ligt op 1.575 meter hoogte, is 60 meter diep en is prachtig turquoise gekleurd. Via The Kicking Horse Pass reizen we verder naar het nationale park Yoho. Langs de oevers van Emerald Lake maken we in een bosrijke omgeving een prachtige wandeling rondom het smaragdgroene gletsjermeer. De weerspiegeling van de omringende bergen in het heldere water is magisch. Een schitterende dag in de natuur! (ca. 250 km)

dag 4: Panoramische Icefields Parkway

We rijden over de panoramische Icefields Parkway, een van de mooiste routes van Canada. Deze weg wordt omgeven door majestueuze bergen, glinsterende gletsjers en klaterende watervallen. Onderweg maken we diverse fotostops om het betoverende landschap en de dieren die we mogelijk spotten vast te leggen. Als het weer het toelaat, kunt u een optionele excursie maken: een rit per snocoach over de Athabasca-gletsjer, die deel uitmaakt van de Columbia Icefields (kosten niet inbegrepen). Na ons bezoek aan de krachtige Athabasca Falls reizen we door naar Hinton, waar we twee nachten verblijven. (ca. 390 km)

dag 5: Jasper National Park

We brengen een volle dag door in Jasper National Park, het meest noordelijk nationale park van de Canadese Rocky Mountains. We rijden de Maligne Lake Road, waar de kans groot is dat we wildlife kunnen spotten. We zien de mooie bergmeren Medicine Lake en Maligne Lake, die prachtig genesteld liggen tussen de imposante bergtoppen. In Maligne Lake ligt Spirit Island, dat een van de meest gefotografeerde plekken van het nationale park is. In Maligne Canyon maken we een wandeling langs een spectaculaire, smalle kloof, die via bruggen overgestoken kan worden. Liefhebbers kunnen met de Jasper Skytram naar 2.277 meter gaan, om te genieten van een overweldigend uitzicht over het spectaculaire berglandschap (kosten niet inbegrepen). (ca. 250 km)

dag 6: Mount Robson Provincial Park

Aan Jasper National Park grenst het Mount Robson Provincial Park. Mount Robson is met zijn 3.954 meter de hoogste berg van de Canadese Rocky Mountains. De woeste bergtoppen zijn met eeuwige sneeuw bedekt en torenen indrukwekkend boven de rest van het landschap uit. We maken een stop bij de Rearguard Falls, die deel uit maken van de Fraser River. Voor de grote koningszalmen is dit het eindstation na hun 1.200 kilometer lange tocht vanaf de kust van de Grote Oceaan, terug naar hun geboorteplaats. In de late zomer zijn hier mogelijk springende zalmen te zien: de watervallen zijn hun laatste horde voor ze paren en sterven. We overnachten in Blue River. (ca. 290 km)

dag 7: Watervallen in Wells Gray Provincial Park

Niet voor niets heeft Wells Gray Provincial Park de bijnaam Waterfall Park. In het gebied zijn naast diepe kloven, kronkelende rivieren en dichte bossen namelijk vooral veel watervallen te bewonderen. Het rustige park is minder bekend dan Jasper en Banff, maar verdient zeker een bezoek! Afhankelijk van de tijd bekijken we een of meerdere watervallen, zoals bijvoorbeeld de smalle, hoge Spahats Falls met de steile kliffen, of de maar liefst 141 meter hoge Helmcken Falls, die de naam heeft de mooiste waterval van het park te zijn. Ons hotel staat in Williams Lake. (ca. 390 km)

dag 8: Spectaculaire route naar Bella Coola Valley

We rijden een spectaculaire route naar Bella Coola, waar we twee nachten verblijven. Er zijn weinig plekken ter wereld die onherbergzame wildernis en een afgelegen locatie combineren met een redelijk goede toegankelijkheid zoals de Bella Coola Valley doet. De weg er naar toe is grotendeels geasfalteerd, maar een deel van de route wordt over gravel afgelegd. Dit geeft de rit een avontuurlijk karakter. We passeren het Tweedsmuir Provincial Park, thuis van herten, beren en wolven, en dalen via haarspeldbochten uiteindelijk af naar zeeniveau, waar ons hotel staat. (ca. 450 km)

dag 9: Vrije dag in Bella Coola Valley

Het bezoek aan de ooit door gletsjers uitgesleten Bella Coola Valley is een van de hoogtepunten van onze reis. Door de afgelegen ligging slaan veel bezoekers aan West-Canada het gebied, wat deels uit gematigd regenwoud bestaat, over: ontzettend zonde! De natuur is hier onherbergzaam en de kans op het spotten van wildlife is groot! In het gebied komen grizzlyberen, zwarte beren, elanden en wolven voor. De dag is ter vrije besteding. Er worden door lokale bedrijfjes verschillende excursies aangeboden. U kunt bijvoorbeeld met een professionele gids op pad gaan (kosten niet inbegrepen). U krijgt dan uitleg over de unieke flora en de dieren die in het gebied voorkomen. Beren kunnen het hele jaar door gespot worden, maar tijdens de zalmmigratie (half augustus – eind oktober) neemt het aantal grizzlyberen in het gebied toe.

dag 10: Unieke ferrytocht Inside Passage

Maakt u zich op voor een onvergetelijk avontuur! Vroeg in de ochtend gaan we aan boord van een ferry, die ons meeneemt op een van de mooiste vaarroutes ter wereld. De Inside Passage is een nauwe vaargeul tussen groene, beboste en verlaten eilanden, in een decor van met sneeuw en ijs bedekte bergtoppen. Doordat we in Bella Coola aan boord gaan van de ferry verkennen we tijdens deze reis een onbekender stuk van de route. De ferry baant zich langzaam een weg door het magische fjordenlandschap van de westkust. Onderweg hopen we walvissen, orka’s, dolfijnen en zeearenden te spotten. Aan het eind van de middag komen we aan in Port Hardy op Vancouver Island, waar we overnachten.

dag 11: Vancouver Island en Campbell River

Via een panoramische route reizen we van het uiterste noorden van Vancouver Island naar Campbell River voor de overnachting. Campbell River is hét mekka voor sportvissers. Er worden hier soms zalmen van wel 30 kilo gevangen! In het plaatselijke museum horen we meer over de oorspronkelijke bewoners van Vancouver Island. (ca. 300 km)

dag 12: Naar Victoria

Langs de beroemde stranden van de oostkust rijden we naar Victoria, de hoofdstad van provincie British Columbia, waar we overnachten. Onderweg stoppen we bij de muurschilderingen in Chemainus, die de geschiedenis van de omgeving weergeven. De middag is ter vrije besteding. U kunt een optionele walvisexcursie maken (kosten niet inbegrepen). Tussen juni en september is de kans dat u de indrukwekkende orka spot erg groot, maar natuurlijk is er ook een kans om andere dieren te zien die hier leven, zoals zeeleeuwen, zeearenden en walvissen. (ca. 220 km)

dag 13: Charmant Victoria en naar Vancouver

We maken een stadsrondrit door het charmante Victoria. We zien Beacon Hill, Bastion Square en Thunderbird Park, waar bijzondere totempalen staan. Dan nemen we de ferry naar het vasteland en rijden we naar het noorden van Vancouver, waar ons hotel staat. Brengt u een bezoek aan het Capilano Suspension Bridge Park (kosten niet inbegrepen)? Hoofdattractie van dit prachtige park is de maar liefst 140 meter lange hangbrug. Op 70 meter hoogte steekt u via deze beroemde brug de Capilano River over. Niet voor mensen met hoogtevrees! (ca. 130 km)

dag 14: Stadsrondrit Vancouver

Tijdens een stadsrondrit in Vancouver zien we onder andere Harbour Centre, Stanley Park en de stranden van English Bay. Ook komen we door de Chinese wijk en het gezellige Gastown. De middag is ter vrije besteding. U kunt deze mooie stad op eigen gelegenheid verder verkennen. Gaat u naar de Vancouver Art Gallery of neemt u de ferry naar de Londsday Quay Market? Op deze gezellige overdekte markt kunt u heerlijk lunchen. Tip: bewonder de stad vanaf grote hoogte vanaf de Vancouver Lookout! Met de lift wordt u naar 170 meter hoogte gebracht, vanwaar u een fenomenaal uitzicht heeft over de stad en haar omgeving. Aan het eind van de middag worden we naar ons hotel in Richmond gebracht voor de laatste overnachting. (ca. 30 km)

dag 15: Vancouver – Amsterdam

We worden naar de luchthaven van Vancouver gebracht voor de terugvlucht met aan overstap in Totonto naar Nederland. (ca. 5 km)

dag 16: Aankomst in Nederland

We landen op Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Athabasca-gletsjer
De Athabasca-gletsjer
Een indrukwekkende rit met de Ice Explorer
Duur: circa 1,5 uur
Prijs: circa CA$ 62,- per persoon
Op uw reis naar West-Canada kunt u een rit met een Ice Explorer maken over een deel van de 6 kilometer lange Athabasca-gletsjer. De gletsjer is onderdeel van het Columbia Icefield, dat met 325 km² de grootste ijsmassa is buiten de poolgebieden. Als u bent aangekomen op de gletsjer, kunt u een half uurtje over de ruim 300 meter dikke ijslaag wandelen. Een bijzondere ervaring in een spectaculaire omgeving! Als u niet wilt deelnemen aan deze excursie, dan kunt u in het Icefield Centre blijven. Hier zijn restaurants, een souvenirwinkel en een klein museum te vinden. En u kunt natuurlijk ook genieten van het indrukwekkende uitzicht!
Jasper Skytram
Jasper Skytram
Laat u overweldigen door de natuur van Canada
Duur: circa 1,5 uur
Prijs: circa CA$ 40,- per persoon
In West-Canada kunt u met de Jasper Skytram naar 2.277 meter hoogte gaan om te genieten van een overweldigend uitzicht over het spectaculaire berglandschap. In een kleine 10 minuten reist u per kabelbaan naar de top van Whistler Mountain, vanwaar u uitzicht heeft op zes bergketens, gletsjermeren, rivieren en op het stadje Jasper. Op de berg zijn verschillende wandelpaden. Geniet u in het restaurant van een kopje koffie with a view?
Op zoek naar orka's
Op zoek naar orka's
Bewonder het oceaanleven
Duur: circa 3 uur
Prijs: circa CA$ 110,- per persoon
Op uw vrije middag kunt u de wateren voor de kust van Victoria verkennen. Hier kunt u het rijke oceaanleven bewonderen. Vooral in het zomerseizoen, in de periode van juni tot en met september, is de kans dat u de indrukwekkende orka spot erg groot. Ook heeft u de kans om de andere dieren te zien die hier leven, zoals zeeleeuwen, zeearenden en walvissen.
Eco rafting in Bella Coola, Canada
Eco rafting tour - juni en juli
Verken de natuur vanaf het water
Duur: 4 uur
Minimaal 4 deelnemers
Prijs: CA$ 95 (voor aanvang reis gratis aanmelden via uw online boeking, ter plekke betalen)
kosten: € ,00 per persoon
Op dag 9 van uw reis heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding van een gids en een bioloog te raften op de Atnarko en Bella Coola rivieren. Het is een comfortabele tocht waarbij u kennis maakt met de verborgen gebieden van de kust van West Canada. U krijgt uitleg over de unieke flora en de wilde dieren die in het gebied voorkomen en met een beetje geluk ziet u zwarte- en grizzlyberen langs de waterkant!

NB Deze excursie kan alleen geboekt worden tijdens de reizen met vertrek op 16 juni.
Beren spotten in Bella Coola, Canada
Beren spotten - augustus en september
Varend op zoek naar zwarte- en grizzlyberen
Duur: 4 - 5 uur
Minimaal aantal deelnemers volgt
Prijs: CA$ 180 (voor aanvang reis gratis aanmelden via uw online boeking, ter plekke betalen)
kosten: € ,00 per persoon
Op dag 9 van uw reis heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding van een gids en een bioloog een prachtige boottocht maken op de Bella Coola rivier. Tijdens deze excursie gaat u op zoek naar de zwarte- en grizzlyberen die tijdens de zalmmigratie vaak te zien zijn langs de oevers van de rivier. U krijgt uitleg over de unieke flora en de wilde dieren die in het gebied voorkomen. De natuur is overweldigend!

NB Voor de reis met vertrek op 25 augustus is de berenexcursie volgeboekt.

Vluchtschema
air_canada.png

Amsterdam - Toronto11:55 - 13:50 uur
Toronto - Calgary15:05 - 17:18 uur
Vancouver - Toronto12:00 - 19:28 uur
Toronto - Amsterdam20:55 - 10:15 uur
Amsterdam - Calgary12:50 - 13:45 uur
Vancouver - Amsterdam17:45 - 12:10 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in goede toeristenklassehotels. Niet alle hotels hebben een lift. De meeste hotels bieden een kofferservice aan (tegen betaling) en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. Als u alleen reist, dan verblijft u in een 2-persoonskamer voor alleengebruik. Hieronder vindt u meer informatie over de hotels die meestal op deze reis worden gebruikt. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Executive Royal Hotel in Calgary
Hotel Executive Royal North Calgary - Calgary
Het hotel ligt tussen de internationale luchthaven en het bruisende centrum van Calgary. Het beschikt over een lounge, een restaurant en gratis wifi, en de kamers zijn ruim en comfortabel.

Bekijk de website van Executive Royal Hotel
Windtower Lodge & Suites in Canmore
Lodge Windtower - Canmore
Dit eenvoudige hotel ligt in Canmore, de toegangspoort tot Banff National Park en genesteld in de Canadese Rocky Mountains. Het gezellige centrum bevindt zich op ongeveer 15 minuten wandelen. Alhoewel de kamers niet groot zijn, bieden zij wel een mooi uitzicht op de omringende bergen. Het hotel beschikt over gratis wifi.

Bekijk de website van Windtower Lodge & Suites
BCMInn in Hinton
Hotel BCM Inn - Hinton
Het hotel ligt op ongeveer een uur rijden van Jasper National Park en beschikt over een binnenzwembad en een fitnesscentrum. De ruime kamers hebben een flatscreen-tv, een koelkastje en gratis wifi.

Bekijk de website van BCMInn
Sandman Inn in Blue River
Hotel Sandman Inn Blue River - Blue River
Op drie blokken van het centrum van Blue River bevindt zich de kleinschalige Sandman Inn. Het hotel beschikt over een restaurant en op de kamers is gratis wifi beschikbaar.

Bekijk de website van Sandman Inn
Ramada Inn in Williams Lake
Hotel Ramada Inn Williams Lake - Williams Lake
In het hart van de Cariboo-regio ligt het Ramada Hotel. Op ongeveer 15 minuten wandelen ligt Lake Williams, dat in het voor- en najaar een paradijs is voor vogelaars. Vlak bij het hotel bevindt zich een pinautomaat.

Bekijk de website van Ramada Inn
Bella Coola Valley Inn in Bella Coola
Hotel Bella Coola Valley Inn - Bella Coola
Dit knusse hotel is een van de weinige accommodaties in deze ongerepte regio. Het hotel biedt uitzicht over de omliggende bergen en beschikt over een restaurant en een gezellige pub

Bekijk de website van Bella Coola Valley Inn
Pier Side Hotel, Canada
Hotel Pier Side Landing - Port Hardy
Deze accommodatie is gelegen in Port Hardy vlakbij het strand en biedt uitzicht op zee. In de kamers zijn een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Port Hardy Ferry Terminal ligt op 2,5 km van Pier Side Landing. U kunt in het gehele hotel gebruikmaken van gratis wifi.


Bekijk de website van Pierside Landing
Comfort Inn in Campbell River
Hotel Comfort Inn - Campbell River
Dit hotel ligt prachtig in het centrum van Campbell River, aan de noordoostkust van Vancouver Island. In het binnenzwembad, de hot tub en de fitnessruimte kunt u heerlijk ontspannen. De kamers beschikken over een magnetron, een koelkast en een koffiezetapparaat.

Bekijk de website van Comfort Inn
Royal Scot Hotel in Victoria
Hotel Royal Scot Suite - Victoria
In het hart van Victoria staat het Royal Scot Hotel. Dit sfeervolle hotel beschikt over een restaurant, een binnenzwembad, een hot tub, een fitnesscentrum en een sauna. Het hotel ligt zeer centraal op loopafstand van het Royal British Columbia Museum en diverse restaurants en bars.

Bekijk de website van Royal Scot Hotel
North Vancouver Hotel in Vancouver
Hotel North Vancouver - Vancouver
Het North Vancouver Hotel ligt aan de voet van Grouse Mountain, op 2 kilometer van de beroemde Capilano Suspension Bridge. U kunt in het hotel gebruikmaken van het buitenzwembad en gratis wifi.

Bekijk de website van North Vancouver Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Mooie, interessante reis, prachtige gevarieerde natuur, uitstekende reisleider. Vooral de berenexcursie vanuit Campbell River was een absoluut hoogtepunt. Echter, de Jasper Skytrain (gewoon een kabelbaan), mag wat ons betreft vervallen.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Fam. Noordermeer
We hebben het verder heel erg goed getroffen met de zowel de 25 mensen in de groep als de uitstekende reisleider Stephan. Stephan vertelde veel en boeiend over Canada, onder andere over de cultuur, historie en economie. Ik heb nooit geweten waarom er na de Tweede Wereldoorlog zoveel mensen naar Canada, Australië en Nieuw-Zeeland emigreerden bijvoorbeeld! Lees mijn uitgebreide reisverhaal over West-Canada!
Cees van der Giesen
Aan de hand van een prima en vakkundige reisleider hebben we een prachtig, klein stukje van dit immense land ontdekt. We hadden al veel verhalen gehoord, en wilden graag eens zien hoe mooi Canada is. Wat een mooie natuur, afgewisseld met verrassende cultuur en architectuur! De erg vriendelijke mensen maakten van deze reis een onvergetelijke ervaring. West-Canada, daar krijg je geen spijt van! Nieuwsgierig? Bekijk mijn fotoalbum!
Beoordeling reis: 8,5
Beoordeling reisleider: 8,5
Dhr. Kooi
Goedkoop? Nee, maar de kwaliteits/prijsverhouding is prima!
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 8
Dhr. van Dijk uit BrummenReisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Groepsgrootte
Minimaal 25 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 39 deelnemers.