050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Muziekreizen Italië

Muziekreis Italië - ontdek de geboorteplaats van opera

Geniet tijdens een muziekreis in Italië van beroemde opera’s en ontdek het prachtige Italië door middel van muziek! Italië is op muzikaal gebied ongelooflijk rijk aan historie. Indrukwekkende opera’s van Puccini en Verdi, maar ook meesterwerken van componisten Vivaldi en Monteverdi vonden onder andere hun oorsprong in Italië. SRC Reizen neemt u graag mee op muzikale ontdekkingsreis door dit prachtige land!

Maak een muzikale reis door de tijd in Italië

Italië is sinds jaar en dag hét land van de opera. En dat is nog altijd uitstekend te zien en te horen! Tijdens uw muziekreis in Italië waant u zich echt in het verleden. U bezoekt idyllische en romantische steden, maar ook de goed bewaarde operahuizen en amfitheaters staan op het programma. Op deze plekken kunt u bij uitstek genieten van indrukwekkende opera’s die de Italianen vol passie opvoeren.

Bezoek indrukwekkende Italiaanse opera’s

Het aanbod aan opera’s in Italië is erg groot. Jaarlijks worden verspreid door het land zelfs verschillende operafestivals georganiseerd. Met SRC Reizen krijgt u de kans zich volledig onder te dompelen in de wereld van Italiaanse opera’s! Kies voor een reis naar één van de operafestivals en bewonder opera’s in sprookjesachtig Toscane of historisch Verona. Buiten de muzikale activiteiten is er tijd om heerlijk te dwalen door de romantische straten, kunst te bewonderen in musea of te genieten van de natuur.

Volledig verzorgde muziekreizen

In Italië is naast muziek nog ontzettend veel ander moois te zien en beleven. Tijdens uw muziekreis in Italië laten wij u daarom ook zeker van de mooie cultuur van Italië proeven! Maar er zijn meer voordelen van het maken van een muziekreis in Italië met SRC Reizen:

  • Een reis vol muzikaal genot en een veelzijdig cultureel programma.

  • Begeleiding door de beste SRC-reisleider met gedegen kennis over de muziek.

  • Gegarandeerd toegang tot opera’s en concerten tijdens uw reis.

  • Een klein reisgezelschap met gelijkgestemden, wat bijdraagt aan memorabele ervaringen met een hechte groep.

  • Een meer dan volledig verzorgde reis, met meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer.

  • Tot 60 dagen voor vertrek de mogelijkheid kosteloos om te boeken naar een andere datum of andere reis.

Ontdek muzikaal Italië: boek uw muziekreis bij SRC Reizen

Klinkt een combinatie van onvergetelijke opera’s, cultuurrijke Italiaanse steden en een kennismaking met la dolce vita u als muziek in de oren? Maak een muziekreis naar Italië met SRC Reizen! Met ruim 39 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van culturele en muzikale reizen. Onze ervaring zetten wij graag in om uw reis tot een indrukwekkende en onvergetelijke ervaring te maken. Mogen wij u straks verwelkomen op een reis naar klassiek Verona of ontspannen Toscane? Welke muziekreis naar Italië u ook maakt, u raakt gegarandeerd verrast door het prachtige Italië en de bijzondere muzikale geschiedenis van het land!