050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Marokko

Fly drive Marokko – ontdek Marokko met een huurauto

Marokko is groot en uitgestrekt, van woestijnen en kasbahs tot vruchtbare valleien en ruige bergen vullen het land. Een perfect bestemming om te verkennen met uw huurauto tijdens fly drive! Op uw gemak volgt u een prachtige route door het land van 1.001-nachten. De vriendelijke inwoners zullen u welkom heten in uw land, als u kennis met hen maakt wordt u misschien wel uitgenodigd om een kopje thee te komen drinken bij hen thuis. Een fly drive door kleurrijk Marokko is een groot avontuur dat u nooit meer zult vergeten!

Fly drive Atlasgebergte en Zuid-Marokko

Een fly drive door het Atlasgebergte en Zuid-Marokko is een prachtige eerste kennismaking met Marokko. Marrakech, Meknes en Fes, drie van de vier koningssteden, wachten tijdens deze reis op uw bezoek om u keer op keer te verwonderen met hun doolhof van straatjes, grootse moskees en drukke soeks. Een hoogtepunt is uw verblijf in een tentenkamp in de zandduinen van Erg Chebbi. Doordat er geen lichtvervuiling is in de woestijn, kunt u ’s avonds genieten van een prachtig flonkerende sterrenhemel. Een ervaring die u werkelijk nooit meer zult vergeten. Via de route van duizend kasbahs, een oude karavaanroute, vervolgt u uw fly drive door Marokko met als één van de laatste stops de Aït-Ben-Haddou. Deze best bewaard gebleven kasbah van Marokko is een typisch voorbeeld van de Zuid-Marokkaanse bouwkunst. Uw reis eindigt in het kleurrijke Marrakech, waar u al dwalen nog wat kleurrijke souvenirs kunt kopen voor u terug vliegt naar huis… Gaat u mee op avontuur in Marokko?

De voordelen van een fly drive Marokko

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto door de uitgestrekte landschappen van Marokko te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Marokko van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat ontspannen op reis gaat.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Marokko? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Marokko te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van Marokko zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Marokko wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Kortom, u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive door Marokko tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo Marokko te ontdekken?

Boek uw rondreis naar Marokko bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Marokko in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Marokko bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!