050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
Uw autovakantie+
Tijdens een autovakantie reist u met uw eigen voertuig vanuit Nederland naar uw vakantiebestemming. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste verzekeringen voor uw auto en de eventuele hulp in het buitenland bij pech. In de reissom zijn kosten voor benzine, parkeren en tolwegen niet inbegrepen. Op de website van de ANWB vindt u meer informatie over vignetten en milieustickers die u nodig heeft voor uw vakantie. Denkt u hierbij ook aan de eventuele doorreislanden. Naast een vignet of een milieusticker is het in sommige Europese landen ook verplicht in uw auto veiligheidsproducten zoals een gevarendriehoek, een verbanddoos, een alcoholtester, een reserve lampenset en veiligheidsvesten te hebben. Op de website van de ANWB vindt u hier meer informatie over. Wij adviseren u om tijdig uw vakantievoorbereiding te starten zodat u niet kort voor vertrek voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij het huren van een auto vanuit Nederland. Geef dit aan bij uw offerteaanvraag of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Uw fly drive+
Tijdens een fly drive vliegt u naar uw vakantiebestemming, waar op de luchthaven uw huurauto voor u klaar staat. Bij uw reispapieren ontvangt u gedetailleerde informatie over de ophaallocatie van uw huurauto. Aan het einde van de vakantie brengt u de huurauto weer terug naar het verhuurbedrijf waarna u terugvliegt naar Nederland. In de reissom zijn kosten voor benzine, parkeren en tolwegen niet inbegrepen. Mochten wij na afloop van uw vakantie via het verhuurbedrijf een lokale boete ontvangen dan zullen we deze een op een aan u doorbelasten.
De huurauto+
Bij de reissom van een fly drive is een huurauto inbegrepen. Per reis en/of bestemming kan het type auto dat is inbegrepen verschillen. U kunt in veel gevallen tegen een toeslag een upgrade naar een ruimere auto of naar een auto met een GPS-systeem boeken. Vraag bij uw reservering naar de exacte prijzen en mogelijkheden. In veel Europese landen bemiddelt Sunny Cars voor ons in de autohuur. Bij de autohuur bieden wij een all-inpakket aan. Dit betekent onder meer dat bij de huurvoorwaarden een ongelimiteerd aantal kilometers inclusief is, net als een WA-, schade- en diefstalverzekering en een glas-banden-bodem-dak-schadedekking. Omdat de huurvoorwaarden kunnen verschillen per land, per bestemming en per vertrekdatum, ontvangt u van ons bij uw boeking de voorwaarden die op uw type auto van toepassing zijn.
Reistijd/rijafstanden+
In het programma vindt u bij elke reisdag de afstand vermeld die u die dag ongeveer moet rijden. Bij de autovakanties is voor de heen- en de terugreis de afstand berekend vanaf Utrecht naar de plaats van bestemming of vice versa. Houd er rekening mee dat de wegen in het vakantieland niet overal van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland en dat op de lokale binnen- en bergwegen kleinere afstanden toch meer tijd in beslag kunnen nemen dan u zou verwachten. Bij het plannen van de reisroute hebben wij hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden, zodat er voldoende tijd overblijft om op uw gemak het excursieprogramma uit te voeren.
Overnachtingen onderweg+
Bij een autovakantie naar Duitsland of Frankrijk kunt u, wanneer u de te rijden afstand te lang vindt voor een dag, de heen- en of de terugreis onderbreken met een extra hotelovernachting. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bij de autovakanties naar Italië hebben we de afstanden zo gepland dat u onderweg of op de plaats van bestemming nog iets kunt ondernemen. Wilt u ontspannen naar Italië reizen en de heenreis onderbreken voor een langer bezoek in Zuid-Duitsland? Dan kunnen wij een extra overnachting voor u boeken. Vraag bij uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden. Uw vakantie begint ten slotte zodra u de grens over bent en niet pas in het vakantieland.
De reisroute+
Wij adviseren u om up-to-date navigatie te gebruiken. Google Maps en de navigatie-app van TomTom bieden uitstekende navigatie die u naar zelfs de meest afgelegen dorpjes en bezienswaardigheden brengen. Ook kunnen deze apps assisteren bij het vinden van parkeerplaatsen in de grotere steden. Gebruikt u uw eigen telefoon in de huurauto voor navigatie? Denk er dan aan om ook een telefoonhouder en eventueel een (12 volt) autolader mee te nemen.