050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Assistance+
Wij adviseren u om altijd goed verzekerd op reis te gaan. Bij SRC Reizen kunt u een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten via de Allianz Assistance. Zij zijn wereldleider in verzekeringen met jarenlang ervaring. Zo gaat u zonder zorgen op vakantie.

Voordelen van de verzekeringen van Allianz Assistance zijn:
• Een eigen alarmcentrale met vestigingen in meerdere landen. Waardoor ze op een snelle en professionele wijze u kunnen bijstaan, mocht u in een situatie terecht komen waarbij dit nodig is.
• Advies over inentingen is inbegrepen.
• U heeft een buitenlanddekking? Met een reisverzekering van Allianz Assistance koopt u uw eigen risico van maximaal € 385,- af.
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
• Af te stemmen op uw persoonlijke situatie.
• Allianz Assistance bezit het Keurmerk Klantgericht verzekeren.
• Ruime voorwaarden en coulante schadebehandeling.
• Klanten waarderen de schadeafhandeling van Allianz Assistance met een 8.1.
Reisverzekering+
Graag willen wij u wijzen op het belang van een reisverzekering. Wij raden u aan niet zonder deze op reis te gaan. Uw kosten kunnen erg oplopen wanneer u onverwachts gebruik moet maken van medische verzorging. Het voordeel van het afsluiten van de reisverzekering via SRC Reizen, is dat u bij annulering van uw reis, de betaalde premie retour krijgt.
Premie+
• Kortlopende reisverzekering Europa Compleet € 2,71 per persoon per dag
(Europa is inclusief Madeira, Canarische Eilanden, Azoren en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.)
• Kortlopende reisverzekering Wereld Compleet € 4,51 per persoon per dag

Bekijk de voorwaarden voor de kortlopende reisverzekering en de verzekeringskaart van de kortlopende reisverzekering.
Annuleringsverzekering+
Op sommige situaties kunt u zich niet voorbereiden, bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of overlijden. Onverwachtse gebeurtenissen waardoor u plotseling niet meer op vakantie kunt. De annuleringsverzekering van Allianz Assistance biedt u zekerheid wanneer uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of als u uw vakantie moet afbreken.

Gaat u samen op reis? Dan raden wij aan dat alle deelnemers een annuleringsverzekering afsluiten. In dat geval bent u – met een verwijzing in de boeking – ook naar elkaar toe verzekerd.
Premie+
• Dubbel Zeker Annuleringsverzekering 9,08% van de totale reissom

Bekijk de algemene voorwaarden en de verzekeringskaart voor de annuleringsverzekering.
Annulerings- en reisverzekering en het coronavirus+
Als u vlak voor vertrek besmet raakt met Covid-19 en hierdoor niet op reis kunt, dan worden de annuleringskosten vergoed. Tevens is quarantainedekking standaard inbegrepen in uw reisverzekering. Wanneer u door een besmetting met Covid-19 in quarantaine moet in uw vakantieland, vergoedt Allianz Assistance een eventueel langer verblijf tot 5 dagen (met een bedrag van € 100,- per persoon per dag) en ook een nieuw vliegticket wordt dan door Allianz Assistance geregeld. Zie voor details de website van Allianz Assistance.
Kortlopend of doorlopend?+
Gaat u één keer per jaar op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering de perfecte keus. Gaat u ook wel eens een weekendje weg of vaker op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering waarschijnlijk een voordeliger alternatief.
Meer informatie en afsluiten verzekeringen+
Bent u geïnteresseerd in een van de verzekeringen van Allianz Assistance, heeft u nog vragen of wilt u een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Neem dan contact op met onze reisadviseurs op 050 – 3 123 123. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.