050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Algemene informatie

Verzekeringen

Wij adviseren u om altijd goed verzekerd op reis te gaan. U kunt kiezen voor een reis- en/of een annuleringsverzekering. Zo gaat u zonder zorgen op vakantie.

marjolein-chat2017_282x285.jpg
Marjolein Baas
Reisadviseur
Als u vragen heeft over een kortlopende of een doorlopende reisverzekering, dan kunt u mij of een van mijn collega's natuurlijk bellen op 050 - 3 123 123. Chatten via de 'Reishulp' kan ook. We helpen u graag!

Reis- en annuleringsverzekering van Unigarant

SRC werkt samen met Unigarant Verzekeringen, 100% dochter ANWB. Unigarant is specialist in verzekeringen voor reis en recreatie. Unigarant heeft een zeer compleet assortiment reis- en annuleringsverzekeringen, afgestemd op de behoeften van de moderne reiziger. Voordelen van de verzekeringen van Unigarant zijn:

• Hulpverlening van de ANWB Alarmcentrale
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
• Af te stemmen op uw persoonlijke situatie
• Unigarant bezit het Keurmerk Klantgericht verzekeren
• Ruime voorwaarden en coulante schadebehandeling
• Klanten waarderen de schadeafhandeling van Unigarant met een 8,4

Reisverzekering

Op vakantie, weekend weg, een dagtocht? Welk uitstapje of reis u ook gaat maken, met de Unigarant reisverzekering gaat u altijd onbezorgd op pad. Bovendien krijgt u de beste hulp voor onderweg. U stelt de verzekering zelf samen, u kiest voor datgene dat het beste aansluit bij uw situatie. De reisverzekeringen van Unigarant kennen een uitgebreide basisdekking. Deze kunt u naar wens aanvullen.

Premie

• Kortlopende reisverzekering Europa Uitgebreid € 2,53
• Kortlopende reisverzekering Wereld € 3,59
De genoemde premie is per persoon per dag. Wij berekenen per boeking € 4,00 poliskosten plus 13% assurantiebelasting over de poliskosten (€ 0,52). Bekijk de voorwaarden voor de kortlopende reisverzekering.

Europa is inclusief Madeira, Canarische Eilanden, Azoren en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Annuleringsverzekering

Op sommige situaties kunt u zich niet voorbereiden, bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of overlijden. Onverwachtse gebeurtenissen waardoor u plotseling niet meer op vakantie kunt. De annuleringsverzekering van Unigarant biedt u zekerheid als uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of als u uw vakantie moet afbreken. Ook worden kosten van vertragingen van acht uur of langer vergoed.

Premie

• Reis Garant Plan Annuleringsverzekering 6.63% van de totale reissom + 13% ass.bel. over de premie
Wij berekenen per boeking € 4,00 poliskosten plus 13% assurantiebelasting over de poliskosten (€ 0,52). Bekijk de algemene voorwaarden voor de annuleringsverzekering.

Kortlopend of doorlopend?

Gaat u één keer per jaar op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering de perfecte keus. Gaat u ook wel eens een weekendje weg of vaker op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering een goede oplossing. Bij meer dan 20 dagen per jaar is de doorlopende reisverzekering al goedkoper. Ook bij een dagje weg bent u verzekerd.

En is de totale reissom van de vakanties, weekendjes weg, maar ook dagtrips en concerten in een jaar hoger dan € 750,-? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering al gauw goedkoper.

Meer informatie en afsluiten verzekeringen

Bent u geïnteresseerd in een van de verzekeringen van Unigarant en heeft u nog vragen of wilt u een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Neem dan contact op met onze reisadviseurs op 050 – 3 123 123. De kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering kunt u afsluiten bij het (online) boeken van een reis.

Preventietips

Unigarant heeft een aantal preventietips voor een onbezorgde vakantie voor u op een rijtje gezet! Bekijk alle tips hier.