050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken

Verzekeringen

Wij adviseren u om altijd goed verzekerd op reis te gaan. U kunt kiezen voor een reis- en/of een annuleringsverzekering. Zo gaat u zonder zorgen op vakantie.

Marc
Marc
Reisadviseur
Als u vragen heeft over een kortlopende of een doorlopende reisverzekering, dan kunt u mij of een van mijn collega's natuurlijk bellen op 050 - 3 123 123. Chatten tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. We helpen u graag!

Reis- en annuleringsverzekering van Allianz

Bij SRC Reizen kunt u een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten via de Allianz Group. Zij zijn wereldleider in verzekeringen met jarenlang ervaring.

Voordelen van de verzekeringen van Allianz zijn:
• Een eigen alarmcentrale met vestigingen in meerdere landen. Waardoor ze op een snelle en professionele wijze u kunnen bijstaan, mocht u in een situatie terecht komen waarbij dit nodig is.
• Advies over inentingen is inbegrepen.
• U heeft een buitenlanddekking? Met een reisverzekering van Allianz koopt u uw eigen risico van maximaal € 385,- af.
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
• Af te stemmen op uw persoonlijke situatie.
• Allianz bezit het Keurmerk Klantgericht verzekeren.
• Ruime voorwaarden en coulante schadebehandeling.
• Klanten waarderen de schadeafhandeling van Allianz met een 8.1.

Reisverzekering

Graag willen wij u wijzen op het belang van een reisverzekering. Wij raden u aan niet zonder deze op reis te gaan. Uw kosten kunnen erg oplopen wanneer u onverwachts gebruik moet maken van medische verzorging. Het voordeel van het afsluiten van de reisverzekering via SRC Reizen, is dat u bij annulering van uw reis, de betaalde premie retour krijgt.

Premie

• Kortlopende reisverzekering Europa combinatie B € 1,85
(Europa is inclusief Madeira, Canarische Eilanden, Azoren en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.)
• Kortlopende reisverzekering Wereld inclusief USA/Canada € 3,40

De genoemde premie is per persoon per dag. Allianz berekend daarbij € 4,50 poliskosten per boeking plus assurantiebelasting over de poliskosten en een deel van de premie. Bekijk de voorwaarden voor de kortlopende reisverzekering en de verzekeringskaart van de kortlopende reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Op sommige situaties kunt u zich niet voorbereiden, bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of overlijden. Onverwachtse gebeurtenissen waardoor u plotseling niet meer op vakantie kunt. De annuleringsverzekering van Allianz biedt u zekerheid wanneer uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of als u uw vakantie moet afbreken.

Gaat u samen op reis? Dan raden wij aan dat alle deelnemers een annuleringsverzekering afsluiten. In dat geval bent u – met een verwijzing in de boeking – ook naar elkaar toe verzekerd.

Premie

• Dubbel Zeker Annuleringsverzekering 6,5% van de totale reissom exclusief € 4,50 poliskosten.
Over dit totaal bedrag wordt 21% assurantiebelasting berekend.
Bekijk de algemene voorwaarden en de verzekeringskaart voor de annuleringsverzekering.

Kortlopend of doorlopend?

Gaat u één keer per jaar op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering de perfecte keus. Gaat u ook wel eens een weekendje weg of vaker op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering waarschijnlijk een voordeliger alternatief.

En is de totale reissom van de vakanties, weekendjes weg, maar ook dagtrips en concerten in een jaar hoger dan € 700,-? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering al gauw goedkoper.

Meer informatie en afsluiten verzekeringen

Bent u geïnteresseerd in een van de verzekeringen van Allianz, heeft u nog vragen of wilt u een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Neem dan contact op met onze reisadviseurs op 050 – 3 123 123. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.