050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Spectaculaire fjorden en overweldigende natuur

Reisleidster Léonie:
'Indrukwekkende berglandschappen, gletsjers, verstilde meren en uiteraard de spectaculaire fjorden: het unieke Noorse landschap is betoverend! Tijdens deze natuurreis ontdekt u het ongerepte Noorse landschap met de touringcar, de trein én de boot! De treinen variëren van de supermoderne Raumabaan tot de spectaculaire Flåmbaan! En tijdens een cruise over het Geirangerfjord geniet u van het fjordenlandschap dat echt onovertroffen is. Het Geirangerfjord staat niet voor niets op de UNESCO-Werelderfgoedlijst: de smalle en steile bergwanden rijzen soms wel 1.400 meter hoog!

Niet alleen het landschap is indrukwekkend, ook de steden zijn bijzonder en hebben elk hun eigen charme. Zo is Ålesund geheel in art nouveaustijl gebouwd en ontdekt u dat Bergen een van de belangrijkste Hanzesteden was: de sfeer van de houten huizen aan de Bryggen-kade is erg gezellig! En wat dacht u van Oslo? Deze groene hoofdstad vol cultuur is rijk aan musea met een divers en aantrekkelijk aanbod, van Vikinghistorie tot Munch en hedendaagse kunst. Als u, net als ik, naast een rijke cultuur wilt genieten van prachtige natuur, dan is deze reis door Noorwegen een absolute aanrader!'

Inspirerende foto's van deze reis
Reisleider Frits maakte deze reis door Noorwegen en legde de indrukwekkende cultuur en natuur vast op prachtige foto's. Bekijk een verzameling van de mooiste foto's die Frits tijdens de reis maakte, in zijn fotoalbum van Noorwegen!

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
goede middenklassehotels
8x ontbijt en 6x diner
cruise over het Geirangerfjord
trein Raumabanen (Dombås – Åndelsnes)
trein Flåmbanen (Flåm – Myrdal – Voss)
verschillende ferryovertochten
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Oslo, Ålesund en hanzestad Bergen
cruise over Geirangerfjord
treinrit Flåmbanen
treinrit Raumabanen
spectaculaire Trollstigen
ferrytocht over Sognefjord
Vøringfossen-waterval
staafkerk in Torpo
ijsstadion van Hamar
openluchtmuseum in Lillehammer
operagebouw in Oslo
Frognerpark in Oslo
art nouveau in Ålesund
Reisleidster Léonie
SRC-reisleidster sinds 2002
Ongelofelijke vergezichten en fantastisch natuurschoon met bergtoppen, fjorden en gletsjers. Dit is een reis om nooit te vergeten!
Ontmoet onze beste reisleiders in Noorwegen
SRC-reisleidster Edith
Reisleidster sinds 2006
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleidster Léonie
Reisleidster sinds 2002
SRC-reisleider Roeland
Reisleider sinds 2001

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Oslo
Kennismaking met vriendelijk Oslo
IJsstadion Hamar en openluchtmuseum Maihaugen in Lillehammer
Raumabanen en over de Trollstigenweg naar art nouveau-stad Ålesund
Cruise over de Geirangerfjord en rit langs het fjordengebied
Ferrytocht over het Sognefjord en treinrit met Flåmbaan
Naar Hanzestad Bergen en stadswandeling
Vrije ochtend in Bergen, Vøringfossen-waterval en naar Hallingdal
Bezoek staafkerk in Torpo en terugvlucht Oslo – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Oslo

We vliegen naar de Noorse hoofdstad. Na aankomst worden we naar ons hotel nabij Oslo gebracht, waar we twee nachten verblijven. Indien het vluchtschema het toelaat, verkennen we 's middags alvast een deel van de stad. (ca. 35 km)

dag 2: Stadsrondrit in Oslo en bezoek Frognerpark

We maken uitgebreid kennis met de vriendelijke hoofdstad van Noorwegen. Tijdens een stadsrondrit zien we onder meer de Holmenkollen skischans en het operagebouw. Het uitzicht vanaf het bijzondere dak van dit gebouw is magnifiek! We bezoeken het Frognerpark, waar we de beeldentuin van de kunstenaar Gustav Vigeland bekijken. U kunt daarna het compacte centrum zelf verder verkennen. Bezoekt u het nieuwe museum MUNCH om 'De Schreeuw' en vele andere kunstwerken te bewonderen? Het markante gebouw van 13 verdiepingen is gebouwd van gerecycled staal en beton en een icoon op zich. Of wandelt u naar het Nobelinstituut of het koninklijke paleis? ’s Avonds kunt u op eigen gelegenheid dineren in de stad. (ca. 15 km)

dag 3: Hamar en openluchtmuseum in Lillehammer

Langs het Mjøsa-meer rijden we naar Hamar. Hier maken we een korte fotostop bij het Vikingskipet, het belangrijkste ijsstadion van Noorwegen waar Nederlandse schaatsers de afgelopen decennia meerdere triomfen hebben gevierd. Daarna gaan we naar Lillehammer en bezoeken hier het openluchtmuseum Maihaugen. Hier krijgen we een goede indruk van het leven in Noorwegen in vroeger tijden. Ons hotel voor de komende nacht staat in de omgeving van Beitostølen. (ca. 340 km)

dag 4: Raumabanen, Trollstigen en art nouveau in Ålesund

Door het berglandschap van het nationaal park Valdresflye volgen we een schitterende route naar Dombås. Hier maken we een treinrit met de Raumabanen. Deze spoorlijn is genoemd naar de rivier Rauma en verbindt Dombås met Åndelsnes. Hier stappen we uit en rijden met de touringcar verder over de spectaculaire weg Trollstigen naar Ålesund waar we in het centrum verblijven. Deze kustplaats is prachtig gelegen op enkele eilandjes, die de toegang vormen tot een van ’s werelds beroemdste fjorden. Aan het begin van de 20e eeuw werd tijdens een winterse storm de stad in de as gelegd door een enorme uitslaande brand. Na deze ramp is de gehele stad in art nouveau-stijl herrezen. Prachtige versieringen, kleurrijke façades en zeer veel torentjes domineren het stadsbeeld. (ca. 360 km)

dag 5: Cruise over UNESCO's Geirangerfjord

Vanuit Hellesylt maken we een prachtige cruise over het Geirangerfjord en bewonderen we de hoge pieken en klaterende watervallen die in het fjord uitkomen. U zult goed begrijpen waarom UNESCO dit fjord heeft toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst! Na de cruise vervolgen we onze route met de touringcar langs het fjordengebied naar Grodås, Stryn of Loen, waar we overnachten. (ca. 140 km)

dag 6: Sognefjord en treinrit met Flåmbaan

Het Sognefjord is het langste en diepste fjord van Noorwegen. Na een mooie ferrytocht over dit bijzondere fjord komen we aan in Flåm. Hier maken we een spectaculaire treinrit met de wereldberoemde Flåmbaan. Tijdens de 20 kilometer lange rit stijgen we snel. De natuur heeft na elke bocht een nieuwe verrassing voor ons in petto. Vanuit Myrdal reizen we per trein naar Voss, waar we een korte stop maken. Ons hotel staat in Stalheim. (ca. 200 km)

dag 7: Bergen: wandeling door het sfeervolle centrum van deze Hanzestad

Door het prachtige Noorse landschap rijden we naar de Hanzestad Bergen. Deze oorspronkelijke havenplaats van de Vikingen groeide uit tot een van de belangrijkste Hanzesteden en heeft een geschiedenis en een cultuur waar de stad terecht trots op is. Na aankomst maken we een stadswandeling door het sfeervolle centrum en bewonderen we de oude Hanzehuizen aan de Bryggen-kade. Ook zien we de Mariakerk en de Rosenkrantztoren. Met de kabeltrein gaan we naar de top van de berg Fløien en genieten daar van een prachtig uitzicht over de stad. Deze avond kunt u op eigen gelegenheid dineren, bijvoorbeeld in een van de vele goede visrestaurants. (ca. 140 km)

dag 8: Vrije ochtend in Bergen en Vøringfossen-waterval

De ochtend is ter vrije besteding. Bezoekt u een van de vele kunstmusea of het visserijmuseum? In de middag rijden we naar ons hotel in Hallingdal of Geilo. Onderweg zien we de schoonheid van dit gebied en bewonderen we de beroemde Vøringfossen-waterval. Met een hoogte van 182 meter is dit een van de hoogste watervallen van Europa. (ca. 310 km)

dag 9: Staafkerk Torpo en vlucht Oslo – Amsterdam

In het kleine dorp Torpo bezoeken we de schitterende staafkerk uit 1160. Vervolgens rijden we via een mooie route door de vallei van het Hallingdal naar de luchthaven van Oslo voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 230 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Oslo 14:30 - 16:20 uur
Oslo - Amsterdam17:20 - 19:10 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Quality hotel 33 Oslo, Noorwegen
Hotel Quality 33 Oslo - Oslo
Het Quality Hotel 33 ligt in Økern, op ongeveer 11 minuten met de metro vanaf het centrum van Oslo. Het metrostation Risløkka, met verbindingen naar verschillende plekken in Oslo, bevindt zich op ongeveer 600 meter van het hotel. Het stijlvolle hotel beschikt over een lounge, een lift, een fitnessruimte en een restaurant met een bar, waar u tevens kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over Oslo en het Oslofjord. De hotelkamers in een 1960-stijl zijn voorzien van een tv, gratis wifi en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Quality Hotel 33 Oslo
Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen
Hotel Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen - Beitostølen
Het Radisson Blu Mountain Resort, in het centrum van Beitostølen, ligt op een mooie locatie aan de voet van de Jotunheimen-bergen en diverse skipistes. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een sauna, een zwembad en een wellnessruimte met fitness- en sportapparatuur. De kamers met een uitzicht op de indrukwekkende bergen beschikken over een tv, gratis wifi, koffie -en theefaciliteiten, een kluisje en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen
Hotel Scandic Parken
Hotel Scandic Parken - Ålesund
Hotel Scandic Parken ligt in het centrum van Ålesund op 600 meter afstand van het art nouveau hart. Het park Byparken bevindt zich op 50 meter afstand. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een fitnesscentrum, een sauna, een lift, een restaurant en een bar. De hotelkamers zijn voorzien van gratis wifi, vewrwarming, flatscreen-tv en een badkamer mete en douche, een toilet en een föhn. De meeste kamers van hotel Scandic Parken zijn voorzien van uitzicht op Ålesund en de nabijgelegen eilanden.

Bekijk de website van Hotel Scandic Parken
Stryn Hotel
Hotel Stryn - Stryn
Het Stryn Hotel Opera bevindt zich naast de Stryneelva-rivier en in het gletsjergebied van Stryn. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, een 24-uursreceptie, een buiten terras met tuin en gratis wifi. Ook beschikt het hotel over een publieke lounge/televisieruimte waar u de hele dag terecht kunt. Het hotel heeft geen lift. De hotelkamers zijn voorzien van een bureau en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Stryn Hotel
Havila Hotel Raftevold
Hotel Havila Raftevold - Hornindal
Het Havila Hotel Raftevold ligt aan het diepste meer van Europa en in de prachtige omgeving van Grodås. Het hotel beschikt over een café, een 24-uursreceptie en een lift. De moderne kamers met een uitzicht op de indrukwekkende bergen of het prachtige meer beschikken over een tv, gratis wifi, koffie -en theefaciliteiten, een kluisje en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Havila Hotel Raftevold
Hotel Loenfjord Loen
Hotel Loenfjord - Loen
Hotel Loenfjord Loen ligt op een prachtige locatie omringd door veel natuur. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een restaurant, een bar en een minisupermarkt. De hotelkamers zijn voorzien van gratis wifi en een badkamer met een bad of douche, een toilet en een föhn. Het hotel heeft geen lift.

Bekijk de website van Hotel Loenfjord Loen
Hotel Scandic Voss
Hotel Scandic Voss - Voss
Dit hotel ligt op een centrale locatie op 200 meter afstand van een treinstation en op ongeveer 300 meter afstand bevinden zich enkele restaurants. Hotel Scandic Voss beschikt over een restaurant, een bar en een fitnessruimte met wellnessfaciliteiten. Er is een lift aanwezig en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. De hotelkamers zijn voorzien van een tv en een badkamer met een bad of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Scandic Voss
Stalheim Hotel
Hotel Stalheim - Stalheim
Het wellicht mooist gelegen hotel uit het SRC-aanbod! Vanuit de lounge en de tuin heeft u een onvergetelijk uitzicht over de woeste Naeroy-vallei. Het hotel is al ruim 120 jaar een begrip onder reizigers en weet historie en comfort uitstekend te combineren. Het hotel heeft een lift en biedt gratis wifi in de openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van een zithoek en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Stalheim Hotel
Quality Hotel Edvard Grieg
Hotel Quality Edvard Grieg - Bergen
Quality Hotel Edvard Grieg ligt buiten het centrum van Bergen en wordt omringd door veel natuur. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een lift, een restaurant en een bar. De hotelkamers zijn voorzien van gratis wifi, verwarming en een badkamer met een bad of douche en een toilet.

Bekijk de website van Quality Hotel Edvard Grieg
Comfort hotel Bergen, Noorwegen
Hotel Comfort Bergen - Bergen
Comfort Hotel Bergen ligt aan het levendige Strandgaten, een van de oudste autovrije straten in Bergen, op ongeveer 8 minuten lopen van het stadscentrum met het Torgallmenningen plein. Vlak bij het hotel bevinden zich ook Bryggen-kade (UNESCO-werelderfgoed) en de bekende vismarkt. Het hotel beschikt over een lounge, een winkel, een fitnessruimte, een bar en een dakterras met schitterend uitzicht op Bergen en de oude houten huizen van Nordnes. De kamers hebben een Scandinavische inrichting en zijn voorzien van een tv, gratis wifi en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Comfort Hotel Bergen
Scandic Ørnen Hotel
Hotel Scandic Ørnen - Bergen
Het Scandic Ørnen hotel ligt tussen de bergen met een skybar op de twaalfde verdieping. Dit viersterrenhotel biedt spa- en wellnessfaciliteiten, een bar, een restaurant en er is een lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van gratis wifi, een tv, een minibar en een badkamer met een douche of een bad en een föhn.

Bekijk de website van Scandic Ørnen Hotel
Ustedalen Hotel in Geilo, Noorwegen
Hotel Ustedalen - Geilo
Dit hotel ligt midden in de bergen van Geilo. Het centrum van de stad, waar u een variatie aan winkels en restaurants kunt vinden, ligt op 800 meter van het hotel. Het hotel beschikt over een zwembad, een sauna, een bar en een restaurant. Er is een lift aanwezig en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. De hotelkamers zijn voorzien van een tv, een bureau en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Ustedalen Hotel
Thon Hotel Hallingdal
Hotel Thon Hallingdal - Ål i Hallingdal
Het Thon Hotel Hallingdal ligt in het stadscentrum van Ål en ligt vlakbij winkels. Op slechts een korte afstand van het hotel vindt u een indrukwekkend berglandschap. Het hotel beschikt over een terras, en tuin, een (koffie)bar, een restaurant, gratis wifi en een lift. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, verwarming en een badkamer met een bad of een douche, een föhn en een toilet.

Bekijk de website van Thon Hotel Hallingdal

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Het was een prachtige reis. Spectaculaire natuur, een heel ontspannen land met zeer behulpzame en vriendelijke inwoners. We hadden een heel enthousiaste reisleidster die met passie over het land Noorwegen, zijn geschiedenis en cultuur vertelde, zich dienstbaar opstelde, duidelijkheid bood over tijd en plaats en extra's bood zoals het voorlezen van wat trollenverhalen, het laten horen van toepasselijke muziek op daarvoor geschikte punten, de Peer Gyntweg opnam in de route inclusief het daarbij behorende verhaal en ons meenam naar een overdonderende film over de natuur van de Hardangervidda. Geweldig! Bekijk mijn fotoalbum van Noorwegen!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Wij zijn van Noorwegen gaan houden en hopen van harte daar nog eens naar terug te kunnen keren. Een fantastisch land!!!
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 10
Noorwegen is meer dan de moeite waard. Schitterende natuur en prachtige steden zoals Oslo en Bergen. Je moet er zelf heen gaan om al dat te moois te bewonderen. Aanrader!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
De reisleider, de chauffeur, de touringcar en alle hotels hebben bijgedragen dat dit een fantastische vakantie Hoogtepunten Noorwegen is geweest.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Deze reis was voor mij een feestje. Een prachtige omgeving, variatie in het vervoer (bus, boot, trein). In de steden genoeg tijd om relaxed de sfeer op te snuiven.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Prachtige reis met de nadruk op de natuur.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Zeer enthousiaste en zorgvuldige reisleidster! Prachtige kennismaking met Noorwegen.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 8
Hele mooie reis! Prima programma met heel goede begeleiding door reisleider Cees en chauffeur. Mooie hotels!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Deze reis is niet goedkoop, maar biedt wel iets extra’s.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
De reisleidster was bijzonder goed. Ze was altijd goed gehumeurd, bood alle gelegenheid om iedereen dat te laten doen wat hij wilde en alles was perfect georganiseerd. Hulde!
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Mooie reis, alles goed verlopen. Ruim aanbod in excursies. Prima reisleider, met passie en veel kennis! Ervaren chauffeur, erg zorgvuldig. Een reis om zeker aan te bevelen bij anderen! We zullen in de toekomst zeker terug komen bij SRC. Prima organisatie!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Prachtige reis, die zijn naam eer aan doet. Indrukwekkende natuur en landschappen. Interessante excursies. Noorwegen is wel een duur land. Bijna overal kan betaald worden met een creditcard, ook kleine bedragen.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien