050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Reistips
Auto+
Eén van de mogelijkheden om bij onze nationale luchthaven te komen, is met de auto. Wanneer u zelf met de auto naar het vliegveld rijdt, kunt u uw auto parkeren bij ‘lang parkeren’ als u langer dan twee dagen wilt parkeren. Het tarief voor lang parkeren hangt af van de parkeerplaats die u kiest, u kunt de prijs berekenen op de website van Schiphol Airport. Er zijn daarnaast nog meer websites waar u, tegen soms voordeligere tarieven, uw parkeerplaats op Schiphol kunt reserveren. Als u wordt gebracht, dan kunt u uitstappen bij de Kiss and Ride. Wilt u langer afscheid nemen? Dan parkeert u bij ‘kort parkeren’, het tarief voor kort parkeren is € 1,- per 10 minuten.
Trein+
Station Schiphol Airport ligt recht onder de Schiphol Airport. Vanuit de stationshal hoeft u alleen een verdieping omhoog met de roltrap of de lift. Vanuit hier kunt u rechtstreeks naar uw incheckbalie lopen. Plan uw reis van tevoren op 9292.nl of de NS Reisplanner, zodat u weet of u moet overstappen en hoe lang u hier de tijd voor heeft. Het is verstandig om een iets ruimere reistijd aan te houden, zodat u ook bij onvoorziene vertraging nog ruim op tijd bent voor uw vlucht.
Schiphol Travel Taxi+
Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen. U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Wilt u reizen met de Schiphol Travel Taxi? Wij regelen het graag voor u! Neem contact met ons op door te bellen of vul ons contactformulier in.
Gratis KLM Busservice+
Bent u woonachtig in het zuiden of in het oosten van Nederland? Dan is het misschien interessant voor u om gebruik te maken van de gratis KLM Busservice. U reist in een comfortabele touringcar inclusief koffie, thee en/of water. Heeft deze touringcar onverhoopt vertraging? Dan boekt KLM u kosteloos om naar een volgende vlucht. Uw chauffeur heeft rechtstreeks contact met KLM op Schiphol. Zie voor meer informatie over de opstapplaatsen, de dienstregeling en de voorwaarden de website van KLM.
Van der Valk Schiphol A4 Hotel+
Vliegt u vroeg in de ochtend of komt u laat in de avond terug? Boek dan een overnachting in het Van der Valk Schiphol hotel. Dit hotel ligt op 10 kilometer van Schiphol Airport en biedt een gratis shuttle service van en naar het vliegveld tussen 05.00 uur en 23.40 uur. Buiten deze tijden betaalt u € 7,50 per volwassene voor een enkele reis. Op de website van het Van der Valk Schiphol Hotel vindt u de vertrektijden van de shuttle. Over parkeerkosten hoeft u zich geen zorgen te maken: u mag uw auto 31 dagen gratis parkeren op het terrein van het hotel!
Wees op tijd aanwezig op Schiphol+
Reist u binnen Europa? Zorg dan dat u twee uur voor het vertrek van uw vlucht aanwezig bent op Schiphol. Wanneer u een intercontinentale vlucht maakt, wordt er geadviseerd om drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op het vliegveld. In de mei- en de zomervakantie moet u rekenen op extra drukte op Schiphol, het is dan verstandig om nog een uur bij de adviestijd op te tellen: drie uur voor vluchten binnen Europa en vier uur voor intercontinentale vluchten.