050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Reistips

Uw reisleider

Als u een groepsreis van SRC maakt, dan viert u vakantie met de beste reisleiders. Maar… waar ontmoet u uw reisleider eigenlijk? Hieronder hebben we de mogelijkheden op een rijtje gezet! Daarnaast ontvangt u een kleine week voordat u op reis gaat, van ons een e-mail met meer specifieke informatie over waar u de reisleider gaat ontmoeten.

Reistips - reisleider
Als u de reisleider niet kunt vinden, blijf dan in de aankomsthal staan. De reisleider komt u daar zoeken!

Busreizen

Als u een busreis vanuit Nederland maakt, dan ziet u onze reisleider bij een van de twee opstapplekken. Mocht de reisleider op de eerste opstapplek niet aanwezig zijn, dan verzorgt de chauffeur de administratie. Onze touringcars hebben een duidelijk zichtbaar SRC-uiterlijk, u hoeft niet bang te zijn dat u met de verkeerde bus meerijdt!

Vliegreizen

Maakt u een vliegreis? Dan zijn de mogelijkheden uitgebreider. Wij werken met reisleiders die zowel in Nederland als in het land van bestemming wonen. Mocht de reisleider met u meereizen vanuit Nederland, dan zou het kunnen dat u voor de vlucht vertrekt al kennis hebt gemaakt met de reisleider.

Is dat niet het geval? Geen nood, dan is de reisleider waarschijnlijk aanwezig bij de bagageband op de luchthaven van bestemming. U ziet hem dan al van verre staan, met een klembord met daarop het SRC-logo. Let ook goed op of u een groepje reizigers ziet staan: grote kans dat het uw groep is! Ziet u bij de bagageband geen reisleider of een groepje reizigers dat uw groepsgenoten zouden kunnen zijn? Dan vindt u ze waarschijnlijk vlak buiten de douane, in de aankomsthal, uw reisleider is ook daar te herkennen aan een klembord met het SRC-logo erop.

Het kan natuurlijk gebeuren dat u de reisleider niet ziet staan. De reisleider is in dat geval op zoek naar u en het is daarom belangrijk dat u in dit geval niet zelf op zoek gaat naar de reisleider. Verlaat de aankomsthal dus niet! Als u niet aan de wandel gaat en in de aankomsthal blijft wachten komt alles goed. Mocht u er toch niet op vertrouwen of de reisleider u vindt, dan kunt u in de aankomsthal bellen met ons telefoonnummer dat dag en nacht te bereiken is: 0031 50 - 3 123 123.