050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Autovakanties Frankrijk - Toer met uw voiture door la douce France

Frankrijk is een perfect vakantieland, zeker als u la douce France met uw eigen auto wilt verkennen. Uitgestrekte landbouwvelden met goudgeel wuivend graan en zonnebloemen, glooiende heuvels met groene wijngaarden en berghellingen met uitgestrekte bossen en eindeloze vergezichten: tijdens een autovakantie Frankrijk kunt u ontspannen toeren over smalle weggetjes door dit prachtige landschap. En in dit fraaie decor bewondert u sprookjesachtige kastelen, charmante wijndorpjes met vakwerkhuizen en heerlijke cultuurrijke steden waar het verleden nog tastbaar is. Daar voegen de Fransen dan nog het ‘savoir vivre’ aan toe: het weten (hoe) te leven. Hier kunt u volop genieten van het goede leven: van wereldberoemde wijnen uit de Bourgogne en de Elzas, van heerlijke baguettes met romige patés en van smaakvolle streekgerechten. En dat maakt uw Tour de France nog mooier. Dus reis af naar het zonnige zuiden en toost met een goed glas wijn op een geslaagde autovakantie in Frankrijk!

Zorgeloos genieten tijdens een autovakantie in Frankrijk

Leven als een god in Frankrijk, wie wil dat nu niet? En zeker tijdens uw vakantie wilt u ontspannen en genieten van een mooi glas wijn en een heerlijk Frans kaasje op een zonnig terras en op uw gemak slenteren door de nauwe straatjes van middeleeuwse stadjes. Uw autovakantie naar Frankrijk en de voorbereiding daarvan mogen dus zeker geen stress zijn. Daarom hebben wij voor u de mooiste autovakanties door Frankrijk samengesteld. Heerlijke weekjes weg naar bekende Franse regio's als de Bourgogne, de Loire, de Champagne en de Elzas, waarbij u met uw eigen auto rondtoert door het land van wijn, stokbroden en romantische chansons.

Deze autovakanties hebben meer om het lijf dan alleen een hotel, zoals u soms bij andere reisorganisaties ziet. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voor u de mooiste chambre d'hôtes uitgezocht en de beste reisroutes door Frankrijk uitgestippeld, zodat u geniet van une bonne vacance. Zonder een eindeloze online zoektocht, zonder het doorspitten van reisgidsen weet u nu zeker dat u het mooiste van la douce France gaat ontdekken. Want wie wil nu niet champagne proeven in Épernay, tijdens een boottocht over de Loire een sprookjesachtig kasteel bewonderen, met een e-bike toeren door de wijngaarden van de Bourgogne of wandelen over de toppen van de Vogezen?

Een autovakantie Frankrijk van SRC Reizen is très spécial! Het biedt u alle comfort van een goed georganiseerde individuele reis, maar u heeft zelf het stuur in handen! Wilt u stoppen bij dat leuke restaurantje langs de route voor een uitgebreide lunch? Gaat u liever met de e-bike toeren door de charmante wijndorpjes van de Elzas? Geen probleem, u bepaalt zelf uw dagindeling! Onze reisroutes bestaan uit talloze tips en suggesties zodat u in ieder geval weet wat u niet mag missen. Maar draait u de dagen liever om, wilt u later of juist vroeger op de dag starten? Pas de problème: het is uw vakantie! En wilt u langer genieten van la douce France, ook dat is mogelijk. U kunt de autorondreis Frankrijk altijd verlengen op de mooiste plekken.

De voordelen van een Frankrijk autovakantie

Tijdens een Frankrijk autovakantie van SRC Reizen kunt u heerlijk zorgeloos genieten, want alles is al voor u geregeld: de sfeervolle chambre d'hôtes, een afwisselend excursieprogramma en talloze tips om er een heerlijke vakantie van te maken! De prachtige reisroutes door la douce France zijn zo uitgestippeld, dat u niet alleen de culturele hoogtepunten ziet, maar dat ook uw smaakpapillen gestreeld worden. Een autovakantie in Frankrijk is tenslotte ook culinair genieten! Maar ook binnen het excursieprogramma heeft u alle vrijheid om zelf uw tijd in te delen. Talloze tips helpen u op weg om er uw ideale autovakantie van te maken! De reisafstanden per dag zijn zo gekozen dat u tijd overhoudt om nog een extra kasteeltje te bezoeken, om heerlijk te lunchen in dat charmante wijndorpje of om eerder bij uw vakantieadres aan te komen zodat u nog even met een boek en een glas wijn kunt ontspannen in de tuin van uw sfeervolle chambre d'hôtes.

De voordelen van een autorondreis Frankrijk van SRC hebben we overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  1. U reist met uw eigen auto naar Frankrijk en dat geeft u alle vrijheid om de verschillende Franse regio's op uw eigen manier te ontdekken.
  2. De route van de autorondreis is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van Frankrijk zeker niet zult missen.
  3. Wij hebben voor u kleinschalige en sfeervolle chambre d'hôtes geselecteerd die bijdragen aan uw vakantiebeleving.
  4. Enkele excursies zoals een wijnproeverij of een boottocht zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken.
  5. Uw autovakantie Frankrijk is inclusief ondersteuning van SRC en van onze vertegenwoordiger ter plaatse.
  6. U kunt desgewenst een upgrade naar een hogere hotelklasse boeken.
  7. Als u graag nog langer van Frankrijk wilt genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen.

Kortom, met een autovakantie van SRC heeft u alle vrijheid om uw vakantie zo in te richten als u dat wilt, maar daarnaast heeft u toch de zekerheid van een goed georganiseerde autorondreis! Of u nu geniet van duizelingwekkende vergezichten tijdens een autovakantie door de Vogezen, de wijngaarden rond Reims verkent tijdens een autovakantie in de Champagne of deze zomer met een kano vaart langs zandbanken met broedvogels tijdens een autovakantie in de Loire: u kunt er vanuit gaan dat uw autovakantie naar Frankrijk tot in de puntjes geregeld is! Gaat u mee op een bon voyage?

Boek een autovakantie Frankrijk bij SRC Reizen

De voordelen van onze autovakanties naar Frankrijk spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 38 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 15 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek uw autovakantie Frankrijk bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een autovakantie door de Elzas langs karakteristieke wijndorpjes met vakwerkhuizen, verkent u de wijngaarden van de Côte d’Or tijdens een autovakantie in de Bourgogne of ontdekt u deze zomer de sprookjesachtige Franse kastelen tijdens een autovakantie langs de Loire? Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen Frankrijk. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!