050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Fly drives Oman

Fly drive Oman – ontdek Oman met een huurauto

Oman ontdekken met een huurauto is een unieke ervaring die u absoluut niet wilt missen! Het landschap van Oman heeft groene oasen, uitgestrekte woestijnen en oude dorpjes. Vooral de hoofdstad Muscat is een prachtige stad waar veel te ontdekken valt. Of verkent u tijdens uw vakantie in Oman liever de geheimzinnige wadi’s, de lege rivierbeddingen in diepe kloven tussen gigantische bergen? Waar u ook voor kiest, u zult zeker genieten van de rijke cultuur, het zonnige klimaat en de gastvrijheid van Oman! En wilt u nog meer uit uw autovakantie in Oman halen? Combineer dan uw fly drive naar Oman met Dubai. Geniet in Dubai van de prachtige stranden en de boulevard van Dubai Creek.

Beleef de natuur van Oman tijdens een autorondreis

Wanneer u tijdens een fly drive Oman de door ons uitgestippelde route volgt met uw huurauto, kunt u genieten van oude lemen dorpjes, paleizen in steden, uitgestrekte woestijnen, witte palmstranden en imposante bergmassieven. Vooral in het oosten van Oman maakt u kennis met wondermooie kustgebieden. Zo ligt Muscat pal aan de golf van Oman en tussen het Hajargebergte. Ontdek in deze bruisende stad de vele monumenten, moskeeën en de oorspronkelijke Omaanse architectuur. Wanneer u het mooiste van Muscat bewondert heeft, reist u door naar het oostelijke Sur. Parkeer uw huurauto aan de kust en geniet van de bedrijvigheid in het vissersplaatje Sur. Elke ochtend wordt hier de vers gevangen vis verhandeld. Een echte must see! Wanneer u de kust verkent heeft stapt u weer in uw huurauto om naar het binnenland te toeren.

Na een autorit door het uitgestrekte landschap van Oman wacht er in de Wahiba Sands een luxe tent in een woestijnkamp op u. Naast het kamp liggen hoge zandduinen zodat u de zonsondergang kunt bewonderen: een onvergetelijke ervaring! De route van de fly drive brengt u langs nog meer mooie bezienswaardigheden van Oman, waaronder het fort van Nirzwa. Via een smalle trap klimt u helemaal naar de top waar uw inspanning wordt beloond. U zult genieten van een prachtig uitzicht over de stad en de bergen. In de verte ligt alweer het volgende hoogtepunt van deze fly drive: het indrukwekkende 17-eeuwse kasteel van Jabrin. De plafonds zijn versierd met prachtige islamitische afbeeldingen. Als u weer verder reist naar Jebel Shams, komt u nog langs het dorpje Bahla dat bekend is om de traditionele Arabische pottenbakkerijen. De diepe Wadi Guhl, ook wel de Grand Canyon van Arabië genoemd, zal u daarna doen verbazen. Vergeet ook niet om een stop bij Wadi Bani Awf te maken!

Met een huurauto naar Oman en Dubai

Kortom, mogelijkheden genoeg om met een huurauto door Oman te reizen. Wat de beste reistijd naar Oman is? Elk seizoen in Oman heeft zijn charme. De zomermaanden zijn het heetst, de temperatuur kan oplopen tot ver boven de 40 graden. De koelste maanden zijn in december, januari en februari. Oktober en november zijn geschikte maanden om naar Oman te reizen, dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Oman en geniet zorgeloos! U zit namelijk zelf achter het stuur in een gehuurde auto en volgt de vooraf uitgestippelde route langs authentieke, prachtige en mysterieuze steden in Oman en de wondermooie natuur. Geniet van het uitzicht op de kust in het oosten van Oman en ontdek alle bezienswaardigheden van Oman om het meeste uit uw vakantie te halen.

Wilt u langer op vakantie? Combineer dan Oman met Dubai. Deze stad heeft het allemaal: avontuur, ontspanning en shoppen. Tijdens onze fly drive Dubai en Oman reist u met uw huurauto van het moderne Dubai met duizelingwekkende wolkenkrabbers via de rust en ruimte van de woestijn naar het fantastische Oman. U wilt vast het beroemde Palm Jumeirah eiland niet missen! Voor de kust zijn meerdere kunstmatige palmeilanden aangelegd die u kunt bezoeken.

Vergeet naast alle natuur- en cultuurschoon niet om te genieten van het heerlijke Omaanse leven! Proef het bekende gerecht hummus: een brij van sesam en kikkererwten. Daarbij wordt zoete thee en mierzoete koffie uit kleine glaasjes gedronken. De gezellige restaurants zijn hoogtepunten van uw fly drive. Naast de goede keuken zijn de Omani misschien wel de grootste schat van dit land: open, vriendelijk en gastvrij. Waar u ook heen toert in Oman, u zult deze reis nooit meer vergeten. Ontdek alle reizen naar Oman en laat u verrassen!

De voordelen van een fly drive Oman

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de door het landschap van Oman te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Oman van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat u ontspannen op reis gaat én niets mist van het prachtige Oman!

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Oman? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Oman te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van Oman zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Oman wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Pakt u straks de huurauto om op uw eigen tempo Oman te ontdekken?

Boek een fly drive Oman bij SRC Reizen

De voordelen van onze fly drives spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Oman bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!