050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Panama

Fly drive Panama – ontdek Panama met een huurauto!

Panama betekent in de indiaanse taal ‘overvloed aan vis’ omdat de oorspronkelijke bevolking voornamelijk van de visvangst leefde. Proeft u binnenkort de smakelijke vis tijdens een autorondreis door Panama? U zult naast de lokale gerechten genieten van de adembenemende groene natuur want in dat opzicht had het land net zo goed overvloed aan natuur kunnen heten! Van fantastische regen- en nevelwouden, langgerekte stranden tot diverse culturen: tijdens een fly drive door Panama kunt u in een korte tijd héél veel ontdekken. Toer door de schilderachtige omgevingen waar koffiebomen, citrusvruchten en kleurrijke bloemen groeien. Waar u ook heen rijdt, u zult zeker genieten van de rijke cultuur, het zonnige klimaat en de wonderschone natuur van Panama! Wilt u nog meer uit uw autovakantie halen? Combineer dan een fly drive naar Panama met buurland Costa Rica. Geniet in Costa Rica bijvoorbeeld van de regenwouden en de schitterende witte zandstranden in het nationale park Manuel Antonio.

Geniet van de natuur tijdens een autorondreis door Panama

Als u tijdens een fly drive door Panama de door ons uitgestippelde route met uw huurauto volgt, kunt u genieten van prachtige natuurverschijnselen zoals Bocas del Toro, het laaglandregenwoud Sarapiquí of het nevelwoud Chiriquí. Dit zijn geweldige must sees in Panama waarvan u ongetwijfeld zult genieten. Voor de Caribische kust ligt de exotische eilandengroep Bocas del Toro. U kunt hier eindeloos turen naar de azuurblauwe zee en de rijke fauna en flora. Met een beetje geluk spot u dolfijnen bij Dolphin Bay! Reis in uw eigen tempo naar het prachtige Red Frod Beach en bewonder de felgekleurde aardbeikikker. Neem uw duikbril en snorkel mee in uw huur auto zodat u de kleurrijke onderwaterwereld kunt aanschouwen!

Bent u nog nooit in de jungle geweest? Dan is een bezoek aan het laaglandregenwoud Sarapiquí en het nevelwoud Chiriquí echt een hoogtepunt tijdens uw vakantie in Panama. In deze prachtige groene bossen rijk aan vogels en dieren kijkt u uw ogen uit! De kans hier ’s morgens gewekt te worden door kwetterende vogels en de roep van een brulaap is groot!

Bezoek de hoofdstad van Panama op uw autovakantie

Natuurlijk kunt u niet terug naar huis gaan zonder Panama-Stad bezocht te hebben. De meeste mensen denken meteen aan het beroemde Panamakanaal bij de stad Panama. Het 80 kilometer lange iconische kanaal onderbreekt Noord- en Zuid-Amerika en verbindt de Stille Oceaan met de Atlantische Oceaan. Enorme schepen passeren de gigantische sluizen, het zorgt voor een erg indrukwekkend beeld. Parkeer uw huurauto en bezoek de enorme sluizen. Het is bijzonder om hier de schepen te zien.

Bezoek het historische centrum van Panama-Stad en wandel door alle oude straatjes om het koloniale verleden te verkennen. Wolkenkrabbers wisselen zich af met koloniale gebouwen zoals het klooster van Santo Domingo en de boog van Chato. Waar u ook naartoe rijdt tijdens uw fly drive in Panama, u zult deze reis niet meer vergeten!

Ga goed voorbereid op reis naar Panama

Heeft u zin in een lange vakantie? Overweeg dan om een fly drive Panama en Costa Rica te maken. Ga voorbereid op reis door de praktische informatie te lezen en ontdek wat u het beste aan kleding kunt meenemen! Lees ook wat de beste reistijd naar Panama is om heerlijk te kunnen genieten van uw vakantie.

De voordelen van een fly drive Panama

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over de door het glooiende landschap van Panama te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive naar Panama van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat u ontspannen op reis gaat én niets mist van het prachtige Panama!

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Panama? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Panama te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van Panama zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Panama wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Pakt u straks de huurauto om op uw eigen tempo Panama te ontdekken?

Boek een fly drive Panama bij SRC Reizen

De voordelen van onze fly drives spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Panama bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!