050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken

Rondreis Zuid-Italië: ontdek het authentieke zuiden van bella Italia

Heeft Rome geen geheimen meer voor u, heeft u wijn geproefd in Toscane en de Griekse tempels op Sicilië al bewonderd? Wilt u iets nieuws ontdekken in Italië? Ga dan met SRC Reizen naar de hak en de teen van de Italiaanse laars en geniet van de rust en de authentieke schoonheid van dit bel paese! Beleef la dolce vita in optima forma.

Voor veel toeristen houdt de kennismaking met Italië op bij Rome. En dat is zonde. Want in het zuiden van de Italiaanse laars ligt een onontdekt en ongerept paradijs. Mooie natuurgebieden, ruige kusten, authentieke dorpjes, levendige steden, veel zon en een verrukkelijke keuken. Dat zijn de ingrediënten van een heerlijke vakantie in Zuid-Italië. Dus laat u verrassen en ontdek met SRC Reizen Campanië, Apulië en Calabrië!

Scilla in Calabrië, Italië
Culturele groepsreizen
Culturele groepsreizen Zuid-Italië

Ontdek Zuid-Italië met de beste reisleiders! Geniet van de mooiste cultuur, de prachtigste verhalen en reis in een goed gezelschap naar heerlijke Campanië, Apulië en Calabrië! U heeft de keuze uit:

Napels en Zuid-Italië | 9 dagen v.a. 1.149Ongerept Calabrië | 8 dagen v.a. 1.298Kerst tussen Napels en Sorrento | 8 dagen v.a. 1.098Kerst in Zuid-Italië | 8 dagen v.a. 998

Bekijk alle groepsreizen naar Italië
Reizen in een groep vinden wij echt perfect, met onze medereizigers kunnen we direct alle ervaringen delen. En de reisleiders weten zo veel...
Alberobello in Apulië, Italië
Individuele reizen
Fly drives Zuid-Italië

Wilt u zorgeloos Zuid-Italië ontdekken, maar niet met een groep? Maak dan een goed georganiseerde fly drive en ontdek met uw huurauto heerlijk ontspannen de mooiste cultuur van Campanië en Apulië! U heeft de keuze uit:

Fly drive Apulië | 8 dagen v.a. 949Fly drive Napels en Apulië | 9 dagen v.a. 998

Bekijk alle fly drives naar Italië
Alle vrijheid om onze eigen gang gaan, maar wel alles perfect georganiseerd. Dat is gewoon heerlijk...

Wilt u ook de authentieke schoonheid van dit deel van de Italiaanse laars ontdekken? Wilt u de 10 must sees van Zuid-Italië verkennen? Maak dan een groepsreis of een fly drive van SRC Reizen en zie méér van uw vakantieland!