U bent hier: Home | Frankrijk
Frankrijk - Een cultureel en smaakvol verblijf

De beste reisleiders

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Frankrijk wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Frankrijk.

SRC-reisleidster Marjorie van Beekum
Marjorie van Beekum
Reisleidster sinds 2013
Bestemmingen: Italië, Frankrijk
‘Als ik later groot ben, ga ik in Italië wonen’, zei ik altijd. Het liep iets anders, maar de liefde voor Italië is er niet minder op geworden. Ik ben en blijf een ‘Italofiel’; de mensen, de taal, de kunst, de steden, het landschap, het eten... Het is een feest om door dit land te reizen en reizigers ‘mijn’ Italië te laten ontdekken.
Reisleidster Maria Lauret-Wiegerinck
Maria Lauret-Wiegerinck
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Frankrijk, Duitsland, Italië, Kroatië, Marokko
Na 21 jaar wonen en werken in Frankrijk woon ik inmiddels alweer 16 jaar in Nederland. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de reiswereld. Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend van aard, regel en organiseer graag, en bovenal houd ik van reizen, kijken en ontdekken. Dit enthousiasme deel ik graag met mijn gasten.
Reisleider Steven Bastmeijer
Steven Bastmeijer
Reisleider sinds 2004
Bestemmingen:Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Griekenland, Rusland, Amerika
Het liefst ben ik elke dag van de week en het hele jaar door op pad om mijn gasten het mooiste van de wereld te laten zien! Ik geniet zelf volop van de Italiaanse steden vol kunst, de musea van Duitsland en de paleizen van de Russische tsaren. Die liefde draag ik maar wat graag over op mijn gasten!
Reisleidster Maaike Raduzzi
Maaike Raduzzi
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Italië, Duitsland, Griekenland
Dat mijn moeder in Italië enkele verre familieleden had, vond ik lange tijd niet bijzonder interessant. Maar toen ik met de studie Kunstgeschiedenis begon, werd ik gegrepen door de Italiaanse kunstenaars en renaissance-denkers. En door het gevarieerde landschap, het uiterlijk vertoon, de nadruk op schoonheid en passie.
Reisleidster Adriënne Zijlstra
Adriënne Zijlstra
Reisleidster sinds 2006
Bestemmingen: Duitsland, Frankrijk, Polen, Groot-Brittannië
Daar sta ik, in Polen, niet ver van de Oostzee, oog in oog met de onneembare burcht van de ooit zo machtige Ridders van de Duitse Orde. Of in Schotland aan een meer, bij de imposante kasteelruïne die getuigt van het roemruchte verleden van de Schotse clans.