050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Bewonder het mooiste van Engeland, Schotland en Wales

Reisleidster Léonie:
‘Over Groot-Brittannië kan ik alleen maar in superlatieven praten. Hier vindt u een overdaad aan schoonheid: de meest adembenemende landschappen, de mooiste steden, de schitterendste landhuizen, de grootste kunstcollecties, de imposantste kathedralen en de meest romantische ruïnes. En last but not least: de altijd vriendelijke en behulpzame Britten met hun typische Britse humor. Tijdens deze grote ontdekkingsreis door Engeland, Wales en Schotland maakt u kennis met alle fascinerende aspecten van Groot-Brittannië.

In de traditie van de Grand Tour, uitgevonden door de Engelse adel om hun zonen op het Europese vasteland cultuur en wereldwijsheid bij te brengen, gaat u in een modern rijtuig op rondreis door Groot-Brittannië. U bezoekt legendarische steden als Oxford en Edinburgh, wandelt in het voetspoor van William Shakespeare en Jane Austen in Stratford-upon-Avon en Bath, dwaalt door pittoreske dorpjes als Bourton-on-the Water en Betws-y-Coed en bewondert de mooiste gotische kathedralen in Salisbury en York. De rijke historie van Groot-Brittannië komt met verhalen tot leven tijdens bezoeken aan Stonehenge, Hadrian’s Wall en de vele prachtige kastelen en landhuizen als Caernarfon Castle en Harewood House.

En waar u ook komt in Engeland, Wales en Schotland, altijd is het landschap overweldigend! Geen dag is hetzelfde: u ontdekt er donkere bossen die zo uit de avonturen van Robin Hood kunnen komen, ziet de groene ‘rolling hills’ met weilanden die door muurtjes gescheiden zijn in de Yorkshire Dales en bewondert het uitzonderlijke natuurschoon van de schilderachtige Cotswolds, het land van ‘The Hobbit’. Het landschap van Schotland doet hier nog een schepje bovenop: woeste (sneeuw)bergen, fjordachtige ‘firths’, spiegelende ‘lochs’, weidse ‘glens’ en de mysterieuze heide- en veenhellingen vormen het betoverende decor van de Schotse Highlands. Spectaculair!

In dit overweldigende, soms woeste, dan weer lieflijke decor geniet u niet alleen van cultuur met een hoofdletter C. Er is ook voldoende tijd voor een lunch met fish & chips, voor een pint of een ‘wee dram’ in een pub of voor thee met wat lekkers in een echte Engelse tea room. Want ook dat is Groot-Brittannië! De Britten zijn trots en zuinig op hun erfgoed, maar daarnaast ook vooruitstrevend, toonaangevend en hip. Deze tegenstelling maakt een bezoek aan Groot-Brittannië fascinerend. Dus pak uw koffers en ga mee, u zult zeker verrast worden tijdens uw vakantie!’

Pluspunten
vervoer in comfort class-touringcar
goede middenklassehotels
13x ontbijt en 8x diner
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Stonehenge en Salisbury
Stratford-upon-Avon, Oxford en Bath
Edinburgh en Glasgow
Bourton-on-the-Water en Cotswolds
Caernarfon Castle en Tintern Abbey
Betws-y-Coed in Snowdonia NP
Hadrian’s Wall
Glencoe en Fort William
Blair Castle en Queen’s View
York en Yorkshire Dales
Harewood House en Harrogate
College in Oxford
SRC -reisleidster Léonie
SRC-reisleidster sinds 2002
Tijdens verschillende ‘scenic routes’ genieten we volop van de prachtige landschappen in Engeland, Wales en Schotland!
Ontmoet onze beste reisleiders in Groot-Brittannië
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001
Reisleidster Astrid
Reisleidster sinds 1996
SRC-reisleidster Domitilla
Reisleidster sinds 2013
SRC-reisleidster Léonie
Reisleidster sinds 2002

De reis in het kort

Via Calais en Dover naar hotel in Reading
Stonehenge en Salisbury
Cotswolds, Bourton-on-the-Water en Stratford-upon-Avon
Bezoek aan Oxford
Bath en Tintern Abbey
Caernarfon Castle en Betws-y-Coed in Snowdonia National Park
Naar Schotland en Hadrian’s Wall
Naar Edinburgh
Glencoe, Fort William, Blair Castle en Queen’s View
Bezoek aan Glasgow met Kelvingrove Museum
Via Durham naar York
Harewood House, Yorkshire Dales en kuurstadje Harrogate
Wandeling York en via Newcastle aan boord van ferry naar IJmuiden
Aankomst in IJmuiden en via Amsterdam Sloterdijk naar Amersfoort

Reisbeschrijving

dag 1: Naar Groot-Brittannië

Vanuit Amersfoort rijden we via Breda naar Calais voor de oversteek naar Groot-Brittannië. In 90 minuten varen we naar het zuiden van Engeland. We rijden door naar ons hotel in Reading, waar we vier nachten verblijven. We dineren vanavond in het hotel. (ca. 590 km)

dag 2: Stonehenge en Salisbury

Al eeuwenlang roept het beroemde Stonehenge vragen op. Was het een tempel van de Romeinen of van de druïden of was het een duizenden jaren oud observatorium? En hoe zijn de soms wel 30 ton wegende steenblokken daar terechtgekomen? De neolithische steencirkel blijft vooralsnog een mysterie… Op deze ochtend kunt u zelf uw mening over dit fenomeen vormen wanneer we deze magnifieke werelderfgoedsite bewonderen. Vervolgens rijden we naar Salisbury voor een bezoek aan de 13e-eeuwse kathedraal met de hoogste kerktoren van Engeland! In de kerk bevindt zicht ook een van de vier originele manuscripten van de Magna Charta, het beroemdste document uit de Britse constitutionele geschiedenis. (ca. 205 km)

dag 3: Bourton-on-the-Water en Stratford-upon-Avon

We verkennen deze ochtend de Cotswolds, een streek van uitzonderlijke schoonheid. Hier vond de Engelse schrijver Tolkien inspiratie voor The Shire, het land van de Hobbits, uit zijn wereldberoemde trilogie The Lord of the Rings. Via het pittoreske Bourton-on-the-Water rijden we naar Stratford-upon-Avon, een charmant stadje idyllisch gelegen in het landelijke Warwickshire aan de rivier de Avon. Van het theater tot de 16e-eeuwse gebouwen: Stratford-upon-Avon is ondergedompeld in de historie van haar beroemdste inwoner, William Shakespeare. We bezoeken zijn geboortehuis, dat nu een klein museum is en zien zijn graf in de kerk van de Heilige Drie-eenheid. Na wat vrije tijd in de gezellige straatjes van Stratford, waar u vast een tea room vindt voor thee met wat lekkers, keren we terug naar ons hotel. (ca. 260 km)

dag 4: Literair Oxford

We bezoeken vandaag de beroemde universiteitsstad Oxford, de ‘city of dreaming spires’. Na een uitgebreide stadswandeling door het stijlvolle historische centrum brengen we een bezoek aan een van de befaamde colleges. In de middag heeft u tijd om het gezellige Oxford verder te verkennen. Voor het beste uitzicht over de wereldberoemde universiteitsstad gaat u naar de top van de 12e-eeuwse Carfax Tower. (ca. 80 km)

dag 5: Bath en Tintern Abbey

Het prachtige Bath staat in zijn geheel op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets. Van de badhuizen uit de Romeinse tijd tot aan gebouwen in de Georgian stijl: overal voelt u het rijke verleden van deze elegante badplaats. Jane Austen genoot van het drukke sociale leven in dit bruisende kuuroord voor de gegoede burgerij en deed hier inspiratie op voor haar sprankelende romans. In de loop van de middag zetten we koers naar Wales. We bezoeken er de betoverend mooie Tintern Abbey aan de oevers van de rivier de Wye. Bijna 500 jaar geleden werd deze cisterciënzerabdij - met de ontbinding van alle kloosterordes door de Britse koning Hendrik VIII - verlaten. De dakloze ruïne is al sinds de 18e eeuw een inspiratiebron voor tal van kunstenaars, waaronder de schilder William Turner. Na deze spirituele pracht wacht ons een lange rit naar ons hotel in Chester, waar we twee nachten verblijven. (ca. 375 km)

dag 6: Caernarfon Castle en Betws-y-Coed

Door het prachtige noorden van de Wales, deels langs de kust, rijden we naar Caernarfon. Al ruim 700 jaar houdt hier aan de oevers van de rivier de Seiont een imposant paleis-fort de wacht. Sinds 1911 vindt in dit kasteel de inhuldiging van de Prins van Wales plaats, de eerstgeboren zoon van iedere Britse koning of koningin. We bezoeken het indrukwekkende kasteel uitgebreid, waar diverse tentoonstellingen meer licht schijnen op de geschiedenis van het gebouw en de prinsen van Wales. Hierna maken we een prachtige rit door het bergachtige Snowdonia National Park, een episch landschap vol diepe valleien en grillige rotsen. Natuurlijk stoppen we in Betws-y-Coed, prachtig gelegen in een dichtbeboste vallei omgeven door hoge bergtoppen. Dit charmante ‘Alpendorp’ aan de rivier de Llugwy trekt al sinds de 19e eeuw reizigers uit alle windstreken aan. U kunt op deze avond op eigen gelegenheid in Chester dineren. (ca. 250 km)

dag 7: Naar Schotland en Hadrian’s Wall

We laten Wales achter ons en rijden noordwaarts richting Schotland. Ten oosten van Carlisle bezoeken we de restanten van Hadrian’s Wall, de beroemde Romeinse verdedigingsmuur van keizer Hadrianus die van kust tot kust Brittannia moest beschermen tegen invallen vanuit het noorden. De 117 kilometer lange stenen muur van ongeveer 3 meter dik vormde tot het einde van de 4e eeuw de noordelijke grens van het Romeinse Rijk en werd het symbool van de Romeinse macht in dit deel van het rijk. We bezoeken het Romeinse fort van Birdoswald, onderdeel van de verdedigingsconstructie, en bewonderen hier een van de langste bewaard gebleven stukken van de muur. Aan het einde van de middag bereiken we ons hotel in Dunkeld, waar we vier nachten verblijven. (ca. 540 km)

dag 8: Middeleeuws Edinburgh

We rijden naar de Schotse hoofdstad Edinburgh, dat vanwege zijn culturele rijkdom ook wel het Athene van het noorden wordt genoemd. Tijdens een stadswandeling zien we het imposante Palace of Holyroodhouse, de residentie van de Britse koning in Schotland. De legendarische Bonnie Prince Charlie heeft het paleis in de 18e eeuw veelvuldig bezocht. Aan de Royal Mile zien we St Giles’ Cathedral, een van de oudste gebouwen van Edinburgh waarvan sommige delen uit de 12e eeuw stammen. Hier begon met een preek van John Knox in Schotland de reformatie. De middag is ter vrije besteding. Vlak bij de gezellige winkelstraat Princess Street vindt u het National Scottish Museum, dat absoluut een bezoek waard is. Of bekijkt u toch liever de Schotse kroonjuwelen in Edinburgh Castle? Aan het historische Grass Market vindt u bekende pubs als The Last Drop, waar u terecht kunt voor een typische lunch van fish en chips of een lekkere pint! (ca. 190 km)

dag 9: The Highlands

Vandaag vormt het robuuste landschap van de Highlands het spectaculaire decor van ons programma. Via het zacht kabbelende water van Loch Earn en de hoge top van Ben More rijden we naar de dramatische schoonheid van Glencoe, letterlijk tranendal. Via de oevers van Loch Linnh, de langste zee-inham van Schotland, bereiken we Fort William. Na wat vrije tijd in de gezellige High Street voor de lunch vervolgen we onze weg naar Blair Castle: de oude zetel van de hertogen en graven van Atholl en de thuisbasis van Europa’s laatste overgebleven privéleger, de Atholl Highlanders. Natuurlijk brengen we ook een bezoek het schitterende Queen’s Viewpoint, een iconisch uitzicht op Loch Tummel. Toen koningin Victoria in 1866 een bezoek bracht, nam ze aan dat dit weidse uitzicht naar haar vernoemd was - maar ze had het mis. Waarschijnlijk is het uitzicht vernoemd is naar koningin Isabella, de eerste vrouw van Robert the Bruce. (ca. 290 km)

dag 10: Glasgow

Vandaag staat in het teken van een bezoek aan Glasgow, de stad van architect Charles Rennie Mackintosh. Deze Victoriaanse stad is de grootste stad van Schotland en is totaal anders dan het middeleeuwse Edinburgh, maar daarom niet minder fascinerend! Na een bezoek aan het Kelvingrove Museum, waar zowel de architectuur als de collecties bijzondere indruk maken, rijden we langs de hoogtepunten van Glasgow. We zien onder andere het Clyde Auditorium, het Schotse broertje van het Sydney Opera House. Aan de rivier de Clyde zien we ook het markante Glasgow Science Centre. Hierna heeft u tijd om de stad zelf verder te verkennen. Aan het begin van de avond keren we terug naar Dunkeld. Het diner is op deze avond niet inbegrepen. (ca. 230 km)

dag 11: Via Durham naar York

We verlaten Schotland en gaan naar Durham, een van de mooiste plaatsen van Noord-Engeland. We wandelen door het historisch centrum en bewonderen de prachtige 11e-eeuwse kathedraal. Samen met Durham Castle en de tussenliggende gebouwen maakt de kathedraal deel uit van UNESCO's werelderfgoed. Komen tijdens de stadswandeling de prachtige oude gebouwen en kleine straatjes u bekend voor? Dat kan zeker, Durham wordt namelijk regelmatig gebruikt als decor voor kostuumdrama’s als Downton Abbey en Victoria en de kathedraal fungeerde als stand-in voor de tovenaarsschool Hogwarts in de Harry Potter-films. Na de lunch vervolgen we onze route naar York, waar we twee nachten verblijven. (ca. 425 km)

dag 12: Harewood House en Harrogate

De levensstijl van de Britse adel, geportretteerd in diverse fraaie boeken en beroemde films en TV-series komt vandaag voor ons tot leven in Harewood House. De eerste baron van Harewood, liet het bouwen met het fortuin dat hij vergaard had in de suiker- en slavenhandel. Tijdens ons bezoek genieten we van de prachtig ingerichte zalen en kamers. Vergeet tussen alle overdaad niet naar de schilderijen en familieportretten te kijken, hier hangen ware meesterwerken tussen van Titiaan, Tinteretto, Turner en Picasso! Na dit bijzondere bezoek maken we een rondrit door de prachtige Yorkshire Dales. We genieten van het karakteristieke heuvelachtige Noord-Engelse landschap dat u in de jaren ’80, en recent weer langs ziet komen in de televisieserie rond dierenarts James Herriott. Onze volgende stop is het Victoriaanse kuurstadje Harrogate, in 2013 uitgeroepen tot een van de meest romantische plaatsen ter wereld. We wandelen door de prachtige openbare Valley Gardens en het stijlvolle Montpellier Quarter met winkels, cafés en restaurants. (ca. 130 km)

dag 13: Wandeling York en aan boord van ferry naar IJmuiden

Op deze ochtend maken we een laatste wandeling door York. Na deze rustige ochtend rijden we naar Newcastle waar we aan het einde van de middag aan boord gaan van de ferry die ons naar IJmuiden brengt. We overnachten op de ferry. (ca. 635 km)

dag 14: Naar huis

In de ochtend zetten we weer voet aan wal in Nederland. De touringcar brengt ons terug naar de uitstapplaatsen bij de stations van Amsterdam Sloterdijk en Amersfoort. (ca. 85 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Opstapplaatsen / uitstapplaatsen

De opstapplaatsen en -tijden voor deze reis zijn:
Amersfoort | vertrek 08.30 uur Station NS
Tourbushalte, hoek B.Wuytierslaan/Stationsplein
Breda | vertrek 10.00 uur Station NS Breda-Prinsenbeek
Parkeerterrein Hoge Mosten
Let op: op de terugreis wordt Breda als uitstapplaats niet aangedaan! U kunt in plaats van Breda op station Amsterdam Sloterdijk uitstappen.

Aankomsttijd in Nederland
Wij streven ernaar om aan het einde van de middag/begin van de avond bij de uitstapplaatsen aan te komen zodat u nog in de gelegenheid bent om met het openbaar vervoer naar huis te reizen. Wij kunnen op voorhand hier echter geen tijdstip voor geven, aangezien dit afhankelijk is van het verkeer onderweg.

Extra overnachting
U kunt op eigen gelegenheid (met de auto of het openbaar vervoer) naar uw opstapplaats reizen. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om een extra overnachting voor en/of na uw vakantie te reserveren in NH Hotel Amersfoort of in Bastion Hotel Breda.

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels en ferry

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Nachtferry
Tijdens de overtocht Newcastle – IJmuiden verblijft u in een 2-persoonsbuitenhut, die is uitgerust met een badkamer met een douche en een toilet. Als u alleen reist, verblijft u in een 2-persoonshut voor alleen gebruik.

Penta Hotel Reading, Groot-Brittannië
Hotel Penta Reading - Reading
De historische markt- en universiteitsstad Reading ligt zo’n 65 kilometer ten westen van Londen en 40 kilometer ten zuiden van Oxford. In het centrum van Reading vindt u het Pentahotel met een 24-uurs receptie, een lift, een fitnessruimte, een bar en een restaurant. In de directe omgeving van het hotel zijn diverse horecagelegenheden en winkels. Op 750 meter lopen van het hotel is het treinstation, waarvandaan u een rechtstreekse verbinding met zowel Oxford als Londen heeft. De ruime (25 m²) airconditioned kamers beschikken over een badkamer met een douche en een toilet. In het hele hotel is gratis wifi.

Bekijk de website van Penta Hotel Reading
Best Western hotel The Queen at Chester, Engeland
Hotel The Queen at Chester - Chester
Tegenover het station van Chester vindt u hotel The Queen at Chester. Geopend in 1860 ten behoeve van de 1e klasse treinpassagiers bood het hotel onder andere onderdak aan Charles Dickens. In het hotel is een restaurant en een bar en ook in de directe omgeving kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Het hotel beschikt verder over een 24-uurs receptie, een lift en een fitnessruimte. Een wandelingetje van 1.300 meter brengt u in het hart van de knusse vestingstad. De kamers in The Queen hebben gratis wifi en een badkamer met een douche of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Best Western hotel The Queen at Chester
Dunkeld House Hotel in Dunkeld, Groot-Brittannië
Hotel Dunkeld House - Dunkeld
Dit hotel ligt in Dunkeld, op een terrein van ruim 100 hectare op het platteland van Perthshire. Het hotel is voorzien van een restaurant, een bar en een wellnesscentrum. Er is een lift aanwezig en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. De hotelkamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Dunkeld House Hotel
York Marriot Hotel
Hotel Delta Hotels by Marriott York - York
Het uitstekende York Marriott Hotel ligt in een prachtige omgeving uitkijkend over de renbaan aan de rand van York. Het recreatiecentrum van het Marriot biedt onder andere een verwarmd zwembad, spafaciliteiten en een tennisbaan. Het restaurant 'Cast Iron Bar & Grill' serveert internationale gerechten in een stijlvolle omgeving. Het hotel beschikt over een lift. Alle ruime kamers van dit viersterrenhotel zijn voorzien van een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn. Sommige kamers hebben een balkon en bieden prachtig uitzicht op het parklandschap en de renbaan. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de website van York Marriott Hotel
DFDS Seaways
Ferry DFDS Newcastle - IJmuiden
De overtocht tussen Newcastle en IJmuiden wordt uitgevoerd door een cruiseschip van DFDS. Aan boord zijn twee restaurants, verschillende bars, een bioscoop en een casino. Tevens worden er shows met dans en live muziek verzorgd. U verblijft in een 2-persoonsbuitenhut ,die is uitgerust met een badkamer met een douche en een toilet. Als u alleen reist, verblijft u in een 2-persoonshut voor alleen gebruik.

Bekijk de website van DFDS Seaways

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

NH Hotel Amersfoort
Hotel NH Amersfoort - Amersfoort
NH Hotel Amersfoort ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum en het station. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een terras, een 24-uursreceptie, een lift, gratis wifi, een wekservice en parkeergelegenheid (tegen betaling). De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn. Het ontbijt wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd van 7.00 - 10.00 uur, op zaterdag van 8.00 - 11.00 uur en op zon- en feestdagen van 8.00 - 12.00 uur. Indien u voor de start van het ontbijt vertrekt kan het hotel een ontbijtpakket verzorgen.

Bekijk de website van NH Hotel Amersfoort
Bastion Hotel Breda
Hotel Bastion Breda - Breda
Bastion Hotel Breda ligt naast de A16/afslag 17 en op enkele minuten loopafstand van het station Prinsenbeek. Het centrum is met het openbaar vervoer binnen 10 minuten te bereiken. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, een bar, een terras, een 24-uursreceptie, een lift, gratis wifi, wekservice en gratis parkeergelegenheid. De comfort kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Bastion Hotel Breda

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek)
Maximaal 29 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.