050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Reizen met privéchauffeur en gids - Zorgeloos genieten op vakantie

Ontdek tijdens een privéreis met chauffeur en gids uw favoriete vakantielanden! Tijdens de privéreizen van SRC bent u van alle gemakken voorzien: uw privéchauffeur rijdt u langs de mooiste plekken van uw vakantieland terwijl uw eigen gids u van de mooiste verhalen voorziet over alle bezienswaardigheden. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten!

Privéreizen met chauffeur en gids van India tot Bhutan

Met een privéreis met privéchauffeur en gids, ontdekt u de wereld met uw eigen reisgezelschap en op uw eigen manier, maar bent u wel voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis! Wij hebben voor u de mooiste vakantiebestemmingen en routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. Natuurlijk ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van uw vakantieland, de zogenaamde must sees, maar ook onbekendere highlights worden bezocht. U reist dus als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige privéreis met chauffeur en gids door Zuid-India? Deze rondreis neemt u mee naar het land van de Tamils, waar alles u herinnert aan de rijke religieuze geschiedenis van de regio. Uw privéchauffeur rijdt u in een privéauto langs de oeroude tempelruïnes, kleurrijke hindoetempels en uitgestrekte theeplantages. Dat u nog onbekend bent met de verhalen over deze regio maakt niet uit: een lokale gids vertelt u meeslepende verhalen waardoor u India leert kennen!

Of zoekt het liever nog verder weg en maakt u een avontuurlijke privéreis met chauffeur en gids naar Bhutan? Reis met verschillende privéchauffeurs van hotel naar hotel en bezoek onderweg de mooiste bezienswaardigheden die Bhutan te bieden heeft. Deze must sees bezoekt u uiteraard met een lokale privégids die u de nodige achtergrondverhalen en anekdotes kan vertellen en daarmee uw vakantieland tot leven brengt!

De voordelen van een reis met een privéchauffeur en privégids

Met onze individuele reizen met privéchauffeur en gids kunt u vele exotische bestemmingen verkennen! Uw chauffeur brengt u met een privéauto van de ene naar de andere plaats bijgestaan door een of meerdere gidsen die u bij de bezienswaardigheden van alle informatie voorziet. Samen laten zij u de fraaiste monumenten en de mooiste plekjes van uw vakantieland zien. U kunt samen met de privéchauffeur overleggen hoe lang en waar u wilt stoppen, zodat uw vakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Tijdens een individuele reis met een privéchauffeur die ook uw gids is, ontdekt u de meest exotische vakantieoorden dus op uw eigen manier en op uw eigen tempo. Wij hebben voor u de beste routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt, en natuurlijk zal uw privéchauffeur en tevens uw gids u tijdens de autorondreis wijzen op lokale bijzonderheden. Wat precies de voordelen zijn van onze privéreizen met chauffeur en gids? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet.

1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken met uw privéchauffeur en gids
2. De route is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland optimaal kunt ontdekken
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, hotels en natuurlijk de chauffeur en gids, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn geregeld en u kunt extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket en ondersteuning van onze lokale vertegenwoordiger
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse
7. U heeft de mogelijkheid om uw reis te verlengen met of zonder chauffeur en gids

Een privéreis met chauffeur en gids van SRC staat dus garant voor een onbezorgde en unieke vakantie. Het belangrijkste: u hoeft zich geen zorgen te maken over de route, want uw privéchauffeur kent de weg en uw gids vertelt u de mooiste verhalen bij de bezienswaardigheden! Gaat u mee op een privéreis met chauffeur en gids van SRC Reizen?

Boek een privéreis met chauffeur/gids bij SRC Reizen

De voordelen van onze individuele reizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een privéreis met chauffeur/gids bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een privéreis met chauffeur en gids door Colombia langs kleurrijke steden zoals Bogotá en Cartagena, verkent u de chaotische en drukke straten van Delhi tijdens een privéreis met chauffeur en gids door India, of reist u liever af naar Afrika om prachtige safari's te maken en de bijzondere lemuren te spotten tijdens een privéreis met chauffeur en gids door Madagaskar? Laat u verrassen door de diversiteit van onze privéreizen met chauffeur en gids!