Reizen met privéchauffeur en gids - Zorgeloos genieten op vakantie

Ontdek tijdens een privéreis samen met uw eigen chauffeur en gids uw favoriete vakantielanden! Tijdens de privéreizen van SRC bent u van alle gemakken voorzien: uw privéchauffeur rijdt u langs de mooiste plekken van uw vakantieland terwijl uw eigen gids u van de mooiste verhalen voorziet over alle bezienswaardigheden. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten!

Privéreizen met chauffeur en gids van India tot Myanmar

Met een individuele reis, met privéchauffeur en verschillende lokale gidsen, ontdekt u de wereld met uw eigen reisgezelschap en op uw eigen manier, maar bent u wel voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis! Wij hebben voor u de mooiste vakantiebestemmingen en routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. Natuurlijk ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van uw vakantieland, de zogenaamde must sees, maar ook onbekendere highlights worden bezocht. En alle ‘reislogistieke’ zaken zijn voor u geregeld: de (eventuele binnenlandse) vluchten, de hotels en dus die privéchauffeur en gids! U reist dus als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige privéreis naar het chaotische en kleurrijke Zuid-India? Deze rondreis neemt u mee naar het land van de Tamils, waar alles u herinnert aan de rijke religieuze geschiedenis van de regio. Uw privéchauffeur rijdt u in een privéauto langs de oeroude tempelruïnes, kleurrijke hindoetempels en uitgestrekte theeplantages. Dat u nog onbekend bent met de verhalen over deze regio maakt niet uit: een lokale gids vertelt u meeslepende verhalen waardoor u India leert kennen!

Of zoekt het liever nog verder weg en maakt u een avontuurlijke privéreis met chauffeur en gids naar het mystieke Myanmar? Reis met verschillende privéchauffeurs van hotel naar hotel en bezoek onderweg de mooiste bezienswaardigheden die Myanmar te bieden heeft. Deze must sees bezoekt u uiteraard met een lokale privégids die u de nodige achtergrondverhalen en anekdotes kan vertellen en daarmee uw vakantieland tot leven brengt!

De voordelen van een reis met een privéchauffeur en privégids

Met onze individuele reizen met privéchauffeur en gids kunt u vele exotische bestemmingen verkennen! Uw chauffeur brengt u met een privéauto van de ene naar de andere plaats bijgestaan door een of meerdere gidsen die u bij de bezienswaardigheden van alle informatie voorziet. Samen laten zij u de fraaiste monumenten en de mooiste plekjes van uw vakantieland zien. U kunt samen met de privéchauffeur overleggen hoe lang en waar u wilt stoppen, zodat uw vakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Maar er zijn nog veel meer redenen waarom een privéreis een aanrader is: uw vlucht en de hotels zijn voor uw geboekt en de route is voor u uitgestippeld. Wanneer u graag een luxere vakantie wil maken, dan heeft u ook de optie om een upgrade te doen naar een betere hotelkamer. Vaak zijn enkele excursies voor u georganiseerd en kunt u daarnaast nog kiezen uit meerdere extra excursies. Zo kunt u zich zonder zorgen laten overspoelen met al het moois dat uw vakantieland u te bieden heeft. En kunt u er geen genoeg van krijgen? Dan kunt u uw reis verlengen, aan het strand of met een extra excursieprogramma!

Wij zullen u kortom van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal kunt genieten van uw reis. Stop met dromen en boek een reis met privéchauffeur en gids bij SRC!