050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Cultuurvakanties

Cultuurvakanties - Duik in de cultuur van uw vakantieland

Een land ontdekken, kennismaken met een volk en zijn gebruiken, geschiedenis en taal. Dat is de essentie van onze cultuurvakanties. Wij willen u een land niet alleen laten zien, maar er ook uitgebreid over vertellen. Prachtige verhalen van onze enthousiaste reisleiders geven u een beeld van de mensen die er wonen en gewoond hebben, van hun kunst, hun taal, hun gewoontes en hun gebruiken. De SRC-reisleider toont u zo de veelzijdigheid van uw vakantieland en brengt u oog in oog met cultuur van uw reisbestemming.

Of u nu een cultuurvakantie maakt naar Noorwegen, Italië, Spanje of Ierland op één ding kunt u rekenen: uw reis wordt begeleid door de beste Nederlandssprekende reisleiders! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Uw vakantie wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! En u komt ook nog eens boordevol verhalen thuis!

Onze reisleiders brengen uw cultuurvakantie tot leven

Onze deskundige en vooral enthousiaste reisleiders brengen tijdens een cultuurvakantie met verhalen, wetenswaardigheden en anekdotes het land dat u bezoekt tot leven. Zij vertellen u niet alleen de feiten uit de boekjes, maar wijzen u juist ook op plaatselijke gebruiken en lokale specialiteiten en leren u zo uit eigen ervaring meer over uw vakantieland. Daarnaast zijn zij natuurlijk ook uw gastheer of -vrouw en staan zij u graag met raad en daad terzijde. De SRC-reisleider geeft zo vorm aan uw cultuurvakantie en levert een essentiële bijdrage aan het welslagen van uw reis.

Naar welke prachtige reisbestemming mogen onze reisleiders u meenemen? Wordt het een cultuurvakantie naar Spanje met Qurina, naar Italië met Leny, naar Rusland met Bart of naar Griekenland met Astrid? Of reist u liever met Frits door China, met Claudia door Iran, met Noël naar Amerika of met Léonie naar Oostenrijk? Welke cultuurvakantie u ook kiest, u weet zeker dat u met SRC méér ziet van uw vakantieland!

De voordelen van een cultuurvakantie van SRC Reizen

Een cultuurvakantie van SRC is een aangename ontdekkingstocht door een land, stad of regio, waarbij het excursieprogramma een goed beeld geeft van alle facetten van uw vakantieland. Het dagprogramma is goed gevuld met stadswandelingen, rondritten en bezoeken aan kerken, opgravingen, musea en excursies naar andere bezienswaardigheden, waarbij een goede balans tussen cultuur, natuur en lokale gebruiken voorop staat. U ziet uiteraard de hoogtepunten, maar ook de nog niet door het toerisme ontdekte plekjes. Natuurlijk is er in het programma van de cultuurvakantie ook tijd om zelf een stad of land te verkennen. Uw eigen beleving vormt immers een even essentieel onderdeel van uw vakantie als de geestdriftige verhalen van uw reisleider.

Dit complete excursieprogramma is inclusief bij onze cultuurvakanties. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moet u vaak ter plaatse nog bijbetalen voor de excursies. Ook is op veel van onze reizen naast het ontbijt ook het diner inbegrepen. Mocht dit niet het geval zijn, dan weet u zeker dat uw hotel zodanig gelegen is dat u makkelijk zelf op zoek kunt naar een leuk eetadresje! Een cultuurvakantie betekent dus een geheel verzorgde reis waarbij u kunt rekenen op prachtige culturele excursies die begeleid worden door een van onze reisleiders soms bijgestaan door een lokale gids. Het enige dat u hoeft doen, is genieten!

Een cultuurvakantie van SRC is kortom een perfecte manier om een land beter te leren kennen. De vele excursies en de boeiende verhalen van onze reisleiders zorgen ervoor dat het land en zijn cultuur voor u tot leven komen. Boek een cultuurvakantie bij SRC en ontdek het zelf!

Boek een cultuurvakantie bij SRC Reizen

De voordelen van onze cultuurvakanties spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een cultuurvakantie bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Reist u straks met de bus naar ons buurland voor een cultuurvakantie in Duitsland om de prachtige hanzesteden van dit land te bewonderen, zit u straks op een terrasje met een heerlijke glas Italiaanse wijn tijdens een cultuurvakantie naar Italië, of zoekt u het wat verder weg en laat u zich overweldigen door wereldsteden zoals Washington en New York tijdens een cultuurvakantie naar Amerika? Laat u verrassen door de diversiteit van onze cultuurvakanties. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!