050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Privéreizen met chauffeur Jordanië

Privéreis Jordanië – ontdek de schoonheid van Jordanië

Ontdek alle betoverende geheimen van Jordanië tijdens een privéreis met een auto met chauffeur! Uw privéchauffeur neemt u tijdens deze reis mee naar dit betoverende land in het Midden-Oosten en laat u in een ontspannen sfeer de mooiste plaatsen zien. Wilt u graag de Rode Zee bewonderen, wandelen door de roze stad Petra of Mount Nebo beklimmen? Terwijl uw privéchauffeur u rond rijdt door Jordanië kunt u genieten van al deze unieke bezienswaardigheden. Prachtige landschappen worden afgewisseld met eeuwenoude culturele monumenten. Imposante bouwwerken uit elke periode van de geschiedenis brengen het verleden weer tot leven. Boek een privéreis naar Jordanië en de vriendelijke bevolking zal u gastvrij ontvangen!

Welke highlights bekijkt u op uw privéreis naar Jordanië?

De levendige hoofdstad van Jordanië, Amman, is een van de oudste bewoonde steden ter wereld! Moderne gebouwen worden afgewisseld met overblijfselen uit de oudheid: uw chauffeur neemt u mee naar een wereld vol schatten en kostbaarheden. Maak kennis met het Romeinse amfitheater, de King Abdullah-moskee en het interessante archeologische museum. Het museum bezit een indrukwekkende collectie van archeologische vondsten uit de regio, daterend uit de prehistorie tot aan de 15e eeuw. Het lijkt alsof u een sprong in de tijd maakt wanneer u het versierde aardewerk, de sieraden en munten en andere kunstvoorwerpen ziet!

Wilt u nog verder de geschiedenis induiken? Rij dan met uw privéchauffeur naar het historische Jerash. Deze stad kende een grote bloei in de 1e en 2e eeuw: er werden wegen aangelegd waardoor het handelsverkeer in grote vlucht toenam. U kunt indrukwekkende resten van het forum, het theater en verschillende tempels bewonderen! Toer naar Umm Qais en geniet van het eindeloze uitzicht over het meer van Tiberias en de Jordaanvallei. In de 3e eeuw hebben de Romeinen de stad gesticht, maar u kunt vandaag de dag nog steeds de overblijfselen bewonderen!

Ontdek met een gids de antieke stad Petra

Wist u dat Petra is gekozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen? Deze stad is een onmisbare bezienswaardigheid in Jordanië tijdens uw privéreis met chauffeur! Op uw eigen tempo wandelt u met een Engelssprekende gids door de unieke stad die tussen gigantische rotswanden ligt. Waan u in het rijk van de Nabateeërs: hun paleizen, badhuizen en tempels zijn uit rotsen gehouwen en een lust voor het oog. Wellicht heeft u foto’s gezien van deze bijzondere stad, maar de werkelijkheid zal dat beeld overtreffen!

Vergeet niet om tijdens uw privéreis naar Jordanië de overheerlijke falafel te proeven. De lokale gerechten zijn smaakvol en specerijen zoals komijn, za’atar en kardemom komen veel voor in de Jordaanse keuken. Maak uw privéreis compleet door heerlijk bereid lamsvlees, dadels en baklava te proeven! Ga goed voorbereid op reis door te lezen wat de beste reistijd naar Jordanië is. De andere praktische tips zullen uw vakantie naar Jordanië ook goed voorbereiden zodat u ontspannen op reis kan gaan!

De voordelen van een privéreis met chauffeur van SRC Reizen

Tijdens een individuele reis met privéchauffeur ontdekt u dus de meest exotische vakantieoorden op uw eigen manier als een moderne ontdekkingsreiziger. Wij hebben voor u de beste routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt, en natuurlijk zal uw privéchauffeur u tijdens de rondreis wijzen op lokale bijzonderheden. Wat precies de voordelen zijn van onze privéreizen met chauffeur? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken met uw privéchauffeur
2. De route is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland optimaal kunt ontdekken
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, hotels en natuurlijk de chauffeur, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn geregeld en u kunt extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket en ondersteuning van onze lokale vertegenwoordiger
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse
7. U heeft de mogelijkheid om uw reis te verlengen met of zonder chauffeur
Een privéreis met chauffeur van SRC staat dus garant voor een onbezorgde en unieke vakantie waarbij u op uw eigen tempo het land leert kennen. Het belangrijkste: u hoeft zich geen zorgen te maken over de route, want uw privéchauffeur kent de weg! Gaat u mee op een privéreis naar Jordanië van SRC Reizen?

Boek een privéreis met chauffeur bij SRC Reizen

De voordelen van onze privéreizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een privéreis met chauffeur bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een privéreis door Jordanië waar u de magische rozerode stad Petra bezoekt en de vriendelijke bevolking leert kennen, verkent u Indonesië tijdens een rondreis over de klein Sunda-eilanden, of ontdekt u onder andere het roerige verleden van Cambodja tijdens een privéreis in Vietnam en Cambodja? Laat u verrassen door de diversiteit van onze privéreizen!