Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Win een vakantie voor 2 naar Cuba
Altijd al het echte Cuba willen ontdekken? Dan is dit je kans! Doe mee met de "Deel en win-actie"op Facebook! Meer info
De SRC-reiskrant bij de Volkskrant!
Op zaterdag 18 maart vindt u de SRC-reiskrant als bijlage bij de Volkskrant! Meer info

Cultuurvakantie India

Ontdek India met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van India. Kies voor een cultuurvakantie naar India, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

India: onvergetelijk en kleurrijk

Reis mee naar India: het land met grote metropolen als New Delhi en Mumbai, de schitterende Taj Mahal en het kleurrijke Rajasthan. Prachtige tempels herinneren nog altijd aan grote religies als het hindoeïsme en boeddhisme, die hier hun oorsprong vonden. Tijdens onze reizen naar India ontdekt u al deze betoverende plekken in ontelbare geuren en kleuren. Maar ook middeleeuwse forten en prinselijke paleizen tooien het landschap van dit schitterende land. Wilt u alles zien in en horen over India? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in India

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!

Reisleidster Diane

Reizen: 1

Kamelenfestival India

Cultuurvakantie

17 dagen v.a. € 2.198,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 17
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Jaipur, Udaipur, Jodhpur, Jaisalmer
  • Taj Mahal en Delhi
  • Verlenging in Varanasi
Reisperiode

v.a. 23.10.2017
tot 23.10.2017

Waardering
8,8
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar India? Boek bij SRC

Kennismaken met India. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar India is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaatse. Uw reis naar prachtig India wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!