Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Cultuurvakantie Cyprus

Ontdek Cyprus tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Cyprus heeft straks geen geheimen meer voor u!

Geniet van mediterraan Cyprus

Dankzij het aangename klimaat is het gehele jaar een ideaal moment om een cultuurvakantie naar Cyprus te maken. Naast een rijke geschiedenis met vele bezienswaardigheden, beschikt Cyprus ook over prachtige stranden en pittoreske vissersplaatjes. Tijdens uw vakantie op Cyprus ontdekt u het allemaal. U bewondert de prehistorische opgravingen van Khirokitia, bezoekt het klooster van het Heilige Kruis in het schitterende Troödosgebergte, wandelt door de straten van de hoofdstad Lefkosia en flaneert door de oude haven van Pafos. Reis mee naar Cyprus en toost met een honingzoete Commandariawijn op het eiland van Aphrodite. Wilt u alles zien in en horen over Cyprus? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders naar Cyprus.

Onze reisleider op Cyprus

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!

Reisleidster Claudia

Reizen: 1

Cyprus

Cultuurvakantie

8 dagen v.a. € 1.059,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Lefkosia, Larnaka, Lemesos
  • mozaïeken Kourion, UNESCO-stad Pafos
  • Troodosgebergte
Reisperiode

v.a. 12.09.2017
tot 17.10.2017

Waardering
8,7
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Cyprus bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Cyprus is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Cyprus en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Cyprus.