Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Vietnam

Ontdek Vietnam met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Vietnam willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een individuele reis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur en soms een gids ontdekt u het mooiste van Vietnam. Met SRC weet u één ding zeker: alle belangrijke zaken zoals vluchten, vervoer in een privéauto met chauffeur, de hotels en enkele excursies met gidsen zijn voor u geregeld. Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Vietnam. Gaat u mee?


Vietnam: privéreis door het pure Vietnamese leven

Levendige metropolen als Ho Chi Minh Stad en Hanoi worden afgewisseld met idyllische dorpjes en steden aan de kust van de Zuid-Chinese Zee. Ervaar het pure Vietnamese leven! Lokale bewoners zwaaien u vanuit hun houten huizen hartelijk toe als u hen voorbij fietst. Wacht niet langer en zet Vietnam boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met de individuele reizen van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Vietnam!

Privéreis Vietnam

Reizen: 1

Vietnam – privéreis met chauffeur

Individuele reis

18 dagen v.a. € 2.039,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • stadstour Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
  • fietstocht Hoi An, Mekong-delta
  • boottocht Halong Bay, Cu Chi-tunnels
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Vietnam bij SRC

Wilt u zelf Vietnam ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Vietnam, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Vietnam op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!