Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Individuele reizen Vietnam

Ontdek Vietnam met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Vietnam willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een individuele reis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur en soms een gids ontdekt u het mooiste van Vietnam. Met SRC weet u één ding zeker: alle belangrijke zaken zoals vluchten, vervoer in een privéauto met chauffeur, de hotels en enkele excursies met gidsen zijn voor u geregeld. Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Vietnam. Gaat u mee?


Vietnam: privéreis door het pure Vietnamese leven

Levendige metropolen als Ho Chi Minh Stad en Hanoi worden afgewisseld met idyllische dorpjes en steden aan de kust van de Zuid-Chinese Zee. Ervaar het pure Vietnamese leven! Lokale bewoners zwaaien u vanuit hun houten huizen hartelijk toe als u hen voorbij fietst. Wacht niet langer en zet Vietnam boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met de individuele reizen van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Vietnam!

Privéreis Vietnam

Reizen: 1

Vietnam – privéreis met chauffeur

Individuele reis

18 dagen v.a. € 2.039,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • stadstour Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
  • fietstocht Hoi An, Mekong-delta
  • boottocht Halong Bay, Cu Chi-tunnels
Reisperiode

v.a. 01.04.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Vietnam bij SRC

Wilt u zelf Vietnam ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Vietnam, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Vietnam op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!