Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Landinformatie Italië

Informatie italie

Beleef Italië

Geniet van zon, cultuur en la dolce vita

Italië is een geliefd vakantieland bij cultuurliefhebbers. Dat is ook niet raar: het land loopt over van de kunst! In Rome ziet u de cultuur letterlijk op straat liggen, in Florence maakt u een ontdekkingsreis naar de bakermat van de renaissance, in de steden van Umbrië proeft u de middeleeuwse sfeer en op Sicilië treft u de mooiste tempels en amfitheaters aan.

Maar niet alleen de cultuur in Italië is overweldigend: ook het landschap is als een kunstwerk. De glooiende heuvels met de karakteristieke cipressen van Toscane, de wijngaarden van de chiantistreek en de warme mediterrane zon geven u het gevoel dat u naar een schilderij kijkt. Italië is natuurlijk ook beroemd om zijn keuken. Pizza, pasta, risotto en andere typische Italiaanse gerechten maken van het land een culinair paradijs! Bent u er in gedachten al?


De mooiste reizen naar Italië

Vind uw ideale reis naar Italië:


Alle reizen ItaliëStedentrips RomeReizen ToscaneReizen Sicilië

Inhoud landinformatie Italië

Praktische informatie: o.a. klimaat, beste reistijd, fooien
Toeristische informatie: o.a. Florence, Bologna, Rome
Culturele informatie: o.a. Michelangelo, Da Vinci, Rafaël
Blogs: de mooiste verhalen van onze reisleiders
Reisboeken: bestel de beste reisgidsen bij De Zwerver
Reisverslagen: enthousiaste verhalen van reizigers

Ervaar de charme van Rome!

Laat u meeslepen door gladiatoren en het Bernini-mysterie. Geniet van een geurende espresso in het altijd verrassende en charmante Rome!

Bild

Klantwaardering - uw mening over onze reizen

Bijna alle reizen op deze website worden met een rapportcijfer gewaardeerd. Zo weet u hoe de reizigers voor u de reis hebben beoordeeld. Wilt u meer weten over de ervaringen van SRC-reizigers? Dat kan! Lees de reacties van onze reizigers!