Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Landinformatie Rusland

Landinformatie Rusland

Beleef het 'Ruslandgevoel'

Gouden koepels, houten kerken, overdadige paleizen, eenvoudige boerenhuizen en wereldsteden vol kunstschatten: dat is Rusland. Dit immense land van tsaren, Kozakken en eindeloze toendra’s kent vele uitersten. Het bruisende Moskou, waar het indrukwekkende Kremlin en het Rode Plein al eeuwen het oude centrum sieren, is een stad vol historie en cultuur die meegaat met de stroom van de moderne tijd. In de Gouden en Zilveren Ring vormen karakteristieke houten huisjes, prachtige kerken en kathedralen en adembenemend mooie kloosters het decor van het eenvoudige platteland, terwijl in het wonderschone St.Petersburg de verhalen over de tsaren weer tot leven komen. In deze stad van Peter de Grote vertellen de prachtige paleizen en de wereldberoemde Hermitage de bewogen geschiedenis van dit belangrijke wetenschappelijke en culturele centrum. Rusland moet u bezocht hebben!

De mooiste reizen naar Rusland

Vind uw ideale reis naar Rusland


Alle reizen RuslandSt.PetersburgMoskou

Inhoud landinformatie Rusland

Praktische informatie: o.a. klimaat, beste reistijd, fooien
Toeristische informatie: o.a. Moskou en Gouden Ring
Culturele informatie: o.a. iconen en matroesjka's
Blogs: de mooiste verhalen van onze reisleiders
Reisboeken: bestel de beste reisgidsen bij De Zwerver

Beroemde paleizen in St.Petersburg

De zomerpaleizen van de tsaren vormen een parelsnoer rond St.Petersburg. Een ander hoogtepunt is het winterpaleis, waar nu het prachtige kunstmuseum de Hermitage is gevestigd.

Klantwaardering - uw mening over onze reizen

Bijna alle reizen op deze website worden met een rapportcijfer gewaardeerd. Zo weet u hoe de reizigers voor u de reis hebben beoordeeld. Wilt u meer weten over de ervaringen van SRC-reizigers? Dat kan! Lees de reacties van onze reizigers!