Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Cyprus

Op reis naar Cyprus? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar Cyprus ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Cyprus: de ‘Parel van de Middellandse Zee’!

Ontdek onder de mediterrane zon de uitgebreide flora en fauna van wijngaarden, citrusplantages, olijfbomen, cipressen en vele soorten bloemen die het heuvelachtige landschap van Cyprus domineren. Op onze reizen naar Cyprus ziet u de indrukwekkende sporen die de Romeinen, Byzantijnen, Venetianen, Turken en Britten hier achterlieten. U geniet van imposante opgravingen, kleurrijke mozaïeken en prachtige amfitheaters! Ga mee op reis naar Cyprus en ontdek cultuur en natuur in een heerlijk klimaat. Wilt op vakantie naar Cyprus? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Cyprus? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Cyprus

Cultuurvakantie

8 dagen v.a. € 1.059,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Lefkosia, Larnaka, Lemesos
  • mozaïeken Kourion, UNESCO-stad Pafos
  • Troodosgebergte
Reisperiode

v.a. 12.09.2017
tot 17.10.2017

Waardering
8,7
Reizen: 1

Boek een reis naar Cyprus bij SRC

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben voor u prachtige reizen samengesteld. Welke reis u ook kiest uit ons aanbod, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Boek uw reis naar Cyprus bij SRC, de reisspecialist!