050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Reizen met privéchauffeur - Op pad met uw eigen chauffeur

Wilt u de Bromovulkaan in Indonesië beklimmen, in Jordanië met een 4-wheel drive Wadi Rum verkennen of door Halong Bay in Vietnam varen op een jonk? En wilt u dit prachtige avontuur niet met een groep maken, maar wel met de voordelen van een goed georganiseerde reis? Dan is een privéreis met chauffeur van SRC Reizen echt iets voor u. U reist met uw eigen reisgezelschap in een privéauto op het moment dat het u het beste uitkomt! Uw privéchauffeur rijdt u langs de mooiste plekken van uw vakantieland. Hij is een ‘local’ die alle geheimen van het land kent. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten!

Reis met een privéchauffeur de wereld rond!

Van welk exotisch vakantieoord droomt u? Een privéreis naar Jordanië is bijvoorbeeld een aanrader! Naast prachtige Romeinse tempels, stoere woestijnkastelen en het wereldberoemde Petra verkent u hier ook met een privéchauffeur in een 4-wheel drive het indrukwekkende Wadi Rum. Laat u betoveren door de geheimzinnige sfeer van de woestijn en reis daarna door naar de Dode Zee, de befaamde zee waarop u kunt blijven drijven.

Of heeft u altijd al het groene Vietnam willen bezoeken? In dit land wordt u overweldigd door de sublieme schoonheid van de natuur, de bijzondere culturele schatten en de charme van de bevolking! De boottocht mét overnachting op een jonk door het sprookjesachtige Halong Bay met haar ‘drakenrotsen’ is spectaculair. Uw privéchauffeur rijdt u langs een prachtige route, zodat u gegarandeerd het mooiste van Vietnam ontdekt. De grootste afstanden overbrugt u met het vliegtuig, wel zo efficiënt! Zo ontdekt u het mysterie van Vietnam op uw eigen manier!

Ook het exotische Maleisisch Borneo is een prachtige reisbestemming! Uw privéreis begint in het regenwoud van Sarawak, in het nationale park Bako. Vervolgens gaat u naar het indrukwekkende nationale park Gunung, dat vooral bekend is om zijn grottenstelsel en vleermuizen. Het avontuur eindigt in Sabah, met orang-oetangs, de mangrovejungle in het Kinabatangan-reservaat en een overnachting op Turtle Island. Tijdens deze complete individuele reis rijdt u met een privéauto of -minibusje met een privéchauffeur naar de bezienswaardigheden en natuurparken. De grote afstanden overbrugt u met enkele binnenlandse vluchten. En tijdens de natuurexcursies sluit u aan bij een verschillende internationale reisgezelschappen. Zo beleeft u de rijke natuur van Borneo op de best mogelijke manier!

De voordelen van een privéreis met chauffeur van SRC Reizen

Tijdens een individuele reis met privéchauffeur ontdekt u dus de meest exotische vakantieoorden op uw eigen manier als een moderne ontdekkingsreiziger. Wij hebben voor u de beste routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt, en natuurlijk zal uw privéchauffeur u tijdens de autorondreis wijzen op lokale bijzonderheden. Wat precies de voordelen zijn van onze privéreizen met chauffeur? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken met uw privéchauffeur
2. De route is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland optimaal kunt ontdekken
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, hotels en natuurlijk de chauffeur, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn geregeld en u kunt extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket en ondersteuning van onze lokale vertegenwoordiger
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse
7. U heeft de mogelijkheid om uw reis te verlengen met of zonder chauffeur

Een privéreis met chauffeur van SRC staat dus garant voor een onbezorgde en unieke vakantie waarbij u op uw eigen tempo het land leert kennen. Het belangrijkste: u hoeft zich geen zorgen te maken over de route, want uw privéchauffeur kent de weg! Gaat u mee op een privéreis van SRC Reizen?

Boek een privéreis met chauffeur bij SRC Reizen

De voordelen van onze individuele reizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een privéreis met chauffeur bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een privéreis met chauffeur door Jordanië waar u de magische rozerode stad Petra bezoekt en de vriendelijke bevolking leert kennen, verkent u Indonesië tijdens een rondreis over de klein Sunda-eilanden , of ontdekt u onder andere het roerige verleden van Cambodja tijdens een privéreis met chauffeur in Vietnam en Cambodja? Laat u verrassen door de diversiteit van onze privéreizen met chauffeur!