Reizen met privéchauffeur - Op pad met uw eigen chauffeur

Wilt u de Bromovulkaan in Indonesië beklimmen, in Jordanië met een 4-wheel drive Wadi Rum verkennen of door Halong Bay in Vietnam varen op een jonk? En wilt u dit prachtige avontuur niet met een groep maken, maar wel met de voordelen van een goed georganiseerde reis? Dan is een privéreis van SRC echt iets voor u. U reist met uw eigen reisgezelschap in een privéauto op het moment dat het u het beste uitkomt! Uw privéchauffeur rijdt u langs de mooiste plekken van uw vakantieland. Hij is een ‘local’ die alle geheimen van het land kent. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten!

Reis met een privéchauffeur de wereld rond!

Van welk exotisch vakantieoord droomt u? Een privéreis naar Jordanië is bijvoorbeeld een aanrader! Naast prachtige Romeinse tempels, stoere woestijnkastelen en het wereldberoemde Petra verkent u hier ook met een privéchauffeur in een 4-wheel drive het indrukwekkende Wadi Rum. Laat u betoveren door de geheimzinnige sfeer van de woestijn en reis daarna door naar de Dode Zee, de befaamde zee waarop u kunt blijven drijven.

Of heeft u altijd al het groene Vietnam willen bezoeken? In dit land wordt u overweldigd door de sublieme schoonheid van de natuur, de bijzondere culturele schatten en de charme van de bevolking! De boottocht mét overnachting op een jonk door het sprookjesachtige Halong Bay met haar ‘drakenrotsen’ is spectaculair. Uw privéchauffeur rijdt u langs een prachtige route, zodat u gegarandeerd het mooiste van Vietnam ontdekt. De grootste afstanden overbrugt u met het vliegtuig, wel zo efficiënt! Zo ontdekt u het mysterie van Vietnam op uw eigen manier!

Ook het exotische Maleisisch Borneo is een prachtige reisbestemming! Uw privéreis begint in het regenwoud van Sarawak, in het nationale park Bako. Vervolgens gaat u naar het indrukwekkende nationale park Gunung, dat vooral bekend is om zijn grottenstelsel en vleermuizen. Het avontuur eindigt in Sabah, met orang-oetangs, de mangrovejungle in het Kinabatangan-reservaat en een overnachting op Turtle Island. Tijdens deze complete individuele reis rijdt u met een privéauto of -minibusje met een privéchauffeur naar de bezienswaardigheden en natuurparken. De grote afstanden overbrugt u met enkele binnenlandse vluchten. En tijdens de natuurexcursies sluit u aan bij een verschillende internationale reisgezelschappen. Zo beleeft u de rijke natuur van Borneo op de best mogelijke manier!

De voordelen van een individuele reis met privéchauffeur

Tijdens een individuele reis met privéchauffeur ontdekt u dus de meest exotische vakantieoorden op uw eigen manier als een moderne ontdekkingsreiziger! Want alle ‘reislogistieke’ zaken zijn al voor u geregeld: de (eventuele binnenlandse) vluchten, de hotels en dus de privéchauffeur die u naar alle belangrijke bezienswaardigheden brengt. Wij hebben voor u de beste routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. Naast de zogenaamde must sees ontdekt u ook onbekendere highlights en natuurlijk zal uw privéchauffeur u tijdens de autorondreis wijzen op lokale bijzonderheden.

U reist dus met avontuur maar zonder zorgen en ziet zo méér van uw vakantieland! Wordt het Vietnam, Thailand, Indonesië of toch Jordanië? Welke individuele reis met privéchauffeur u ook kiest u weet zeker dat u met SRC méér ziet van uw vakantieland!