Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Sri Lanka

Ontdek de hoogtepunten van Sri Lanka tijdens de cultuurvakanties van SRC. De Nederlandssprekende reisleider maakt u wegwijs door Sri Lanka. Daarnaast kunt u zelf op pad om op uw eigen manier en in uw eigen tempo de bezienswaardigheden te verkennen. Samen met uw reisgenoten of alleen kunt u zo ontspannen genieten van prachtig Sri Lanka!

Sri Lanka: een tropisch eiland vol cultuur

Ontdek de veelzijdigheid van een heerlijk tropisch eiland! Cultuur, natuur en ontspanning: Sri Lanka heeft alle ingrediënten voor een ideale vakantie. In de koloniale steden Negombo en Galle ziet u de invloeden van onze Nederlandse voorouders. Ook kunt u de natuur van dit eiland bewonderen; uitgestrekte rijstvelden, het rijke dierenleven van Yala National Park en de mooie stranden van de zuidwestkust. U heeft dit fantastische land vast op uw lijstje met droombestemmingen staan… Maak uw droom waar tijdens een cultuurvakantie van SRC!

Wilt u reisadvies of heeft u vragen?

Reizen: 1

Sri Lanka

Cultuurvakantie

16 dagen v.a. € 1.798,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 16
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Matale, Sigiriya en Kandy
  • Negombo en Galle
  • jeepsafari Yala N.P.
Reisperiode

v.a. 27.10.2017
tot 09.03.2018

 
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Sri Lanka? Boek bij SRC

Kennismaken met Sri Lanka. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Sri Lanka is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar paradijselijk Sri Lanka wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!