Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Landinformatie Estland

Informatie Estland

Middeleeuws openluchtmuseum Estland

Estland is de meest noordelijke van de drie Baltische staten. Een bezoek aan dit land zorgt voor een hoop indrukken! In het oude centrum van de hoofdstad Tallinn lijkt het of u terug in de tijd gaat. De oude Hanzestad is een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa, met beeldschone pleintjes, smalle kronkelstraatjes en oude stadsmuren. Het culturele erfgoed van Tallinn doet absoluut niet onder voor dat van andere Europese hoofdsteden! Maar ook het Estlandse landschap is prachtig en afwisselend, met ongerepte stranden, schilderachtige vissersdorpjes en indrukwekkende wouden. Meer dan veertig procent van het landoppervlak bestaat uit bos. In de prachtige natuurgebieden komt u watervallen, meren en beekjes tegen. Geniet van de schoonheid van dit relatief onbekende, maar zeer indrukwekkende en veelzijdige land!

Foto's

1 van 3

Reisleiderblog Bart van Mierlo

'Ik heb altijd een voorkeur gehad voor kleine landen. Kleine landen dringen zich niet op aan hun gasten. Ze scheppen niet op over hoe groots hun heden of verleden is...'

Informatiekaart Baltische staten

We hebben alle praktische informatie kort en bondig voor u op een rij gezet (pdf). Leuk om uit te printen en mee te nemen op reis!