Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Oezbekistan

Op reis naar Oezbekistan? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie naar Oezbekistan te bezorgen.

Het kleurrijke Oezbekistan

Ooit waren steden als Khiva, Samarkand en Bukhara bruisende steden aan de zijderoute, maar inmiddels lijkt Oezbekistan wat in de vergetelheid geraakt. De steden liggen geïsoleerd, te midden van woestijnen en bergen, maar zijn misschien mede hierdoor door de eeuwen heen verrassend intact gebleven. Op uw reis naar Oezbekistan, wandelend door de smalle straatjes en genietend van de kleurrijke architectuur met de typerende turkooizen decoraties, waant u zicht terug in de tijd. Tijdens onze reis naar Oezbekistan bezoeken we de belangrijke steden Khiva, Samarkand en Bukhara, maar ook het kleinere Shakhrisyabz, dat eveneens op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Wilt op vakantie naar Oezbekistan? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Oezbekistan? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Oezbekistan en Kirgizië

Cultuurvakantie

15 dagen v.a. € 2.488,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 15
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Bukhara, Khiva en Samarkand
  • Tashkent, Bishkek en Karakol
  • rotstekeningen Cholpon-Ata
Reisperiode

v.a. 17.09.2017
tot 17.09.2017

Waardering
8,8
Reizen: 1

Op reis naar Oezbekistan? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Oezbekistan bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!