Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Montenegro

Op reis naar Montenegro? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar Montenegro ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie naar Montenegro te bezorgen.

Montenegro: ontdek deze zwarte berg

Tijdens uw reis naar Montenegro zult u versteld staan van de culturele schoonheid van dit nog relatief onbekende land van de Balkan. Het bergachtige gebied herbergt echter een aantal culturele pareltjes, die er om vragen ontdekt te worden. Zo bezoekt u tijdens uw reis naar Montenegro de voormalige hoofdstad Cetinje, dat binnen haar stadsgrenzen een prachtig klooster heeft, waar u in het bijbehorende museum mooie kerkelijke schatten vindt. Ook de huidige hoofdstad Podgorica is een bezoek meer dan waard. Wilt op vakantie naar Montenegro? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties!

Vragen over Montenegro? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Montenegro en Dubrovnik

Cultuurvakantie

8 dagen v.a. € 1.249,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Kotor, Perast en Cetinje
  • Budva en Meer van Skadar
  • klooster van Ostrog en Dubrovnik
Reisperiode

v.a. 25.09.2017
tot 25.09.2017

Waardering
8,5
Reizen: 1

Op reis naar Montenegro? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Montenegro bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!