050 - 3 123 123
Wij reizen veilig en verantwoord, bekijk ons coronaprotocol
In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw SRC-reis
U bent hier: Home | Kleurrijk Roemenië

Kleurrijk Roemenië

Door reizigster Mariamartha Wijnkoop | 19-09-2019

In september maakte SRC-reizigster Mariamartha Wijnkoop de 11-daagse rondreis ‘Kleurrijk Roemenië’. Onder leiding van reisleidster Crístina liet zij zich in Moldavië, Transsylvanië en Walachije verrassen door de culturele rijkdom die Roemenië te bieden heeft.

Mevrouw Wijnkoop heeft tijdens haar reis iedere dag vastgelegd in een uitgebreid verslag. Dit reisverslag deelt zij graag met u!

Dagboek rondreis Kleurrijk Roemenië 2019

‘Ontspannen en soepel ben ik bij gate D 14 beland. Alsof de rode loper uitgerold lag. Ik heb er zelfs een poosje languit over een paar stoelen kunnen liggen. Uiteindelijk ontdek ik een Starbucks met cafeïnevrije cappuccino. Daar kom ik weer bij van het doelloze slenteren door de commercie.

Weer terug bij de gate begint het aardig vol te lopen met medepassagiers. Het vliegtuig zit vol. Dat weet ik door een Sms'je van KLM. Nu begint het grote om me heen kijken of ik groepsgenoten kan ontdekken. De vrouw naast me komt zeer in aanmerking. Ik besluit nog geen contact te maken, nog even bij mezelf te blijven. Het echtpaar tegenover me? Die zien er iets te sportief uit, maar wel goed geschoeid voor hobbelige Roemeense straatjes. We worden verzocht om cabinebagage vrijwillig in te leveren als ruimbagage wegens beperkte ruimte. Ik wacht het even af, evenals mijn buurvrouw. Toch even contact dus…’

Bent u benieuwd naar de rest van het reisverhaal van mevrouw Mariamartha Wijnkoop? Lees haar volledige reisverslag en laat u inspireren!

Meer reisverhalen

‘Voor het eerst reisde ik met SRC. Het is me prima bevallen! En dat voor iemand die het liefst met eigen bepakking te voet of met de fiets reist en gewend is alles zelf te bepalen!’