050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Stedentrips

Stedentrips - Ontdek de cultuur van wereldsteden

Van prachtige architectuur en indrukwekkende musea tot sfeervolle wijken, gezellige winkelstraatjes en terrasjes; in de mooiste wereldsteden komt u ogen tekort! Ook 's avonds is er van alles te beleven. Gaat u lekker eten in een van de vele restaurantjes, zoekt u een plek aan de bar in een 'bruine' kroeg of bezoekt u liever een mooi concert of musical? De dagen zijn te kort! Dompel u onder in de levendige stadse pracht op een van onze stedentrips!

Stedentrip met bijzondere excursies

Tijdens onze stedentrips ligt de nadruk natuurlijk op cultuur, maar u heeft zelf ook veel vrijheid uw individuele reis zo in te vullen als u wilt. Bezoekt u de prachtige musea die de stad rijk is, bekijkt u de grote bezienswaardigheden van de stad of strijkt u liever neer op een terrasje? Het kan allemaal! Maar natuurlijk regelen wij tijdens uw individuele stedentrip ook één of twee mooie excursies, zodat u een goede eerste kennismaking heeft met de stad van uw keuze. In New York maakt u bijvoorbeeld een prachtige fietstocht door Central Park en langs verschillende bezienswaardigheden die New York te bieden heeft. Een gids geeft u tijdens deze fietstocht de nodige achtergrondinformatie, waardoor u de stad snel leert kennen.

Er even lekker tussenuit met een geheel verzorgde stedentrip

Heeft u zin om even alles achter te laten en er even kort en ontspannen tussenuit te gaan? Tijdens een volledig verzorgde stedentrip hebben wij voor u de belangrijkste ‘reislogistieke’ zaken al geregeld: uw vlucht, de transfer van de luchthaven naar de stad en een centraal gelegen hotel. Uw heerlijke weekendje weg start dus ontspannen! Om de kennismaking met de stad goed te beginnen, hebben we ook alvast één of twee excursies voor u geregeld. U dompelt zich meteen onder in het roerige stadsleven! En daarna is de keuze aan u! Want op onze individuele stedentrip bepaalt u zelf hoe u uw dagen vult!

Een stedentrip van SRC staat geheel in het teken van ontspannen en genieten van alle het prachtigs wat de stad u te bieden heeft!