050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Devon & Cornwall

Devon & Cornwall

Door reizigster Nelly Kemp | 29-06-2018

Van 29 juni tot 6 juli 2018 heb ik een heerlijke week doorgebracht in Devon en Cornwall met SRC Reizen. Het was echt fantastisch! Het weer was wonder boven wonder ook in deze streek top. Even een klein beetje mist en motregen aan de kust bij Tintagel, maar dat hoort er natuurlijk ook echt bij. Daarna brak de zon weer door. De kust van Cornwall is adembenemend mooi! Ik had daar al eens gewandeld, en ik was blij er nu weer op deze manier van te kunnen genieten. Ook Land’s End was schitterend. Even door de toeristische toestanden heenlopen en dan ben je in dat ruige landschap: prachtig!

Een mix van cultuur en natuur

We hadden een leuke groep, prima chauffeur en een uitstekende reisleidster met Domitilla. Zij vertelde on iedere dag weer even enthousiast van alles over de streek, de geschiedenis en de mensen. Het enige minpuntje was het hotel in Plymouth, waar de kamers bloedheet waren, zodat veel mensen daar behoorlijk last van hebben gehad en slecht sliepen.

In Plymouth hebben we van het veteranen feest (The Armed Forces) kunnen genieten. Live muziek en vrolijke mensen. Het bezoek aan Prideaux place was ook een hoogtepunt. Een schitterend huis met een boeiende geschiedenis. En The Lost Gardens of Heligan waar we een mooie rondleiding kregen met de aangrijpende geschiedenis van deze tuinen.

En ook het bezoek aan St Ives was zeer de moeite waard, net als het museum Tate Modern en niet te vergeten het stadje Wells! De tocht door Dartmoor en als klap op de vuurpijl Bath, met de Roman Baths, het Jane Austen Centre, the Royal Crescent, The Essembly Rooms… Schitterend!

Tussen alle bedrijven door heb ik ook nog een paar tekeningetjes gemaakt in m’n reisboekje. Samengevat: deze reis naar Devon & Cornwall is zeker aan te raden, je ziet er echt een mooie mix van natuur en cultuur.

Meer reisverhalen

Samengevat: deze reis naar Devon & Cornwall is zeker aan te raden, je zier er echt een mooie mix van natuur en cultuur.