050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Wandelreis naar Compostela

Door reiziger dhr. J. Storms | 08-05-2018

SRC-reiziger meneer Storms reisde in mei met reisleidster Qurina af naar Spanje voor de wandelreis naar Compostela. Aan het einde van de reis schreef hij een prachtige speech voor Qurina en zijn medereizigers:

Er is mij gevraagd namens de groep iets te zeggen met betrekking tot deze wandelreis naar Compostela. Dat wil ik graag doen en ik vind het een eer om dat te mogen doen bij deze gelegenheid, hier in Bilbao waar wij vorige week zijn aangekomen. Misschien hebben jullie in de afgelopen dagen wel eens gedacht, dat het eigenlijk toch een beetje aparte, gekke man is, die met dat hoedje. Ik kan jullie best nu wel verklappen, dat ik dat hoedje niet zomaar heb opgezet. Dit biedt mij namelijk de gelegenheid nu mijn hoed af te nemen voor de wijze waarop jij Qurina als reisleidster deze reis dit gezelschap hebt begeleid. Chapeau!

Eerst zal ik aan de letters van jouw voornaam een betekenis geven:

Q = kwalitatief
U = uitmuntend
R = regionaal
I = informatief
N = Navarra
A = Andalusië

Samenvattend: een zeer kwalitatieve, uitmuntende reisleidster, die van de regionale informatie en van Navarra tot Andalusië ons alles wist te vertellen over Spanje.

Qurina, je hebt ons vanaf het eerste moment in de hal van het vliegveld van Bilbao - en dat lijkt al weer heel erg lang geleden - begeleid, meegenomen, geteld, telkens weer geteld, verteld, geïnformeerd en enthousiast gemaakt over hetgeen Spanje in deze streek heeft te bieden. Wij kwamen uit vele delen van Nederland op 8 mei op Schiphol bij elkaar. Sta me toe, dat ik de reis de revue laat passeren...

Wilt u weten hoe de reis is verlopen en welke bezienswaardigheden de groep heeft bezocht? Lees dan de hele toespraak in de PDF!

Meer reisverhalen

Net buiten de stad León bezoeken wij de moderne kerk van Onze Lieve Vrouwe Maria en het eerste heiligdom.