Reizen met privéchauffeur/gids - Meer zien van uw vakantieland

Wilt u in Sri Lanka de beroemde Leeuwenrots beklimmen, op de Serengeti in Tanzania de big five spotten of de geheimen van het sprookjesachtige Iran ontsluieren? En wilt u dit prachtige avontuur met uw eigen reisgezelschap maken, maar zonder dat u uren op het internet zit om alles zelf te regelen? Dan is een privéreis van SRC echt iets voor u! U kunt deze en nog veel meer prachtige landen namelijk ontdekken met een privéchauffeur die tevens uw gids is!

Op deze privéreizen brengt uw chauffeur u met een privéauto van de ene naar de andere plaats. De vooraf uitgestippelde route laat u het mooiste van uw vakantieland zien. Onderweg bepaalt u in overleg met de privéchauffeur/gids waar en hoelang u stopt. Hij is een ‘local’ die alle geheimen van het land kent en hoe dus uitstekend kan adviseren.

Natuurlijk zijn ook op deze individuele reizen met privéchauffeur/gids alle logistieke zaken voor u geregeld, en vaak hebben we ook al verschillende excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets te regelen en zich nergens zorgen over te maken. Dus stop met dromen, begin met pakken en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC. Gaat u mee?

Waar gaat uw privéreis met chauffeur/gids naar toe?

Is het ongerepte Tanzania uw volgende vakantiebestemming? Hier ervaart u het echte Afrika zoals u dat kent uit de meest spectaculaire natuurdocumentaires. Tijdens deze privéreis ontdekt u samen met uw privéchauffeur in een 4-wheel drive de natuurlijke pracht van Tanzania! We hebben een aantal mooie excursies voor u geregeld, waarmee u dit prachtige land in korte tijd optimaal leert kennen. Daarnaast kunt u verschillende extra excursies maken. Uw privéchauffeur is tevens uw gids die alles weet over dit prachtige land, dus vraag wat u wilt! U verblijft in of nabij de verschillende wildparken in prachtige lodges. Samen met uw privéchauffeur/gids ontdekt u elke dag het wild en het natuurschoon: de ideale manier om dit prachtige land te verkennen! ‘Karibu sana’, oftewel: in Tanzania bent u welkom!

Of droomt u van een reis naar het paradijselijke Sri Lanka, het vroegere Ceylon? Hier vindt u overweldigende tropische natuur, prachtige palmenstranden, sprookjesachtige meren, grazende buffels op de savanne, rijstvelden en vogels in de wetlands. De mistige groene vlaktes met theestruiken zijn fotogenieke plekjes. U drinkt hier de beste thee ter wereld, maakt kennis met de Sri Lankaanse keuken ontmoet de bewoners van dit prachtige eiland.
Ook op deze privéreis is alles voor u geregeld! U overnacht op de mooiste plaatsen, en het vervoer is ook voor u geregeld. Met een auto met een privéchauffeur, die tijdens de reis ook uw gids is, ontdekt u dit paradijselijke land op uw eigen manier. Onderweg kunt u zo vaak stoppen als u wilt en uw privéchauffeur/gids zal u alles vertellen over ‘zijn’ land!

Unieke reizen met privéchauffeur/gids

Wilt u echt iets bijzonders ontdekken? Zet dan het sprookjesachtige Iran op uw vakantielijstje! In dit bijzondere land ervaart u de Oosterse wereld van Duizend-en-één nacht. Tijdens een van onze individuele reizen met chauffeur/gids ontdekt u de beroemde hoogtepunten van dit land. En dat doet u zonder zorgen: alle logistieke zaken, zoals het verblijf en het vervoer, zijn voor u geregeld. We hebben een route uitgestippeld waarmee u het mooiste van Iran ontdekt. Uw privéchauffeur brengt u naar al deze prachtige plekken. Omdat Iran nog niet is overspoeld door het massatoerisme, ontdekt u tijdens deze avontuurlijke individuele reizen echt een andere cultuur. De vriendelijke Iraniërs ontvangen u hartelijk! Gaat u mee?

Kortom, op onze individuele reizen die begeleid worden door een privéchauffeur/gids ziet u méér van uw vakantieland! U geniet zonder zorgen én met uw eigen reisgezelschap de mooiste cultuur! Gaat u mee?