050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Reizen met privéchauffeur/gids - Meer zien van uw vakantieland

Wilt u in Sri Lanka de beroemde Leeuwenrots beklimmen, op de Serengeti in Tanzania de big five spotten of de geheimen van het sprookjesachtige Iran ontsluieren? En wilt u dit prachtige avontuur met uw eigen reisgezelschap maken, maar zonder dat u uren op het internet zit om alles zelf te regelen? Dan is een privéreis met chauffeur/gids van SRC Reizen echt iets voor u! U kunt deze en nog veel meer prachtige landen namelijk ontdekken met een privéchauffeur die tevens uw gids is!

Op deze privéreizen brengt uw chauffeur u met een privéauto van de ene naar de andere plaats. De vooraf uitgestippelde route laat u het mooiste van uw vakantieland zien. Onderweg bepaalt u in overleg met de privéchauffeur/gids waar en hoelang u stopt. Hij is een ‘local’ die alle geheimen van het land kent en hoe dus uitstekend kan adviseren. Dus stop met dromen, begin met pakken en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC Reizen!

Waar gaat uw privéreis met chauffeur/gids naar toe?

Is het ongerepte Tanzania uw volgende vakantiebestemming? Hier ervaart u het echte Afrika zoals u dat kent uit de meest spectaculaire natuurdocumentaires. Tijdens deze privéreis ontdekt u samen met uw privéchauffeur/gids in een 4-wheel drive de natuurlijke pracht van Tanzania! We hebben een aantal mooie excursies voor u geregeld, waarmee u dit prachtige land in korte tijd optimaal leert kennen. Daarnaast kunt u verschillende extra excursies maken. Uw privéchauffeur is tevens uw gids die alles weet over dit prachtige land, dus vraag wat u wilt! U verblijft in of nabij de verschillende wildparken in prachtige lodges. Samen met uw privéchauffeur/gids ontdekt u elke dag het wild en het natuurschoon: de ideale manier om dit prachtige land te verkennen! ‘Karibu sana’, oftewel: in Tanzania bent u welkom!

Of droomt u van een reis naar het paradijselijke Sri Lanka, het vroegere Ceylon? Hier vindt u overweldigende tropische natuur, prachtige palmenstranden, sprookjesachtige meren, grazende buffels op de savanne, rijstvelden en vogels in de wetlands. De mistige groene vlaktes met theestruiken zijn fotogenieke plekjes. U drinkt hier de beste thee ter wereld, maakt kennis met de Sri Lankaanse keuken ontmoet de bewoners van dit prachtige eiland. Ook op deze privéreis is alles voor u geregeld! U overnacht op de mooiste plaatsen, en het vervoer is ook voor u geregeld. Met een auto met een privéchauffeur, die tijdens de reis ook uw gids is, ontdekt u dit paradijselijke land op uw eigen manier. Onderweg kunt u zo vaak stoppen als u wilt en uw privéchauffeur/gids zal u alles vertellen over ‘zijn’ land.

Wilt u echt iets bijzonders ontdekken? Zet dan het sprookjesachtige Iran op uw vakantielijstje! In dit bijzondere land ervaart u de Oosterse wereld van Duizend-en-één nacht. Tijdens een van onze individuele reizen met chauffeur/gids ontdekt u de beroemde hoogtepunten van dit land. Uw privéchauffeur brengt u naar al deze prachtige plekken en omdat Iran nog niet is overspoeld door het massatoerisme, ontdekt u tijdens deze avontuurlijke individuele reizen echt een andere cultuur. De vriendelijke Iraniërs ontvangen u hartelijk!

Kortom, op onze individuele reizen die begeleid worden door een privéchauffeur/gids ziet u méér van uw vakantieland! U geniet zonder zorgen én met uw eigen reisgezelschap de mooiste cultuur.

De voordelen van een privéreis met chauffeur/gids van SRC Reizen

Tijdens een individuele reis met een privéchauffeur die ook uw gids is, ontdekt u de meest exotische vakantieoorden op uw eigen manier en op uw eigen tempo. Wij hebben voor u de beste routes uitgezocht, zodat u ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt, en natuurlijk zal uw privéchauffeur en tevens uw gids u tijdens de autorondreis wijzen op lokale bijzonderheden. Wat precies de voordelen zijn van onze privéreizen met chauffeur/gids? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet.

1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken met uw privéchauffeur/gids
2. De route is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland optimaal kunt ontdekken
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, hotels en natuurlijk de chauffeur/gids, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn geregeld en u kunt extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket en ondersteuning van onze lokale vertegenwoordiger
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse
7. U heeft de mogelijkheid om uw reis te verlengen met of zonder chauffeur/gids

Een privéreis met chauffeur/gids van SRC staat dus garant voor een onbezorgde en unieke vakantie. Het belangrijkste: u hoeft zich geen zorgen te maken over de route, want uw privéchauffeur kent de weg en kan u onderweg ook nog bijzondere wetenswaardigheden over het land vertellen! Gaat u mee op een privéreis met chauffeur/gids van SRC Reizen?

Boek een privéreis met chauffeur/gids bij SRC Reizen

De voordelen van onze individuele reizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een privéreis met chauffeur/gids bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een privéreis met chauffeur/gids door Sri Lanka waar u de de imponerende leeuwenrots bezoekt en de drukke steden leert kennen, verkent u het Midden-Oosten tijdens een rondreis met chauffeur/gids in Iran, of reist u liever af naar Afrika om prachtige safari's te maken tijdens een privéreis met chauffeur/gids in Tanzania? Laat u verrassen door de diversiteit van onze privéreizen met chauffeur/gids!