050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Boek en krijg € 50 aan reisboeken cadeau!

Verzeker uzelf deze zomer van een heerlijke vakantie én een goed boek! Bij deelnemende lastminute zomerreizen én vertrekdata ontvangt u tijdelijk een cadeaubon t.w.v. € 50,- voor Reisboekhandel Evenaar. Hieronder ziet u de deelnemende reizen en vertrekdata. Gebruik tijdens uw online of telefonische boeking de actiecode EVE50NAAR, dan krijgt u na uw definitieve boeking een cadeaubon t.w.v. € 50,- toegestuurd.

Let op: deze actie is geldig van 12 juli t/m 1 augustus. Op de reizen is beperkt plek beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol is echt vol!
Bekijk de voorwaarden van deze actie


Arts & Crafts in Engeland

Vertrekgarantie 24 juli met reisleidster Myriam
7 dagen v.a. 1.849,-

Dompel u onder in de Arts & Crafts-beweging én in het leven van de belangrijkste kunstenaars William Morris en John Ruskin. U komt zo op de meest fantastische locaties in Engeland, buiten de gebaande paden!

Boek nu


Grand Tour Groot-Brittannië

Vertrekgarantie 25 juli • 29 augustus met reisleidster Astrid
14 dagen v.a. 2.498,-

Tijdens deze grote ontdekkingsreis door Engeland, Wales en Schotland maakt u kennis met het mooiste van Groot-Brittannië: kastelen, kathedralen, natuurparken en de vriendelijke Britten.

Boek nu


Jugendstil in Wenen

Vertrekgarantie 5 augustus met reisleider Frans
7 dagen v.a. 1.298,-

Gouden ornamenten, kleurrijke bloemmotieven en gestileerde vormen… Tijdens deze kunstreis verkent u in de Oostenrijkse hoofdstad bekende en minder bekende highlights van de Wiener secession!

Boek nu


Boven de Poolcirkel

Vertrekgarantie 6 augustus
10 dagen v.a. 3.098,-

Bewonder in het hoge noorden van Scandinavië overdonderend mooi natuurschoon: talrijke meren in Fins Lapland, azuurblauwe fjorden en hoge grillige bergen in Noorwegen en uitgestrekte bossen in Zweden.

Boek nu


Hoogtepunten Noorwegen

Vertrekgarantie 9 en 23 augustus met reisleider Roeland of reisleidster Léonie
9 dagen v.a. 2.498,-

Indrukwekkende berglandschappen, gletsjers, verstilde meren en de spectaculaire fjorden: tijdens deze natuurreis ontdekt u het ongerepte Noorwegen met de touringcar, de trein én de boot!

Boek nu


München en de Romantische Straße

Vertrekgarantie 18 augustus met reisleider Bart
8 dagen v.a. 1.629,-

Deze reis is een heerlijke combinatie van pittoreske stadjes langs de Romantische Straße en prachtige kunst in de Beierse hoofdstad München.

Boek nu


Berlijn, hoofdstad van de DDR

Vertrekgarantie 26 augustus met reisleider Theo
5 dagen v.a. 998,-

Samen met Erik Timmermans en Jaap Visser, schrijvers van het boek 'Berlijn, een gids door de hoofdstad van de DDR', maakt u een boeiende tijdreis naar de bizarre 40-jarige geschiedenis van de DDR!

Boek nu


Asturië en Cantabrië

Vertrekgarantie 1 september met reisleider Ronald
8 dagen v.a. 1.549,-

Deze reis is een ware ontdekkingstocht door de bergen en langs de zee in een groene regio die buiten Spanje nog nauwelijks bekend is!

Boek nu


Hoogtepunten Portugal

Vertrekgarantie 1 september met reisleider Joen
8 dagen v.a. 1.439,-

Portugal: land van de fado, met een roemrijk verleden, heerlijke portwijn en schitterende steden. Laat u meevoeren door de gemoedelijke sfeer en de pracht en raak verknocht aan dit fraaie land!

Boek nu


Reisboekhandel Evenaar
Bij Reisboekhandel Evenaar vindt u niet alleen gedetailleerde reisgidsen, maar ook inspirerende reisverhalen of informatieve kookboeken. Alles wat u nodig heeft voor uw volgende SRC-vakantie!