050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Groene cultuurvakanties - Culturele groepsreis met een vleugje groen

Er zijn reisbestemmingen waar de natuur een grote rol speelt bij de beleving van het vakantieland. Denk aan de weelderige groene nevelwouden van Costa Rica, de spuitende geisers op IJsland, de grootse natuurparken in West-Amerika of de big five op de savannes in Zuid-Afrika. Tijdens een groene cultuurvakantie maakt u kennis met de cultuur, maar juist ook met de indrukwekkende natuur van uw vakantieland!

Bewonder natuur én cultuur tijdens een groene cultuurvakantie

Op onze groene cultuurvakanties geniet u, samen met uw SRC-reisleider en medereizigers, tijdens verschillende bijzondere excursies van de prachtige natuur die uw vakantieland te bieden heeft. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur van het land, maar de natuur voert de boventoon tijdens deze groene cultuurvakanties!

Gaat u bijvoorbeeld mee op een groene cultuurvakantie naar Zuidelijke Afrika, dan reist u door het prachtige Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Botswana. Natuurlijk bezoekt u de gezellige steden Kaapstad, Swakopmund en Windhoek, ontmoet u de bijzondere Himba-vrouwen en bewondert u de eeuwenoude rotstekeningen van de San, maar de hoogtepunten van uw groene cultuurvakantie zijn zonder twijfel de bezoeken aan de adembenemende nationale parken. Onvergetelijk is de aanblik van de Victoriawatervallen in Zimbabwe, uw tocht met een mokoro door de Okovangodelta is onovertroffen, en de game drives in Chobe en Etosha waarbij u het mooiste wild spot zijn subliem! Moeder aarde laat u haar mooiste schatten zien!

SRC biedt niet alleen groene cultuurvakanties aan in Afrika: bijna elk continent kent zijn eigen avontuurlijke en groene vakantie! Wanneer u het avontuur dichter bij huis zoekt, dan is een groene cultuurvakantie naar Noorwegen of IJsland een echte aanrader, maar nog verder van huis is ook mogelijk. Maak met één van onze reisleiders een groene cultuurvakantie naar Nieuw-Zeeland of Australië, waar u kennis maakt met de eeuwenoude cultuur van de Maori en de Aboriginals, maar vooral met de spectaculaire natuur. Geisers, warmwaterbronnen, vulkanen, modderpoelen, gletsjers en regenwouden zijn slechts een begin van de enorme lijst met groene bezienswaardigheden die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. En in Australië geniet u natuurlijk van het grootste koraalrif van de wereld, Great Barrier Reef, en ziet u de bijzondere monoliet Uluru.

De voordelen van een groene cultuurvakantie van SRC Reizen

Een groene cultuurvakantie staat in het teken van de natuur, maar is daarnaast ook gewoon een culturele groepsreis, met alle voordelen die daarbij horen! Dus u reist in goed gezelschap van geïnteresseerde medereizigers die net als u willen genieten van de natuur en de cultuur. Ook bij deze groene groepsreizen hebben wij voor u de mooiste routes uitgestippeld zodat u echt alle highlights heeft gezien. En natuurlijk kunt u rekenen op de hoge kwaliteit van onze reisleiders, die u met uitgebreide verhalen en anekdotes hun liefde voor het land op u overbrengen!

Combineert u graag uw cultuurvakantie met een flinke dosis natuurschoon? Ontdekt u met plezier al het moois dat de natuur de reiziger te bieden heeft, of dat nu is tijdens een game drive door het Krugerpark of een wandeling door de dampende nevelwouden van Panama? Dan zijn de groene cultuurvakanties van SRC echt iets voor u! ! We hebben de voordelen van onze groene cultuurvakanties voor u op een rijtje gezet:

1. Een uitstekend cultureel reisprogramma, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de natuur
2. Begeleiding door een deskundige SRC-reisleider met veel kennis van zowel cultuur als natuur
3. Vaak zijn entreegelden van de nationale parken, zoals bij de reizen naar Noord-Amerika en Afrika, inbegrepen
4. De gedeelde interesses van de in natuur geïnteresseerde reizigers maken van elke groep een hecht reisgezelschap
5. Kleine groepen, variërend van 15 tot 34 deelnemers
6. Veel inclusief in de reissom: een groene cultuurvakantie biedt u meer dan alleen de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse
7. U kunt tot 60 dagen voor vertrek onbezorgd en kosteloos omboeken naar een andere datum of zelfs naar een andere reis!

Een groene cultuurvakantie van SRC staat dus garant voor een unieke en zeer gevarieerde reis waarbij u kennis maakt met de mooiste natuur én cultuur die het land te bieden heeft. Ga mee op een en groene cultuurvakantie en ervaar het!

Boek een groene cultuurvakantie bij SRC Reizen

De voordelen van onze groene cultuurvakanties spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een groene cultuurvakantie bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Laat u zich overweldigen door de natuur van Noord-Amerika tijdens een groene cultuurvakantie in Canada, gaat u wild spotten op safari tijdens een groene cultuurvakantie in Zuid-Afrika, of maakt u een avontuurlijke canopytour op uwgroene cultuurvakantie in Costa Rica ? Laat u verrassen door de diversiteit van onze groene cultuurvakanties. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!