050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Betoverend Namibië

Betoverend Namibië

Door reizigers Yolanda en Herman Effing | 05-11-2017

In november 2017 reisden Yolanda en Herman Effing af naar het betoverende Namibië. Dat dit land zoveel te bieden zou hebben hadden ze gelezen, maar het was ook daadwerkelijk zo!

“In november 2017 hebben wij met SRC Reizen een 18-daagse groepsrondreis door Namibië gemaakt. Al tweemaal eerder reisden wij door Afrika. Eerst Zuid Afrika, later Kenia en Tanzania, dus we waren heel erg nieuwsgierig naar wat Namibië ons te bieden had. Ja, de hoogste duinen van de wereld en wild, veel wild, dat hadden we gelezen. En de Duitse invloeden zouden ook heel bijzonder zijn daar.

Dat we zó een diversiteit aan landschappen en kleuren aan onze ogen voorbij zouden zien trekken, dat heeft ons inderdaad betoverd. Dat de speling van de zon ons zoveel extra’s gaf hadden we niet durven dromen. Om stil van te worden. Na de verlaten landschappen in de eerste helft van de reis kwam het groen en het wild. Ze hebben niks teveel gezegd. WAUW!"

Yolanda en Herman Effing

Bekijk het fotoboek van meneer en mevrouw Effing op Facebook!

Meer reisverhalen

Dat we zó een diversiteit aan landschappen en kleuren aan onze ogen voorbij zouden zien trekken, dat heeft ons inderdaad door betoverd!