050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Heerlijke Noord-Italiaanse meren

Door reizigster Jacqueline Medema | 13-09-2021

SRC-reizigster Jacqueline Medema maakte half september de culturele rondreis ‘Meren in Noord-Italië'. Onder leiding van reisleider Steven genoot zij van mysterieuze meren, luisterrijke villa's en heilige bergen. Jacqueline: "De meren van Noord-Italië, dat klinkt heerlijk en dat was het ook! Na diverse keren uitstel vanwege corona konden we op 13 september eindelijk afreizen. Het was een geweldige ervaring vol bergen, meren en boottochten naar bijzondere plaatsen en eilandjes. Wat een schitterende omgeving!

Ik heb genoten!

We bezochten verschillende villa's met veel kunst, pracht en praal en exotische tuinen. Daarbij kregen we veel verhalen over de bijbehorende geschiedenis te horen. Onze eigen reisleider Steven wist erg veel te vertellen en ook de gidsen die werden ingehuurd voegden veel toe. Het was een vol programma waarmee flexibel werd omgegaan zodat we de regen, waar we helaas ook mee te maken kregen, zoveel mogelijk konden vermijden. Bovendien werden ook de eerste en laatste dag nog mooi ingevuld.

We hebben genoten op vele mooie terrasjes, waar we heerlijk hebben kunnen eten en drinken, want we hadden gelukkig ook veel mooi weer. We hadden de hele week een touringcar met een vaste chauffeur die flexibel meewerkte en ons trakteerde op extra mooie routes over bergpassen, echt een cadeautje! Verder was er nog een mooie dagtrip per trein naar Milaan en hadden we twee prima hotels, waar we goed verzorgd werden. Daarmee heb ik wel zo'n beetje alles genoemd wat dit tot een zeer geslaagde reis heeft gemaakt. Ik heb genoten van de Meren in Noord-Italië!"

Meer reisverhalen

Het was een geweldige ervaring vol bergen, meren en boottochten naar bijzondere plaatsen en eilandjes. Wat een schitterende omgeving!