050 - 3 123 123

Privéreis betoverend Iran

Door reizigers meneer en mevrouw Van der Molen | 08-09-2018

SRC-reizigers Arjan en Helen van der Molen reisden in september met z’n tweeën naar Iran. Jessica Bos, reisorganisator van SRC Reizen, had een fantastische privéreis in elkaar gezet die volgens Arjan en Helen erg goed geregeld was.

Iran is een verrassend vriendelijk land

“Onze privéreis naar Iran was erg goed. Iran is een erg mooi en veelzijdig land. De bevolking is een van de meest vriendelijke en meest geïnteresseerde die we ooit zijn tegengekomen. Gedurende de treinreis, tijdens het zitten in een park of gewoon wanneer we een rondje liepen op een plein; overal werden we aangesproken en iedereen heette ons van harte welkom in Iran. We hebben ook veel van de geschiedenis van Iran geleerd. Al het positieve wat je ziet en leest over Iran is meer dan waar!

Onze gids Mansour heeft er echt een vakantie van gemaakt. Hij had snel door wat ons interesseerde en speelde daar goed op in. De reis was daardoor nog verder op onze wensen afgestemd. Los van dit klikte het ook gewoon erg goed tussen hem en ons.

We kunnen bijna een boek schrijven over alle ervaringen die we hebben opgedaan. En uiteraard kunnen we een tweede boek vullen met alle foto’s. Een kleine selectie van de foto’s vindt u hieronder.”

Helen en Arjan geven nog een advies over het maken van een reis naar Iran: “Niet twijfelen, Iran moet je hebben gezien en meegemaakt!”

Meer reisverhalen

Niet twijfelen over een reis naar Iran, Iran moet je hebben gezien en meegemaakt!