050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Zuid-Engeland

Zuid-Engeland

Door reiziger Annemieke Schnaar | 08-09-2018

SRC-reiziger mevrouw Schnaar reisde begin september onder leiding van reisleider Antoon naar Zuid-Engeland: ‘Zuid-Engeland is voor mij het land van de lieflijke cottages, kleurrijke tuinen en prachtige landhuizen. September was zonovergoten, dus jassen uit en foto’s mee naar huis met diepblauwe wolkenluchten.

Een prachtige bestemming

Dankzij Netflix konden wij op het gebied van Engelse vorstenhuizen de kennis van onze reisleider Antoon evenaren, die echt een wandelend geschiedenisboek is! Hoe leuk is het om zelf te lopen waar koningin Victoria ooit regeerde en sliep of een origineel Engelse cream tea te nuttigen in de voormalige stallen van een Engels landhuis. Persoonlijk zal ik iedereen aanraden om deze cultuurreis naar Zuid-Engeland bij SRC te boeken. Kleine groepen, deskundige begeleiding, enthousiaste medereizigers, een afwisselend landschap en een goed gevuld en gevarieerd dagprogramma. Ik heb mij geen moment verveeld!’

Wilt u weten hoe mevrouw Schnaar haar reis heeft ervaren? Lees dan haar uitgebreide uitgebreide reisverslag over Zuid-Engeland!

Meer reisverhalen

Ik raad iedereen aan deze SRC-reis te maken: kleine groepen,deskundige begeleiding, enthousiaste medereizigers en een goed gevuld en gevarieerd dagprogramma!