050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Nederland

Rondreis Nederland - Ontdek grootse geschiedenis en fraaie kunst in eigen land

Voor onze vakanties kijken we maar wat graag over de grenzen, maar ook in ons eigen land kunt u genieten van grootse geschiedenis en fraaie kunst! En waarom zou u dat niet doen op de SRC-manier: met de mooiste excursies en de beste reisleiders. Ga mee op onze rondreizen Nederland en verdiep u in bijvoorbeeld Operatie Market Garden, een Byzantijnse keizerin in Nijmegen of de bijzondere Nederlandse Hanzesteden. Laat u verrassen door de schoonheid van Nederland en geniet van de mooiste art nouveau en de Hollandse werken van Van gogh. Ontdek op uw vakantie Nederland méér met de reisleiders van SRC Reizen!

De mooiste vakantie in eigen land

We zouden het haast vergeten, maar Nederland heeft heel veel cultuurschoon te bieden! Genoeg voor een heerlijke vakantie in eigen land. Op de SRC-manier dan wel. Onze reisleiders kunnen ook over hun eigen land heel veel vertellen. Want dat is het mooie van geschiedenis en kunsthistorie: de verbanden en de linken tussen dat wat er in Nederland plaatsvond en in het buitenland. Zo vindt u niet alleen in Duitsland en rond de Oostzee prachtige welvarende Hanzesteden met een overdaad aan pakhuizen en koopmanshuizen met trapgevels! Ook in Nederland kunt u in Gelderland en Overijssel verschillende historische Hanzesteden als Kampen, Zutphen en Doesburg bezoeken. Onze reisleiders laten u die graag zien tijdens een korte vakantie in Nederland. Dicht bij huis valt nog heel veel te ontdekken!

Maak een busreis Nederland met SRC Reizen

Ook in de kunst zijn er talloze linkjes met de ons omringende landen te leggen. Zo kunt u in Den Haag prachtige art nouveau-panden bewonderen die zijn geïnspireerd door de grote kunstenaars uit Parijs en Brussel. Terwijl de Amsterdamse School in Nederland prachtig aansluit bij de stroming van het nieuwe bouwen met het Bauhaus in Duitsland en de Chicago School in Amerika. En wanneer u zich wilt verdiepen in het leven en het werk van Vincent van Gogh, dan is een reis naar Frankrijk natuurlijk op zijn plaats, maar u kunt Vincents oeuvre pas echt begrijpen als u in Brabant en Drenthe zijn Nederlandse werken heeft bekeken.

Kortom, ook voor een korte kunsttrip, een heerlijk cultuuruitje of een midweek weg in Nederland bent u bij SRC Reizen aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u al deze mooie kunstwerken ook op eigen houtje ontdekken. Maar is het niet veel leuker om niet alleen op vakantie in Nederland te gaan, maar met een groep gelijkgestemden? Met medereizigers die net als u dol zijn op kunst, cultuur en geschiedenis en die graag meer willen horen tijdens hun vakantie? Op onze culturele vakanties Nederland verkent u met gelijkgestemden de mooie cultuur van uw eigen land. Onze reisleiders laten u tijdens een busreis Nederland graag méér van Nederland zien!

Geniet van een korte vakantie Nederland

Ook tijdens uw SRC-vakantie in Nederland geniet u natuurlijk van de hoge kwaliteit die SRC Reizen biedt. De beste reisleiders nemen u mee op een ontdekkingstocht in eigen land. Met prachtige verhalen en boeiende anekdotes brengen zij de Vaderlandse geschiedenis en de kunst tot leven! Ook in eigen land weten zij u te verrassen met bijzondere wetenswaardigheden. Het excursieprogramma laat u in korte tijd zoveel mogelijk zien: een busreis Nederland is een complete onderdompeling in het thema van de reis! U komt sowieso met méér bagage thuis. En omdat u niet alleen op vakantie in Nederland bent, maar reist in goed gezelschap kunt u uw ervaringen delen met gelijkgestemden. Dus wacht niet langer en laat u inspireren door onze vakanties Nederland. U gaat op de SRC-manier genieten van een heerlijk cultuuruitje!

Een culturele rondreis Nederland boekt u bij SRC Reizen

Wilt u op vakantie in Nederland? Al 39 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsrondreizen naar vakantiebestemmingen wereldwijd. Zo’n 15 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in eigen land in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek uw rondreis Nederland bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden!